שלום
ראיתי שאפשר לפתוח פה רק נושאים מרוכזים אז פתחתי פייקדקס למרות שיש לי רק פייק אחד והשני כמעט כבר מוכן.
הינה הפייקים שלי כרגע:
שם: temgaroo מורכב מהמילים טמפרטורה וקנגרו
סוג: אש
מידע: טמגרו מבוסס על גור קנגרו, הוא לא קופץ גבוה, כאשר הוא מפחד הוא עומד רק בעזרת זנבו ורגלייו באויר.
גופו של טמגרו קולט את הטמפרטורה של השמש, בגוף שלו אין מערכת של הומוסטזיס, ועם השמש ממש חזקה, הוא מתחיל לתקוף סתם ככה במתקפת להביור, כדי לשחרר מהגוף שלו את החום, היתרון שלו הוא בימים חמים, כי כאשר פוקימונים יבואו איתו במגע (חוץ מפוקימוני מים) הוא יגרום להם לכוויה
שם: Wallapor מורכב מהמילים וואלבי ואדים
סוג: אש / לוחם
מידע: וואלפור מבוסס על וואלבי, גופו מלא אנרגית חום, לפעמים אפילו יוצא ממנו עשן או אדים כאשר הוא מתעצבן, וואלפור מתקשה לתקוף במכות אש כאשר הוא מתפתח מטמגרו, ותוקף בעיקר במתקפות לחימה, לזנבו אין יותר להבה, כאשר הוא מתפתח מטמגרו נוצרים על זנבו פסים אדומים אשר פולטים חום ברמה גבוה, כאשר הוא עומד להתפתח הפסים האלה מתחילים להוציא להבות, וואלפור מאופיין בעיקר בגלל שהוא עובד בעזרת זנבו ולא בעזרת רגליו.
שם: Woroom מורכב מהמילים פטריה ותולעת
סוג: חרק
מידע: וורום הוא סוג של תועלת שעל ראשה פטריה, כאשר הוא מפוחד הוא מתחפר באדמה, ורק הפטריה שלו נישארת מעל האדמה.
וורום נמצא רק בתוך החלקים העמוקים ביער, נדיר למצוא אותם מחוץ ליער.
שם:gropspu השם מורכב מהשם המדעי של הפטריה הירוקה, וגולם
סוג: חרק
מידע: גרופספיו הוא גולם הפטרייה הירוקה, כל גופו בתוך הפטרייה מלבד המחושים שלו והרגליים, הוא אינו רואה כלום, אבל המחושים שלו הם שעוזרים לו "לראות" מה שקורה, למחושים שלו יש תגובה מהירה והוא יכול לחמוק בקלות מכל מתקפה, המתקפה שהוא משתמש בה היא סיבוב מהיר.
שם: Proild מורכב מהמילים דביבון ופראי
סוג: חושך
מידע: פרויילד הוא דביבון מצוי פראי, הוא יוצא מהמערה שלו רק בלילה כדי לחפש מזון, אסור להפריע לו כשהו ישן, פוקימון או מאמן שיעיר אותו בכוח יפגע חזק, פרויילד הולך בדרך כלל על שתיים אבל רק כאשר הוא רץ הוא הולך על ארבע, ידיו מאוד חדות והוא יכול לחתוך עץ תוך כמה דקות.
שם: Angwon מורכב מהמילים איש זאב וזעם
סוג: חושך / לוחם
מידע: אנגוון מבוסס על איש זאב, הוא מקבל אנרגיה עצומה בלילה, ביום הוא בעל כוח רגיל, צבע גופו משתנה לפי כמות הזעם שיש בו, כאשר הוא רגוע צבע שערו ורגליו כחול, כאשר הוא מתחיל להתעצבן צבע שערו ורגליו משתנה לצהוב, וכאשר הוא ממש זועם, צבע שערו ורגליו משתנה לאדום כהה, אנגוון מוגדר כפוקימון נדיר, אפשר לראות אותו באי הפחד, שבאי זה יש מלא פוקימוני חושך ורוח, המתקפה המאופיינת מאוד עם אנגוון היא מכת קרטה.
יש לי כמה תודות לכמה אנשים.
לmamoswine על המדריך לפייקים עם הסורק, זה עזר לי מאוד
ולקיבוצניק מתוסכל שבעזרת הפייקים שלו ראיתי איך להצליל נכון.