Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1336
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 20 2010, 06:26 PM

האול ~
    אם אתה אומר אז אני מאמין לך , אני מוסיף לך את המתקפה לתעודת הזהות שלך .
    --------
    אתה נכנס לחדר שלך בשמחה שזה היה יום ממש טוב , כריס רואה אותך בדרכך החוצה ומספר שהבעלים רוצים להוציא אותו מחדרו בגלל שנרדם בחדר האימונים , הוא ניראה מאוד עייף והגישה שלו מרמזת על זה שהיה רוצה לגור איתך בחדר , אתה ניזכר במראה החדר שלך ונזכר שיש לך חדר שני עם מיטה .
    "אם כך תישן אצלי לזמן מה יש לי עוד מיטה" אומר לו ואקווה שזה לא ישמע מוזר מדי.
    לאחר מכן אפתח את חדרי ואכנס אליו עם כריס.

2. משתמש מנוסה

ג'ין ~
    אתה פותח את החדר , והחדר ריק לגמריי , רק הספה של סטנלי , הספה הקרועה
    מופיע באמצע החדר , פתאום הספה נהיית זוהרת וסטנלי מופיע עליה ואומר "שלום ג'ין אני רוה שהגעת לכאן , תשמע , החדר הזה הוא חדר מעבר , אם תרצה להתאמן פה תוכל לעבור לפה בבוקר ולהתאמן פה דרך הספה , אין לך איפה לישון כאן וגם אסור לך ולכן אתה כל הזמן שתרצה לישון או לעשות משהו בבית הספר תשב על הספה והיא תעביר אותך לחדר שלי איפה שננימצאת הספה , ותישן אצלי או אצלך ובבוקר תחליט , אם אתה רוצה ללכת לכאן לממלכה ולהתאמן קשה תצטרך לעלות על הספה ולהגיע לכאן , ואם תרצה ללמוד תלך ללמוד ." הוא אומר ונעלם .

"מגניב" אומר לו ואשב על הספה ואחזור לחדר של סטנלי ואשן שם

3. משתמש מנוסה
    שם: מור
    דיזל ~
    אתה מתכוון לזרוק את הגופה אבל היא מגעילה מידי , האישה רצה לכיוונך והאיש עם הטפרים עורף את ראשה ורץ ממש לכיוונך , לאחר מכן האיש עם המטה מנצל את זה וגם הוא רץ לכיוונך , ניראה כאילו שניהם שמו לב שאתה ממש חזק.
    "שניים על אחד? זה לא הוגן..." אני אומר באומללות ואז אומר בנחישות "בשבילכם!!" ואז אחזיק את הגופה ואזרוק אותה על האיש עם הטפרים, וולא משנה כמה היא מגעילה! לאחר מכן אסתער על הבחור עם המטה ואערוף את ראשו!
    חזרתי!!

4. Professional Design
    דיזל ~
    אתה רץ לכיוון האנשים עם הגופה ביד , כולך מכוסה בדם והגופה ניזרקת על האיש עם הטפרים ,
    האיש עף אחורה אבל במהירות קם , לאחר שתקעת את הטפרים שלך בגרונו של האיש עם המטה , שגרם לפיצוץ ונכבת ממנו , בכל מקרה .. הוא מת אבל הטפרים נתקעו בגרון שלו , והאיש עם הטפרים רץ לכיוונך ופתאום גם הופך לזאב !!!

ג'ין ~
    אתה יושב על הספה , ואתה חוזר לחדר של סטנלי , שם סטנלי מחכה לך ואומר "תשמע , אם תרצה לעבור לגור בארמון , תוכל לעבור לגור שם לתמיד , ואם תרצה ללמוד בבית הספר תוכל גם , מה אתה מחליט לעשות ? או שאתה מעדיף אולי לחשוב על זה ומחר להגיד לי ?"

האול ~
    כריס מודה לך מקרב לב ומכניס את חפציו אל חדר האורחים שלך , האורות מתכבים ואתה הולך לישון
    אתה קם והשעה מאוד מאוד מוקדמת , עכשיו השעה 7:20 והיום שלך מתחיל ב9:20 , מה תעשה עכשיו שעתיים ?

דראקו ~
    אתה נכנס להתקלח , במים החמימים , יוצא החוצה עם בגדים נקיים וחש בעייפות יתר
    היום הזה היה יום קשה וארוך .. מה תעשה עכשיו ?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 23 2010, 06:36 PM
    [b

האול ~
    כריס מודה לך מקרב לב ומכניס את חפציו אל חדר האורחים שלך , האורות מתכבים ואתה הולך לישון
    אתה קם והשעה מאוד מאוד מוקדמת , עכשיו השעה 7:20 והיום שלך מתחיל ב9:20 , מה תעשה עכשיו שעתיים ?
    [/b]
    "יכול להיות שהוא בחדר האימונים" אמלמל חעצמי בשמחה ואחשוב על האיש שפגשתי אתמול.
    לאחר מכן אתארגן וארוץ א לחדר האימונים, לבדוק אם הוא שם.

עריכה:לא קיבלתי תביצה XD

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

דראקו ~
    אתה נכנס להתקלח , במים החמימים , יוצא החוצה עם בגדים נקיים וחש בעייפות יתר
    היום הזה היה יום קשה וארוך .. מה תעשה עכשיו ?
    אלך לישון ואחשוב על כל מה שעברתי היום כדי להרדם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. Professional Design
    דראקו ~
    לאט לאט , העיניים שלך נעצמות , נהייות חלשות , אתה חושב על הרבה דברים , על כל ההנאה ביומיים האלה , ואתה נירדם , החלום שלך היה ממש מוזר , בחלום אתה פוגש את הזקן הזה ואתם עומדים בידיוק שהשמש זורחת מול המרפסת שלך . אתה קם ורואה שהשעה מוקדמת מאוד , השמש עדיין לא זרחה .

האול ~
    אתה הולך לחדר האימונים , שוב פתק מופיע שם , כתוב שם
    "האול , אמרתי שתגיע אחרי שתסיים ללמוד , אבל אני רואה שיש לך שעתיים פנויות אז תוכל להתעסק קצת במשהו.." ופתאום הפתק נעלם ולא הספקת לקרוא הכל , מהעפר של הפתק מציצה ביצה , שגדלה וגדלה , והופכת לביצה של חיה כלשהי , הביצה משמיעה רעשים , ופתאום סדקים נוצרים בביצה , הסדקים מתחילים להפוך לשברים גדולים והביצה נישברת כולה ..מהביצה יוצא משהו דביק שניראה בהתחלה כמו גוש מגעיל .

8. משתמש מנוסה
    שם: מור
    [b] דיזל ~
    אתה רץ לכיוון האנשים עם הגופה ביד , כולך מכוסה בדם והגופה ניזרקת על האיש עם הטפרים ,
    האיש עף אחורה אבל במהירות קם , לאחר שתקעת את הטפרים שלך בגרונו של האיש עם המטה , שגרם לפיצוץ ונכבת ממנו , בכל מקרה .. הוא מת אבל הטפרים נתקעו בגרון שלו , והאיש עם הטפרים רץ לכיוונך ופתאום גם הופך לזאב !!!
    אני אופתע מזה שאפשרי בכלל להפוך לזאב ואהפוך מיד לערפד ואסתער עליו, במידה ולא אוכל אסתער עליו עם הטפרים לכיוון האף- נקודת התורפה שלו!
    חזרתי!!

9. משתמש מנוסה

ג'ין ~
    אתה יושב על הספה , ואתה חוזר לחדר של סטנלי , שם סטנלי מחכה לך ואומר "תשמע , אם תרצה לעבור לגור בארמון , תוכל לעבור לגור שם לתמיד , ואם תרצה ללמוד בבית הספר תוכל גם , מה אתה מחליט לעשות ? או שאתה מעדיף אולי לחשוב על זה ומחר להגיד לי ?"

"לגור שם לתמיד?" אגיד לו בתמיהה "מה זאת אומרת מה אעשה שם? מי ילמד אותי,איך אפגוש אותך ומה זה בכל הארץ הזו ואיך תאמן אותי אם אני אשאר פה? אוליי אני אבקר גם פה וגם שם? אני מבולבל אפשר הסברים בבקשה?"אגיד לו בבילבול

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Feb 23 2010, 09:28 PM
    דראקו ~
    לאט לאט , העיניים שלך נעצמות , נהייות חלשות , אתה חושב על הרבה דברים , על כל ההנאה ביומיים האלה , ואתה נירדם , החלום שלך היה ממש מוזר , בחלום אתה פוגש את הזקן הזה ואתם עומדים בידיוק שהשמש זורחת מול המרפסת שלך . אתה קם ורואה שהשעה מוקדמת מאוד , השמש עדיין לא זרחה.
    "אדוני,אני מצטער שלא דיברתי אליך בכבוד,לא מבין מה עבר עליי. יש מצב שתוכל להביא אותי לממלכת המים?" אשאל אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    דראקו ~
    אתה מתבלבל , בחלום שלך פגשת אותו בידיוק בזריחה ..ולא הבנת מה קרה , אבל עכשיו קמת מהחלום ,
    אתה רואה שהשעה מאוד מוקדמת וכריס עדיין יושן , מחלון חדר השינה אתה רואה שהשמש עדיין לא זרחה.

ג'ין ~
    "לשם אני רוצה לשלוח אותך ברגע שבית הספר יגייס אותך לצבא שלו , שזהו צבא טיפשי מאוד שרוצה רק שלום , אבל כעיקרון הממלכות האמיתיות עדיין לא סיכמו על שלום וברית ביניהם , ובשביל זה אני רוצה שאתה תתגייס לממלכה האמיתית ושם תתאמן , שם האימונים יותר קשים ויש שם פטנטים אחרים לגמרי , שם אתה תוכל להתאמן , כאן בבית הספר אתה רק לומד איך להילחם ואחר כך נילחם לבד , זה יותר משעמם וממש לא טוב ! זה גורם לסיכסוך בין הממלכות .." אומר סטנלי .

דיזל ~
    אי אפשר להפוך לערפד בלי לדעת להפוך לערפד , לכן אתה תוקע לו את הטפרים באף שלו
    הוא נפגע אבל מסובב את הראש שלו טיפה ומשתחרר מהמצב , ואז מביא לך נשיכה בזרוע עם הטפרים .

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Feb 24 2010, 03:23 PM
    דראקו ~
    אתה מתבלבל , בחלום שלך פגשת אותו בידיוק בזריחה ..ולא הבנת מה קרה , אבל עכשיו קמת מהחלום ,
    אתה רואה שהשעה מאוד מוקדמת וכריס עדיין יושן , מחלון חדר השינה אתה רואה שהשמש עדיין לא זרחה.
    .
    אלך אל המרפסת שלי ואחכה עד הזריחה. 'החלום כנראה אמיתי,בזריחה הוא יחזור' אחשוב לעצמי.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 24 2010, 03:23 PM

ג'ין ~
    "לשם אני רוצה לשלוח אותך ברגע שבית הספר יגייס אותך לצבא שלו , שזהו צבא טיפשי מאוד שרוצה רק שלום , אבל כעיקרון הממלכות האמיתיות עדיין לא סיכמו על שלום וברית ביניהם , ובשביל זה אני רוצה שאתה תתגייס לממלכה האמיתית ושם תתאמן , שם האימונים יותר קשים ויש שם פטנטים אחרים לגמרי , שם אתה תוכל להתאמן , כאן בבית הספר אתה רק לומד איך להילחם ואחר כך נילחם לבד , זה יותר משעמם וממש לא טוב ! זה גורם לסיכסוך בין הממלכות .." אומר סטנלי .
    "טוב אתה כנראה צודק" אגיד לו בהנחה "בתור שותף אני צריך להקשיב לך אז אוקיי החלטתי אני אשאר שם אבל אתה תבקר אותי ותרשום אותי לממלכה הזו ושהאני אגור שם ושתראה לי מה נאי לומד שם ואתה תהיה המורה שלי" אשאל אותו

14. Professional Design
    ג'ין ~
    "בידיוק ג'ין , קלטת אותי . עכשיו שתשב על הספה הדירה שלך תשתנה ותקבל את אותה הדירה עם ריהוט מצוייין , תוכל לחזור לדירה שלך ולישון , לחכות ליום הראשון שלך בתור חייל בממלכת האופל ."
    הוא אומר ומצביע על הספה הישנה שלו .

דראקו ~
    אתה מגיע למרפסת , הזקן נמצא שם , מביט על השמיים , הוא מבחין בך ואומר
    "דראקו , גילית את החיזיון שלי , כל הכבוד " .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 24 2010, 06:08 PM
    [b] ג'ין ~
    "בידיוק ג'ין , קלטת אותי . עכשיו שתשב על הספה הדירה שלך תשתנה ותקבל את אותה הדירה עם ריהוט מצוייין , תוכל לחזור לדירה שלך ולישון , לחכות ליום הראשון שלך בתור חייל בממלכת האופל ."
    הוא אומר ומצביע על הספה הישנה שלו .

"כן" אגיד לו בישירות ואלך לשבת על הספה ואגיד לו "תבקר אותי" ואחר כך אחכה שאגיע לחדר שלי ואלך לישון

עמוד 31 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •