Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1336
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 06:36 PM
    ג'ק~
    "אני הוא אינגי . אחיו של אנג . אנחנו לא מדברים עכשיו ,
    נשלחתי כדי לעצור אותו .. הוא מתכוון לקחת אדם שקוראים לו סובי לממלכה של הינאמורי .
    ובשביל זה אני השתלטי לו פרס שאיתו הוא יוכל להתקבל לבית הספר לכוחות זוקאדו
    שם יספרו לו טוב מאוד מי זאת הינאמורי , בכל מקרה , אני צריך את עזרתך .
    הנבואה שחוזרת על עצמה צריכה להיפסק , במשך דורות ג'ק היה מוסר את גופו לאדם הנבחר וג'ק החדש היה הופך למלך האש ומתחבר לשאר המלכים והורגים את הרעים , הפעם אני רוצה שתחסל לגמרי את הינאמורי , האם אוכל לסמוך עליך שתהיה מלך בקרוב ?" הוא שואל וניראה מאוד רציני .
    לפי מה שידוע לך אינגי+אנג הם בניו של אדוארד פוקס .
    "אגב , אבי , לצערי , מת לגמריי . אבל זה הגיע לו , הוא הסתבך עם כל דבר שרק זז"

"כן אתה תוכל לסמוך עליי אינגי. אבל אני עדיין צריך ללמוד מתקפות של ג'ק כדי להגיע לשיא הפוטנציאל שלי. אני מצטער על מות אביך,אכן הוא היה ידוע בחיפוש צרות. אם מותר לי לשאול,איך הוא מצא את מותו?" אשאל אותו במבט רציני.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. Professional Design
    איוונט מטורף לכבוד יום ההולדת שלי !
    סובי ~
    הזכייה

אתה יושב בשולחן עם חבריך , לפני שהם מספיקים לענות לך נעמד האחראי על האירוע הזה על הבמה
    "כעת אשלוף מספר מגלגל המזלות והמספר שייצא לאותו אדם הוא זה שיישלח לבית הספר לכוחות זוקאדו
    והמספר הוא.." הוא אומר ושולף פתק מהמכונה , הפתק הוא.. "696 !" הוא צועק ומחכה שאדם יודיע על קבלת הפתק .

ג'ק~
    המגילה

"מה הבעיה ?" אינגי אומר ומשיט לך מגילה אדומה שסגורה בפס לבן , על המגילה כתוב את השם
    'ג'ק ארמג'דון' .
    אינגי מחייך ואומר "קדימה היכנס כבר למגילה !" ומחייך אליך , טופח לך על השכם .

ריימונד~
    טפרי הפלאטיניום

"רק שנייה , לפני שתלך ארצה לתת לך משהו" אומר המשרת ומגיש לך טפרים שעשויים מפלאטיניום ומקושטים בצד של כף היד בפרווה שחורה ויפה . "בהצלחה" הוא אומר ואתה יוצא החוצה ,
    אתה רואה את העצים הצהובים מהצד הימיני שלך .

סטיב~
    התעלומה שנפתרה

"אל תדאג אחי , ואני רוצה לשאול אותך כמה דברים .
    א' - באיזה חדר הייתי בבית הספר לכוחות זוקאדו ?
    ב' - איך קוראים לטלסימן של האול ?

3. מנהל החודש
    Originally posted by Steve@Apr 12 2010, 04:34 PM

ריימונד~
    טפרי הפלאטיניום

"רק שנייה , לפני שתלך ארצה לתת לך משהו" אומר המשרת ומגיש לך טפרים שעשויים מפלאטיניום ומקושטים בצד של כף היד בפרווה שחורה ויפה . "בהצלחה" הוא אומר ואתה יוצא החוצה ,
    אתה רואה את העצים הצהובים מהצד הימיני שלך .
    "יש!"אמלמל לי כשאצא משם.
    אתחיל ללכת אל היער,בדרך לשם אנסה לתקשר עם קרו.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

סטיב~
    התעלומה שנפתרה

"אל תדאג אחי , ואני רוצה לשאול אותך כמה דברים .
    א' - באיזה חדר הייתי בבית הספר לכוחות זוקאדו ?
    ב' - איך קוראים לטלסימן של האול ?
    [/b]
    "האול היה בחדר 101 אם זכרוני אינו מטעה אותי ולטליסמן שלו קראו קליציפר אותו נהג לכנות האול, קליץ" אומר לו ואפהק.

5. the bitch is back
    [b] איוונט מטורף לכבוד יום ההולדת שלי !
    סובי ~
    הזכייה

אתה יושב בשולחן עם חבריך , לפני שהם מספיקים לענות לך נעמד האחראי על האירוע הזה על הבמה
    "כעת אשלוף מספר מגלגל המזלות והמספר שייצא לאותו אדם הוא זה שיישלח לבית הספר לכוחות זוקאדו
    והמספר הוא.." הוא אומר ושולף פתק מהמכונה , הפתק הוא.. "696 !" הוא צועק ומחכה שאדם יודיע על קבלת הפתק .
    "זה שלי!" אני קורא עם הפתק בידי ורץ לאדם שהקריא את המספר ומראה לו את הפתק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Apr 12 2010, 05:34 PM
    ג'ק~
    המגילה

"מה הבעיה ?" אינגי אומר ומשיט לך מגילה אדומה שסגורה בפס לבן , על המגילה כתוב את השם
    'ג'ק ארמג'דון' .
    אינגי מחייך ואומר "קדימה היכנס כבר למגילה !" ומחייך אליך , טופח לך על השכם .

"תודה רבה אינגי!" אגיד בשמחה, אקח את המגילה מידיו,אפתח אותה ואז אחתוך אותה עם השוריקן.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 11 2010, 05:36 PM

ג'ו~
    המנקה מסתכלת עליך בפחד ולא מספיקה לדבר כי אתה ממש להוט עם הרעיון הגאוני שלך
    אתה רץ אל סאקורה , בידיוק איפה שקבעת איתה , למעשה אתם בממלכת האופל , לא בבית
    הספר . הוא מסתכלת עליך ואומרת "היי מלך האופל"

מזל טוב אחי!!

"הי סאקורה אני רוצה לספר לך משהו" אומר לה ומתכונן לספר לה
    "ג'ין לא יהיה פה כי הוא עבר בית ספר אבל אשמח אם תצאי איתי במקומו" אומר לה ואנסה שלא לחשוף את השקר

8. Professional Design
    מצטער שהאיוונט נגמר כ"כ מהר , בכל מקרה עכשיו אני מגיב תגובה ארוכה וטובה כי יש לי טיול שנתי ולא אהיה כאן שלושה ימים
    סובי ~
    אתה רץ אליו עם הפתק שלך , הופך אותו כמובן כי המספר שלך היה 969 , והמספר שיצא לו הוא 696
    אתה מראה לו את המספר והוא אומר "יש לנו זוכה !" וכולם מוחאים לך כפיים במיוחד החברים הטובים שלך שבאים לחבק אותך ולעודד אותך , כולם מאחלים לך בהצלחה ולימוזינה מתפרצת לתוך המקום , מכניסים אותך במהירות ללמוזינה , מעמיסים את כל הציוד שלך ומתחילים לסוע .
    כעבור 45 דקות אתה מגיע , האנשים מורידים אותך בשער של בית הספר , והנהג מלווה אותך פנימה , אתה רואה אנשים לבושים בבגדים שאתה לא רגיל לראות , בגדי פנטזיה בעיקר
    ערפדים , אנשים אפלים , שמחים , אבירים , אנשים עם כנפיים אפילו ואנשים עם חיות מחמד !
    אתה הולך עם המלווה שלך לקבלת הציוד , המזכירה רושמת את שמך "סובי" במאגר ונותנת לך שתי מזוודות , האחת ענקית , שם כניראה כל הציוד החדש שלך , והשנייה קטנה מאוד , היא מביאה לך מפתח רק למזוודה אחת ואדם אחר מלווה אותך לחדר , החדר ניראה מאוד מאוד יפה ואסטתי , מפואר כמו חדר של מלך , המלווה יוצא מהחדר וסוגר את הדלת .

ג'ק~
    אתה פותח את המגילה , שולף את השוריקן שלך וחותך את המגילה , אתה מגיע שוב ליער שבו נלחמת מול החיילים השחורים , רק שהפעם אתה צופה מהצד . אתה רואה את ג'ק נלחם מול החיילים השחורים ומשתמש באותן מתקפות שאתה השתמשת בהן , הכל ניראה אותו דבר , למעשה זה היית אתה , ואתה צופה על עצמך מהצד , הנה עכשיו אתה רואה את הכדור הטורקיז שזרקו עליך , שים לב אתה מתעלף ופתאום אינגי בא להציל אותך , הוא משתמש באותו כדור רק בעוצמה הרבה יותר חזקה ומחסל את כל החיילים השחורים . הגופה שלך נעלמת , ופתאום אתה מצליח ללכת , אתה הולך לאינגי ביער , הוא מסתכל עליך ומחייך "אני שמח שמצאת את המגילה , היום אני הולך ללמד אותך הרבה מתקפות אש ,
    גל אש , סחרור אש , וגחלת . אבל הבעיה שאין לנו זמן , ועכשיו אתה חוזר חזרה לחדר שלך , רק שהפעם אתה כבר תדע את המתקפות שאמרתי לך שאלמד אותך , זאת מגילה מיוחד שבה אתה לא צריך להתאמן ולהצליח אלא רק להסתכל על עצמך עושה את זה" ופתאום הוא נעלם , אתה עולה לשמיים בלי לשלוט בגופך ומייצר גל אש ענקי ששורף שלושה עצים שלמים , אחר כך אתה מסתובב סביב עצמך תוך קפיצה ומגלה שהפכת לסביבון אש , זהו סחרור האש שתוך כדי בעיטה אתה מעיף את כל האש שלך , ולבסוף גם גחלת למדת , אתה נופל על השטיח שבחדר שלך לאחר שיצאת מהמגילה .

ג'ו~
    "את האמת שאתה ניראה לי מאוד מאוד חמוד , רק אני רוצה שתספר לי את האמת ,
    איך קוראים לך ובמה אתה עוסק , אתה לא באמת מלך האופל נכון ? כי אני מתחילה להאמין
    שוב ושוב , לא אוכל לצאת עם מישהו זקן אלא אם כן אתה בן אל-מוות ."
    היא אומרת ומושיבה אותך במקומה , ניראה שאתה באמת מוצא חן בעיניה .

קרו~
    אתה רץ ביער , עוקב אחרי העצים הצהובים כמו שהמשרת אמר לך , סטיבן , אתה שם לב שאתה רץ כל כך מהר , כמעט כמו מהירות האור , לאחר כמה דקות אתה באמת מגיע לשער של ממלכת האופל , שום דבר לא השתנה , אתה נכנס ורואה שעכשיו זאת הפסקת האוכל לכן אתה הולך לחדר האוכל .
    אתה רואה את החברים שלך יושבים בשולחן , הם לא ניראים כל כך שמחים .

סטיב~
    "אוקיי זה באמת אתה , אבל אחי זה סטיב פוקס ! איך עשית את זה אתה רציני ?
    אתה בטח חזק כמו שווור !" הוא אומר , פתאום אתה שומע תקתוק בדלת של כריס .
    כריס ניגש לדלת ופותח אותה , זאת סופי .. היא ניראית מאוד עצובה
    היא מסתכלת עליך ואומרת לכריס "אם אני מפריעה אבוא אחר כך ..
    אני החלטתי שאני יוצאת לחפש אותו , רציתי להיפרד ממך לשלום
    לפני שאצא לחפש אותו" היא אומרת לו בלחש אך השמיעה החזקה שלך
    מקלה עליך ועוזרת לך לשמוע את דבריה .

9. the bitch is back
    Originally posted by Steve@Apr 12 2010, 09:50 PM
    [b] מצטער שהאיוונט נגמר כ"כ מהר , בכל מקרה עכשיו אני מגיב תגובה ארוכה וטובה כי יש לי טיול שנתי ולא אהיה כאן שלושה ימים
    סובי ~
    אתה רץ אליו עם הפתק שלך , הופך אותו כמובן כי המספר שלך היה 969 , והמספר שיצא לו הוא 696
    אתה מראה לו את המספר והוא אומר "יש לנו זוכה !" וכולם מוחאים לך כפיים במיוחד החברים הטובים שלך שבאים לחבק אותך ולעודד אותך , כולם מאחלים לך בהצלחה ולימוזינה מתפרצת לתוך המקום , מכניסים אותך במהירות ללמוזינה , מעמיסים את כל הציוד שלך ומתחילים לסוע .
    כעבור 45 דקות אתה מגיע , האנשים מורידים אותך בשער של בית הספר , והנהג מלווה אותך פנימה , אתה רואה אנשים לבושים בבגדים שאתה לא רגיל לראות , בגדי פנטזיה בעיקר
    ערפדים , אנשים אפלים , שמחים , אבירים , אנשים עם כנפיים אפילו ואנשים עם חיות מחמד !
    אתה הולך עם המלווה שלך לקבלת הציוד , המזכירה רושמת את שמך "סובי" במאגר ונותנת לך שתי מזוודות , האחת ענקית , שם כניראה כל הציוד החדש שלך , והשנייה קטנה מאוד , היא מביאה לך מפתח רק למזוודה אחת ואדם אחר מלווה אותך לחדר , החדר ניראה מאוד מאוד יפה ואסטתי , מפואר כמו חדר של מלך , המלווה יוצא מהחדר וסוגר את הדלת .
    .
    אני פותח את המזוודה הגדולה ובודק מה יש שם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה

ג'ו~
    "את האמת שאתה ניראה לי מאוד מאוד חמוד , רק אני רוצה שתספר לי את האמת ,
    איך קוראים לך ובמה אתה עוסק , אתה לא באמת מלך האופל נכון ? כי אני מתחילה להאמין
    שוב ושוב , לא אוכל לצאת עם מישהו זקן אלא אם כן אתה בן אל-מוות ."
    היא אומרת ומושיבה אותך במקומה , ניראה שאתה באמת מוצא חן בעיניה .

"טוב כנראה שאצטרך לספר לך" אומר לו ואאנח קצת "אני ג'ין אבל הינאמורי כל הזן מטרידה אותי והיא רוצה שאצטרף לצבא שלה,אז שילב אותי בגוף של מלך האופל לשעבר שזה ג'ו ועכשיו אני הוא בעצם" אומר לה ואצפה שלא תכעס

11. משתמש מנוסה

סטיב~
    "אוקיי זה באמת אתה , אבל אחי זה סטיב פוקס ! איך עשית את זה אתה רציני ?
    אתה בטח חזק כמו שווור !" הוא אומר , פתאום אתה שומע תקתוק בדלת של כריס .
    כריס ניגש לדלת ופותח אותה , זאת סופי .. היא ניראית מאוד עצובה
    היא מסתכלת עליך ואומרת לכריס "אם אני מפריעה אבוא אחר כך ..
    אני החלטתי שאני יוצאת לחפש אותו , רציתי להיפרד ממך לשלום
    לפני שאצא לחפש אותו" היא אומרת לו בלחש אך השמיעה החזקה שלך
    מקלה עליך ועוזרת לך לשמוע את דבריה .
    [/b]
    אגש לפתע לפתח הדלת במבט מושפל.
    "האול לא ירצה שתלכי" אומר לה בלחש ואלך משם אל עבר המסדרון.
    'זה לא טוב בכלל!' אחשוב לעצמי.
    'אבל עכשיו אני צריך להתחזק!, ללמוד עוד ועוד מתקפות של סטיב!' אחשוב לעצמי.
    'אבל איך?'
    אנסה "לחטט" בזכרונותיו של סטיב ואנסה למצוא שם דרך ללמוד את מתקפותיו.

12. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by Steve@Apr 12 2010, 10:50 PM
    ג'ק~
    אתה פותח את המגילה , שולף את השוריקן שלך וחותך את המגילה , אתה מגיע שוב ליער שבו נלחמת מול החיילים השחורים , רק שהפעם אתה צופה מהצד . אתה רואה את ג'ק נלחם מול החיילים השחורים ומשתמש באותן מתקפות שאתה השתמשת בהן , הכל ניראה אותו דבר , למעשה זה היית אתה , ואתה צופה על עצמך מהצד , הנה עכשיו אתה רואה את הכדור הטורקיז שזרקו עליך , שים לב אתה מתעלף ופתאום אינגי בא להציל אותך , הוא משתמש באותו כדור רק בעוצמה הרבה יותר חזקה ומחסל את כל החיילים השחורים . הגופה שלך נעלמת , ופתאום אתה מצליח ללכת , אתה הולך לאינגי ביער , הוא מסתכל עליך ומחייך "אני שמח שמצאת את המגילה , היום אני הולך ללמד אותך הרבה מתקפות אש ,
    גל אש , סחרור אש , וגחלת . אבל הבעיה שאין לנו זמן , ועכשיו אתה חוזר חזרה לחדר שלך , רק שהפעם אתה כבר תדע את המתקפות שאמרתי לך שאלמד אותך , זאת מגילה מיוחד שבה אתה לא צריך להתאמן ולהצליח אלא רק להסתכל על עצמך עושה את זה" ופתאום הוא נעלם , אתה עולה לשמיים בלי לשלוט בגופך ומייצר גל אש ענקי ששורף שלושה עצים שלמים , אחר כך אתה מסתובב סביב עצמך תוך קפיצה ומגלה שהפכת לסביבון אש , זהו סחרור האש שתוך כדי בעיטה אתה מעיף את כל האש שלך , ולבסוף גם גחלת למדת , אתה נופל על השטיח שבחדר שלך לאחר שיצאת מהמגילה .
    "יש!!" אצעק משמחה ואגיד בלב שלי:'תודה אינגי'. לאחר מכן אחשוב קצת. 'עכשיו כשלמדתי את המתקפות המלך הזה מת.' ואז ארוץ אל המקום שבו פגשתי את המלך לאחרונה. ואצעק בדרכי אל המקום:"הארמגדון חזר לנקום!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. מנהל החודש

קרו~
    אתה רץ ביער , עוקב אחרי העצים הצהובים כמו שהמשרת אמר לך , סטיבן , אתה שם לב שאתה רץ כל כך מהר , כמעט כמו מהירות האור , לאחר כמה דקות אתה באמת מגיע לשער של ממלכת האופל , שום דבר לא השתנה , אתה נכנס ורואה שעכשיו זאת הפסקת האוכל לכן אתה הולך לחדר האוכל .
    אתה רואה את החברים שלך יושבים בשולחן , הם לא ניראים כל כך שמחים .
    ממלכת החשמל *
    ~~~
    אלך לשם ובתחילה לא אגלה להם שזה אני.
    "היי,שלום למה אתם נראים עצובים?" אשאל אותם.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

14. Professional Design
    סובי ~
    אתה פותח את המזוודה הגדולה , אתה מוצא שם שריון בצבעים של כסף וכחול דהוי ..שעשוי מבד אבל מאוד מאוד קשה ,
    החלק העליון מתחבר לראש ויוצר צורה של חצי ראש של זאב .
    בנוסף יש לך שם קופון שאיתו תוכל לקנות נשק בחנות הנשקים שבשוק הממלכה .
    אתה רואה גם מטבע , אתה לא מבין מה הוא עושה אבל חשוב שתשמור אותו .
    בנוסף יש מערכת שעות שלך , מערכת קבועה .
    שעה 8:00 - השקמת בוקר
    שעה 9:00 - ארוחת הבוקר
    שעה 10:00 - אומנות לחימה
    שעה 11:00 - אימון כוחות הזאבים
    שעה 12:00 - הפסקה גדולה
    שעה 13:00 - שיעור כוחות המים
    שעה 14:00 - הפסקת צהריים
    שעה 15:00 ~ 18:00 - אין שיעורים
    שעה 19:00 - ארוחת ערב .
    שעה 23:00 - כיבוי אורות .

ג'ק~
    אתה רץ לכיוון המסדרון הריק וצועק שאתה חזרת , כמה אנשים יוצאים ולא מבינים על מה כל הצעקות ..
    המלך לא בא , כניראה ישן את שינת הצהריים שלו , כמו דוב קטן בשינת החורף שלו .
    "מי זה ארמגדון ? אתה מתכוון לג'ק ארמגדון ? כי אתה מאוד דומה לו"
    אומר אחד השומרים שבארמון .

ג'ו~
    "אהה... אם כך מה הוא שמי ובמה אני עובדת ?"
    היא אומרת וניראית מופתעת מאוד
    ניראה שהילדה רוצה לדעת שאתה באמת ג'ין ושאתה לא עובד עליה ..
    למרות זאת היא לא מגיבה לרעה , כניראה שאתה מוצא חן בעיניה .

ריימונד~
    החברים נאנחים ולא מוציאים מילה .. חלקם מתחילים לגמגם
    ובסוף אחד מהם אומר "חבר שלנו , נכנס למגילה מסתורית ולא יצא ממנה.."
    וניראה שהם עצובים מאוד , המבט שלהם משגר לך דעה של 'זה באשמתנו'
    'זה רק בגללנו אנחנו עשינו את זה' אלה המחשבות שעוברות להם בראש.

סטיב~
    הילדה לא מבינה מי אתה ומה אתה רוצה , כריס מושיב אותה ואומר "עוד מעט , גם אני יבוא איתך"
    ואז אומר לך "המ השענ היבגל ?" היא מסתכלת עליכם ואומרת "מה זאת השפה הזאת ומי בכלל האיש הזה" ומצביעה אליך , ודומעת .

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Apr 15 2010, 09:47 PM

סטיב~
    הילדה לא מבינה מי אתה ומה אתה רוצה , כריס מושיב אותה ואומר "עוד מעט , גם אני יבוא איתך"
    ואז אומר לך "המ השענ היבגל ?" היא מסתכלת עליכם ואומרת "מה זאת השפה הזאת ומי בכלל האיש הזה" ומצביעה אליך , ודומעת .
    [/b]
    "אני הוא חבר מאוד מאוד קרוב של האול תסמכי עליי" אומר לה.
    "אולי את מכירה אותי בשם אחר, סטיב פוקס" אשיב לה ומיד לאחר מכן אפנה אל כריס.
    "מולכ, קר ענמת הנממ לתאצ"(כלום רק תמנע ממנה לצאת הכוונה היא לצאת לחפש) אומר לכריס.

עמוד 62 מתוך 90 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •