Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1336
  1. Professional Design

*הראשון שמגיב נחשב לפותח עמוד 20 ויקבל את הפרס שמצוין בעמוד הראשון בהודעה השנייה .

האול ~
    אתה צועק את זה במקום לאמר את זה בלב , נפלט לך , ופתאום הם מסתכלים עליך במוזריות ואומרים
    "מה ? אתה לא יודע מה זה ?! זה טלסימן ! זה הדבר היחיד שנותן לך כוח ומתקפות , באמת אין לך כזה ?"
    אומר הבחור עם השוריקן לפני שהספקת לתקוף אותו .
    (פרטים על הטלסימן נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)

זאנקו ~
    הוא חושף מטבע , שניראה בידיוק כמו הקמע שקיבלת ואומר
    "זהו הקמע שלכם , שתחיו אותו הוא יהפוך לאבן זוהרת שניקראת טלסימן , שימו לב לטלסימן שלי"
    הוא אומר ופתאום אבן נוצצת בצבע כסף עם הילה כחולה מסביבה מופיעה לו ליד הכתף , מעופפת , כולם המומים ואז הוא אומר "כל מי שיש לו את הקמע הזה שיעמוד בצד ימין ויישאר לעמוד, מי שאין לו את הקמע , שיעמוד בצד שמאל וישב" .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 5 2010, 10:05 PM

*הראשון שמגיב נחשב לפותח עמוד 20 ויקבל את הפרס שמצוין בעמוד הראשון בהודעה השנייה .

האול ~
    אתה צועק את זה במקום לאמר את זה בלב , נפלט לך , ופתאום הם מסתכלים עליך במוזריות ואומרים
    "מה ? אתה לא יודע מה זה ?! זה טלסימן ! זה הדבר היחיד שנותן לך כוח ומתקפות , באמת אין לך כזה ?"
    אומר הבחור עם השוריקן לפני שהספקת לתקוף אותו .
    (פרטים על הטלסימן נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)

"לא, איך אני מקבל את זה?" אשאל בפליאה ואעצור את הקרב בשאלתי.
    "אבל יש לי מתקפה ואין לי את הטליסמן הזה" אומר להם.

3. Professional Design
    מזל טוב ! מור זכה במפתח למזוודה שלו !

האול ~
    כריס עוצר ואומר "הקרב נפסק , מור חייב ללכת לפתוח את המזוודה שלו הוא קיבל את המפתח
    חכו לנו כאן בבקשה" הוא אומר ורץ איתך לאחר שקיבלת את המפתח לחדר שלך ..
    אתה הולך לחדר ורואה את המזוודה מונחת על המיטה .

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 5 2010, 10:49 PM
    מזל טוב ! מור זכה במפתח למזוודה שלו !

האול ~
    כריס עוצר ואומר "הקרב נפסק , מור חייב ללכת לפתוח את המזוודה שלו הוא קיבל את המפתח
    חכו לנו כאן בבקשה" הוא אומר ורץ איתך לאחר שקיבלת את המפתח לחדר שלך ..
    אתה הולך לחדר ורואה את המזוודה מונחת על המיטה .
    לאט לאט אני פותח את המזוודה עם המפתח שקיבלתי כולי נרגש ומצפה בקוצר רוח אל מה שבטוחה.
    "קדימה!" אקרא ואפתחה בהתרגשות.

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Feb 5 2010, 05:08 PM
    דראקו ~
    אתה מתכוון לחטוף את הפטיש אבל יש תור , לכן השומר מחזיר אותך אחורה ואתה מחכה לתורך ,
    התוצאה הכי גבוהה היא 980/1000 .
    עכשיו הגיע תורך , אתה מרים את הפטיש והוא מאוד מאוד כבד לך !
    ארים את הפטיש אחזיק אותו בחוזקה ואכה בשיא כח כדי להשיג את התוצאה הכי טובה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. Professional Design
    האול ~
    אתה פותח את המזוודה בהתרגשות שם מחכים לך כמה דברים
    - שריון דק לכוח האופל בצבע שחור עם עיטורים אדומים .
    - כדור ורוד קטן שעליו מצויר הקמע שלך
    - ומכתב .
    אתה פותח את המכתב וזהו בעצם הוראות
    בתמונה מוראים הקמע שלך שעליו מונח הכדור
    בתמנוה הבאה רואים שהקמע זוהר והכדור נכנס לתוך הקמע
    בתמונה השלישית והאחרונה מראים אבן מעופפת בצבע ורוד מרחפת .

דראקו ~
    הרמת את הפטיש בשיא העוצמה שלך והכת את הפעמון , הפעמון מצלצל , עובר את 100
    עובר את 500.. אבל מגיע רק ל-650 . לא הצלחת בתחרות הזאת , שיחקת בשאר התחרויות ובאף אחת לא הצלחת , אתה מחזיק את הפתק עליו כתוב 696 והולך לבדוק מי זכה בהגרלה..
    והזוכה בהגרלה של מחיה קמעות הוא מספר : 969 , שלפי דברי השופטים עדיין לא הלך לקחת את הפרס שלו .

דיזל ~
    אתה יוצא החוצה והולך לבדוק איזה שיעור יש לך עכשיו , אתה רואה שהשיעור הראשון עם המחנך כבר התחיל , אתה מתכוון ללכת ואז שומע "שיעור עם המחנך הוא שיעור משעמם מאוד , לא תרצה להישאר פה להינות איתי קצת ? שמי הוא סוניה ואני אוחזת בכוח החשמל והאוויר ." נשמע קול של נערה ואתה מסתובב ורואה תערה מאוד יפה , צבע שיערה הוא בהיר , בלונדיני , היא במצב של שילוב אדם עם זאב , מצב של אדם ורק זנב ואוזניים של זאב מופיעים על גופה , אתה מאוד אוהב את המראה שלה .

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 5 2010, 11:26 PM
    האול ~
    אתה פותח את המזוודה בהתרגשות שם מחכים לך כמה דברים
    - שריון דק לכוח האופל בצבע שחור עם עיטורים אדומים .
    - כדור ורוד קטן שעליו מצויר הקמע שלך
    - ומכתב .
    אתה פותח את המכתב וזהו בעצם הוראות
    בתמונה מוראים הקמע שלך שעליו מונח הכדור
    בתמנוה הבאה רואים שהקמע זוהר והכדור נכנס לתוך הקמע
    בתמונה השלישית והאחרונה מראים אבן מעופפת בצבע ורוד מרחפת .
    "זה נורא מגניב!" אקרא כשכולי שמח משהצלחתי לפתוח את מזוודתי.
    אני אעטה את השיריון הדק בהתרגשות ולאחר מכן ארכיב את הכדור והקמע לפי ההוראות שבציור.

8. משתמש מנוסה
    שם: מור
    דיזל ~
    אתה יוצא החוצה והולך לבדוק איזה שיעור יש לך עכשיו , אתה רואה שהשיעור הראשון עם המחנך כבר התחיל , אתה מתכוון ללכת ואז שומע "שיעור עם המחנך הוא שיעור משעמם מאוד , לא תרצה להישאר פה להינות איתי קצת ? שמי הוא סוניה ואני אוחזת בכוח החשמל והאוויר ." נשמע קול של נערה ואתה מסתובב ורואה תערה מאוד יפה , צבע שיערה הוא בהיר , בלונדיני , היא במצב של שילוב אדם עם זאב , מצב של אדם ורק זנב ואוזניים של זאב מופיעים על גופה , אתה מאוד אוהב את המראה שלה .
    [/b]
    "להנות נשמע מעניין מאד, ד"א שמי הוא דיזל." אומר לסוניה "מה תרצי לעשות בזמן שיעור המחנך הזה?"
    חזרתי!!

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 5 2010, 08:55 PM

ג'ין ~
    "אתה היחיד שבאמת הבין מה זה אפל ! כל השאר חשבו על מוות , אתה היחיד שחשבת באמת על כוח האופל , ולכן היום אלמד רק אותך מתקפה שאתה יכול להשתמש איתה כאשר אתה מחזיק בטפרים , היא ניקראת מכת דם , שים לב איך היא ניראית" הוא אומר ולובש טפרים ואז חובט באוויר ושריטות של דם עמומות מופיעות באוויר . "במתקפה הזאת תחילה חושבים באמת על מוות אבל אחרי שלומדים איך לעשות זאת לא צריכים לחשוב על מוות , עכשיו פשוט תחשוב על דם ותחשוב שהאוויר הוא סמיך וניתן להזיזו , תחתוך את האוויר בעזרת הטפרים שלך , עכשיו !!!" הוא צועק .
    [/b]
    "כן המאמן" אגיב לו בקול רם בשמחה שאני לומד את המתקפה הראשונה שלי אז אני לוקח את הטפרים שלי אני חושב על דם הרבה דם אני חושב ואני מדמיין תוך כדי את האוויר סמיך ביותר ממה שהוא ואחרי שאני ממש שקוע במחשבות הדם והסמיכות אני שורט בחוזקה את האוויר ומצפה שהצלחתי במתקפהה הראשונה שלי

10. משתמש וותיק מאוד

דראקו ~
    הרמת את הפטיש בשיא העוצמה שלך והכת את הפעמון , הפעמון מצלצל , עובר את 100
    עובר את 500.. אבל מגיע רק ל-650 . לא הצלחת בתחרות הזאת , שיחקת בשאר התחרויות ובאף אחת לא הצלחת , אתה מחזיק את הפתק עליו כתוב 696 והולך לבדוק מי זכה בהגרלה..
    והזוכה בהגרלה של מחיה קמעות הוא מספר : 969 , שלפי דברי השופטים עדיין לא הלך לקחת את הפרס שלו .
    .
    אהפוך את הפתק שלי לפני שהם יראו ואגיד:"אני מספר 969 תראו" אראה להם את הפתק ההפוך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    דראקו ~
    הוא מסתכל מעט על הפתק שלך , ואז צועק "ויייש לנו זוווכה !"
    כולם מוחאים כפיים ומקווים ליראות מהו הפרס שלך , אתה מתקרב אליו והוא אומר
    "יש לנו כאן מפתח למזוודות לתת לך !" ומגיש לך מפתח קטן בצבע כסף שניראה די פשוט .

האול ~
    אתה לובש את המדים החדשים שמאוד הולמים אותך , אתה נהינה מהמראה שלך ואז מצמיד את המטבע לכדור הוורוד . הקמע זוהר והכדור הוורוד נבלע ע"י הקמע , פתאום הקמע שלך נעלם יחד עם הנשק שלך !
    כריס מחייך ואומר "כל הכבוד האול , עכשיו אתה באמת מוכן לקרב !"

ג'ין ~
    אתה מתרכז במחשבות הדם ומדמיין שהאוויר הוא בעצם מים שאפשר לחבוט בהם , אתה שורט את האוויר בחוזקה וטיפות קטנות של דם יוצאות מהנשק שלך , המאמן מחייך ואומר "כל הכבוד הצלחת להשתמש במכת דם , אבל תצטרך יותר להתאמן על זה , אתה היחיד שמסיים את האימון כי למדת מתקפה חשובה שהאחרים לא יילמדו בכלל , עכשיו תוכל לחזור למעונך , או ללכת לכיתה שלך , כי בעוד 10 דקות מתחיל השיעור הראשון שלך , שיעור הערפדים !

דיזל ~
    "רק לפי איך שלבשת את החולצה הבנתי שאתה חדש" סוניה אומרת ומסדרת את הצווארון שבחולצה שלך
    בנוסף מוציאה לך את החולצה מהמכנסיים "עכשיו אתה מוכן , בוא איתי לחדר האימונים , אני ילמד אותך מתקפות טובות , אתה לא צריך את השיעור הזבלי של המחנך , מיד אחרי השיעור שלו יש לך שיעור על כוחות האש והאדמה , מיד אחר-כך יש לך שיעור על ערפדים , עד ששיעור הכוחות של האש והאדמה יתחיל אני יוכל לאמן אותך , אלא אם אתה רוצה לשבת לאכול איתי או משהו אחר ." אומרת ומחייכת .

12. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Steve@Feb 6 2010, 10:59 AM
    דיזל ~
    "רק לפי איך שלבשת את החולצה הבנתי שאתה חדש" סוניה אומרת ומסדרת את הצווארון שבחולצה שלך
    בנוסף מוציאה לך את החולצה מהמכנסיים "עכשיו אתה מוכן , בוא איתי לחדר האימונים , אני ילמד אותך מתקפות טובות , אתה לא צריך את השיעור הזבלי של המחנך , מיד אחרי השיעור שלו יש לך שיעור על כוחות האש והאדמה , מיד אחר-כך יש לך שיעור על ערפדים , עד ששיעור הכוחות של האש והאדמה יתחיל אני יוכל לאמן אותך , אלא אם אתה רוצה לשבת לאכול איתי או משהו אחר ." אומרת ומחייכת.
    "אין לי משהו אחר להציע," אומר לסוניה ואלך איתה לחדר האימונים.
    חזרתי!!

13. משתמש מנוסה
    ג'ין ~
    אתה מתרכז במחשבות הדם ומדמיין שהאוויר הוא בעצם מים שאפשר לחבוט בהם , אתה שורט את האוויר בחוזקה וטיפות קטנות של דם יוצאות מהנשק שלך , המאמן מחייך ואומר "כל הכבוד הצלחת להשתמש במכת דם , אבל תצטרך יותר להתאמן על זה , אתה היחיד שמסיים את האימון כי למדת מתקפה חשובה שהאחרים לא יילמדו בכלל , עכשיו תוכל לחזור למעונך , או ללכת לכיתה שלך , כי בעוד 10 דקות מתחיל השיעור הראשון שלך , שיעור הערפדים !

" טוב המאמן אומר לו" ואגיד לו"אני אשאר כאן ואתאמן עוד על המכת דם עד שהשיעור יתחיל"אומר לו בהתרגשות ואסתובב ואתאמן על התקפת הדם עד שהשיעור יתחיל

14. משתמש מנוסה
    האול ~
    אתה לובש את המדים החדשים שמאוד הולמים אותך , אתה נהינה מהמראה שלך ואז מצמיד את המטבע לכדור הוורוד . הקמע זוהר והכדור הוורוד נבלע ע"י הקמע , פתאום הקמע שלך נעלם יחד עם הנשק שלך !
    כריס מחייך ואומר "כל הכבוד האול , עכשיו אתה באמת מוכן לקרב !"
    "אם כך זה טליסמן שלי?" טשאל את כריס בפליאה.
    "ואם כן זאת אומרת שלמדתי עוד מתקפות?" אשאל שוב בקוצר רוח לפני שנצא לקרב.

15. משתמש וותיק מאוד
    דראקו ~
    הוא מסתכל מעט על הפתק שלך , ואז צועק "ויייש לנו זוווכה !"
    כולם מוחאים כפיים ומקווים ליראות מהו הפרס שלך , אתה מתקרב אליו והוא אומר
    "יש לנו כאן מפתח למזוודות לתת לך !" ומגיש לך מפתח קטן בצבע כסף שניראה די פשוט .
    "תודה רבה!" אגיד לו אקח את המפתח ואלך אל חדרי,אפתח את המזוודה ואז אסתכל בשעון לראות מה השעה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 20 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1018192021223070 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •