Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1336
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Feb 24 2010, 06:08 PM
    דראקו ~
    אתה מגיע למרפסת , הזקן נמצא שם , מביט על השמיים , הוא מבחין בך ואומר
    "דראקו , גילית את החיזיון שלי , כל הכבוד " .
    "תודה רבה,אני מבקש להתנצל על איך שהתנהגתי. אתה יכול לקחת אותי לממלכת המים?
    אגב,איך קוראים לך? לא נעים לי לקרוא לך "זקן".."אגיד לו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    דראקו ~
    "שמי הוא טייסון , בעבר הייתי שליט ממלכת המים , היו קוראים לי גם אל המים , כמו פוסידון ..
    אבל כאשר כרתו הסכם שלום וכמעט נהרגתי במלחמה נגד ג'רוד החלטתי לרדת מעניין המלוכה ."
    הזקן אומר , וניראה כי הוא סולח על אי הכבוד שלך אליו .

ג'ין ~
    "לילה טוב " הוא אומר ואתה מתיישב על הספה , שוב הקירות מתעוותים ואתה חוזר למקום בו היית , אבל פתאום אתה נופל על הרצפה , הספה שם נעלמה , כל הבית משתנה שוב ואתה מקבל דירת מלכות בה יש את הכל מהכל !! כל מה שאתה צריך ורוצה יש בדירה היוקרתית הזאת ! והספה נמצאת במחסן הדירה .
    אתה נישכב לישון , אתה קם בבוקר , לא יודע כ"כ מה לעשות .

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 25 2010, 03:33 PM
    ג'ין ~
    "לילה טוב " הוא אומר ואתה מתיישב על הספה , שוב הקירות מתעוותים ואתה חוזר למקום בו היית , אבל פתאום אתה נופל על הרצפה , הספה שם נעלמה , כל הבית משתנה שוב ואתה מקבל דירת מלכות בה יש את הכל מהכל !! כל מה שאתה צריך ורוצה יש בדירה היוקרתית הזאת ! והספה נמצאת במחסן הדירה .
    אתה נישכב לישון , אתה קם בבוקר , לא יודע כ"כ מה לעשות .
    [/b]
    אני צריך לדבר איתך בקשר ללוגו

אצא מהחדר,אקח את המפתח ואנעל את החדר ואסתובב לי בארמון אחפש מה לעשות

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 23 2010, 09:28 PM
    האול ~
    אתה הולך לחדר האימונים , שוב פתק מופיע שם , כתוב שם
    "האול , אמרתי שתגיע אחרי שתסיים ללמוד , אבל אני רואה שיש לך שעתיים פנויות אז תוכל להתעסק קצת במשהו.." ופתאום הפתק נעלם ולא הספקת לקרוא הכל , מהעפר של הפתק מציצה ביצה , שגדלה וגדלה , והופכת לביצה של חיה כלשהי , הביצה משמיעה רעשים , ופתאום סדקים נוצרים בביצה , הסדקים מתחילים להפוך לשברים גדולים והביצה נישברת כולה ..מהביצה יוצא משהו דביק שניראה בהתחלה כמו גוש מגעיל .
    "אוקיי, שלום לך אי.טי" אמלמל בלעג ולאלטף את היצור בעדינות ובזהירות.

5. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Feb 25 2010, 03:33 PM
    דראקו ~
    "שמי הוא טייסון , בעבר הייתי שליט ממלכת המים , היו קוראים לי גם אל המים , כמו פוסידון ..
    אבל כאשר כרתו הסכם שלום וכמעט נהרגתי במלחמה נגד ג'רוד החלטתי לרדת מעניין המלוכה ."
    הזקן אומר , וניראה כי הוא סולח על אי הכבוד שלך אליו.
    "אהה!! אני זוכר אותך,כלומר מהסיפורים שסיפרו לי על ג'ק ארמגדון, אמרו לי שאתה היית בן ברית שלו.
    רגע אז אם אתה שרדת,האם גם הוא שרד? תוכל לספר לי עליו קצת מהתקופה של אחרי המלחמה?" אשאל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. Professional Design
    דראקו ~
    "הו כמובן שהוא בחיים , אבל קשה למצוא אותו.. הוא עכשיו אביר ורוד , זה נישמע קצת אידיוטי אבל זה אביר לבן שזכה בתואר האדם האוהב האמיתי וקיבל כוחות אש מיוחדים שקשורים לתשוקתו לג'ני ארמגדון "
    טייסון אומר ושואל "אתה בטוח שאתה רוצה להתנתק מבית הספר ולהגיע לממלכת המים ?"
    לפני שאתה מספיק לענות הוא מוציא מגילה מהתיק שלו .

ג'ין ~
    אני מצטער אבל אין לי זמן להכין לך לוגו יש לי מלא מבחנים ועבודות
    -------------
    אתה יוצא מהחדר לאחר שנעלת אותו , מסתובב לך בארמון ורואה שהוא קצת ריק
    פתאום תופס אותך שומר ומרים אותך אליו "היי ילד !! איפה המדים שלך ולמה אתה לא באימון עכשיו ?
    מי אתה ?!?!?!? " שואל השומר ומבקש הסברים .

האול ~
    היצור הכחול והמוזר פתאום מצמיח עיניים , הוא מתחמם לאט לאט אבל פתאום החום עוצר
    היצור הכחול מצמיח להבות כחולות ואומר "האול , סוף סוף מצאתי אותך !"

7. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Feb 25 2010, 06:13 PM
    דראקו ~
    "הו כמובן שהוא בחיים , אבל קשה למצוא אותו.. הוא עכשיו אביר ורוד , זה נישמע קצת אידיוטי אבל זה אביר לבן שזכה בתואר האדם האוהב האמיתי וקיבל כוחות אש מיוחדים שקשורים לתשוקתו לג'ני ארמגדון "
    טייסון אומר ושואל "אתה בטוח שאתה רוצה להתנתק מבית הספר ולהגיע לממלכת המים ?"
    לפני שאתה מספיק לענות הוא מוציא מגילה מהתיק שלו.
    "בוודאי טייסון,נצא לדרך. אבל אני ממש רוצה לנסות ולחפש אותו,יש לי כל כך הרבה לדבר איתו." אגיד לטייסון ואתכונן לצאת לדרך.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 25 2010, 06:13 PM

האול ~
    היצור הכחול והמוזר פתאום מצמיח עיניים , הוא מתחמם לאט לאט אבל פתאום החום עוצר
    היצור הכחול מצמיח להבות כחולות ואומר "האול , סוף סוף מצאתי אותך !"
    "אה, אה!, אתה... אתה... אתה מדבר!" אקרא בפחד.
    "ו..ואיך אתה יודע את השם שלי?, מי אתה?" אשאל ברצינות ואתעשת לפתע בעודי מסתכל על הלהבות הכחולות שלו.

9. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Feb 20 2010, 06:26 PM
    ריימונד ~
    היום של כולם נגמר , את השיעור ערפדים שלך קיבלת מזה שהעביר אותך למפקדה .
    -------------------------------
    אתה הולך לחדר שלך , רואה שהשעה באמת מאוחרת ואתה מרגיש בעייפות .
    מד דוד המים מסומן על 'חמים' וזה אומר שיש לך מים חמים ותוכל להתקלח בהנאה
    יש ארוחת ערב מפנקת בסלון וסרט DVD נחמד .

אוריד את בגדי ואכנס למקלחת.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

10. Professional Design
    ריימונד ~
    אתה מוריד את בגדיך , מתקלח במים החמים והנעימים , המקלחת הקלה על כל היום הארוך והקשה
    ואתה נכנס למיטתך , העיניים שלך עייפות מאוד , ואתה חושב על כל היום הנפלא שעבר עליך .
    אתה נרדם לאט לאט מבלי לשים לב , ובחלום שלך מתגלה אליך אותו אדם שהכניס אותך לתוך הקיר
    הוא אומר בחלום "היזהר מאמילי" אתה לא מאמין בחלום למה שהוא אומר ואז הוא יוצר זוהר שיוצר פיצוץ , החלום נעלם אבל אתה עדיין יושן , פתאום מתגלה קטע מהעתיד שלך בו אמילי נמצאת בחדר שלך בזמן שאתה יושן ודוקרת אותך בליבך , פתאום מעיר אותך תריקת דלת הכניסה בביתך , אתה שומע הליכות דקיקות שמתחזקות יותר ויותר , ניראה כי מישהו בדרך לחדרך .

האול ~
    "האול , אני הוא הלב שלך" אומר היצור וממשיך
    "בלע אותי כבר ! טיפש ! אתה לא שם לב שבחיים שלך לא הצלחת להתאהב באמת
    כי אין לך לב !! בלע אותי " אומר היצור המוזר .

דראקו ~
    "חוששני שיהיה קשה למצוא אותו , בכל מקרה , בוא נצא "
    אומר טייסון ופתאום יוצר ים שלם מבעד למרפסת שלך , הוא תופס חזק בידך וקופץ למטה לתוך הים יחד איתך , מערבולת נוצרת בים ושואבת אותכם לתוך מקום מוזר , אתה נוחתים ביבשה , יבשים , גבישי קרח מפוזרים בסדר יוצא מן הכלל על הרצפה ויוצרים שביל , אתה מסתכל לאן מוביל סוף השביל ורואה ארמון זהב שמצופה בקרח זהוב ויפה .

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 26 2010, 01:43 PM

האול ~
    "האול , אני הוא הלב שלך" אומר היצור וממשיך
    "בלע אותי כבר ! טיפש ! אתה לא שם לב שבחיים שלך לא הצלחת להתאהב באמת
    כי אין לך לב !! בלע אותי " אומר היצור המוזר .

"שמע, אם לא המקום הזה ושהייתי מגלה שיש לי כוחות הייתי אומר שאתה משוגע..." אמלמל לו.
    "אבל בכל מקרה.., אני כאן, יש לי כוחות וגם יש משהו בדבריך..." אומר לו.
    "אוקיי אם אתה אומר" אומר ובזהירות רבה החל לבלוע אותו.

12. משתמש וותיק מאוד
    דראקו ~
    "חוששני שיהיה קשה למצוא אותו , בכל מקרה , בוא נצא "
    אומר טייסון ופתאום יוצר ים שלם מבעד למרפסת שלך , הוא תופס חזק בידך וקופץ למטה לתוך הים יחד איתך , מערבולת נוצרת בים ושואבת אותכם לתוך מקום מוזר , אתה נוחתים ביבשה , יבשים , גבישי קרח מפוזרים בסדר יוצא מן הכלל על הרצפה ויוצרים שביל , אתה מסתכל לאן מוביל סוף השביל ורואה ארמון זהב שמצופה בקרח זהוב ויפה .
    [/b]
    "מדהים! אז זאת ממלכת המים?" אשאל אותו ואתבונן במקום. "אז מה אנחנו צריכים לעשות? ולאן נלך? לארמון?" אשאל ואצביע על הארמון.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. Professional Design
    דראקו ~
    "כן אנחנו ניכנסים , מהיום אתה חייל בארמון אייסוטר , אתה תקבל מדים , מזוודה חדשה , שוב בלי מפתח , הכל חדש כאן , אני מקווה שתהנה " הוא אומר ואתם מגיעים לכניסה ,השומר מחייך לטייסון ואתם נכנסים , הוא מוביל אותך אל המרכזייה , כמו בבית הספר רק הרבה יותר מפוארת , הארמון מעוצב בסגנון יפני עתיק אבל מאוד מאוד יוקרתי ויפה . טייסון דוחף אותך לטור , ונעלם . הגיע תורך , המזכירה שואלת
    "מה ברצונך כאן ?"

האול ~
    אתה בולע בזהירות את גוש האש הקר , רוב הגוש נבלע ואתה מרגיש פרפרים בבטן
    משהו כבד שנכנס לבטן שלך ועצר במקום שבו הלב שלך צריך להיות , אתה מרגיש הרבה יותר חזק ולא מפסיק לחשוב על אמילי , משום מה הגושים שנשארו על הידיים שלך מתחברים והופכים לאדומים , הם גדלים וגדלים וחוזרים לגודל המקורי של הגוש האמיתי אבל הפעם הם ממש ממש חמים כמו אש , לפתע הגוש מצמיח עיניים ופה כמו קודם ומצמיח להבות , בבהלה מהחום אתה מעיף אותו על הרצפה והוא אומר
    "ככה אתה מתייחס לשד האש ? נו באמת האול.. הייתי הלב שלך וברגע שבלעת אותי קיבלת את הלב שלך ואני ניתקתי מהלב שלך , ככה שיחררת אותי לחיים וקיבלת את הלב שלך בחזרה , תודה רבה , רק הבעיה שבלעדיך אני מת ולכן לצערך אני יהיה צמוד אליך לכל אורך חייך .." הוא אומר .
    הגוש הזה הוא די קטן בגודל של כדור טניס רק עם להבות , והוא הרבה יותר גמיש ורך .
    הוא מצחקק ויש לו קול מעצבן , פתאום הוא אומר "אה ..אגב , שמי הוא קליציפר"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 26 2010, 02:41 PM

האול ~
    אתה בולע בזהירות את גוש האש הקר , רוב הגוש נבלע ואתה מרגיש פרפרים בבטן
    משהו כבד שנכנס לבטן שלך ועצר במקום שבו הלב שלך צריך להיות , אתה מרגיש הרבה יותר חזק ולא מפסיק לחשוב על אמילי , משום מה הגושים שנשארו על הידיים שלך מתחברים והופכים לאדומים , הם גדלים וגדלים וחוזרים לגודל המקורי של הגוש האמיתי אבל הפעם הם ממש ממש חמים כמו אש , לפתע הגוש מצמיח עיניים ופה כמו קודם ומצמיח להבות , בבהלה מהחום אתה מעיף אותו על הרצפה והוא אומר
    "ככה אתה מתייחס לשד האש ? נו באמת האול.. הייתי הלב שלך וברגע שבלעת אותי קיבלת את הלב שלך ואני ניתקתי מהלב שלך , ככה שיחררת אותי לחיים וקיבלת את הלב שלך בחזרה , תודה רבה , רק הבעיה שבלעדיך אני מת ולכן לצערך אני יהיה צמוד אליך לכל אורך חייך .." הוא אומר .
    הגוש הזה הוא די קטן בגודל של כדור טניס רק עם להבות , והוא הרבה יותר גמיש ורך .
    הוא מצחקק ויש לו קול מעצבן , פתאום הוא אומר "אה ..אגב , שמי הוא קליציפר"

אתה מתכוון סופי?
    ~~~~~~~~~
    "קליצי מה?!" אשאל אותו בהפתעה.
    "ומה זאת אומרת תידבק אליי, אני לא מוכן שיראו אותי מסתובב איתך!, וחם לי בידיים" ארטן בזעם.
    "בכל מקרה, יש לך מושג מי זה הבחור שרציתי להילחם נגדו?, הוא חזק יותר משהוא נראה או שמא פחות?" החל לשאול אותו.

15. מנהל החודש
    [b] ריימונד ~
    אתה מוריד את בגדיך , מתקלח במים החמים והנעימים , המקלחת הקלה על כל היום הארוך והקשה
    ואתה נכנס למיטתך , העיניים שלך עייפות מאוד , ואתה חושב על כל היום הנפלא שעבר עליך .
    אתה נרדם לאט לאט מבלי לשים לב , ובחלום שלך מתגלה אליך אותו אדם שהכניס אותך לתוך הקיר
    הוא אומר בחלום "היזהר מאמילי" אתה לא מאמין בחלום למה שהוא אומר ואז הוא יוצר זוהר שיוצר פיצוץ , החלום נעלם אבל אתה עדיין יושן , פתאום מתגלה קטע מהעתיד שלך בו אמילי נמצאת בחדר שלך בזמן שאתה יושן ודוקרת אותך בליבך , פתאום מעיר אותך תריקת דלת הכניסה בביתך , אתה שומע הליכות דקיקות שמתחזקות יותר ויותר , ניראה כי מישהו בדרך לחדרך .

זה אומר שאני יכול גם לגלות עתידות וגם לקרוא מחשבות עכשיו?(:
    הבנתי את זה כשאמרת שמתגלה קטע מהעתיד שלי..
    ~~~
    אנסה לגרום לנשק שלי להזדמן כדי שהוא יהיה על ידי.
    "מי זה?" אשאל בעודי מחכה לראותו בקוצר רוח ,בעוד אני מוכן עם הנשק שלי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •