Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 90 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1336
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Mar 25 2010, 08:46 AM
    [b] דראקו~
    "אני מבין אותך דראקו , כמובן שאני ייקח אותך לממלכת האש , יש לי את השיטות שלי..
    אם אתה מעדיף להישאר כאן רק תגיד , כי כוחות מים לא תוכל ללמוד , אבל לעומת זאת תחשוב על זה שוב ..
    מה אתה מעדיף ? אש ואדמה .. שלא היה בעבר..
    או מים וקרח.. שגם לא היה בעבר אבל הם שניים מאוד דומים , ועשויים מאותו החומר
    כך שהייתי מציע לך ללמוד שני כוחות שונים , מאשר שני כוחות דומים מאוד !
    דעתך שונה משלי ?" שואל ונראה קצת מתבייש , כי הרי הוא לא רוצה להכריח אותך .
    "לא,אש ואדמה נשמע לי מצוין. אבל נניח ואת כוחות האש אלמד בממלכת הא,היכן אוכל ללמוד את כח האדמה?" אשאל אותו
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. מנהל החודש

ריימונד~
    "זהו הדף רוח" הוא אומר ומחייך , אך ברגע שאתה ממשיך את דבריך ומספר על החיזיון שלך ..
    הוא אומר "אכן אני כמוך , גם אני חוזה כל מיני דברים אבל אני לא יכול לשלוט בחזיונות שלי , אם הם קורים , הם קורים , ואם לא , הם לא מפריעים לי . לערפדים כמונו אין הרבה יכולות ייחודיות , לכל אחד יש 2 יכולות ייחודיות בלבד , אך יש מקרים מיוחדים בהם לערפד יש את רוב היכולות , לערפד שיש את כל היכולות , יש לו שם אחר , הוא הערפד האולטימטיבי שכרגע יש רק אחד כזה , שמו הוא קרו , ויש לו חיי נצח .
    עכשיו כדאי שנמהר" הוא אומר ומהר הולך לבקרת חדר האימונים , צלצול מוזר נשתמע ומיד עשרות חיילי חשמל , אש , מים ואופל נכנסים לזירה , האדמה מתחילה לרעוד ובמכה אחת יוצאים עשרות חיילים שחורים , עם גלימות שחורות וקעקועים רבים , הם יוצרים כל מיני צללים שחורים ולבנים שמתערבבים והצללים האלה מרחפים במגרש כמאין רוחות רפאים , החומר שנוצר מעלה את כוחם ומחלש את כל שאר החיילים
    "מי אתם ?" צועק המאמן שלך , כריס .

"מה אתם רוצים?"אשאל אותם גם אני.
    "המאמן איפה שאר תלמידי הכיתה?"אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה

דיזל~
    המאמן מושיב את כל החיילים ואומר "הינאמורי שוב תקפה , הפעם במבוך שלנו , ולמזלנו ג'יי מלך החשמל וג'ק שליט האש ,באו לעזור לנו נגד כוחות הרשע . הימים הבאים לא הולכים להיות כל כך קלים , ראשית אני מקפיץ כיתה כמה חיילים שכבר למדו הרבה .. ראשון הוא דיזל כמובן שהצליח ללמוד 2 מתקפות ביומו השלישי , ושנית את.." אתה כבר הפסקת להקשיב , אתה מתרגש כל כך , המאמן מוציא אותך מחדר האימונים ומוביל אותך לחדר האימונים של הכיתה החדשה שלך , המאמן החדש מקבל אותך בברכה ומודיע שהשיעור כבר נגמר , כעת צא להפסקה , הפסקת אוכל או סתם לטייל בחצר בית הספר .

אני הולך ללטייל בחצר בית הספר וחושב ~מעניין מה הולכים ללמד אותי בכתה החדשה~

קרדיט לי^

4. Professional Design
    דראקו~
    "ממלכת האש היא גם ממלכת האדמה , היום זה הולך ביחד
    אש-אדמה : ממלכת האש , גראונדון
    מים-קרח : ממלכת הקרח , אייסי טוואר
    אופל : ממלכת האופל , החבילה של ליידי גאגא .
    סתם סתם , זה יותר מידי אפל הצינור הזה שהיא שכחה להוריד , ממלכת האופל נקראת
    לוסט טוואר , הטירה האבודה .
    וממלכת החשמל והאוויר , ממלכת אלקטרה .
    אתה תגור בגראונדון . אוקיי ?" אומר ומחכה כדי שיוכל להתחיל באימון האמיתי ,
    אליו נשלחת מן המגילה , אל תשכח שאתה כבר כמה כמעט שעה במגילה הזאת .

ג'ין~
    "אכן אתה ערפד , ערפדים בדרך כלל קרי רוח ושהם עצבניים צומות להם ניבים חדים שמרגיעים את
    הדם שלהם , אתה זקוק לדם , הניבים שלך בולטים" המאמן שלך אומר ואתה באמת מרגיש עם הלשון שלך שני חלקים קטנים ודוקרים שקצת מכאיבים ללשון שלך .

ריימונד~
    שאר הכיתה נלחמת כרגע , אתה לא יודע מה הם רוצים , הם לא מוציאים מילה הם רק מתאבקים בכם , בנתיים לא ראית שהם מייצרים עוד מתקפות חוץ מהצללים האלה , אבל אם לא תעשו משהו בנידון אתם תהיו עלולים להילכד בכוחותם של הינאמורי ,הכוחות האפלים והחזקים ביותר שנוצרו עד עכשיו .

דיזל~
    אתה חושב לעצמך מה יהיה בשיעור הבא , ופתאום מישהו צץ ואומר
    "רוצה להילחם מולי ?" ומצביע לעבר חדר האימונים .

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 25 2010, 06:48 PM

ג'ין~
    "אכן אתה ערפד , ערפדים בדרך כלל קרי רוח ושהם עצבניים צומות להם ניבים חדים שמרגיעים את
    הדם שלהם , אתה זקוק לדם , הניבים שלך בולטים" המאמן שלך אומר ואתה באמת מרגיש עם הלשון שלך שני חלקים קטנים ודוקרים שקצת מכאיבים ללשון שלך .

"וואו לא ראיתי את זה בא" אומר לעצמי "טוב מאיפה אני משיג דם?" אשאל את המורה

6. מנהל החודש

ריימונד~
    שאר הכיתה נלחמת כרגע , אתה לא יודע מה הם רוצים , הם לא מוציאים מילה הם רק מתאבקים בכם , בנתיים לא ראית שהם מייצרים עוד מתקפות חוץ מהצללים האלה , אבל אם לא תעשו משהו בנידון אתם תהיו עלולים להילכד בכוחותם של הינאמורי ,הכוחות האפלים והחזקים ביותר שנוצרו עד עכשיו .
    'עם זאת שבר לבנים זה יהרוג אותם' אשחוב לי.
    אנסה לקרוא את המחשבות שלהם ובנתים ארוץ אל אחד מהם ואשתמש בהדף רוח לכיוון הבטן שלו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש וותיק מאוד
    [b] [color=Blue]דראקו~
    "ממלכת האש היא גם ממלכת האדמה , היום זה הולך ביחד
    אש-אדמה : ממלכת האש , גראונדון
    מים-קרח : ממלכת הקרח , אייסי טוואר
    אופל : ממלכת האופל , החבילה של ליידי גאגא .
    סתם סתם , זה יותר מידי אפל הצינור הזה שהיא שכחה להוריד , ממלכת האופל נקראת
    לוסט טוואר , הטירה האבודה .
    וממלכת החשמל והאוויר , ממלכת אלקטרה .
    אתה תגור בגראונדון . אוקיי ?" אומר ומחכה כדי שיוכל להתחיל באימון האמיתי ,
    אליו נשלחת מן המגילה , אל תשכח שאתה כבר כמה כמעט שעה במגילה הזאת
    פתחתי עמ' 50 אני אמור לקבל עוד מגילה?
    --------------------------
    "למען האמת איבדתי אותך באייסי טאוור... טוב אני פה כבר כמעט שעה.. כדאי שנתחיל להתאמן לא?" אשאל ואתכונן לאימון. "טוב אני מוכן,בוא נתאמן." אגיד.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה

דיזל~
    אתה חושב לעצמך מה יהיה בשיעור הבא , ופתאום מישהו צץ ואומר
    "רוצה להילחם מולי ?" ומצביע לעבר חדר האימונים .

[/b]
    "לא, אתה לא רואה שאני חושב על משאו"אני אומר בגסות לבן אדם ומתחיל ללכת משם

קרדיט לי^

9. Professional Design
    דראקו~
    "כן כן באמת כדאי שנתחיל להתאמן , אין הרבה זמן אתה עלול להאבד כאן
    לכן אלמד אותך במגילה הזאת מתקפה אחת , ובמגילה שתחכה לך על המיטה בחדר החדש
    שלך במיטתך החדשה , אני ילמד אותך עוד מתקפה , המתקפה הראשונה שלך היא טעינת אש
    אתה לא צריך ללמוד אני מלמד את המתקפה עליך , שים לב" הוא אומר ופתאום אתה לא מצליח לשלוט בעצמך , הטלסימן שלך נחשף , השוריקן שלך בידך הימינית ,פתאום אתה משחרר כוח מכף היד שלך והשוריקן מתחיל להתמלאות באש , כעת השוריקן טעון באש "זה הכל חבר , הצלחת ללמוד את המתקפה הזאת , תוכל להשתמש בה גם בלי השוריקן , יהיו פעמים שלא תהיה חייב להלחם עם נשק , ויהיו פעמים שמישהו יגנוב לך אותו או ייקח לך אותו , אתה יכול לטעון גם את היד השנייה שלך באש ובכך לתת אגרוף אש , בהצלחה בהמשך" ג'ק אומר ואתה נשאב אחורנית , נופל בתוך חדר לבן שעל הקירות איורים אדומים מאוד מגניבים , מזוודה על המיטה שלך , ואיתך ביחד נופל גם מפתח , על המיטה שלך .

ג'ין~
    "אתה פשוט נושך מישהו בסוף קרב , באמצע , או אפילו לא בקרב
    אבל אם לא תעשה את זה בקרב זה ייחשב הטרדה ותקיפה , תוכל לשבת על זה בכלא .
    חכה פה עוד כמה דקות , ויתחיל האימון ואז תוכל להילחם מול יריבים ראויים בשיעור שלנו .
    בנתיים ספר לי משהו .. אתה היית מעוניין להיות בצבא הרשמי נגד הינאמורי ולהרוס אותי , להשמיד אותה .. למרות שהיא בת ממשפחתך ?" הוא שואל .

ריימונד~
    אתה משתמש בהדף רוח לכיוון בטן של אחד מהחיילים , הוא מחליק אחורה ונופל על הרצפה ..
    הוא מתעצבן , קם ושולח אליך את אותו הדף אך בשתי ידיים , ההדף מעיף אותך רחוק יותר ..
    אך אתה לא נופל , קריאת המחשבות שלך לא מצליחה כל כך , הכוחות שלו חזקים מידי אתה לא מצליח לחדור לו למחשבות .

דיזל~
    "אני לא רק רואה , אני גם שומע"
    הוא אומר ומחייך אליך , ניראה שהוא יכול לקרוא את המחשבות שלך
    "לא ניראה לי שיהיה לך משעמם .."

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 25 2010, 09:28 PM

ג'ין~
    "אתה פשוט נושך מישהו בסוף קרב , באמצע , או אפילו לא בקרב
    אבל אם לא תעשה את זה בקרב זה ייחשב הטרדה ותקיפה , תוכל לשבת על זה בכלא .
    חכה פה עוד כמה דקות , ויתחיל האימון ואז תוכל להילחם מול יריבים ראויים בשיעור שלנו .
    בנתיים ספר לי משהו .. אתה היית מעוניין להיות בצבא הרשמי נגד הינאמורי ולהרוס אותי , להשמיד אותה .. למרות שהיא בת ממשפחתך ?" הוא שואל .

"מה זאת אומרת להרוס אותך? אתה גם קשור אלייה משפחתית?" אשאל אותו ואגיד "אני לא יודע אני מרגיש מין רצון לחסל אותה אפילו שהיא קרובת משפחה שלי אולי בגלל שאנחנו משפחה אז היא תרחם עלי או משהו?" אשאל אותו

11. משתמש מנוסה

דיזל~
    "אני לא רק רואה , אני גם שומע"
    הוא אומר ומחייך אליך , ניראה שהוא יכול לקרוא את המחשבות שלך
    "לא ניראה לי שיהיה לך משעמם .."
    [/b]
    "מי אתה?" אני אומר ומסתכל על הבחור ואז אומר "מה אתה רוצה ממני?"

קרדיט לי^

12. מנהל החודש

ריימונד~
    אתה משתמש בהדף רוח לכיוון בטן של אחד מהחיילים , הוא מחליק אחורה ונופל על הרצפה ..
    הוא מתעצבן , קם ושולח אליך את אותו הדף אך בשתי ידיים , ההדף מעיף אותך רחוק יותר ..
    אך אתה לא נופל , קריאת המחשבות שלך לא מצליחה כל כך , הכוחות שלו חזקים מידי אתה לא מצליח לחדור לו למחשבות .

'קדימה אני הנבחר!,גם אני אהיה השליט יום אחד' אחשוב לי.
    'בנתיים גילתי שני כוחות שלי,בטוח יש לי עוד!' אחשוב לי ואנסה לרוץ במהירות,כמו אחד הכוחות שהערפד ההוא אמר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. Professional Design
    ג'ין~
    "לא לא התכוונתי להרוס אותה , ואת הצבא שלך , לא ייכאב לך להרוס אותה ? להרוג אותה
    להרוס את כל מה שהיא בנתה למרות שאתה צאצא שלה ?"
    הוא אומר ואתה שומע את הצלצול , אין לכם הרבה זמן לדבר עד ששאר הילדים ייכנסו .

ריימונד~
    אתה רץ אל אחד מהחיילים ומעיף אותו , רצת קצת יותר מהר ממה שציפית אבל הריצה שלך הייתה קצרה מידי כי התנגשת במישהו בלי לשים לב "מה אתה ?" הוא צועק ושולף שיני ערפד , אתה מבין שגם הוא ערפד שיכול לקרוא מחשבות , ניראה שהוא מתעצבן ממשהו , הוא מיד שולח אליך קרן אור לבנה שמעיפה אותך על הרצפה ואתה מרגיש את הכאב חזק פי 2 יותר ממה שהיה אמור להיות !

דיזל~
    "אני רוצה קרב !
    ואני ערפד , אני יכול לקרוא מחשבות"
    אומר הילד המוזר וניראה שהוא נחוש לקרב .

14. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Mar 26 2010, 12:04 AM

ריימונד~
    אתה רץ אל אחד מהחיילים ומעיף אותו , רצת קצת יותר מהר ממה שציפית אבל הריצה שלך הייתה קצרה מידי כי התנגשת במישהו בלי לשים לב "מה אתה ?" הוא צועק ושולף שיני ערפד , אתה מבין שגם הוא ערפד שיכול לקרוא מחשבות , ניראה שהוא מתעצבן ממשהו , הוא מיד שולח אליך קרן אור לבנה שמעיפה אותך על הרצפה ואתה מרגיש את הכאב חזק פי 2 יותר ממה שהיה אמור להיות !
    "מה אתה עושה?אני ערפד,אנחנו ביחד!אנחנו נלחמים נגד האנשים המוזרים האלה"אומר לו ואנסה להרגע קצת,ולהתאושש מהפגיעות.בזמן שאני מתאושש אנסה להוציא שיני ערפד גם אני

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש וותיק מאוד
    [b] דראקו~
    "כן כן באמת כדאי שנתחיל להתאמן , אין הרבה זמן אתה עלול להאבד כאן
    לכן אלמד אותך במגילה הזאת מתקפה אחת , ובמגילה שתחכה לך על המיטה בחדר החדש
    שלך במיטתך החדשה , אני ילמד אותך עוד מתקפה , המתקפה הראשונה שלך היא טעינת אש
    אתה לא צריך ללמוד אני מלמד את המתקפה עליך , שים לב" הוא אומר ופתאום אתה לא מצליח לשלוט בעצמך , הטלסימן שלך נחשף , השוריקן שלך בידך הימינית ,פתאום אתה משחרר כוח מכף היד שלך והשוריקן מתחיל להתמלאות באש , כעת השוריקן טעון באש "זה הכל חבר , הצלחת ללמוד את המתקפה הזאת , תוכל להשתמש בה גם בלי השוריקן , יהיו פעמים שלא תהיה חייב להלחם עם נשק , ויהיו פעמים שמישהו יגנוב לך אותו או ייקח לך אותו , אתה יכול לטעון גם את היד השנייה שלך באש ובכך לתת אגרוף אש , בהצלחה בהמשך" ג'ק אומר ואתה נשאב אחורנית , נופל בתוך חדר לבן שעל הקירות איורים אדומים מאוד מגניבים , מזוודה על המיטה שלך , ואיתך ביחד נופל גם מפתח , על המיטה שלך .

"מפתח? למה הוא משמש? ורגע הוא אמר משהו על עוד מגילה.." אגיד לעצמי ואחפש כל דבר שיכול להיות נעול ובתוכו יכולה להסתתר המגילה. 'אולי יש לי עוד מזוודה פתאום?' אחשוב לעצמי ואמשיך לחפש.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 50 מתוך 90 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •