Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 90 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1336
  1. Professional Design
    ג'ק~
    אתה מתכוון להגיד שאתה דראקו , אבל אתה כבר לא דראקו , אתה ג'ק ארמגדון .
    אתה לא מצליח להגיד את שמך הקודם בגלל ששכחת מהו שמך הקודם .
    "אל תהיה כל כך בטוח בכך , אני בטוח ששכחת איך נלחמים" המלך אומר בקצת חשש אבל
    שולח אליך להביור ענקי מתוך שרביטו שמעיף אותך אל הקצה השני , אתה מקבל כבייה ביד שלך .
    אתה שולף את השוריקן שלך , וטלסימן אחר זוהר (בקרוב אתן תמונה שלו) טלסימן מאוד מיוחד ויפה ,
    שבחיים לא ראית כמוהו , טלסימן האש ! הוא זוהר בצבע מיוחד ובצבע הזה גם השוריקן שלך זוהר .
    המלך מחייך ואומר "אפס עלוב !"

ג'ין~
    "להתראות בנתיים" המאמן אומר וקורץ לך .
    בנתיים אתה יוצא החוצה , בידיוק נתקלת בסאקורה , היא מצחקקת ומצטערת שפגעה בך
    "שלום ג'ין מה קורה ?" היא אומרת ומנשקת את הלחי הימינית שלך .
    "לאן אתה ?" היא שואלת .

האול~
    אין שום זכר לסטיב , אתה הוא סטיב , אתה פוגע בעצמך עכשיו לא בסטיב , כי מעתה והלאה
    אתה הוא סטיב פוקס הידוע לשמצה , אך אתה לא יודע את כל המתקפות שהוא יודע , אתה רק קיבלת גוף חדש , מראה חדש , קול אחר , אבל אותם מתקפות ואותו טלסימן , אבל יש לך יותר סיכוי ללמוד את המתקפות שהוא יודע ... בקרוב תבין .
    אתה נמצא לבד בזירה עכשיו .

דיזל~
    חייל אחד קופץ עליך ונושך את צווארך , אתה מרגיש שתי דוקרנים ששואבים את הדם שלך ,
    המאמן לא עושה דבר , החייל הזה נחוש , אתה לא יודע כמה הוא חזק , השרירים שלך במצב מעולה ואתה מרגיש עוצמתי מאוד .

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 29 2010, 05:40 PM

האול~
    אין שום זכר לסטיב , אתה הוא סטיב , אתה פוגע בעצמך עכשיו לא בסטיב , כי מעתה והלאה
    אתה הוא סטיב פוקס הידוע לשמצה , אך אתה לא יודע את כל המתקפות שהוא יודע , אתה רק קיבלת גוף חדש , מראה חדש , קול אחר , אבל אותם מתקפות ואותו טלסימן , אבל יש לך יותר סיכוי ללמוד את המתקפות שהוא יודע ... בקרוב תבין .
    אתה נמצא לבד בזירה עכשיו .

"וואו מגניב!" אאומר לעצמי ואסתכל על גופי החדש.
    לאחר מכן אבדוק מה השעה ואם יש לי שיעור אלך אליו.

3. משתמש מנוסה

ג'ין~
    "להתראות בנתיים" המאמן אומר וקורץ לך .
    בנתיים אתה יוצא החוצה , בידיוק נתקלת בסאקורה , היא מצחקקת ומצטערת שפגעה בך
    "שלום ג'ין מה קורה ?" היא אומרת ומנשקת את הלחי הימינית שלך .
    "לאן אתה ?" היא שואלת .

"הי אני סיימתי את השיעור שלי עכשיו ואין לי מה לעשות,רוצה להסתובב?" אשאל אותה בביטחון

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 29 2010, 11:38 AM
    אדוארד~
    "אבל זאנקו אתה התקשרת להגיד לי שעוזבים את הטירה , אני כבר ארזתי הכל"
    היא אומרת ומרימה את המזוודה הוורודה שלה "כל הדברים שלי כבר ארוזים ,
    חשבתי שגם אתה ארזת.." היא אומרת ומסתכלת על שתי מזוודות שהיו על המיטה שלך
    אחת מלאה בבגדים שלך ובכל הציוד שלך והשנייה עוד נעולה .
    ''לא, אני לא רוצה, אני רוצה לנקום בממלכת האש!!!!'' אומר בחיוך שטני ואזרוק את החרב שלי ללב שלה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה

דיזל~
    חייל אחד קופץ עליך ונושך את צווארך , אתה מרגיש שתי דוקרנים ששואבים את הדם שלך ,
    המאמן לא עושה דבר , החייל הזה נחוש , אתה לא יודע כמה הוא חזק , השרירים שלך במצב מעולה ואתה מרגיש עוצמתי מאוד .
    [/b]
    אני מעייף את החייל ממני ואז שולף את החרב שלי ומתחיל לתקוף אותו אם המתקפה הכבדה בכול הכוח עד שאני הורגה אותו

קרדיט לי^

6. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Mar 29 2010, 03:08 AM
    [b] ריימונד~
    כולם מחבקים אותך גם הם ומאוד נרגשים לראות אותך
    "פשוט רוקנת את כל החוזק שלך , היית צריך לראות מה השארת שם בזירה , לא השארת כלום כל הזירה התרסקה ומרעידת האדמה שהותרת שם חיילים שלנו נפצעו ואפילו אחד איבד לגמריי את ההכרה אבל אחרי שבוע חזר לחיים ..
    אתה אדיר ריימונד !" אומר קרלוס והאחרים מסכימים איתו כמובן ,
    "אהה.. יש לך מזוודה על המיטה , אנחנו לא יודעים מה זה , זה נעול"
    הם אומרים ומצביעים על חדר השינה המפואר שלך .
    "בסדר חכו לי כאן" אומר להם ,אקח איתי את המפתח שהמלך הביא לי ואפתח את המזוודה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Mar 29 2010, 06:40 PM
    [b] ג'ק~
    אתה מתכוון להגיד שאתה דראקו , אבל אתה כבר לא דראקו , אתה ג'ק ארמגדון .
    אתה לא מצליח להגיד את שמך הקודם בגלל ששכחת מהו שמך הקודם .
    "אל תהיה כל כך בטוח בכך , אני בטוח ששכחת איך נלחמים" המלך אומר בקצת חשש אבל
    שולח אליך להביור ענקי מתוך שרביטו שמעיף אותך אל הקצה השני , אתה מקבל כבייה ביד שלך .
    אתה שולף את השוריקן שלך , וטלסימן אחר זוהר (בקרוב אתן תמונה שלו) טלסימן מאוד מיוחד ויפה ,
    שבחיים לא ראית כמוהו , טלסימן האש ! הוא זוהר בצבע מיוחד ובצבע הזה גם השוריקן שלך זוהר .
    המלך מחייך ואומר "אפס עלוב !"

אתעצבן המון,אתן לזעם למלא את גופי ואהפוך לזאב שלם. לאחר מכן אנסה לקפוץ עליו ולנשוך אותו.
    "למדתי טכניקה חדשה בינתיים! אתה לא תתחמק מתחזה עלוב!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. Professional Design
    אדוארד ~
    אתה מחייך אליה וזורק לה את החרב לתוך החזה , שני הבלונים שלה מתפוצצים , חדרת עמוק מידי
    ופשוט הרגת אותה , אתה יוצא החוצה ורואה את ג'ק ארמגדון ! הוא צועק שהוא דראקו ארמגדון ושג'ק הביא לו את גופו , אתה מבין שזה דראקו (מור) אתה רואה שהוא הופך לזאב ונלחם במלך האש !
    אתה רואה שהמלך מתעצבן ומעיף אותה אחורה עם להביור ואז הופך לאביר אש , הגוף שלו מתנפח ושריון של דרקון נבנה על גופו .

ג'ק~
    וואלה המזל משחק אצלכם תאמין לי , שים לב למה , זאת לא בחירה שלי , זה השחקנים החליטו
    -------------------------------------
    אתה שומע מישהו צועק "אני יהרוג את מלך האש" ויוצא מחדרו , פתאום.. אתה נזכר שאתה יודע מי זה
    זהו אדוארד פוקס , שכניראה גם הביא את הגוף שלו למישהו אחר (זה יוסי) הוא מסתכל עליכם נלחמים
    בעוד שאתה הופך לזאב ומלך האש הופך לאביר אש .. גופו נתנפח שריון של דרקון נוצר על גופו והשרביט שלו משתפרת ..

ג'ין~
    "בכיף" היא אומרת ומחבקת אותך "לאן נלך ?"
    היא שואלת ומחייכת אליך . ניראה שאתם ממש קרובים .
    "אהה ניזכרתי " היא אומרת בפתאומיות "יש בערב מסיבה לחברה שלי ,
    אתה רוצה לבוא איתי למסיבה ? זה מועדון שירים ריקודים .. אתה יודע.."

ריימונד~
    אתה לוקח את המזוודה וכולם באים אחריך , הם מסתקרנים לראות מה יש שם
    אתה פותח את המזוודוה באיטיות וברק זוהר משקיף החוצה , אתה רואה לנגד עינך ניר מגולגל
    זוהר , עבה מאוד סגור עם סרט , כל החברים שלך מתלהבים וצורחים מאושר "זאאאת מגילה !!
    חתוך אותה עם הטפרים שלך אחייי מהההרר !! אתה בר מזל אתה היחיד שקיבלת מגילה , אנחנו סתם קיבלנו נשק חדש ושיקויים "כולם אומרים בהתלהבות ומאוד שמחים בשבילך ..
    הם מציעים שתחתוך את המגילה אם הטפרים שלך לאחר שתפתח אותה .

דיזל~
    אתה נותן לו מכה כבדה ומעיף אותו אחורה , היא קם אליך ומוציא את שיני הערפד שלו ואת השוריקן שלו , היא עומד לזרוק עליך את השוריקן בחוזקה , הוא בכוח חשמל וזה לא כל כך טוב בשבילך ..
    "אני יהרוג אותך " הוא אומר , והמאמן יושב בצד וצועק "יאללה מכווות ! יאלה מכווות !!!
    עוד לא ראינו דם ! ולא שילמנו סתם !!" ומוחא לכם כפיים . לבסוף האדם הזה מסתובב כדי שהמאמן לא יראה אותו ולוחש עם השפתיים שלו "בוא נרצח את המאמן ונתחלק בדם חצי חצי"

סטיב~
    אתה בודק את הגוף שלך , אתה רואה שיש לך גלימה , קעקועים , השיער שלך בצבע לבן~צהוב זוהר מאוד ועיניך בצבע כחול בוהק , אתה לבוש בבגדים בצבע שחור ולבן ויש לך גלימה מאחורה ,
    וכובע שמחובר לגלימה ולבגדיך . יש לך טפרים וקעקוע מוזר על הפנים .
    http://images.fanpop.com/images/image_uplo...893_420_600.jpg

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 03:47 PM
    אדוארד ~
    אתה מחייך אליה וזורק לה את החרב לתוך החזה , שני הבלונים שלה מתפוצצים , חדרת עמוק מידי
    ופשוט הרגת אותה , אתה יוצא החוצה ורואה את ג'ק ארמגדון ! הוא צועק שהוא דראקו ארמגדון ושג'ק הביא לו את גופו , אתה מבין שזה דראקו (מור) אתה רואה שהוא הופך לזאב ונלחם במלך האש !
    אתה רואה שהמלך מתעצבן ומעיף אותה אחורה עם להביור ואז הופך לאביר אש , הגוף שלו מתנפח ושריון של דרקון נבנה על גופו .
    ''אתה גמור...מלך האש.'' אומר בלחש ואתקדם אליו, אנסה להתחבר לכוחותיו של אדוארד ואוציא מהחרב שלי קרח שיקפיא אותו למוות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה

דיזל~
    אתה נותן לו מכה כבדה ומעיף אותו אחורה , היא קם אליך ומוציא את שיני הערפד שלו ואת השוריקן שלו , היא עומד לזרוק עליך את השוריקן בחוזקה , הוא בכוח חשמל וזה לא כל כך טוב בשבילך ..
    "אני יהרוג אותך " הוא אומר , והמאמן יושב בצד וצועק "יאללה מכווות ! יאלה מכווות !!!
    עוד לא ראינו דם ! ולא שילמנו סתם !!" ומוחא לכם כפיים . לבסוף האדם הזה מסתובב כדי שהמאמן לא יראה אותו ולוחש עם השפתיים שלו "בוא נרצח את המאמן ונתחלק בדם חצי חצי"

אני מחיך חיוך שחושף את הניבים שלי ומסתכל על החייל עם מבט משוגע על הפנים ואומר לו "תעשה את הצעד שלך ראשון ותתקוף אותו אני מאחוריך "

קרדיט לי^

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 04:47 PM
    ג'ק~
    וואלה המזל משחק אצלכם תאמין לי , שים לב למה , זאת לא בחירה שלי , זה השחקנים החליטו
    -------------------------------------
    אתה שומע מישהו צועק "אני יהרוג את מלך האש" ויוצא מחדרו , פתאום.. אתה נזכר שאתה יודע מי זה
    זהו אדוארד פוקס , שכניראה גם הביא את הגוף שלו למישהו אחר (זה יוסי) הוא מסתכל עליכם נלחמים
    בעוד שאתה הופך לזאב ומלך האש הופך לאביר אש .. גופו נתנפח שריון של דרקון נוצר על גופו והשרביט שלו משתפרת ..

אעמוד בצד בתור זאב,אנסה בכל הכוח לטעון את כל גופי באש כדי לנסות ליצור דבר הדומה לזאב אש.
    לאחר מכן אקפוץ שוב על המלך ואנשך אותו. "קדימה אדוארד! בוא נשתף פעולה,כמו שהרגנו את ג'רוד!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. משתמש מנוסה

סטיב~
    אתה בודק את הגוף שלך , אתה רואה שיש לך גלימה , קעקועים , השיער שלך בצבע לבן~צהוב זוהר מאוד ועיניך בצבע כחול בוהק , אתה לבוש בבגדים בצבע שחור ולבן ויש לך גלימה מאחורה ,
    וכובע שמחובר לגלימה ולבגדיך . יש לך טפרים וקעקוע מוזר על הפנים .
    http://images.fanpop.com/images/image_uplo...893_420_600.jpg
    [/b]
    "וואו מגניב, אני סטיב עכשיו!, אבל למה הוא רצה לעשות זאת?" אחושב לעצמי, אנסה לחשוב בדרכו של סטיב ולהבין זאת.

13. משתמש מנוסה

ג'ין~
    "בכיף" היא אומרת ומחבקת אותך "לאן נלך ?"
    היא שואלת ומחייכת אליך . ניראה שאתם ממש קרובים .
    "אהה ניזכרתי " היא אומרת בפתאומיות "יש בערב מסיבה לחברה שלי ,
    אתה רוצה לבוא איתי למסיבה ? זה מועדון שירים ריקודים .. אתה יודע.."

"כן בכיף אבוא" אומר לה ואחשוב 'מעניין מתי הפגישה שלי עם המאמן כי שכחתי' אחשוב בלחץ ואלך איתה ואחבק אותה

14. Professional Design
    אדוארד וג'ק~
    אדוארד צועק על מלך האש שהוא ימות וג'ק עומד בצד וטוען את האנרגיה שלו , שום דבר לא קורה לג'ק חוץ מהילה צהובה שמתנדפת ממנו כמו אדים צהובים , הוא רותח , הוא רץ אל המלך ונושך אותו , אדוארד מנסה להתקיף בהקפאה אבל אין לו את זה , הוא שכח שעדיין לא פתח את המגילה הכחולה שקיבל... הוא לא מצליח להתקיף בעוד שג'ק מזנק על המלך , המלך מגן עם השרביט שלו ושולח כדור אש שמעיף אותו ואת אדוארד גם אל הרצפה .

ג'ין~
    "אוקיי זה בערב בשעה 8:00" היא אומרת ומחייכת אליך , מיד אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה רק 6
    אבל אתה יודע שהאימון שלך נגמר לפני כמה דקות , אתה נמצא בידיוק ליד המעליות ככה שתוכל להיפרד ממנה ולמסור לה שתיפגשו בערב ."אז מה נעשה עכשיו ?" היא שואלת .

דיזל~
    הוא מסתובב ושולח אליו כדור צל שחור , המאמן נבהל ושולח אליו בחזרה ..
    אבל הוא מתחמק ומחכה למהלך שלך .

סטיב~
    אתה לא מצליח להבין , יש לך כל מיני השערות ..
    אולי הוא עומד למות , אולי הוא אוהב אותך ורוצה להעניק לך את כוחו ..
    הכל יכול להיות .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 09:15 PM

ג'ין~
    "אוקיי זה בערב בשעה 8:00" היא אומרת ומחייכת אליך , מיד אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה רק 6
    אבל אתה יודע שהאימון שלך נגמר לפני כמה דקות , אתה נמצא בידיוק ליד המעליות ככה שתוכל להיפרד ממנה ולמסור לה שתיפגשו בערב ."אז מה נעשה עכשיו ?" היא שואלת .

"אני צריך ללכת למאמן שלי אני צריך לדבר איתו על משהו אז אני מצטער אבל אני אפגוש אותך במסיבה" אומר לה ואחבק אותה ואלך לדבר עם המאמן שלי

עמוד 56 מתוך 90 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •