Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1336
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Feb 12 2010, 06:04 PM
    דראקו ~
    הן מחבקות אותך ברכות ואתם נירדמים ביחד ארבעתכם ..
    אתה קם בבוקר ומגלה שהבנות עוד ישנות , מרוחות עליך ואוחזות בך כמו משהו שהן לא יכולות
    בלעדיו , היה לילה מאוד מאוד כיף , ומאוד נחמד לקום בבוקר ולראות 3 בנות יפהפיות ..
    "היה אתמול לילה מצוין!,מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו בנות?" אשאל בבלבול(:blink
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה

ג'ין ~
    "תשמע , זהו מידע סודי מאוד , אני יוכל להסביר לך אם תחכה לי ליד חדר השינה שלי שבקומה החמישית.. אחרי השיעור תגיע לשם ." הוא אומר ומוסיף "יש למישהו עוד שאלות ?"
    [/b]
    "תודה רבה לך" אומר לו בהתרגשות ואחכה שהשיעור ייגמר ואחרי זה אני אלך לחדר השינה שלו

3. משתמש מנוסה
    שם: מור
    [b] דיזל ~
    אתה מתכוון להיכנס לכיתה אבל השיעור כבר נגמר , אין אף אחד בכיתה ..
    אתה מנסה להיזכר בשיעורים הבאים שצריכים להיות לך היום , לפי מה שאתה זוכר יש לך
    שיעור על כוחות האש והאדמה ממש עכשיו במגרש .
    אני ארוץ במהירות למגרש ואחשוב "מה יקרה אם אאחר גם לזה?? לא טוב!!"
    חזרתי!!

4. Professional Design
    מור זכית בפרס כי פתחת את עמוד 25 !
    אבל את הפרס הזה כבר קיבלת , לכן ג'ין (שלומי) יקבל אותו ..
    הפרס שלך הוא החייאת הקמע שלך

דראקו ~
    הבנות אומרות "יש לך עכשיו שיעור , לדעתי הוא כבר התחיל אני חושב שכדאי שתלך אליו ."
    אתה לא יודע איזה שיעור יש לך ולכן בתחילת כל יום תצטרך לבדוק במערכת מה השיעור שלך .

דיזל ~
    אתה רץ למגרש ונכנס בידיוק אחרי המורה , הוא סולח לך ואתה לא איחרת בכלל ..
    הוא אומר שלום לכל התלמידים ו"שבו בבקשה , על הריצפה .."
    הוא מחכה שכולם יישבו ואז מתחיל את השיעור שלנו "

ג'ין ~
    אתה מגיע לחדר השינה שלו , פתאום הנשק שבידך נעלם , אבן מוזרה וזוהרת מופיעה ליד היד שלך
    מרחפת לה.. אתה מבין שקיבלת טלסימן ממישהו , האבן גם היא נעלמת ומשהו מוזר קורה..
    פתאום המאמן פותח את הדלת בחדר השינה ואומר "היי ג'ין , תיכנס"
    וגורר אותך לתוך הדירה שלו , דירה מאוד יפה יחסית לדירה של מורה ..
    "תשתה משהו ?" שואל המורה .

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 12 2010, 06:59 PM

ג'ין ~
    אתה מגיע לחדר השינה שלו , פתאום הנשק שבידך נעלם , אבן מוזרה וזוהרת מופיעה ליד היד שלך
    מרחפת לה.. אתה מבין שקיבלת טלסימן ממישהו , האבן גם היא נעלמת ומשהו מוזר קורה..
    פתאום המאמן פותח את הדלת בחדר השינה ואומר "היי ג'ין , תיכנס"
    וגורר אותך לתוך הדירה שלו , דירה מאוד יפה יחסית לדירה של מורה ..
    "תשתה משהו ?" שואל המורה .
    [/b]
    תודה סטיב רק לא הבנתי מה הפרס שלי עושה?

"לא תודה" אגיד לו בסיפוק ואשאל אותו "נו אתה יכול לענות לי על כמה מהדברים ששאלתי אותך? כי אני ממש רוצה לדעת עוד על עצמי לראות אם בזיכרונות שלי אני זוכר את הינמורי ומה היא עשתה שכולם רוצים להרוג אותה? ולמה אתם מאמנים אותנו אני מרגיש שמאין אנחנו החיילים שלכם ואתם מסתירים משהו" אגיד לו בחשדנות ואחכה לתגובתו

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מור זכית בפרס כי פתחת את עמוד 25 !
    אבל את הפרס הזה כבר קיבלת , לכן ג'ין (שלומי) יקבל אותו ..
    הפרס שלך הוא החייאת הקמע שלך

דראקו ~
    הבנות אומרות "יש לך עכשיו שיעור , לדעתי הוא כבר התחיל אני חושב שכדאי שתלך אליו ."
    אתה לא יודע איזה שיעור יש לך ולכן בתחילת כל יום תצטרך לבדוק במערכת מה השיעור שלך .

אז אין פרס אחר? <_<
    ---------------------------------
    אלך לבדוק במערכת מה השיעור שלי עכשיו ואז ארוץ אליו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. משתמש מנוסה

האול ~
    "נוכל ללכת לראות אם היא כבר קמה משנת הצהריים שלה , ונוכל לחזור לכאן אחר-כך בשביל להתאמן,
    לדעתי הקרב היה מאוד נחמד" אומר כריס ומחכה לתשובה ממך .
    "כן אתה צודק" אומר בהתנחמות ואלך איתו אל עבר חדרה סל סופי.
    "אני אתחיל איתה ואתה תוך כדי תשדר לי מה היא חושבת אוקיי?" אלחש לו בדרך.

8. משתמש מנוסה
    דיזל ~
    אתה רץ למגרש ונכנס בידיוק אחרי המורה , הוא סולח לך ואתה לא איחרת בכלל ..
    הוא אומר שלום לכל התלמידים ו"שבו בבקשה , על הריצפה .."
    הוא מחכה שכולם יישבו ואז מתחיל את השיעור שלנו
    אנני יושב על הריצפה לפי בקשת המורה
    חזרתי!!

9. Professional Design
    דיזל ~
    "אז כמו שכולכם , חיילי האש יודעים , יש לנו אוייבת שנקראת הינאמורי , ככל הנראה יש לה צבא סודי , זה לא בטוח אבל אנחנו רוצים להכין אותכם לקרבות , אבל אחרי שתלמדו את כוח האש שלכם , מה תעשו במידה והחיילים של הינאמורי יהיו בכוח המים ? הם יגמרו אותכם &#33; לכן אנחנו מאמנים אותכם להילחם ראשית בנשקים .." מישהו עוצר אותו באמצע ואומר "נקבל נשק ?" והמאמן עונה לו "כן כמובן , הסתדרו בטור ארוך לפני השולחן הזה" ועומד לפני שולחן מלא בנשקים , התור מאוד ארוך ובסוף מגיע תורך , הוא מבקש ממך לבחור נשק . (הנשקים נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)

האול ~
    "רק רגע האול , אני ערפד כידוע לך , אבל אני רק קורא מחשבות , אני לא יכול גם לשדר מחשבות..
    רק אם היית ערפד הייתי יכול לשגר לך מחשבות אבל אתה עורב &#33;" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר של סופי .

ג&#39;ין ~
    תשאל את המאמן שלך מה הפרס עושה
    -------------------------
    לפני שהמאמן מספיק להגיד לך משהו נשמעות דפיקות חזקות בדלת "שב מהר על הספה הזאת &#33;"
    הוא אומר לך ומצביע על ספה מוזרה בצבע חום , קרועה ומסתורית מאוד .
    "שב &#33;&#33;" הוא צועק והולך לדלת "מי זה ?" הוא שואל ."ארכיוס" האיש עונה .
    הוא מחכה שתשב בספה .

דראקו ~
    אתה ניגש אל המערכת , כיתת המים 1 , זאב :
    8:00~9:30 - שיעור מחנך(לא חובה)
    9:30~10:00 - הפסקת אוכל
    10:00~11:00 - שיעור כוחות המים
    11:00~11:15 - הפסקה קצרה
    11:15~12:00 - שיעור כוח הזאב
    13:30~12:30 - הפסקת צהריים
    13:30~14:00 - שיעור מחנך (חובה)
    אתה מסתכל על השעון , השעה היא 8:05

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 09:40 AM
    דיזל ~
    "אז כמו שכולכם , חיילי האש יודעים , יש לנו אוייבת שנקראת הינאמורי , ככל הנראה יש לה צבא סודי , זה לא בטוח אבל אנחנו רוצים להכין אותכם לקרבות , אבל אחרי שתלמדו את כוח האש שלכם , מה תעשו במידה והחיילים של הינאמורי יהיו בכוח המים ? הם יגמרו אותכם &#33; לכן אנחנו מאמנים אותכם להילחם ראשית בנשקים .." מישהו עוצר אותו באמצע ואומר "נקבל נשק ?" והמאמן עונה לו "כן כמובן , הסתדרו בטור ארוך לפני השולחן הזה" ועומד לפני שולחן מלא בנשקים , התור מאוד ארוך ובסוף מגיע תורך , הוא מבקש ממך לבחור נשק . (הנשקים נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית)
    אני אבחר בטפרים (לפי התמונה מספר 105) ואקח את זה.
    חזרתי!!

11. משתמש מנוסה

האול ~
    "רק רגע האול , אני ערפד כידוע לך , אבל אני רק קורא מחשבות , אני לא יכול גם לשדר מחשבות..
    רק אם היית ערפד הייתי יכול לשגר לך מחשבות אבל אתה עורב &#33;" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר של סופי .
    "או אוקיי" אומר ואהנהן בראשי עם חיוך.
    "אם כך כריס מה היא חושבת?" אשאל אותו כשנעמד מאחורי דלתה.

12. משתמש מנוסה

ג&#39;ין ~
    תשאל את המאמן שלך מה הפרס עושה
    -------------------------
    לפני שהמאמן מספיק להגיד לך משהו נשמעות דפיקות חזקות בדלת "שב מהר על הספה הזאת &#33;"
    הוא אומר לך ומצביע על ספה מוזרה בצבע חום , קרועה ומסתורית מאוד .
    "שב &#33;&#33;" הוא צועק והולך לדלת "מי זה ?" הוא שואל ."ארכיוס" האיש עונה .
    הוא מחכה שתשב בספה .
    אני הולך מהר לספה וייושב עלייה ומצפה לראות מי יהיה בדלת והאם הוא יענה לי על השאלות כבר

13. Professional Design
    דיזל ~
    "בחירה נכונה מאוד דיזל " הוא אומר ומביא לך את הטפרים שממוספרים במספר 15 .
    "הטפרים האלה הם למתחילים , ככל שתעלה ברמה שלך תוכל להשיג טפרים יותר חזקים ויותר יפים"
    אומר המאמן ושוב אוסף את כל הכיתה "האם למישהו כאן יש מושג מה זה טלסימן ?" המאמן שואל .

האול ~
    "אני יחזור בידיוק על מה שהיא אומרת במחשבות שלה .." כריס אומר ומתרכז
    עוצם את העיניים ומתחיל לדבר "שינה פשוט מצויינת , מזל שהאימונים נגמרו , איזה כיף זה שנה חדשה..
    אני מקווה שאצליח למצוא בנים חתיכים , אני לא מפסיקה לחשוב על הבחור היפה עם השיער הבהיר , הבלונדיני , עם הג&#39;קט הוורוד , והעינים הכחולות , הוא היה כ"כ יפה&#33;" כריס אומר ומפסיק
    "תשמע , אני חושב שהיא מדברת עליך , אתה בידיוק האדם הזה האול.." הוא אומר .

ג&#39;ין ~
    אתה מתיישב על הספה ופתאום אתה נעלם ביחד עם הספה , אתה עדיין בחדר אבל אתה בילתי ניראה &#33;
    ניכנס מישהו עם קוצים גבוהים , שיערו שחור וקצוות השיער שלו הם בצבע אדום , הוא לבוש בבגדים שחורים עם סימנים אדומים מוזרים והמאמן שלך , סטנלי , ניראה ממש ממש לחוץ ..
    "היכנס ארכיוס" הוא אומר והם מתחילים לשוחח "אמרתי לך שאם לא תשלם בזמן אהרוג אותך &#33;&#33;"
    אומר ארכיוס מוציא את הטפרים שלו ושורט את סטנלי בפנים שלו . סטנלי מוציא מטה קסמים ומעיף את ארכיוס לקיר עם קסם מיוחד , ואז הוא כובל אותו צמוד לקיר בקסם אחר "תשמע לי טוב , תגיד לשליח שלך , או להינאמורי שאם היא מתכוונת לקחת את החיילים שלי היא תצטרך לעבור קודם דרכי &#33;" ואז סטנלי לוקח את האגרטל שהיה לו בסלון , מוציא משם אבקה וזורק על ארכיוס , ארכיוס מתפורר לעפר .. ונעלם .
    "אתה יכול לקום ג&#39;ין" הוא אומר .

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 11:13 AM

האול ~
    "אני יחזור בידיוק על מה שהיא אומרת במחשבות שלה .." כריס אומר ומתרכז
    עוצם את העיניים ומתחיל לדבר "שינה פשוט מצויינת , מזל שהאימונים נגמרו , איזה כיף זה שנה חדשה..
    אני מקווה שאצליח למצוא בנים חתיכים , אני לא מפסיקה לחשוב על הבחור היפה עם השיער הבהיר , הבלונדיני , עם הג&#39;קט הוורוד , והעינים הכחולות , הוא היה כ"כ יפה&#33;" כריס אומר ומפסיק
    "תשמע , אני חושב שהיא מדברת עליך , אתה בידיוק האדם הזה האול.." הוא אומר .
    "יש&#33;" אקרא כולי מאושר ושמח עקב דבריו של כריס.
    "אין כמוך כריס&#33;" אקרא באושר.
    לאחר מכן כשאהיה מוכן אדפוק על דלתה בנקישות איטיות וחזקות.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 11:13 AM

ג&#39;ין ~
    אתה מתיישב על הספה ופתאום אתה נעלם ביחד עם הספה , אתה עדיין בחדר אבל אתה בילתי ניראה &#33;
    ניכנס מישהו עם קוצים גבוהים , שיערו שחור וקצוות השיער שלו הם בצבע אדום , הוא לבוש בבגדים שחורים עם סימנים אדומים מוזרים והמאמן שלך , סטנלי , ניראה ממש ממש לחוץ ..
    "היכנס ארכיוס" הוא אומר והם מתחילים לשוחח "אמרתי לך שאם לא תשלם בזמן אהרוג אותך &#33;&#33;"
    אומר ארכיוס מוציא את הטפרים שלו ושורט את סטנלי בפנים שלו . סטנלי מוציא מטה קסמים ומעיף את ארכיוס לקיר עם קסם מיוחד , ואז הוא כובל אותו צמוד לקיר בקסם אחר "תשמע לי טוב , תגיד לשליח שלך , או להינאמורי שאם היא מתכוונת לקחת את החיילים שלי היא תצטרך לעבור קודם דרכי &#33;" ואז סטנלי לוקח את האגרטל שהיה לו בסלון , מוציא משם אבקה וזורק על ארכיוס , ארכיוס מתפורר לעפר .. ונעלם .
    "אתה יכול לקום ג&#39;ין" הוא אומר .
    [/b]
    "אתה בסדר?" אגיד לו הפחד "אז מי זה?ומה הוא רצה ממך? ואיך הוא קשור להינאמורי ומה לא שילמת? אני צריך שתסביר לי בבקשה הם רוצים להרוג אותנו?" אגיד לו בפחד בלחץ רב

עמוד 25 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •