Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1336
  1. Professional Design
    האול ~
    אתה חושף את הכדור הוורוד של הטלסימן , קליציפר מהר קופץ עליו וזולל אותו ,
    פתאום קליציפר התחיל להתעופף ואמר "תודה רבה האול , אני מבטיח שאתה תהיה מרוצה ממני
    זאת תופעה נדירה להשיג טלסימן שהוא גם חיית המחמד שלך , לא אוכל לשנות צורה אבל כוח האופל שלך יהיה חם ועצום כמו כוח האש שלי , כי אני הרי שד האש , אם תצליח לאמן אותי כמו שצריך אוכל גם לפעמים להוציא כדורי אש במהלך הקרב ,אבל זה ייקח לך קצת זמן" קליציפר אומר ואתה נכנס לשיעור שלך ,השיעור הראשון שלך הוא על כוחות העורב , אתה נכנס ורואה שהשיעור התחיל והמורה מתחיל להסביר על התחושות שאפשר להרגיש בעת ההפיכה לעורב "רגע לפני שאני ממשיך , מישהו חווה פעם הפיכה לעורב ?" הוא שואל.

ריימונד ~
    "לא ידעתי שהוא עד כדי כך חזק , למזלי הוא לא יכול לקרוא את מחשבותיי , עכשיו רק אצטרך להגיע אל חלק החרסינה" היא חושבת במחשבותיה ואתה רואה את אצבעותיה מנסות להגיע אל חלקי האגרטל השבור בעודך דורך על ידיה , היא מתחילה להזיע ולא מדברת כלל . לפתע גם הטלסימן שלה נחשף ואתה רואה שהיא מנסה להגיע עם הטפרים שלה אל חלקי האגרטל , היא שיקרה לך , היא לא אמרה לך שיש לה טפרים .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 27 2010, 05:01 PM
    האול ~
    אתה חושף את הכדור הוורוד של הטלסימן , קליציפר מהר קופץ עליו וזולל אותו ,
    פתאום קליציפר התחיל להתעופף ואמר "תודה רבה האול , אני מבטיח שאתה תהיה מרוצה ממני
    זאת תופעה נדירה להשיג טלסימן שהוא גם חיית המחמד שלך , לא אוכל לשנות צורה אבל כוח האופל שלך יהיה חם ועצום כמו כוח האש שלי , כי אני הרי שד האש , אם תצליח לאמן אותי כמו שצריך אוכל גם לפעמים להוציא כדורי אש במהלך הקרב ,אבל זה ייקח לך קצת זמן" קליציפר אומר ואתה נכנס לשיעור שלך ,השיעור הראשון שלך הוא על כוחות העורב , אתה נכנס ורואה שהשיעור התחיל והמורה מתחיל להסביר על התחושות שאפשר להרגיש בעת ההפיכה לעורב "רגע לפני שאני ממשיך , מישהו חווה פעם הפיכה לעורב ?" הוא שואל.

אני מרים את ידי אל למעלה בעודי מורצה מדברי קליציפר.
    "כן, לי זה קרה, בדיוק אתמול. זאת הייתה תחושה מוזרה כאילו משהו אפל התחיל להשתלט עליי ובכלל לא הרגשתי את עצמי, לא הייתה לי מודעות לדברים שאני עושה ובקושי הצלחתי לשלוט על מעשיי" החל לדבר.
    "בנוסף לזאת ראיתי נקודות שחורות על ידיי וגופי" אסיים.

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Feb 26 2010, 06:14 PM
    דראקו ~
    השעה היא בידיוק בוקר , לפני שעה זרחה לה השמש
    אתה לא יודע מה התוכנית שלך היום ומה בכלל הולך שם בבית הספר .
    אתה יודע לפי הסיפורים על הנוקים , נוק A נוק B ונוק C , והסודייים נוקD
    אבל אתה לא חושב שזה עדיין רלוונטי להיום.
    אלך שוב אל המזכירות, "סליחה זה שוב אני דראקו,אין לי מושג מה מערכת הלימודים שלי. האם תוכלי לעזור לי עם זה?" אשאל את המזכירה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. Professional Design
    דראקו ~
    "אתה חדש ואתה מתחיל כמו כולם בנוקלסים , יש לך אימון כל יום בשעה 10:00 בבוקר "
    המזכירה אומרת .

האול ~
    המאמן מסתכל עליך ואומר "כל הכבוד האול , אתה עברת את השלב הראשון מתוך ארבעת השלבים בהפיכה לעורב , בואו נצפה בסרט שמתעד את כל ארבעת השלבים " אומר המאמן ושולף מסך פלזמה מרחף
    אתם צופים עכשיו בסרט , אתה רואה אדם רגיל ופתאום הוא מרגיש בכאבים עזים בכל הגוף , נקודות שחורות מופיעות על גופו והאוזניים שלו נדבקות לראשו , המאמן עוצר את הסרט ואומר "זה השלב הראשון אותו האול חווה" וממשיך את הסרט , בשלב השני הנקודות נבלטות ונעשות כמו דוקרנים , האוזניים הופכות לשחורות ומהידיים יוצאות ציפורניים דוקרניות , בנוסף הידיים נהייות דקות והרגליים שמנות יותר ,
    אחר כך בשלב השלישי מתחילות לצמוח נוצות על כל הגוף , יש חלקים אחדים כמו הבטן והפנים שעליהם עדיין אין נוצות , עדיין אין מקור אבל יש כנפיים שמחוברות ליידיים , הידיים עדיין לו הפכו לכנפיים שלמות והשלב השלישי הוא שלב מאוד נחמד בו אפשר לשלוט גם ביידיים וגם לעוף , הרגליים כבר הפכו לרגלי עורב והגודל של האדם לא השתנה כלל וכלל . בשלב הרביעי הנוצות מתעבות הידיים נעלמות ונשארות רק כנפיים , הפה הופך למקור והעינים הופכות לאדומות , הסרט נצער "עם זאת , מהשלב השלישי ואלך , האדם שולט על גופו ויש רק כמה שניות שהוא לא שולט עליהם שזה בשלב הראשון והשני שהם שלבים מהירים מאוד , בכל השלבים האדם מתחזק יותר ויותר , כוחות האופל שלו מתעצמים בהרבה ." אומר המאמן ומצפה לתגובות על הסרט .

5. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Feb 28 2010, 06:03 PM
    דראקו ~
    "אתה חדש ואתה מתחיל כמו כולם בנוקלסים , יש לך אימון כל יום בשעה 10:00 בבוקר "
    המזכירה אומרת .
    "מה השעה?" אשאל אותה. 'כנראה שמערכת הנוקלסים וכו' לא השתנתה,מעניין מאוד' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחכה לתשובה ממנה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

6. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Feb 27 2010, 05:01 PM
    ריימונד ~
    "לא ידעתי שהוא עד כדי כך חזק , למזלי הוא לא יכול לקרוא את מחשבותיי , עכשיו רק אצטרך להגיע אל חלק החרסינה" היא חושבת במחשבותיה ואתה רואה את אצבעותיה מנסות להגיע אל חלקי האגרטל השבור בעודך דורך על ידיה , היא מתחילה להזיע ולא מדברת כלל . לפתע גם הטלסימן שלה נחשף ואתה רואה שהיא מנסה להגיע עם הטפרים שלה אל חלקי האגרטל , היא שיקרה לך , היא לא אמרה לך שיש לה טפרים .
    אשבור את החלק שהיא מתקרבת אליו בעזרת הרגל ואז אדרך על טפריה.
    "עם את לא מסבירה לי מה קורה פה אתה לא תיצאי מזה בחיים!" אומר לה כשאני מחכה לתשובות.
    אשים את היד שלי (עם הטפרים) על הגרון שלה.
    "על תנסי להתחכם,תזוזה אחת לא במקום ואני אהרוג אותך!" אומר בכעס.
    בנתיים אמשיך לקרוא לה את המחשבות.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 25 2010, 06:13 PM

ג'ין ~
    אני מצטער אבל אין לי זמן להכין לך לוגו יש לי מלא מבחנים ועבודות
    -------------
    אתה יוצא מהחדר לאחר שנעלת אותו , מסתובב לך בארמון ורואה שהוא קצת ריק
    פתאום תופס אותך שומר ומרים אותך אליו "היי ילד !! איפה המדים שלך ולמה אתה לא באימון עכשיו ?
    מי אתה ?!?!?!? " שואל השומר ומבקש הסברים .
    "תירגע בן אדם" אגיד לו במהירות "תשמע אני נרשמתי לא מזמן ואני לא קיבלתי כלום ואני לא מכיר את הארמון ואת המבנה שלו ואשמח לעזרה בנושא" אגיד לו בישירות

8. Professional Design
    ריימונד ~
    היא מתעטשת , ואז משחקת עצמה כמתעלפת , אך היא לא איבדה את הכרתה ,
    מכיוון שאתה קורא את המחשבות שלה , שאומרת 'אני מתה , אני מתה ,
    טסמין לא תהיה מרוצה מזה'

ג'ין ~
    "למה לא אמרת בחור" אומר השומר ומחייך אליך , מיד הוא לוקח אותך למרכזייה , הוא שם אותך הראשון בתור ואומר "תרשמי אותו , זהו ג'ין שנשלח ע"י סטנלי , תבייאי לו את הציוד שלו" אומר השומר למזכירה ומיד המזכירה מהנהנת בראשה ומביאה לך שתי מזוודות ומפתח . השומר מחייך "את המפתח לחדר קיבלת כבר קודם , עכשיו זהו מפתח לאחת מן המזוודות הללו , כנס לחדר שלך , מערכת השעות תהיה בתוך המזוודה בנוסף לציוד האחר והרנדומלי שתקבל"

דראקו ~
    "השעה היא 8:00 יקירי , תוכל לעשות מה שרק תרצה כאן עד שתגיע שעת האימון שלך "

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 1 2010, 05:21 PM
    ג'ין ~
    "למה לא אמרת בחור" אומר השומר ומחייך אליך , מיד הוא לוקח אותך למרכזייה , הוא שם אותך הראשון בתור ואומר "תרשמי אותו , זהו ג'ין שנשלח ע"י סטנלי , תבייאי לו את הציוד שלו" אומר השומר למזכירה ומיד המזכירה מהנהנת בראשה ומביאה לך שתי מזוודות ומפתח . השומר מחייך "את המפתח לחדר קיבלת כבר קודם , עכשיו זהו מפתח לאחת מן המזוודות הללו , כנס לחדר שלך , מערכת השעות תהיה בתוך המזוודה בנוסף לציוד האחר והרנדומלי שתקבל"
    "תודה" אגיד לשומר ואלך לחדר שלי אפתח את החדר ואנסה לפתוח את שתי המזוודות עם המפתח שהביאו כדי לראות מה יש בתוך המזוודות

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Mar 1 2010, 05:21 PM
    דראקו ~
    "השעה היא 8:00 יקירי , תוכל לעשות מה שרק תרצה כאן עד שתגיע שעת האימון שלך "
    "ובכן מה אפשר לעשות פה במשך שעתיים? אני חדש פה ואין לי מושג" אשאל אותה בבלבול.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. Professional Design
    דראקו ~
    "תוכל ללכת לאכול אם עוד לא הספקת"
    אומרת המזכירה

ג'ין ~
    אתה מצליח לפתוח את המזוודה האפורה , יש בה מערכת שעות ובגדים חדשים שניראים
    כמו שריון עם כל מיני שיניים וקוצים שחורים ואדומים ,
    המערכת היא על פתק קטן , עליו כתוב
    "כל יום בשעה 10:00 אימון .
    בשעה 9:00
    בשעה 14:00 ארוחת צהריים ."

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 1 2010, 09:11 PM

ג'ין ~
    אתה מצליח לפתוח את המזוודה האפורה , יש בה מערכת שעות ובגדים חדשים שניראים
    כמו שריון עם כל מיני שיניים וקוצים שחורים ואדומים ,
    המערכת היא על פתק קטן , עליו כתוב
    "כל יום בשעה 10:00 אימון .
    בשעה 9:00
    בשעה 14:00 ארוחת צהריים ."
    [/b]
    רועי למה אי אפשר לשלוח לך הודעות פרטיות? אני רוצה להגיד לך מה אני חושב על הלוגו
    אני לובש את הבגדים שלי ונועל את החדר והולך לשאול מישהו מה השעה

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Feb 28 2010, 06:03 PM

האול ~
    המאמן מסתכל עליך ואומר "כל הכבוד האול , אתה עברת את השלב הראשון מתוך ארבעת השלבים בהפיכה לעורב , בואו נצפה בסרט שמתעד את כל ארבעת השלבים " אומר המאמן ושולף מסך פלזמה מרחף
    אתם צופים עכשיו בסרט , אתה רואה אדם רגיל ופתאום הוא מרגיש בכאבים עזים בכל הגוף , נקודות שחורות מופיעות על גופו והאוזניים שלו נדבקות לראשו , המאמן עוצר את הסרט ואומר "זה השלב הראשון אותו האול חווה" וממשיך את הסרט , בשלב השני הנקודות נבלטות ונעשות כמו דוקרנים , האוזניים הופכות לשחורות ומהידיים יוצאות ציפורניים דוקרניות , בנוסף הידיים נהייות דקות והרגליים שמנות יותר ,
    אחר כך בשלב השלישי מתחילות לצמוח נוצות על כל הגוף , יש חלקים אחדים כמו הבטן והפנים שעליהם עדיין אין נוצות , עדיין אין מקור אבל יש כנפיים שמחוברות ליידיים , הידיים עדיין לו הפכו לכנפיים שלמות והשלב השלישי הוא שלב מאוד נחמד בו אפשר לשלוט גם ביידיים וגם לעוף , הרגליים כבר הפכו לרגלי עורב והגודל של האדם לא השתנה כלל וכלל . בשלב הרביעי הנוצות מתעבות הידיים נעלמות ונשארות רק כנפיים , הפה הופך למקור והעינים הופכות לאדומות , הסרט נצער "עם זאת , מהשלב השלישי ואלך , האדם שולט על גופו ויש רק כמה שניות שהוא לא שולט עליהם שזה בשלב הראשון והשני שהם שלבים מהירים מאוד , בכל השלבים האדם מתחזק יותר ויותר , כוחות האופל שלו מתעצמים בהרבה ." אומר המאמן ומצפה לתגובות על הסרט .
    "וואו מגניב במיוחד" אמלמל לעצמי.
    "לי יש שאלה" אקרא.
    "מתי נוכל לשלוט בכל ארבעת השלבים של העורב?" אשאל את המורה לפתע.

14. Professional Design
    האול ~
    "אדבר איתך על זה בסוף השיעור"
    אומר המאמן ושואל אם תרצו להילחם אחד נגד השני בשביל ללמוד איך לשלוט על השלב הראשון .

ג'ין ~
    תנסה שוב
    ---
    יש לך שעון בחדר , השעה היא 8:00 .

15. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Mar 1 2010, 09:11 PM
    דראקו ~
    "תוכל ללכת לאכול אם עוד לא הספקת"
    אומרת המזכירה
    "אוכל? עכשיו את מדברת! אבל היכן חדר האוכל? אני ממש רעב ולא הספקתי לאכול.." אסתכל עליה במעט עצב.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 34 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •