Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1336
  1. Professional Design
    סובי ~
    "על איזה בחור אתה מדבר סובי ? היום בבמה הזאת יש הגרלה , מכל שכבה של גילאים רק אחד יישלח לבית ספר ללימוד כוחות זוקאדו , כבר לקחת את המספר שלך ?" חבר אחד שואל ולא יודע על איזה בחור אתה מדבר
    למעשה , אפילו אני לא יודע על איזה בחור אתה מדבר .

ג'ו~
    היא מצחקקת ומניפה את היד "לא משנה , בכל מקרה , אני צריכה ללכת , יש לי דייט להערב ואחרי זה מסיבה של חברה שלי , אז ניפגש 'מלך האופל' " ונכנסת לחדרה .

ריימונד~
    אתה לא שומע ממנו דבר , פתאום המשרת שלו נכנס ואומר "אז אתה הוא קרו החדש אני מבין , מהיום אתה תגור פה ותתאמן פה , תוכל להזמין לכאן חברים וחברות , אבל דבר אחד אני צריך לאמר לך ..
    המתקפות שהיו לקרו לא יישארו אצלך , הם טמונים אצלך ואתה צריך לגלות אותם לבד ."
    ואז מגיש לך ארוחת צהריים ממש חביבה ועסיסית .

סטיב~
    "א..אתה באמת דומה לו ! אבל איך אתה עדיין חי ? רק לוחמי שמיים וערפדים הם אל-מוותים
    אתה לוחם שמיים ? ואיך אתה יודע שהאול באמת מת ? איך אוכל לסמוך עליך ?"
    הוא שואל , תופס את חולצתך ומושך אותך לביתו , מושיב אותך בספה שלו
    ומבקש שתספר לו הכל

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 10 2010, 05:25 PM

סטיב~
    "א..אתה באמת דומה לו ! אבל איך אתה עדיין חי ? רק לוחמי שמיים וערפדים הם אל-מוותים
    אתה לוחם שמיים ? ואיך אתה יודע שהאול באמת מת ? איך אוכל לסמוך עליך ?"
    הוא שואל , תופס את חולצתך ומושך אותך לביתו , מושיב אותך בספה שלו
    ומבקש שתספר לו הכל
    [/b]
    "ינא לואה" אומר בספה הפוכה אקווה שהוא יבין זאת ושלא אצטרך לרמוז לא שוב.
    "ינא לוהא ינא לוהא" אומר שוב ושוב ואקווה שהוא יבין.

3. משתמש מנוסה

ג'ו~
    היא מצחקקת ומניפה את היד "לא משנה , בכל מקרה , אני צריכה ללכת , יש לי דייט להערב ואחרי זה מסיבה של חברה שלי , אז ניפגש 'מלך האופל' " ונכנסת לחדרה .

אני נפרד ממנה ואומר לעצמי בניסיון לדבר לג'ו ואומר "אוף מה אעשה עכשיו היא צריכה לצאת איתי ואני לא אני מה אעשה?"אשאל את עצמי בלחץ

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Apr 10 2010, 02:11 PM
    ג'ק~
    להוט ונרגש על כך שהצלחת ליצור כדור אש אתה יוצר עוד כדור וזורק אותו על החיילים תוך כדי ריצה, רק שהפעם הם מחזירים גם הם כדור , שניראה כמו הכדור שלך רק בצבע אחר , צבע שלא ראית בחיים בכוח של מישהו , צבע כסף בגוונים של כחול . הכדור עובר את הכדור שלך ופוגע בך חזק מאוד, אתה משתטח על הרצפה נושק מכאבים , קם מהריצפה ומגלה שחזרת למקדש . הכל נגמר , לא היית שם כל כך הרבה זמן , אבל לפחות למדת מתקפה שתעזור לך בהמשך .

"אני לא יודע מה לעשות.. למדתי מתקפה אחת אבל לא בטוח שזה יספיק לי." אגיד ואחזור אל הממלכה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. מנהל החודש

ריימונד~
    אתה לא שומע ממנו דבר , פתאום המשרת שלו נכנס ואומר "אז אתה הוא קרו החדש אני מבין , מהיום אתה תגור פה ותתאמן פה , תוכל להזמין לכאן חברים וחברות , אבל דבר אחד אני צריך לאמר לך ..
    המתקפות שהיו לקרו לא יישארו אצלך , הם טמונים אצלך ואתה צריך לגלות אותם לבד ."
    ואז מגיש לך ארוחת צהריים ממש חביבה ועסיסית .
    "בסדר,רק איך אני מגיע מכאן לממלכת החשמל?"אשאל אותו בזמן שאני אוכל את הארוחה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    [b] סובי ~
    "על איזה בחור אתה מדבר סובי ? היום בבמה הזאת יש הגרלה , מכל שכבה של גילאים רק אחד יישלח לבית ספר ללימוד כוחות זוקאדו , כבר לקחת את המספר שלך ?" חבר אחד שואל ולא יודע על איזה בחור אתה מדבר
    למעשה , אפילו אני לא יודע על איזה בחור אתה מדבר .

"עוד לא" אומר לו :"זה עם השיער הכסוף"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. Professional Design
    סובי ~
    "אדם עם שיער כסוף מה .. את האמת אני מכיר רק אחד כזה , אבל אני לא יודע מה שמו האמיתי .
    ואגב השיער שלו באמת כסוף אבל יש לו נקודה לבנה באמצע השיער , הוא חלק מהאינג-יינג
    בניו של אדוארד פוקס , אבל הם רבו והם לא מדברים , שהם ביחד הם יכולים להכיל כוח עצום "
    הוא אומר ועובר לנושא אחר "מתי תיקח את הכרטיס ? "

ג'ק~
    אתה חוזר לממלכה קצת מבואס שנהרגת במשחק מוקדם , אבל בכל זאת , אתה שמח שלמדת את כדורי האש .. אתה מגיע לממלכה מותש קצת ורואה שהערב ירד , אולי כדאי שתלך לישון , מחר יום חדש .
    בכל מקרה אתה מהסס ולא יודע אם להיכנס לישון , אתה עולה לחדר שלך , החדר החדש שלך שהיית בו רק פעם אחת , אתה נכנס לחדר ומגלה משהו מוזר מאוד , עומד ליידך בחדר אדם שמאוד מוכר לג'ק .
    אתה לא מכיר אותו אבל הגוף של ג'ק רועד . שיערו לבן ועיגול קטן וכסוף יש לו באמצע שיערו .
    "שלום ג'ק" הוא אומר לך ומחייך . עיניו נעשות סגולות .

ג'ו~
    ג'ו לא עונה לך , כי הרי עכשיו אתה ג'ו , הדבר היחיד שאין לך , שהיה לג'ו זה המתקפות שלו
    שהם טמונות בגופו ותצטרך לגלות אותם בעצמך , בכל מקרה אתה הולך לחדר שלך וחושב מה לעשות , עולה לך רעיון שאולי תלך ותגלה לה את האמת אבל זה נישמע מטופש , פתאום המנקה נכנסת לחדר שלך , אתה מתעלם וממשיך לחשוב , ופתאום אתה שומע את המנקה מדברת , אבל הבעיה שהמנקה לא פותחת את הפה , כניראה אתה שומע את המחשבות שלו 'אלוהים אדירים בשביל מה אני צריכה את העבודה הזאת.. אני ניראית כמו זקנה בת 60 ואני בסך הכל בת 40'

ריימונד~
    "זה קל , אתה יכול לרוץ לשם , תגיע תוך כמה דקות , כנס ליער ועקוב אחרי העצים הצהובים , לבסוף תמצא את השער של ממלכת החשמל . בהצלחה בכל מה שתרצה , אני תמיד כאן לשרותך ..
    שמי הוא סטיבן , לא סטיב.. סטיבן ."

סטיב~
    הוא לא מבין מה אתה מנסה לאמר ..
    הוא מסתכל ואומר "מי זאת יאנה לואה ? דבר יותר ברור !"
    הוא צועק עליך , אבל לא בכוונה , זה בגלל געגועיו אל האול .

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 03:32 PM

סטיב~
    הוא לא מבין מה אתה מנסה לאמר ..
    הוא מסתכל ואומר "מי זאת יאנה לואה ? דבר יותר ברור !"
    הוא צועק עליך , אבל לא בכוונה , זה בגלל געגועיו אל האול .
    [/b]
    "יאנ לואה, יאנה לואה..." אמלמל שוב.
    "הפך הפך..." אמלמל שוב בחרישות, כאילו מישהו מקשיב לנו.
    "ינא לואה, ינא לוהא, הפך, הפך" אומר שוב ושוב.

9. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 04:32 PM
    ג'ק~
    אתה חוזר לממלכה קצת מבואס שנהרגת במשחק מוקדם , אבל בכל זאת , אתה שמח שלמדת את כדורי האש .. אתה מגיע לממלכה מותש קצת ורואה שהערב ירד , אולי כדאי שתלך לישון , מחר יום חדש .
    בכל מקרה אתה מהסס ולא יודע אם להיכנס לישון , אתה עולה לחדר שלך , החדר החדש שלך שהיית בו רק פעם אחת , אתה נכנס לחדר ומגלה משהו מוזר מאוד , עומד ליידך בחדר אדם שמאוד מוכר לג'ק .
    אתה לא מכיר אותו אבל הגוף של ג'ק רועד . שיערו לבן ועיגול קטן וכסוף יש לו באמצע שיערו .
    "שלום ג'ק" הוא אומר לך ומחייך . עיניו נעשות סגולות .

"מי אתה?! הזדהה!" אגיד בדי פחד. "מה אתה עושה פה?" אשאל אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

10. משתמש מנוסה

ג'ו~
    ג'ו לא עונה לך , כי הרי עכשיו אתה ג'ו , הדבר היחיד שאין לך , שהיה לג'ו זה המתקפות שלו
    שהם טמונות בגופו ותצטרך לגלות אותם בעצמך , בכל מקרה אתה הולך לחדר שלך וחושב מה לעשות , עולה לך רעיון שאולי תלך ותגלה לה את האמת אבל זה נישמע מטופש , פתאום המנקה נכנסת לחדר שלך , אתה מתעלם וממשיך לחשוב , ופתאום אתה שומע את המנקה מדברת , אבל הבעיה שהמנקה לא פותחת את הפה , כניראה אתה שומע את המחשבות שלו 'אלוהים אדירים בשביל מה אני צריכה את העבודה הזאת.. אני ניראית כמו זקנה בת 60 ואני בסך הכל בת 40'

"באמת חבל שאת בעבודה כזאת" אומר לה ואגיד "זה בהחלט מבאס ואני אסכים מסכים איתך" אומר לה ואחשוב 'יש לי רעיון! אני אגיד לה שג'ין עזב את בית הספר ואם היא רוצה שהיא תצא איתי' אחשוב וארוץ לחפש את סאקורה ולספר לה

11. the bitch is back
    [b] סובי ~
    "אדם עם שיער כסוף מה .. את האמת אני מכיר רק אחד כזה , אבל אני לא יודע מה שמו האמיתי .
    ואגב השיער שלו באמת כסוף אבל יש לו נקודה לבנה באמצע השיער , הוא חלק מהאינג-יינג
    בניו של אדוארד פוקס , אבל הם רבו והם לא מדברים , שהם ביחד הם יכולים להכיל כוח עצום "
    הוא אומר ועובר לנושא אחר "מתי תיקח את הכרטיס ? "
    "ברגע שאני אדע מאיפה" אומר לו בתקווה שהוא יבין שאני לא יודע איפה לוקחים ושהוא יראה לי...
    גיל! 3>

12. Professional Design
    סובי ~
    "אוקיי חכה רק שנייה" הוא אומר וקם , הולך לבמה ומצביע עליך תוך כדי שמדבר עם המאבטח .
    המאבטח מסתכל עליך , מחייך ומביא לחבר שלך כרטיס קטן בצבע צהוב ..
    הוא ניגש אליך ואומר "הנה , מספר 969.. בהצלחה" הוא אומר .
    ופתאום האיש נעמד על הבמה ואומר "ההגרלה תתחיל בעוד מספר דקות , חשוב לי לאמר
    שהאדם שיזכה הוא זה שיירשם אוטומטית לבית הספר לכוחות זוקאדו , אני רוצה לאחל בהצלחה לכולם ."
    הוא נותן לכם זמן לסיים את ארוחת הבוקר שלכם , החברים שלך לקחו מנה שנייה , מה איתך ?

ג'ק~
    "אני הוא אינגי . אחיו של אנג . אנחנו לא מדברים עכשיו ,
    נשלחתי כדי לעצור אותו .. הוא מתכוון לקחת אדם שקוראים לו סובי לממלכה של הינאמורי .
    ובשביל זה אני השתלטי לו פרס שאיתו הוא יוכל להתקבל לבית הספר לכוחות זוקאדו
    שם יספרו לו טוב מאוד מי זאת הינאמורי , בכל מקרה , אני צריך את עזרתך .
    הנבואה שחוזרת על עצמה צריכה להיפסק , במשך דורות ג'ק היה מוסר את גופו לאדם הנבחר וג'ק החדש היה הופך למלך האש ומתחבר לשאר המלכים והורגים את הרעים , הפעם אני רוצה שתחסל לגמרי את הינאמורי , האם אוכל לסמוך עליך שתהיה מלך בקרוב ?" הוא שואל וניראה מאוד רציני .
    לפי מה שידוע לך אינגי+אנג הם בניו של אדוארד פוקס .
    "אגב , אבי , לצערי , מת לגמריי . אבל זה הגיע לו , הוא הסתבך עם כל דבר שרק זז"

ג'ו~
    המנקה מסתכלת עליך בפחד ולא מספיקה לדבר כי אתה ממש להוט עם הרעיון הגאוני שלך
    אתה רץ אל סאקורה , בידיוק איפה שקבעת איתה , למעשה אתם בממלכת האופל , לא בבית
    הספר . הוא מסתכלת עליך ואומרת "היי מלך האופל"

סטיב~
    "אתה ?!" הוא אומר ומסתכל עליך בפליאה ומתחיל לחייך בהלם !
    "אני לא מאמין ? אבל..איך אוכל לדעת אם להאמין לך ?"

13. the bitch is back
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 05:36 PM
    [b] סובי ~
    "אוקיי חכה רק שנייה" הוא אומר וקם , הולך לבמה ומצביע עליך תוך כדי שמדבר עם המאבטח .
    המאבטח מסתכל עליך , מחייך ומביא לחבר שלך כרטיס קטן בצבע צהוב ..
    הוא ניגש אליך ואומר "הנה , מספר 969.. בהצלחה" הוא אומר .
    ופתאום האיש נעמד על הבמה ואומר "ההגרלה תתחיל בעוד מספר דקות , חשוב לי לאמר
    שהאדם שיזכה הוא זה שיירשם אוטומטית לבית הספר לכוחות זוקאדו , אני רוצה לאחל בהצלחה לכולם ."
    הוא נותן לכם זמן לסיים את ארוחת הבוקר שלכם , החברים שלך לקחו מנה שנייה , מה איתך ?
    "איך אתם עוד יכולים לאכול?!" אשאל בפאניקה ואשב מקופל בעצמי ואהיה בלחץ אטומי
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 05:36 PM

סטיב~
    "אתה ?!" הוא אומר ומסתכל עליך בפליאה ומתחיל לחייך בהלם !
    "אני לא מאמין ? אבל..איך אוכל לדעת אם להאמין לך ?"
    [/b]
    "לא סרפת, אףל דאח" אומר לו בשפה הפוכה שוב. (אל תספר לאף אחד)
    'שאל אותי שאלה שרק אני הייתי יודע" אומר לו.

15. מנהל החודש

ריימונד~
    "זה קל , אתה יכול לרוץ לשם , תגיע תוך כמה דקות , כנס ליער ועקוב אחרי העצים הצהובים , לבסוף תמצא את השער של ממלכת החשמל . בהצלחה בכל מה שתרצה , אני תמיד כאן לשרותך ..
    שמי הוא סטיבן , לא סטיב.. סטיבן ."
    "בסדר סטיבן"אומר לו,אקח לי איזה בקבוק מים או משהו לדרך ואתחיל לרוץ לכיוון היער,בדרך אנסה לתקשר עם קרו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

עמוד 61 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •