הוא איתי ללא?Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 09:54 PM
ג'ין ~
"קודם כל אני צריך להביא לך קמע ולהחיות לך אותו , איפה הנשק שלך ג'ין ?" סטנלי שואל . [/b]
"הנה הוא" אומר לו ואחכה בהתרגשות לגבי מה שהוא יעשה בו
ג'ין ~
לא הנשק לא אצלך הוא נעלם אם שכחת , אבן ורודה הופיעה קודם והעלימה את הנשק שלך
תגיב שוב .
"אל תשכחי מחר בארבע בחדר האוכל!" אקרא לה מעבר לדלת.Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 09:54 PM
האול ~
היא מוזיזה את הראש שלה ואתה מנשק אותה בלחי שלה
היא מחייכת וקצת מתביישת וסוגרת בעדינות את הדלת .
'גם זה טוב' אחשוב לעצמי עם חיוך על פניי ואלך משם עם כריס.
"אולי נסדר לך את חברה שלה?" אשאל אותו תוך כדי שאנחנו הולכים.
"הבנתי" אומר למאמן ואחכה לראות עם הוא ממשיך את השיעור או שהוא נגמר.Originally posted by Steve@Feb 12 2010, 06:04 PM
ריימונד ~
"תשמע , הנשק שלך נמצא אצלך , אבל אתה לא רואה אותו כי אתה לא משתמש בו עכשיו , ברגע שתרצה להשתמש בו נסה להוציא אותו משום מקום והוא יופיע , הרצון להחזקת הנשק הוא לחיצת כפתור ההפעלה של הטלסימן" אומר המאמן .
"כן..." אני אומר למורה "אז איפה אני מוצא את האבן? אתם הולכים לתת לנו אותה?" אשאל בסקרנותOriginally posted by Steve@Feb 13 2010, 09:54 PM
דיזל ~
המאמן מחייך ואומר "טלסימן זה בעצם אבן מרחפת זוהרת , בצבע שונה לכל כוח.. ובצורה שונה
שהיא בעצם נותנת את כל הכוח שבמתקפות שלך , ואם אתה מתכוון להוציא אש מהטפרים שלך אתה חייב את האבן , שהיא בעצם נותנת את כוח האש לנשק שלך , אתה מבין ?" הוא שואל .
חזרתי!!
דיזל ~
"לשיעור הזה בכוונה הבאתי רק 20 תלמידים , כי יש לי רק טלסימן אחד , ורק האחרון שישאר חי הוא זה שיקבל את הטלסימן !" צועק המאמן ופתאום הכיתה משתנה והופכת לזירת קרחונים !!!
הדבר המפחיד גורם לכולם להתפזר במגרש ולהתרחק אחד מהשני ואז המאמן צועק "רק אחד ישאר חי , צאו לדררררך !!!" אתה קולט פתאום מישהו מזנק מעליך , הוא פוצע אותך קלות ביד , שריטה קטנה שאפילו לא מותירה דם .
ריימונד ~
"רק ריימונד זכה בטלסימן , ולכן כל השאר יצטרו להשיג אותו לבד , האימון שלכם ניגמר , למדתם מתקפות ודברים מעניינים מאוד , תתאמנו על זה בבית , בהצלחה לכולם ." הוא אומר ושולח את כולכם חזרה לכיתה הקודמת , עכשיו כולם יכולים ללכת , ניגמר שיעור כוחות האור והברק אבל יש לך עכשיו שיעור ערפדים , אבל זה אחרי הפסקת האוכל .
האול ~
פותחת את הדלת בפתאומיות ומחבקת אותך , מנשקת אותך בשפתיך , ופתאום עוזבת את גופך ואומרת "לא אשכח" . ואז ניכנסת לחדר שלה וסוגרת את הדלת אחרי שקרצה לך ;)
ג'ין ~
"אההה אז קיבלת טלסימן !! כל הכבוד , עכשיו פשוט תיראה מה תעשה , תחשוב שיש לך נשק ביד תדמיין שאתה רוצה להוציא נשק , אם תרצה להוציא את הנשק שלך הוא פשוט יופיע ביד שלך !"
המאמן אומר בשמחה רבה .
"אוקיי" אני מדמיין את נשק הטפרים ביד שלי טוב טוב ואני מדמיין שאני מוציא אותו מהחולצה או משהוOriginally posted by Steve@Feb 14 2010, 11:01 PM
ג'ין ~
"אההה אז קיבלת טלסימן !! כל הכבוד , עכשיו פשוט תיראה מה תעשה , תחשוב שיש לך נשק ביד תדמיין שאתה רוצה להוציא נשק , אם תרצה להוציא את הנשק שלך הוא פשוט יופיע ביד שלך !"
המאמן אומר בשמחה רבה . [/b]
"ווואו" אקרא כשכולי המום ונלהב עקב נשיקתה.Originally posted by Steve@Feb 14 2010, 11:01 PM
האול ~
פותחת את הדלת בפתאומיות ומחבקת אותך , מנשקת אותך בשפתיך , ופתאום עוזבת את גופך ואומרת "לא אשכח" . ואז ניכנסת לחדר שלה וסוגרת את הדלת אחרי שקרצה לך ;)
"א...אם כך איפה היינו?" אשאל את כריס בחיוך מאוזן לאוזן.
"טוב,אתמול בערב קרה לי משהו מדהים. הייתה לי אורגיה עם 3 בנות,זה היה מדהים,הסתכלתי במערכת,ואז ראיתי שהשיעור לא חובה,אז באתי לחזור לחדר כדי "להמשיך" אתה יודע מה אני מתכוון,אבל החדר נשמע נעול וריק. איזה באסה.." אגיד בפרצוף "חמוץ"( <_<)Originally posted by Steve@Feb 13 2010, 09:54 PM
דראקו ~
"דראקו ? מה קרה ? אתה יכול לספר לי .." אומר המחנך .
אתה מסתכל סביב ויש רק כמה תלמידים שנמצאים בסוף הכיתה משחקים באיזה משחק לוח .
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אלך לאכול.Originally posted by Steve@Feb 14 2010, 11:01 PM
ריימונד ~
"רק ריימונד זכה בטלסימן , ולכן כל השאר יצטרו להשיג אותו לבד , האימון שלכם ניגמר , למדתם מתקפות ודברים מעניינים מאוד , תתאמנו על זה בבית , בהצלחה לכולם ." הוא אומר ושולח את כולכם חזרה לכיתה הקודמת , עכשיו כולם יכולים ללכת , ניגמר שיעור כוחות האור והברק אבל יש לך עכשיו שיעור ערפדים , אבל זה אחרי הפסקת האוכל .
דראקו ~
המחנך מחייך ואז מוחק את החיוך ועובר לפרצוף חמוץ כמו שלך , ואז אומר
"אווו.. אני מצטער דראקו שזה קרה לך ,אולי תמצא אותם בהמשך היום ?
אבל אם באת לפה סימן שיש משהו שרצית לדעת , להבין , או להגיד לי , לא ?"
ומחכה לתשובה .
האול ~
"וואט דה פאק ?!?!" הוא צועק ולא מבין מה זה היה
"אתה מלך !!!!" הוא אומר וטופח על השכם שלך .
ג'ין ~
אתה לא מצליח והמאמן רואה את זה ואומר "תשמע , ברגע שבאמת תרצה להחזיק את הנשק שלך הוא פשוט יופיע , תאמין בעצמך !"
ריימונד ~
אתה מגיע לחדר האוכל המפואר , לוקח לעצמך ארוחת בוקר מפנקת ומתיישב שם .
הרבה אנשים עוברים ואתה שומע יותר מידי מחשבות ,
הבחורה שקודם אמרה שאתה ניראה טוב , אתה לא זוכר כ"כ איך קוראים לה אבל זוכר
מה היא אמרה עליך קודם , היא עוברת בידיוק לידך עכשיו .
"כן יכול להיות, אבל זה היה פשוט טבעי..." אומר לו בחיוך.Originally posted by Steve@Feb 15 2010, 08:17 PM
האול ~
"וואט דה פאק ?!?!" הוא צועק ולא מבין מה זה היה
"אתה מלך !!!!" הוא אומר וטופח על השכם שלך .
"תגיד מי זאת חברה שלה?, אם אתה רוצה אני אראה ואולי אסדר לך אותה" אומר ואקרוץ לו עין.
"האמת שסתם באתי,אבל אם אני כבר פה יש לי שאלה. קיבלתי מחייה קמע והחייאתי את הקמע שלי.Originally posted by Steve@Feb 15 2010, 08:17 PM
דראקו ~
המחנך מחייך ואז מוחק את החיוך ועובר לפרצוף חמוץ כמו שלך , ואז אומר
"אווו.. אני מצטער דראקו שזה קרה לך ,אולי תמצא אותם בהמשך היום ?
אבל אם באת לפה סימן שיש משהו שרצית לדעת , להבין , או להגיד לי , לא ?"
ומחכה לתשובה.
והוא "בלע" לי את הנשק. במידה ואצטרך את הנשק,איך אני מזמן אותו?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
דראקו ~
המחנך שלך צוחק קצת ואז אומר "תשמע , הקמע שלך בלע את הנשק שלך , אבל ברגע שתרצה להחזיק בנשק פשוט תחשוב על להוציא את הנשק שלך , הרצון להחזקה בנשק הוא בעצם כפתור ההפעלה של הטלסימן , ברגע שאתה רוצה את הנשק שלך בידיים הוא מופיע בידיים שלך והאבן הוורודה תרחף לצידך "
האול ~
"כן , הן אמרו שהן הולכות להתאמן , בוא נלך לראות אותן , רוצה ?" כריס שואל .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)