Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 90 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1336
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 09:15 PM

דיזל~
    הוא מסתובב ושולח אליו כדור צל שחור , המאמן נבהל ושולח אליו בחזרה ..
    אבל הוא מתחמק ומחכה למהלך שלך .

אני מתקרב לחייל ואומר לו "אני צריך שתמשיך לתקוף אותו כדי שאוכל להיתקרב עליו כי אני לא יכול לשלוח מתקפות"אני אומר לחייל ונעמד בלצידו אבל טיפה מאחורו

קרדיט לי^

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 09:15 PM

סטיב~
    אתה לא מצליח להבין , יש לך כל מיני השערות ..
    אולי הוא עומד למות , אולי הוא אוהב אותך ורוצה להעניק לך את כוחו ..
    הכל יכול להיות .
    [/b]
    "לא משנה!" אקטע את חוט מחשבתי.
    "אני סטיב!, ובתור סטיב אני לא יכול להרשות לעצמי רק שתי מתקפות!" אומר.
    "מצד שני גם אין לי מגילה" אומר בביאוס אך לפתע אעלה על רעיון, "אמציא מתקפה!" אקרא בשמחה.
    'בוא נראה, בוא נראה אולי אצור מתקפה מכל האנרגיה האפלה שבי' אחשוב.
    אחר כך אפסק את רגליי, אחשוב על הדברים האפלים והקשים ביותר שרק אוכל לחשוב אליהם ואשתדל ליצור מהם חלקיקי אנרגיה שיצתברו בידי, לאחר שיצטברו המון חלקיקי אנרגיה אפלים מרוחי ארכז אותם לצורה כלשהי ואשלח לעבר הקיר כדי לבדוק את חוזק המתקפה.

3. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 03:47 PM

ריימונד~
    אתה לוקח את המזוודה וכולם באים אחריך , הם מסתקרנים לראות מה יש שם
    אתה פותח את המזוודוה באיטיות וברק זוהר משקיף החוצה , אתה רואה לנגד עינך ניר מגולגל
    זוהר , עבה מאוד סגור עם סרט , כל החברים שלך מתלהבים וצורחים מאושר "זאאאת מגילה !!
    חתוך אותה עם הטפרים שלך אחייי מהההרר !! אתה בר מזל אתה היחיד שקיבלת מגילה , אנחנו סתם קיבלנו נשק חדש ושיקויים "כולם אומרים בהתלהבות ומאוד שמחים בשבילך ..
    הם מציעים שתחתוך את המגילה אם הטפרים שלך לאחר שתפתח אותה .
    "יש!" אומר בשמחה.
    אפתח את המגילה ואראה מה רשום בה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Mar 30 2010, 10:15 PM
    [b] אדוארד וג'ק~
    אדוארד צועק על מלך האש שהוא ימות וג'ק עומד בצד וטוען את האנרגיה שלו , שום דבר לא קורה לג'ק חוץ מהילה צהובה שמתנדפת ממנו כמו אדים צהובים , הוא רותח , הוא רץ אל המלך ונושך אותו , אדוארד מנסה להתקיף בהקפאה אבל אין לו את זה , הוא שכח שעדיין לא פתח את המגילה הכחולה שקיבל... הוא לא מצליח להתקיף בעוד שג'ק מזנק על המלך , המלך מגן עם השרביט שלו ושולח כדור אש שמעיף אותו ואת אדוארד גם אל הרצפה .

'כלום לא עובד.. מה אני יכול לעשות?!' אחשוב לעצמי ואז שוב אנסה לרוץ אל המלך ולנשוך אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. Professional Design
    ג'ק~
    הנשיכות לא ממש עוזרות ואתה מבין שאתה צריך לעבור למצב שבו אתה נלחם עם הנשק שלך .
    "תמות !" המלך אומר ושולך אליך קרני אש שפשוט גורמות לך לאבד כל שליטה .
    המתקפות שלו מאוד חזקות , חצר הארמון שבו המלך נלחם הפך להיות הופעה חיה של המלך , כולם מריאים למלך ואתה מרגיש קצת אי נעימות , אתה חייב לעשות משהו אחרת לא תשיג כבוד בממלכה הזאת .

ג'ין~
    אתה הולך לחדר בו המאמן שלח אותך לחפש אותו , כמו ההסברים שלו אתה יורד במעלית לקומה 2-
    ומחכה שהמעלית תרד עוד קצת , המעלית יורדת עד לקומה 3- ועוצרת . אתה מחליט לצאת כי זו הייתה ההוראה שלו , ואתה רואה אותו עומד בידיוק בפתח של מעבדה ענקית מלאה בטכנולוגיה ומכשורים מאוד משוכללים , מלא אורות כחולים יוצאים מהמכשרים והכל מאוד יפה ורובטניקלי .

ריימונד~
    אתה פותח באושר רב וסקרנות את המגילה , אבל על הניר שהיה מגולגל רשום רק אותיות וסימנים מוזרים מאוד , אחד מהסימנים הוא R , האות הראשונה בשימך .. סימן אחר הוא ציור של הטפרים שלך ..
    החברים שלך לוחצים עליך לקחת את הטפרים שלך ולתקוע אותם במגילה כך שיינעצו בתוכה .

דיזל~
    החייל רץ אל המאמן שלך , בהשמע לפקודתך ושלך אליו שוב כדור צל שהעיף את המאמן , ומיד אחר כך פגע בו עם השוריקן הענק שלו ישר ברגלו , המאמן מתקשה לקום אבל שלח אל התלמיד כדור ברק שהעיף גם אותו הצידה, התלמיד קם וצועק " אתההה גמווווווררר קו**ינל !!" ומיד רץ אל המאמן ושלח את השוריקן הענק שלו , השוריקן הענק שלו פגע חזק בידו וננעץ בתוך העצם שביידו , העצם נשברה והשוריקן ננעץ בקיר , היד של המאמן תקועה בקיר הזירה חזק מאוד "בוא כבר !" התלמיד צועק אליך כדי שתבוא להרוג אותו ולשתות מדמו .

סטיב~
    לאחר מחשבה ארוכה , ותהיה מה הם המתקפות שלך אתה מחליט להמציא מתקפה
    עצם היותך סטיב לדעתך אתה ראוי בהחלט להמצאת מתקפות , אבל אתה לא ידעת שמתקפות אי אפשר להמציא אפשר רק ללמוד להשתמש בהם , אבל למרות זאת הרי אתה לא יודע אתה מתרכז חזק , ממלא את ראשך באפלה ומתרכז בנקודה אחת , לבסוף אותה יוצר כדור צל עם היד שלך , הכדור הוא לא סתם כדור אלא מסך עשן של צל גדול שמתנפץ על הקיר בעזרת גולגולות שנוצרות ויוצרות את אפקט השבירה ,
    המתקפה מאוד חזקה וישר שברה את הקיר בו היית בחדר האימונים !

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Apr 1 2010, 01:46 AM
    [b] ג'ק~
    הנשיכות לא ממש עוזרות ואתה מבין שאתה צריך לעבור למצב שבו אתה נלחם עם הנשק שלך .
    "תמות !" המלך אומר ושולך אליך קרני אש שפשוט גורמות לך לאבד כל שליטה .
    המתקפות שלו מאוד חזקות , חצר הארמון שבו המלך נלחם הפך להיות הופעה חיה של המלך , כולם מריאים למלך ואתה מרגיש קצת אי נעימות , אתה חייב לעשות משהו אחרת לא תשיג כבוד בממלכה הזאת .

'למה כשנכנסתי למגילה הוא לא לימד אותי עוד מתקפה?' אחשוב וארגע,אתן לרוגע להציף את גופי ואחזור למצב אדם. אקח את השוריקן שלי ואטען אותו באש,ואז אזרוק את השוריקן לכיוונו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Apr 1 2010, 12:46 AM

ריימונד~
    אתה פותח באושר רב וסקרנות את המגילה , אבל על הניר שהיה מגולגל רשום רק אותיות וסימנים מוזרים מאוד , אחד מהסימנים הוא R , האות הראשונה בשימך .. סימן אחר הוא ציור של הטפרים שלך ..
    החברים שלך לוחצים עליך לקחת את הטפרים שלך ולתקוע אותם במגילה כך שיינעצו בתוכה .

"אתם בטוחים שצריך לתקוע את הטפרים במגילה?" אשאל אותם כשאני לא ממש בטוח.
    בנתיים אנסה לגלות עוד משהו מהסימנים המוזרים.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

[/color]
    סטיב~
    לאחר מחשבה ארוכה , ותהיה מה הם המתקפות שלך אתה מחליט להמציא מתקפה
    עצם היותך סטיב לדעתך אתה ראוי בהחלט להמצאת מתקפות , אבל אתה לא ידעת שמתקפות אי אפשר להמציא אפשר רק ללמוד להשתמש בהם , אבל למרות זאת הרי אתה לא יודע אתה מתרכז חזק , ממלא את ראשך באפלה ומתרכז בנקודה אחת , לבסוף אותה יוצר כדור צל עם היד שלך , הכדור הוא לא סתם כדור אלא מסך עשן של צל גדול שמתנפץ על הקיר בעזרת גולגולות שנוצרות ויוצרות את אפקט השבירה ,
    המתקפה מאוד חזקה וישר שברה את הקיר בו היית בחדר האימונים !
    [/b]
    "וואו מדהים!" אקרא בשמחה.
    "זאת תהיה מתקפה נהדרת בקרבות" אומר ואצא משם, אחפש לי עוד קרב כלשהו.

9. משתמש מנוסה

דיזל~
    החייל רץ אל המאמן שלך , בהשמע לפקודתך ושלך אליו שוב כדור צל שהעיף את המאמן , ומיד אחר כך פגע בו עם השוריקן הענק שלו ישר ברגלו , המאמן מתקשה לקום אבל שלח אל התלמיד כדור ברק שהעיף גם אותו הצידה, התלמיד קם וצועק " אתההה גמווווווררר קו**ינל !!" ומיד רץ אל המאמן ושלח את השוריקן הענק שלו , השוריקן הענק שלו פגע חזק בידו וננעץ בתוך העצם שביידו , העצם נשברה והשוריקן ננעץ בקיר , היד של המאמן תקועה בקיר הזירה חזק מאוד "בוא כבר !" התלמיד צועק אליך כדי שתבוא להרוג אותו ולשתות מדמו .

אני מתקרב אל המאמן שולף את החרב שלי ואמור לו "אתה חלש " ותוקע את החרב שלי בליבו ואומר לחייל "קדימה כולו שלך אני לא רוצה לשתות את הדם של האפס הזה"

קרדיט לי^

10. משתמש מנוסה

ג'ין~
    אתה הולך לחדר בו המאמן שלח אותך לחפש אותו , כמו ההסברים שלו אתה יורד במעלית לקומה 2-
    ומחכה שהמעלית תרד עוד קצת , המעלית יורדת עד לקומה 3- ועוצרת . אתה מחליט לצאת כי זו הייתה ההוראה שלו , ואתה רואה אותו עומד בידיוק בפתח של מעבדה ענקית מלאה בטכנולוגיה ומכשורים מאוד משוכללים , מלא אורות כחולים יוצאים מהמכשרים והכל מאוד יפה ורובטניקלי .

"שלום לך המאמן רצית לדבר איתי ובאתי" אומר לו בביטחון ואליך אליו בעודי מתפעל מהמכונות הגדולות

11. Professional Design
    ג'ק~
    אתה מטעין את השוריקן שלך באש וזורק אותו לעבר המלך בעודך חושב על זה שהמגילה לא נתנה לך מתקפה , אתה מסתכל על השוריקן והמלך שולח גם הוא כדור אש , כדור האש שלך סופג את האש של המלך והופך למטאור , ואז בבת אחת פוגע במלך ומפיל אותו על הרצפה , רגע לפני שהמטאור פגע המלך צעק "מה זה ?! מה זאת המתקפה הזאת בחיים לא שמעתי על מטאורים !!" אתה מבין שלמדת לשלב מתקפת אדמה עם מתקפת אש ! כל הכבוד !

ג'ין~
    "כן בידיוק , אתה צריך לעבור סדנא שתוציא אותך מגופך וכך הינאמורי לא תרדוף יותר אחריך ..
    זאת הפתעה , רק תגיד לי עם איזה דמות הכי היית רוצה להיות שותף שלה .."
    הוא אומר ומראה לך תמונות
    1. מלך האופל לשעבר - ג'ו סמיט'
    2. סגן מלך הקרח לשעבר - ג'יימס סולי
    3. מלך האוויר לשעבר - אנג זוסוקי
    כולם נראים מאוד יפים ושלושת הדמויות מצאו חן בעיניך
    "אז במי בחרת שיהיה השותף שלך למסע האופל שלך ?" הוא שואל

ריימונד~
    "כככןןן נו תפתח אותה ותחתוך אותה !"
    הם כולם אומרים ואתה לא רואה סימנים שמרמזים לחתיכה ..
    "קדימה !" הם לוחצים עליך ונראים מאוד אמינים
    ~~~~~~
    זאת השיטה , עשה זאת .

דיזל~
    אתה מתקרב אליו בעוד שהחייל נזרק הצידה בעוד מכת צל , המאמן אומר "גם אתה ?"
    ומתכוון לשלוח אליך מכת צל אבל הוא רואה שאתה לא עושה כלום , לבסוף אתה שולף במהירות
    את החרב ותוקע אותה בליבו , הספקת להרוג אותו , אתה אומר לילד "שתה מהדם"
    והוא מודה לך והולך לשתות מהדם .
    האימון נגמר , תוכל עכשיו ללכת לטייל כי היום שלך נגמר .

סטיב~
    למדת את המתקפה הסגולה ,
    אתה הולך לטייל בחדרי האימונים ורואה אדם ששותה דם של מישהו אחר
    האדם ששותה את הדם הוא חייל רגיל והאדם המת שדמו נשתה הוא מאמן .
    הוא מסתכל עליך ומתעלם משהייתך בחדר .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 1 2010, 07:01 PM

[/color]
    סטיב~
    למדת את המתקפה הסגולה ,
    אתה הולך לטייל בחדרי האימונים ורואה אדם ששותה דם של מישהו אחר
    האדם ששותה את הדם הוא חייל רגיל והאדם המת שדמו נשתה הוא מאמן .
    הוא מסתכל עליך ומתעלם משהייתך בחדר .
    [/b]
    "היי אתה תפסיק זאת!" אקרא בזעם.
    "אני לא חושב שככה אתה צריך להתייחס למאמן שלך!" אומר ואשלח לעברו מכה סגולה בכל הכוח.

13. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Apr 1 2010, 08:01 PM
    [b] ג'ק~
    אתה מטעין את השוריקן שלך באש וזורק אותו לעבר המלך בעודך חושב על זה שהמגילה לא נתנה לך מתקפה , אתה מסתכל על השוריקן והמלך שולח גם הוא כדור אש , כדור האש שלך סופג את האש של המלך והופך למטאור , ואז בבת אחת פוגע במלך ומפיל אותו על הרצפה , רגע לפני שהמטאור פגע המלך צעק "מה זה ?! מה זאת המתקפה הזאת בחיים לא שמעתי על מטאורים !!" אתה מבין שלמדת לשלב מתקפת אדמה עם מתקפת אש ! כל הכבוד !

"הכירו את המתקפה החדשה של הארמגדון! מטאור! התכונן למותך פחדן עלוב!" אגיד ואזרוק עליו שוב את השוריקן שלי כדי ליצור עוד פעם את מתקפת מטאור.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה

דיזל~
    אתה מתקרב אליו בעוד שהחייל נזרק הצידה בעוד מכת צל , המאמן אומר "גם אתה ?"
    ומתכוון לשלוח אליך מכת צל אבל הוא רואה שאתה לא עושה כלום , לבסוף אתה שולף במהירות
    את החרב ותוקע אותה בליבו , הספקת להרוג אותו , אתה אומר לילד "שתה מהדם"
    והוא מודה לך והולך לשתות מהדם .
    האימון נגמר , תוכל עכשיו ללכת לטייל כי היום שלך נגמר .

אני הולך לחדר האוכל כדי להיפגש עם המלצרית שפגשתי לפני האימון כמו שכוונו
    בזמן שאני הולך לחדר האוכל אני חושב לעצמי ~אני ממש רעב נארה לי אני יתפוס שם משאו לאכול אל הדרך~

קרדיט לי^

15. משתמש מנוסה

ג'ין~
    "כן בידיוק , אתה צריך לעבור סדנא שתוציא אותך מגופך וכך הינאמורי לא תרדוף יותר אחריך ..
    זאת הפתעה , רק תגיד לי עם איזה דמות הכי היית רוצה להיות שותף שלה .."
    הוא אומר ומראה לך תמונות
    1. מלך האופל לשעבר - ג'ו סמיט'
    2. סגן מלך הקרח לשעבר - ג'יימס סולי
    3. מלך האוויר לשעבר - אנג זוסוקי
    כולם נראים מאוד יפים ושלושת הדמויות מצאו חן בעיניך
    "אז במי בחרת שיהיה השותף שלך למסע האופל שלך ?" הוא שואל

"אני לא יודע במי לבחור" אומר לו ואגיד " אולי אפשר לחכות קצת עם ה-תשובה או שאני חייב להגיד אותה עכשיו או שאתה יכול להמליץ לי על מישהו? אבל אני חושב שרוב הסיכויים שאבחר במלך האופל לשעבר כי הוא יודע מה הינאמורי צריכה לעשות באמת ואיך היא פועלת" אלחש לו באוזן

עמוד 57 מתוך 90 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •