Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1336
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 8 2010, 09:32 PM

ג'ו~
    אתה הולך לחפש את סאקורה , אתה מוצא אותה במקרה בהגיעה לחדר שלה ,
    ממש בקומת החדר , היא מחייכת ומסתכלת עליך , ואז צוחקת ואומרת
    "אתה ממש דומה למי שלמדתי עליו עכשיו בשיעור הסטוריה , שמו ג'ו סמית'
    והוא היה שליט האופל בעבר , נחמד לך "

"את מסתכלת עליו עכשיו" אומה לה בגאווה ואחכה לתגובתה

2. משתמש מנוסה

סטיב~
    אתה דופק על דלתו של כריס , בממלכת האופל לא הכל כמו שציפית , לפני שהספקת לדפוק פעם אחת
    הוא פותח את הדלת ואומר "כן , את מי אתה מחפש ?"
    הוא לא השתנה כ"כ , שבועות לא ראית אותו !
    [/b]
    "אני מניח שאתה הוא כריס נכון?, אני פה בשמו של האול, החבר שלך" אומר לו בפנים קודרות.
    "הוא מת" אומר לפתע.

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Apr 8 2010, 10:59 PM
    ג'ק~
    אתה מתקרב אל האש , רואה שבכלל לא חם לך , פתאום זוהר לבן יוצא מהאש ושואב אותך פנימה , הזוהר הלבן מתרחב והופך לדלת , הדלת נפתחת ואתה שוב נשאב לבפנים , אתה יוצא ומוצא את עצמך במקום שנורא מוקר לג'ק האמיתי , זהו היער של קרו נבחר הערפדים , באותו יער ג'ק ואדוארד נלחמו בחיילים שחורים
    ולמדו את כוח האופל . אתה מגלה שאת באמצע היער , אתה שומע דהירות ופתאום מרחוק אתה רואה עשן מתחיל להתקרב , מהעשן יוצאים עשרות חיילים שחורים שעוד כמה דקות יהיו ממש ליידך !
    "מה אני אעשה אני לא יודע שום כוח מלבד טעינת אש?!" אגיד לעצמי. אטען את ידי ואנסה לשגר עליהם את האש שטענתי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. מנהל החודש

ריימונד~
    בעודך הולך לדלתו הוא מרגיש שאתה מתקרב ופותח את הדלת
    "היכנס ואסביר הכל , אני לא אדם רע , אני מהטובים , אני זה שעזרתי בעבר
    לחסל את סבא של סבא של סבא של הינאמורי , שמו היה ג'רוד ."
    הוא אומר לך ומחייך חיוך קל , ניראה ידידותי למדיי .
    "בסדר" אומר ואכנס פנימה.
    "לפניי שאתה הולך להסביר לי הכל יש לי עוד שאלה,איך אתה חיי כל כך המון שנים?"אומר לו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    Originally posted by Steve@Apr 7 2010, 06:50 AM
    [b] סובי ~
    אתה יוצא החוצה לבוש במדי העבודה שלך , אתה לא רואה את המנקה כמו בכל בוקר רגיל
    אתה נכנס לחדר צוות הניהול , והכל פשוט ריק , בכל מקום שאתה מחפש , אתה לא מוצא אף אחד
    אתה יוצא מהפנימייה ומסתכל לצדדים , העיר כולה ריקה , אתה מסתובב לצד השני ורואה שביער יש ערפל
    ומתוך הערפל יוצא אדם לבוש בבגדים שחורים וגלימה שחורה , ראשו מכוסה בכובע שמחובר לגלימה
    ואתה לא מזהה אותו . אתה רק שם לב פתאום לקו עקום , זה הפה שלה , הוא מחייך אליך .
    'מעניין מי זה' אחשוב לעצמי ואתקרב אליו בצעד בטוח "מי אתה ואיפה כולם?" אשאל בביטחון
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Professional Design
    דיזל| rebbit יוצא מהמשחק עקב חוסר בהגבות ואי ידיעתי על תקלה כלשהי בחייו .
    תוכלו להודיע לחברים שלכם שיש עוד מקום , מקום אחד !

סובי ~
    אתה צועד אליו עם ראשך המורם היישר אל האדם בחליפה השחורה , הוא מחייך ואתה שואל אותו איפה כולם , הוא צועק אליך , מוריד את הכובע שמחובר לגלימתו , רואה ששיערו כסוף ויפה ,
    הוא אומר לך ששמו הוא ג'רוד
    "היי , אני ג'רוד , אני רוצה שתחבור אליי , ולא סתם אני פונה אליך , פניתי אליך כי יש לך כוח מיוחד
    כוח מים וקרח , אתה לא יודע עכשיו בטח על מה אני מדבר אז אתן לך הסבר קצר , יש ארבעה ממלכות שבהם חיילים אוחזים בכוחות מיוחדים ומשתמשים בהם עם הנשקים שלהם , כל הצבאות רוצות להתאחד בסופו של דבר ולחסל את הינאמורי , האחת שהקימה צבא עם כוחות מסתוריים שאף אחד לא שמע עליהם . אני רוצה שתעקוב אחרי ההוראות שאני משתיל לך במשך היום" הוא אומר ונעלם , פתאום הכל נעשה שחור לבן , אתה חוזר אחורה בזמן מבלי לרצות והזמן נעצר וחוזר לקדמותו בידיוק בחדר האמבטיה , סיימת לצחצח את השיניים שלך ולהתלבש ליום החדש , אתה יוצא החוצה ורואה שכולם עוד ישנים .

ג'ק~
    אתה מטעין את השוריקן שלך ומחכה במקום , הם באים לכיוונך אתה רואה רק אחדים קרובים אליך .
    אתה זורק את השוריקן ואש ענקית מתאספת סביב השוריקן , השוריקן נעלם והופך לכדור אש עוצמתי ביותר שניראה כמו כדורסל גדול שמוקף באש אימתנית , כדור האש פוגע בהם ומוציא גיצים עצומים ,
    חמישה חיילים שחורים מתים .

ג'ו~
    "מה עומדת מולו , לא ייתכן שאתה הוא מלך האופל , הוא מת מזמן !"
    היא אומרת לך וניראה שהיא לא ממש מאמינה למה שאתה אומר
    "למרות שאתה באמת מאוד דומה לו , אני לא מאמינה שזה באמת אתה , לא יכול להיות
    ש2000 שנה נישארת חיי ."

ריימונד~
    " הרי אתה תילחם בחיילים של ג'רוד , הדרך ארוכה ומסוכנת ואתה עלול למות בדרך
    ולכן עדיף שאני יהיה השותף שלך , איתי אתה לא תמות , ואיך אני חי ?
    אחד התופעות של ערפד זה שהוא אלמוות , ולכן כל הערפדים ששורדים לא נפטרים ."
    הוא אומר לך בזמן שמוזג לך תה קינמון שפותח את דרכי הנשימה שלך .

סטיב~
    כריס פותח את העיניים בעוצמה חזקה ומותח אותם בבהלה
    "מ..מ...." הוא מתחיל לגמגם ואז הוא צועק "לאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
    ומרים את ראשו למעלה , עיניו מתחילות לדמוע והוא מפיל את הספר שהיה בידו .

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 9 2010, 08:40 PM

סטיב~
    כריס פותח את העיניים בעוצמה חזקה ומותח אותם בבהלה
    "מ..מ...." הוא מתחיל לגמגם ואז הוא צועק "לאאאאאאאאאאאאאאאאאא"
    ומרים את ראשו למעלה , עיניו מתחילות לדמוע והוא מפיל את הספר שהיה בידו .
    [/b]
    "תירגע, כריס" אומר לכריס וארגיע אותו.
    "תאמין לי שהאול לא מת כמו שאתה חושב אלא חצי מת, ניתן לומר, אבל אני לא יכול לספר לך יותר מזה, מצטער" אומר לו.
    "דרך אגב, תודיע זאת גם לסופי, ותשגיח עליה" אומר ואקרוץ לו עין, אקווה שהוא יבין את הרמז, שאני הוא לא באמת סטיב פוקס, אך גם לא יגלה זאת.

8. מנהל החודש

ריימונד~
    " הרי אתה תילחם בחיילים של ג'רוד , הדרך ארוכה ומסוכנת ואתה עלול למות בדרך
    ולכן עדיף שאני יהיה השותף שלך , איתי אתה לא תמות , ואיך אני חי ?
    אחד התופעות של ערפד זה שהוא אלמוות , ולכן כל הערפדים ששורדים לא נפטרים ."
    הוא אומר לך בזמן שמוזג לך תה קינמון שפותח את דרכי הנשימה שלך .
    "רגע ,אז יכול להיות שאני גם בן אלמוות?" אשאל אותו.
    "ושאתה אומר שותף,אתה מתכוון לכך שנפעל יחד או שנינו נהיה באותו הגוף?"אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Apr 9 2010, 09:40 PM
    ג'ק~
    אתה מטעין את השוריקן שלך ומחכה במקום , הם באים לכיוונך אתה רואה רק אחדים קרובים אליך .
    אתה זורק את השוריקן ואש ענקית מתאספת סביב השוריקן , השוריקן נעלם והופך לכדור אש עוצמתי ביותר שניראה כמו כדורסל גדול שמוקף באש אימתנית , כדור האש פוגע בהם ומוציא גיצים עצומים ,
    חמישה חיילים שחורים מתים .

"ואו זה כדור אש!" אגיד ואנסה ליצור שוב כדור אש. לאחר מכן אזרוק אותו על החיילים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. the bitch is back
    [b] דיזל| rebbit יוצא מהמשחק עקב חוסר בהגבות ואי ידיעתי על תקלה כלשהי בחייו .
    תוכלו להודיע לחברים שלכם שיש עוד מקום , מקום אחד !

סובי ~
    אתה צועד אליו עם ראשך המורם היישר אל האדם בחליפה השחורה , הוא מחייך ואתה שואל אותו איפה כולם , הוא צועק אליך , מוריד את הכובע שמחובר לגלימתו , רואה ששיערו כסוף ויפה ,
    הוא אומר לך ששמו הוא ג'רוד
    "היי , אני ג'רוד , אני רוצה שתחבור אליי , ולא סתם אני פונה אליך , פניתי אליך כי יש לך כוח מיוחד
    כוח מים וקרח , אתה לא יודע עכשיו בטח על מה אני מדבר אז אתן לך הסבר קצר , יש ארבעה ממלכות שבהם חיילים אוחזים בכוחות מיוחדים ומשתמשים בהם עם הנשקים שלהם , כל הצבאות רוצות להתאחד בסופו של דבר ולחסל את הינאמורי , האחת שהקימה צבא עם כוחות מסתוריים שאף אחד לא שמע עליהם . אני רוצה שתעקוב אחרי ההוראות שאני משתיל לך במשך היום" הוא אומר ונעלם , פתאום הכל נעשה שחור לבן , אתה חוזר אחורה בזמן מבלי לרצות והזמן נעצר וחוזר לקדמותו בידיוק בחדר האמבטיה , סיימת לצחצח את השיניים שלך ולהתלבש ליום החדש , אתה יוצא החוצה ורואה שכולם עוד ישנים .

'כנראה חלמתי הכל' אחשוב לעצמי ואז ארד למטה לאכול
    גיל! 3>

11. Professional Design
    בקרוב כל אחד יקבל כרטיס שחקן , שבה תמונה עדכנית של השחקן שלו
    פרטים על השחקן , מתקפות , נשקים , וטלסימן

סובי ~
    אתה יוצא החוצה , יורד לאכול בחדר האוכל הקבוע , ורואה שהציבו במה במרכז חדר האוכל ,
    יש שם כמעט 20 אנשים שכניראה מארגנים משהו לקראת מופע ,
    אתה יושב בשולחן הקבוע בו אתה יושב עם כל החברים שלך , מזמין את ארוחת הבוקר שאתה אוהב
    דגנים עם חלב , פרוסת לחם עם חמאה ומיץ תפוזים סחוט טרי . מיד החברים שלך מגיעים ומצטערים על זה שאיחרו , השעונים המעוררים של כולם נעלמו , לטענתם . אתם יושבים ופתאום אחד החברים שלכם אומר
    "אז היום מישהו הולך לעזוב ולהגיע לבית ספר לכוחות זוקאדו , מי מאתינו זה יהיה ?"
    אתה מסתכל עליו ולא מבין על מה הוא מדבר , זה דומה מאוד למה שהאיש עם השיער הכסוף אמר לך
    חברך פונה אליך ואומר "מה סובי , אתה לא יודע על מה אני מדבר ?" .

ג'ק~
    להוט ונרגש על כך שהצלחת ליצור כדור אש אתה יוצר עוד כדור וזורק אותו על החיילים תוך כדי ריצה, רק שהפעם הם מחזירים גם הם כדור , שניראה כמו הכדור שלך רק בצבע אחר , צבע שלא ראית בחיים בכוח של מישהו , צבע כסף בגוונים של כחול . הכדור עובר את הכדור שלך ופוגע בך חזק מאוד, אתה משתטח על הרצפה נושק מכאבים , קם מהריצפה ומגלה שחזרת למקדש . הכל נגמר , לא היית שם כל כך הרבה זמן , אבל לפחות למדת מתקפה שתעזור לך בהמשך .

ריימונד~
    "כבר הבנת מה שרציתי לעשות , אבל זה לא שתיים בגוף של אחד , זה אחד שמוסר את גופו ומת
    ואחד שמוסר את נשמתו וגופו נשמד , אתה תהיה זה שתמסור את נשמתך , מהיום אתה הוא אני , אתה תהיה זה שתילחם בגופי, ואין יותר ריימונד , יש רק קרו , מהיום אתה הוא קרו ומפייר ,
    וכן , ומפייר זהו שם משפחתי , כמו שם משפחתך , אני הוא הסבא של הסבא של הסבא שלך ,
    ומהיום אתה הוא אני " הוא אומר וידו זוהרת , הוא מכניס את ידו בחוזקה לליבך ומוציא את ליבך מהמקום , אתה מרגיש מנותק , נופל על הרצפה ללא רוח חיים , אתה מתעורר ומגלה שאתה עוד בביתו של קרו , לבוש בבגדיו של קרו , אתה ניגש למראה ורואה .. שאתה הוא קרו !

סטיב~
    "אני לא מבין , ומי אתה בכלל ? אתה ניראה לי מאוד מוכר !"
    הוא אומר בעודו מנגב את הדמעות שבעיניו , הוא ניראה עצבני ולא מאמין לתכסיס שלך ,
    או לפחות ככה הוא חושב , שזה רק תכסיס זול .

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 10 2010, 01:11 PM

סטיב~
    "אני לא מבין , ומי אתה בכלל ? אתה ניראה לי מאוד מוכר !"
    הוא אומר בעודו מנגב את הדמעות שבעיניו , הוא ניראה עצבני ולא מאמין לתכסיס שלך ,
    או לפחות ככה הוא חושב , שזה רק תכסיס זול .
    [/b]
    "אני הוא סטיב פוקס" אומר לו.
    "בקיצור, עשה מה שאמרתי לך האול מאוד ישמח לשמוע שעשית זאת" אומר לו ואלך.

13. the bitch is back
    [b] בקרוב כל אחד יקבל כרטיס שחקן , שבה תמונה עדכנית של השחקן שלו
    פרטים על השחקן , מתקפות , נשקים , וטלסימן

סובי ~
    אתה יוצא החוצה , יורד לאכול בחדר האוכל הקבוע , ורואה שהציבו במה במרכז חדר האוכל ,
    יש שם כמעט 20 אנשים שכניראה מארגנים משהו לקראת מופע ,
    אתה יושב בשולחן הקבוע בו אתה יושב עם כל החברים שלך , מזמין את ארוחת הבוקר שאתה אוהב
    דגנים עם חלב , פרוסת לחם עם חמאה ומיץ תפוזים סחוט טרי . מיד החברים שלך מגיעים ומצטערים על זה שאיחרו , השעונים המעוררים של כולם נעלמו , לטענתם . אתם יושבים ופתאום אחד החברים שלכם אומר
    "אז היום מישהו הולך לעזוב ולהגיע לבית ספר לכוחות זוקאדו , מי מאתינו זה יהיה ?"
    אתה מסתכל עליו ולא מבין על מה הוא מדבר , זה דומה מאוד למה שהאיש עם השיער הכסוף אמר לך
    חברך פונה אליך ואומר "מה סובי , אתה לא יודע על מה אני מדבר ?" .

"אני מעט מבולבל אבל מי זה הבחור הזה בכלל?"
    גיל! 3>

14. מנהל החודש

ריימונד~
    "כבר הבנת מה שרציתי לעשות , אבל זה לא שתיים בגוף של אחד , זה אחד שמוסר את גופו ומת
    ואחד שמוסר את נשמתו וגופו נשמד , אתה תהיה זה שתמסור את נשמתך , מהיום אתה הוא אני , אתה תהיה זה שתילחם בגופי, ואין יותר ריימונד , יש רק קרו , מהיום אתה הוא קרו ומפייר ,
    וכן , ומפייר זהו שם משפחתי , כמו שם משפחתך , אני הוא הסבא של הסבא של הסבא שלך ,
    ומהיום אתה הוא אני " הוא אומר וידו זוהרת , הוא מכניס את ידו בחוזקה לליבך ומוציא את ליבך מהמקום , אתה מרגיש מנותק , נופל על הרצפה ללא רוח חיים , אתה מתעורר ומגלה שאתה עוד בביתו של קרו , לבוש בבגדיו של קרו , אתה ניגש למראה ורואה .. שאתה הוא קרו !

"רגע זאת אומרת ששנינו עכשיו באותו הגוף?אני יכול להשתמש במתקפות שלך?וכנראה שבגלל זה אני הוא הנבחר!"אומר.
    "אתה עוד פה בכלל?"אשאל ואחכה לתשובות.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

ג'ו~
    "מה עומדת מולו , לא ייתכן שאתה הוא מלך האופל , הוא מת מזמן !"
    היא אומרת לך וניראה שהיא לא ממש מאמינה למה שאתה אומר
    "למרות שאתה באמת מאוד דומה לו , אני לא מאמינה שזה באמת אתה , לא יכול להיות
    ש2000 שנה נישארת חיי ."

"איך את רוצה שאוכיח לך?" אשאל אותה בביטחון

עמוד 60 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •