Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 09:21 PM

תומאס בלאק-
    אתה משבח את טורצ'יק על פעולותיו ומברך את אלקיד על הכניסה לצוות.
    אתה לוקח את שני הפוקדורים ומתחיל ללכת, אתה מגיע למין מעבר בין אגם ליבשה, ורואה שני אנשים עם לבוש כחול על סירה, אתה שומע כמה מילים, ''קיוגר, גוארדון והעיר פיירסון.'' אתה ממש מופתע ומנסה להסתתר כדי שלא יראו אותך.

אני מסתתר, מנסה להקשיב עוד יותר לשיחה שלהם.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 24 2010, 11:50 PM

אדם מייקלז-
    אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ושם את ראלטס עם הפוקדורים שלך.
    אתה מתחיל ללכת לך לכיוון העיר אורבורג, השדה נראה ארוך ואין סופי, אתה ממש מתחיל להתעייף, אבל אתה מגיע למפל קטן ולידו נמצאת מערה, המערה חסומה ולידה נמצא שלט שבו כתוב: ''היזהרו, צוות אקווה הרשע בקרבת מקום.'' אתה מבין שכנראה יש בסביבה צוות רשע, אך מחליט לעצור ליד המפל ולחשוב.
    אוציא החוצה את פיפלאפ ואת ראלטס
    "בואו ננוח קצת ליד המים " אומר להם ואטבול את רגליי במים

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתם נכנסים למערה יחד, מגבי מגביר את האש שלו ואתה רואה את המערה במלואה, המערה מאוד גדולה ויש בה מלא זובאטים, טריקו מתחיל לפחד ונצמד אליך, אתם מחפשים את היציאה ולאחר זמן ממושך אתם מגיעים ליציאה, אתה רואה הר ענק מולך, אתה לא יכול לעבור אותו.
    אתה רואה מימין בקתה קטנה ומשמאל אתה רואה אגם ענק, מגבי וטריקו ממש מבולבלים ולא יודעים מה לעשות בהמשך.

אליס וואנדרלנד-
    וולפיקס משתמשת בגחלת ענקית על בורמי, בורמי משתמש בהגנה ובולם את הגחלת של וולפיקס בקושי רב, וולפיקס מיד רצה אל בורמי ומתכוונת להשתמש בדחיפה, אך בורמי מיד משתמש בחיתוך זעם ווולפיקס בקושי מתחמקת מן המתקפה.
    וולפיקס נושמת בכבדות וכך גם בורמי, לפתע הילד מגיע ואומר לך, &#39;&#39;הצלחתי לנצח אותו, מה איתך?&#39;&#39; הוא אומר ושם את ידו על כתפך.

דיוויד לייק-
    אתה דופק על הדלת של הפרופסורים, אחד מן הפרופסורים פותח לך, הוא גבוה, עם שיער לבן וחלוק לבן, &#39;&#39;שלום, אני פרופסור רואן, אתה מאמן חדש שבא לקחת את הפוקימון הראשון שלו?&#39;&#39; אומר פרופסור רואן, מחייך אליך ומחכה לתשובתך.

תומאס בלאק-
    אתה מסתתר ומקשיב להם, &#39;&#39;נו באמת, מתי המנהיג אמור לשחרר את קיוגר?&#39;&#39; אומר אחד מהם, &#39;&#39;אני מניח שבקרוב, אבל צריך לחכות לאישור של צוות מגמה, לא?&#39;&#39; אומר השני והראשון צוחק, &#39;&#39;נדמה לך שנחכה להם? המנהיג מתכנן לבגוד בהם, הרי רק אנחנו נשלוט כאן.&#39;&#39; אומר הראשון.
    הם מתרחקים מהמקום כבר.

אדם מייקלז-
    אתם נחים קצת ליד הנהר, פיפלאפ שוחה בכיף בנהר וראלטס יושב לו בצד.
    אתה שם את רגלייך במים ונהנה, אתה ממש נהנה מן המסע שלך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 10:34 PM

דיוויד לייק-
    אתה דופק על הדלת של הפרופסורים, אחד מן הפרופסורים פותח לך, הוא גבוה, עם שיער לבן וחלוק לבן, &#39;&#39;שלום, אני פרופסור רואן, אתה מאמן חדש שבא לקחת את הפוקימון הראשון שלו?&#39;&#39; אומר פרופסור רואן, מחייך אליך ומחכה לתשובתך.

"כן בדיוק&#33;" אקרא כשכולי נחוש וושמח.
    "שמי דיוויד לייק אני הבן של ברנדון לייק" אומר בגאווה, לאחר מכן אכנס אל המעבדה ואחכה בציפייה רבה לראות איזה מבחר של פוקימונים יהיה שם, ומי הפוקימון שיתחיל איתי את המסע.

5. the bitch is back

אליס וואנדרלנד-
    וולפיקס משתמשת בגחלת ענקית על בורמי, בורמי משתמש בהגנה ובולם את הגחלת של וולפיקס בקושי רב, וולפיקס מיד רצה אל בורמי ומתכוונת להשתמש בדחיפה, אך בורמי מיד משתמש בחיתוך זעם ווולפיקס בקושי מתחמקת מן המתקפה.
    וולפיקס נושמת בכבדות וכך גם בורמי, לפתע הילד מגיע ואומר לך, &#39;&#39;הצלחתי לנצח אותו, מה איתך?&#39;&#39; הוא אומר ושם את ידו על כתפך.

אני מעיפה את היד שלו ממני "בורמי קדימה חיתוך זעם ואז דחיפה&#33;" אקרא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אם עוד יש מקום אז..

שם בפורום: Garfield
    גיל במציאות: 15
    שם במשחק: ג&#39;ק אורטון
    גיל במשחק: 14
    רקע: כשהיה ילד קטן, אביו של ג&#39;ק מת ממחלה. מאז אותו היום ג&#39;ק פשוט לא יכל לחזור לעצמו. הוא התבודד, הסתגר בחדרו המון ולא הסכים לדבר עם אף אחד כמעט. לא היו לו הרבה חברים אבל זה לא היה אכפת לו. הוא כל היום ראה טלויזיה וקרא ספרים. הוא לא התעניין בפוקימונים למרות שאמו כן. היא תמיד ניסתה לשכנע אותו לנסות ולהתחבר אליהם אבל הוא לא הסכים. יום אחד אמו של ג&#39;ק ביקשה שילך ויקטוף קצת פירות ביער. ג&#39;ק שמח לעזור והלך ליער לקטוף פירות. אחרי כמה שעות, כאשר כבר החשיך, ג&#39;ק התחיל לחזור. ביער היה חשוך מאוד וג&#39;ק לא יכל לראות כלום, הוא מעד והפיל את כל הפירות. אחרי זה כשהוא חשב שהוא כבר לא יוכל לחזור הביתה, צ&#39;ארמנדר בא לידו והציע לעזור לו. הוא הוביל אותו בדרך הביתה וכשהם הגיעו הצ&#39;ארמנדר הלך חזרה ליער. ג&#39;ק הודה לצ&#39;ארמנדר על שהציל אותו. מאותו היום ג&#39;ק התחיל להתעניין בפוקימונים יותר ויותר והוא החליט שמתי שהוא ילך ויתחיל את מסע הפוקימונים שלו, הוא יבחר בצ&#39;ארמנדר כשותף למסעו.
    ספרייט/תמונה:
    הפוקימון שבחרתם: צ&#39;ארמנדר
    הערות/בקשות: להתקבל P:
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתם נכנסים למערה יחד, מגבי מגביר את האש שלו ואתה רואה את המערה במלואה, המערה מאוד גדולה ויש בה מלא זובאטים, טריקו מתחיל לפחד ונצמד אליך, אתם מחפשים את היציאה ולאחר זמן ממושך אתם מגיעים ליציאה, אתה רואה הר ענק מולך, אתה לא יכול לעבור אותו.
    אתה רואה מימין בקתה קטנה ומשמאל אתה רואה אגם ענק, מגבי וטריקו ממש מבולבלים ולא יודעים מה לעשות בהמשך.
    אחשוב לעצמי &#39;את האגם לא נעבור, אז כנראה נלך לביקתה&#39; ואתקדם לכיוונה, מוודא שטריקו ומגבי איתי

8. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    אתם נחים קצת ליד הנהר, פיפלאפ שוחה בכיף בנהר וראלטס יושב לו בצד.
    אתה שם את רגלייך במים ונהנה, אתה ממש נהנה מן המסע שלך.
    &#39; ממש כיפכוף של מסע &#39;
    "טוב קדימה בואו נמשיך " אומר לראלטס ופיפלאפ ואחזיר אותם לפוכדורים,
    ואמשיך ללכת בדרכי אל אורבורג

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

9. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה מסתתר ומקשיב להם, &#39;&#39;נו באמת, מתי המנהיג אמור לשחרר את קיוגר?&#39;&#39; אומר אחד מהם, &#39;&#39;אני מניח שבקרוב, אבל צריך לחכות לאישור של צוות מגמה, לא?&#39;&#39; אומר השני והראשון צוחק, &#39;&#39;נדמה לך שנחכה להם? המנהיג מתכנן לבגוד בהם, הרי רק אנחנו נשלוט כאן.&#39;&#39; אומר הראשון.
    הם מתרחקים מהמקום כבר.

אני יוצא מהמחבוא, מהרהר מעט בדברים ששמעתי. לאחר מכן, אני ממשיך בדרך, בודק לאן אני יכול ללכת.

10. משתמש מנוסה
    דיוויד לייק-
    &#39;&#39;אוהוו..ברנדון לייק, אני זוכר אותו, וגם את הדבר המצער שקרה לו, כשחטפו לו את בלסטאויז שלו.&#39;&#39; אומר פרופסור רואן ומכניס אותך למעבדה.
    אתה רואה עוד שלושה פרופסורים אחרים, פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור בגובה ממוצע עם חלוק לבן ושיער אפור מציג את עצמו כפרופסור אוק, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ&#39;.
    לאחר-מכן, פרופסור רוואן לוקח אותך אל בחירת הפוקימונים, ונותן לך את הפוקדור עם הפוקימון שנבחר בשבילך, סקווירטל.

אליס וואנדרלנד-
    הילד קצת נעלב ואומר, &#39;&#39;אוקיי..אני מבין שלא יצא מזה כלום, כנראה שאני צריך להמשיך במסע שלי.&#39;&#39; אומר הילד והולך משם.
    וולפיקס ובורמי נושמים בכבדות, אך הם מסוגלים להילחם, בורמי משתמש בחתך זעם כשוולפיקס משתמשת בגחלת, שניהם נפגשים עם המתקפות ובורמי מתגבר על הגחלת ונותן לוולפיקס מכה עצומה, הוא משתמש מיד בדחיפה ומעיף את וולפיקס, היא מתעלפת, בורמי מתעלף גם כן.

ג&#39;ק אורטון-
    אממ..הכל טוב, אבל פיפלאפ תפוס כבר.
    תבחר פוקימון אחר, ואיתו תתקן את הרקע, ואז תכנס למשחק (:

ברנדון רוקס-
    אתה מוותר על הרעיון ללכת לאגם, מולך ניצב הר ענק ואתה לא יודע איך לעבור אותו, אז אתה הולך לבקתה שנמצאת בסביבה.
    אתה נכנס לביקתה ורואה משפחה שאוכלת מסביב לשולחן, איש אחד פונה אליך ואומר, &#39;&#39;מאמן חדש הא? מזמן לא ראינו מאמנים בדרך לעיר אורבורג....טוב, הינה הציוד שלך שאתה צריך כדי לעבור את ההר.&#39;&#39; אומר האיש ונותן לך את הציוד.
    &#39;&#39;בהצלחה.&#39;&#39; אומר האיש ואתה יוצא מהבית מבולבל, עם טריקו ומגבי.

אדם מייקלז-
    אתה נהנה מהמסע שלך, לא חשבת שזה יכול להיות כל כך כיף.
    אתה מחזיר את פיפלאפ וראלטס לפוקדורים שלהם, ומתכוון להמשיך אל המערה, כשלפתע מהמערה יוצא רייהורן חזק במיוחד&#33;&#33;
    הוא מסתכל עליך בזעם, ומתחיל להתקרב אליך&#33;

תומאס בלאק-
    אתה ממשיך בדרכך, מהרהר על הדברים המוזרים ששמעת, שנראים לך בכלל לא הגיונים.
    אתה נתקל בשדה ענק, וממשיך ללכת, לפתע אתה מוצא מבוך מסובך, אתה הולך בו ומגיע לחור קטן, אתה מנסה לצאת ממנו ואתה נופל אל שטח חדש לגמריי, מולך ניצב שלט שאומר, &#39;&#39;עוד 5 קילומטר לעיר אורבורג.&#39;&#39; ומצד שמאל שלך זורם אגם ענק.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 10:34 AM

אליס וואנדרלנד-
    הילד קצת נעלב ואומר, &#39;&#39;אוקיי..אני מבין שלא יצא מזה כלום, כנראה שאני צריך להמשיך במסע שלי.&#39;&#39; אומר הילד והולך משם.
    וולפיקס ובורמי נושמים בכבדות, אך הם מסוגלים להילחם, בורמי משתמש בחתך זעם כשוולפיקס משתמשת בגחלת, שניהם נפגשים עם המתקפות ובורמי מתגבר על הגחלת ונותן לוולפיקס מכה עצומה, הוא משתמש מיד בדחיפה ומעיף את וולפיקס, היא מתעלפת, בורמי מתעלף גם כן.

"חכה&#33;" אקרא לו ואגלגל את עיניי "אני לא אוהבת שנוגעים בי" אומר ואזרוק פוקדור על וולפיקס ואחזיר את בורמי לפודור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ערכתי, להגיב להתחלה?
    אם כן:
    התחלה:
    אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
    אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם &#33;
    &#39;קדימה&#33; זה הזמן שלי&#33;&#39; אני חושב לעצמי ודופק על דלת המעבדה.
    "יש פה מישהו?" אני שואל וממשיך לדפוק על הדלת.
    חמוף

13. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    אתה נהנה מהמסע שלך, לא חשבת שזה יכול להיות כל כך כיף.
    אתה מחזיר את פיפלאפ וראלטס לפוקדורים שלהם, ומתכוון להמשיך אל המערה, כשלפתע מהמערה יוצא רייהורן חזק במיוחד&#33;&#33;
    הוא מסתכל עליך בזעם, ומתחיל להתקרב אליך&#33;

&#39;הרייהורן הזה יהיה שלי&#33; &#39; אחשוב לעצמי ואוציא במהירות את פיפלאפ מהפוכדור
    "אוקיי פיפלאפ תשתמש במבט ומיד לאחר מכן בקרן בועות על רייהורן&#33; "

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה ממשיך בדרכך, מהרהר על הדברים המוזרים ששמעת, שנראים לך בכלל לא הגיונים.
    אתה נתקל בשדה ענק, וממשיך ללכת, לפתע אתה מוצא מבוך מסובך, אתה הולך בו ומגיע לחור קטן, אתה מנסה לצאת ממנו ואתה נופל אל שטח חדש לגמריי, מולך ניצב שלט שאומר, &#39;&#39;עוד 5 קילומטר לעיר אורבורג.&#39;&#39; ומצד שמאל שלך זורם אגם ענק.
    &#39;העיר אורבורג לא כל כך רחוקה מכך, אבל אני חושב שאשאר כאן קצת להתאמן&#39; אני חושב לעצמי "בסדר אלקיד, צא&#33;" אני קורא ומוציא אותו החוצה "ברוך הבא לצוות, בוא נמצא לעצמנו פוקימון מים טוב" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לחפש אחד באגם.

15. משתמש מנוסה
    דיוויד לייק-
    &#39;&#39;אוהוו..ברנדון לייק, אני זוכר אותו, וגם את הדבר המצער שקרה לו, כשחטפו לו את בלסטאויז שלו.&#39;&#39; אומר פרופסור רואן ומכניס אותך למעבדה.
    אתה רואה עוד שלושה פרופסורים אחרים, פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור בגובה ממוצע עם חלוק לבן ושיער אפור מציג את עצמו כפרופסור אוק, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ&#39;.
    לאחר-מכן, פרופסור רוואן לוקח אותך אל בחירת הפוקימונים, ונותן לך את הפוקדור עם הפוקימון שנבחר בשבילך, סקווירטל.

"תודה לכם&#33;" אקרא בחיוך.
    "וואו סקווירטל, זאת אומרת שהוא יתפתח לבלסטויז..." אמלמל לעצמי ואזכר בזה של אבי.
    לאחר מכן אצא מהמעבדה.
    "צא החוצה סקווירטל&#33;" אקרא ואוצי את סקווירטל מן הפוקדור.
    "היי שמי דיוויד אני עומד להיות המאמן שלך" אומר בחיבה ובחיוך ואצפה לתגובתו בעודנו מתקדמים אל העיר אורבורג.

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •