Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 10:34 AM
    ברנדון רוקס-
    אתה מוותר על הרעיון ללכת לאגם, מולך ניצב הר ענק ואתה לא יודע איך לעבור אותו, אז אתה הולך לבקתה שנמצאת בסביבה.
    אתה נכנס לביקתה ורואה משפחה שאוכלת מסביב לשולחן, איש אחד פונה אליך ואומר, ''מאמן חדש הא? מזמן לא ראינו מאמנים בדרך לעיר אורבורג....טוב, הינה הציוד שלך שאתה צריך כדי לעבור את ההר.'' אומר האיש ונותן לך את הציוד.
    ''בהצלחה.'' אומר האיש ואתה יוצא מהבית מבולבל, עם טריקו ומגבי.
    אומר בשקט "טוב, זה היה ממש מוזר. בכל מקרה, אני מניח שזה הזמן לעבור את ההר" ואחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים.
    לאחר מכן אלך להר ואעזר בציוד כדי לטפס עליו ולעבור אותו

2. משתמש מנוסה
    אליס וואנדרלנד-
    הוא כבר הלך מן המקום, כנראה לא תפגשו יותר.
    זרקת פוקדור על וולפיקס, הפוקדור מתחיל לזוז הרבה זמן, את מחזירה את בורמי בנתיים לפוקדור והפוקדור של וולפיקס מפסיק לזוז! *תפסת וולפיקס!*.

ג'ק אורטון-
    אתה מתחיל לדפוק בדלת, אתה צועק לעבר המעבדה אם יש בה מישהו, לפתע הדלת נפתחת ואדם בגובה ממוצע, עם שיער אפור וחלוק לבן מקבל את פנייך.
    ''שלום, אתה בוודאי מאמן חדש?'' הוא אומר ומחייך אליך, ''אם כך, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך, בוא אחריי.'' הוא אומר ונכנס אל תוך המעבדה.

אדם מייקלז-
    פיפלאפ מיד יוצא, רייהורן מתקיף עם קרן מגה ומעיף את פיפלאפ המופתע אל הנהר, פיפלאפ מיד מתאושש ומשתמש במבט על רייהורן, רייהורן לא מושפע מזה כל כך ואז פיפלאפ פותח במתקפת קרן בועות, רייהורן נהדף אחורה אך פיפלאפ מפסיק את קרן הבועות לאחר כמה שניות.
    רייהורן מתאושש ודוחף את פיפלאפ הצידה בחבטה עצומה, רייהורן מסתכל עליך במבט מפחיד ואתה ממש מפחד.

תומאס בלאק-
    אתה מתאושש מהנפילה ומהדרך הארוכה שעשית, אתה מוציא את אלקיד, אך אלקיד ממש פצוע ועייף מהקרב שלו נגד טורצ'יק.
    אלקיד מנסה ללכת ובכל זאת למצוא פוקימון מים טוב, אך אתה רואה הבזקים של חשמל מסביבו והוא מתעלף לך מול העיניים.

דיוויד לייק-
    אתה מודה לפרופסור רוואן ולפרופסורים האחרים, פרופסור רוואן נותן לך חמישה פוקדורים בנוסף ופוקדע, ''אני מקווה שתצליח במסע שלך, ואני סומך עליך שתנקום בצוות רוקט המרושע.'' אומר פרופסור רוואן ואתה יוצא מהמעבדה.
    אתה מוציא את סקווירטל, סקווירטל ממש שמח לראות אותך, הוא קופץ לך לכתף ואתם מתחילים ללכת, הגעתם ליציאה מהעיר.

ברנדון רוקס-
    אתה מחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים שלהם, אתה שם את הציוד עליך ואתה מתחיל לטפס בהר, אתה מטפס ומטפס, אתה לא עשית את זה בעבר ואתה ממש מפחד, אתה מגיע לנקודת מנוחה קטנה, אתה נח ואוגר כוחות.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 12 2010, 08:20 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה מחזיר את טריקו ומגבי לפוקדורים שלהם, אתה שם את הציוד עליך ואתה מתחיל לטפס בהר, אתה מטפס ומטפס, אתה לא עשית את זה בעבר ואתה ממש מפחד, אתה מגיע לנקודת מנוחה קטנה, אתה נח ואוגר כוחות.
    אוקיי, אני חשוב שהתשובה למה אני עושה עכשיו די ברורה.
    ממשיך לטפס

4. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    אתה מודה לפרופסור רוואן ולפרופסורים האחרים, פרופסור רוואן נותן לך חמישה פוקדורים בנוסף ופוקדע, ''אני מקווה שתצליח במסע שלך, ואני סומך עליך שתנקום בצוות רוקט המרושע.'' אומר פרופסור רוואן ואתה יוצא מהמעבדה.
    אתה מוציא את סקווירטל, סקווירטל ממש שמח לראות אותך, הוא קופץ לך לכתף ואתם מתחילים ללכת, הגעתם ליציאה מהעיר.

אודה שוב לפרופסורים ואמשיך להתקדם אם סקווירטל.
    "אז, סקווירטל אני בטוח שאני ואתה נהיה צוות מצויין!" אקרא בשמחה.

5. משתמש מנוסה

תומאס בלאק-
    אתה מתאושש מהנפילה ומהדרך הארוכה שעשית, אתה מוציא את אלקיד, אך אלקיד ממש פצוע ועייף מהקרב שלו נגד טורצ'יק.
    אלקיד מנסה ללכת ובכל זאת למצוא פוקימון מים טוב, אך אתה רואה הבזקים של חשמל מסביבו והוא מתעלף לך מול העיניים.

"טוב אלקיד, בוא נטפל בך ובטורצ'יק לפני כן" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אני מתחיל לרוץ לעבר העיר אורבורג.

6. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    פיפלאפ מיד יוצא, רייהורן מתקיף עם קרן מגה ומעיף את פיפלאפ המופתע אל הנהר, פיפלאפ מיד מתאושש ומשתמש במבט על רייהורן, רייהורן לא מושפע מזה כל כך ואז פיפלאפ פותח במתקפת קרן בועות, רייהורן נהדף אחורה אך פיפלאפ מפסיק את קרן הבועות לאחר כמה שניות.
    רייהורן מתאושש ודוחף את פיפלאפ הצידה בחבטה עצומה, רייהורן מסתכל עליך במבט מפחיד ואתה ממש מפחד.

"אוקיי פיפלאפ אל תוותר! יש לי רעיון! "
    "תשתמש בקרן בועות על הרצפה כדי לעוף לגובה, ומשם תמשיך לירות קרן בועות על רייהורן! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. the bitch is back
    אליס וואנדרלנד-
    הוא כבר הלך מן המקום, כנראה לא תפגשו יותר.
    זרקת פוקדור על וולפיקס, הפוקדור מתחיל לזוז הרבה זמן, את מחזירה את בורמי בנתיים לפוקדור והפוקדור של וולפיקס מפסיק לזוז&#33; *תפסת וולפיקס&#33;*.

&#39;שיהיה&#39; אחשוב לעצמי וארים את הפוקדור של וולפיקס ואז אחזור לפתח המערה ואתחיל ללכת שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג&#39;ק אורטון-
    אתה מתחיל לדפוק בדלת, אתה צועק לעבר המעבדה אם יש בה מישהו, לפתע הדלת נפתחת ואדם בגובה ממוצע, עם שיער אפור וחלוק לבן מקבל את פנייך.
    &#39;&#39;שלום, אתה בוודאי מאמן חדש?&#39;&#39; הוא אומר ומחייך אליך, &#39;&#39;אם כך, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך, בוא אחריי.&#39;&#39; הוא אומר ונכנס אל תוך המעבדה.
    "כן, תודה" אני אומר ונכנס פנימה לתוך המעבדה.
    "אני באתי כדי לקבל צ&#39;ארמנדר" אני אומר לו כדי שידע איזה פוקימון אני רוצה.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    סליחה על העיכוב חברים.

ברנדון רוקס-
    (:
    ---
    אתה ממשיך לטפס, הטיפוס קשה אך אתה מנסה לא להסתכל למטה ולשמור על אופטימיות.
    אתה מגיע כמעט לסוף, ובסופו של דבר אתה מגיע עד למעלה&#33; אתה רואה את העיר אורבורג מהעיניים שלך, אתה רואה מין חור במרכז ההר, אתה מסתכל אל החור ורואה שהוא מוביל למטה, אך לא לפתח המערה שממנה יצאת, למקום אחר.

דיוויד לייק-
    אתה מתחיל ללכת עם סקווירטל, הוא נראה לך ממש שותף מצויין והוא שמח שאתה השותף שלו גם.
    אתם יוצאים לגמריי מהעיר פאלט, אתה מרגיש שהמסע שלך מתחיל ואתה ממש מתרגש, אתה נזכר באביך וזוכר שרק בזכותו קיבלת עכשיו את סקווירטל.
    אתם ממשיכים ללכת, לפתע אתה רואה סקורפי מולך&#33;~ הוא נראה ממש עצבני וסקווירטל נרתע ממנו.

תומאס בלאק-
    אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור ומודיע לו שתטפל בו קודם לכן.
    אתה מתחיל לרוץ בכל הכוח לעבר העיר אורבורג, הדרך יחסית ארוכה ואתה ממש עייף, אך אכפת לך רק להגיע לשם ולרפאות את פוקימונייך.
    אתה מגיע לשלט שאומר שנשארו לך עוד שתי קילומטרים, אתה רץ ורץ, אתה ממש מזיע אבל לבסוף אתה מגיע לשלט שאומר: &#39;&#39;ברוכים הבאים לעיר אורבורג&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;&#33;&#33;&#39;&#39; הגעת סוף סוף לעיר אורבורג&#33;
    אתה ממש עייף ונשכב על הרצפה באפיסת כוחות.

אדם מייקלז-
    אתה מעודד את פיפלאפ העייף, ופיפלאפ אכן מקשיב לך&#33; הוא עף גבוה בעזרת הבועות שהוא יצר, והוא יורה קרן בועות על רייהורן, רייהורן נהדף שוב אחורה, אך נראה שקרן הבועות הקטנה של פיפלאפ לא ממש מזיזה לרייהורן, פיפלאפ שוב נופל אל האדמה ורייהורן אט עליו ומעיף אותו הצידה עם קרן מגה, פיפלאפ מתעלף&#33;
    אתה לא יודע מה לעשות, אתה יודע שהוא עייף מהקרב עם ראלטס וגם ראלטס פצוע, רייהורן עומד להנחית בך חבטה, אך לפתע אתה רואה גל עצום של אש מעיף את רייהורן הצידה, אתה רואה צללית שנראית לך כמו פוקימון, אך אתה לא מזהה אותו.

אליס וואנדרלנד-
    את לוקחת את הפוקדור של וולפיקס ומתחילה ללכת אל המערה, בפתח המערה את מוציאה את וולפיקס והיא עוזרת לך לראות במערה בעזרת האש שלה.
    את ממשיכה ללכת ולפתע מגיעה לסוף המערה, את רואה הר ענק מולך, אגם ארוך ביותר מצד שמאל שלך, ובקתה קטנה בצד ימין שלך.

ג&#39;ק אורטון-
    אתה נכנס למעבדה ומודה לפרופסור אוק, הוא מחייך ואומר, &#39;&#39;אז באיזה פוקימון בחרת?&#39;&#39; ואתה עונה לו בנחישות שבחרת בצ&#39;ארמנדר.
    הוא מחייך ולוקח אותך לחדר שבו נמצא צ&#39;ארמנדר, בנתיים אתה רואה עוד שלושה פרופסורים: פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור גבוה עם שיער לבן וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור רוואן, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ&#39;.
    אתה מכיר אותם, ואתה הולך אל פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדור של צ&#39;ארמנדר, חמישה פוקדורים ריקים ופוקדע, &#39;&#39;בהצלחה במסע שלך.&#39;&#39; הוא אומר בחיוך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by yossi@Mar 15 2010, 09:48 AM
    ג&#39;ק אורטון-
    אתה נכנס למעבדה ומודה לפרופסור אוק, הוא מחייך ואומר, &#39;&#39;אז באיזה פוקימון בחרת?&#39;&#39; ואתה עונה לו בנחישות שבחרת בצ&#39;ארמנדר.
    הוא מחייך ולוקח אותך לחדר שבו נמצא צ&#39;ארמנדר, בנתיים אתה רואה עוד שלושה פרופסורים: פרופסור אחד יחסית נמוך עם שיער שחור קצר וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור האלם, פרופסור גבוה עם שיער לבן וחלוק לבן מציג את עצמו כפרופסור רוואן, והאחרון גבוה עם חלוק לבן ושיער חום בהיר ופרוע מציג את עצמו כפרופסור בריץ&#39;.
    אתה מכיר אותם, ואתה הולך אל פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדור של צ&#39;ארמנדר, חמישה פוקדורים ריקים ופוקדע, &#39;&#39;בהצלחה במסע שלך.&#39;&#39; הוא אומר בחיוך.
    "תודה על הכל&#33;" אני קורא בשמחה ויוצא החוצה עם חיוך קטן על פני.
    "קדימה&#33; צא צ&#39;ארמנדר&#33;" אני קורא בחוץ וזורק את הפוקדור שלו לאוויר.
    חמוף

11. the bitch is back

אליס וואנדרלנד-
    את לוקחת את הפוקדור של וולפיקס ומתחילה ללכת אל המערה, בפתח המערה את מוציאה את וולפיקס והיא עוזרת לך לראות במערה בעזרת האש שלה.
    את ממשיכה ללכת ולפתע מגיעה לסוף המערה, את רואה הר ענק מולך, אגם ארוך ביותר מצד שמאל שלך, ובקתה קטנה בצד ימין שלך.

"בואו נלך לראות אולי יש משהו מעניין באגם" אומר לה בחיוך ואלך לכיוון האגם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    אתה מעודד את פיפלאפ העייף, ופיפלאפ אכן מקשיב לך&#33; הוא עף גבוה בעזרת הבועות שהוא יצר, והוא יורה קרן בועות על רייהורן, רייהורן נהדף שוב אחורה, אך נראה שקרן הבועות הקטנה של פיפלאפ לא ממש מזיזה לרייהורן, פיפלאפ שוב נופל אל האדמה ורייהורן אט עליו ומעיף אותו הצידה עם קרן מגה, פיפלאפ מתעלף&#33;
    אתה לא יודע מה לעשות, אתה יודע שהוא עייף מהקרב עם ראלטס וגם ראלטס פצוע, רייהורן עומד להנחית בך חבטה, אך לפתע אתה רואה גל עצום של אש מעיף את רייהורן הצידה, אתה רואה צללית שנראית לך כמו פוקימון, אך אתה לא מזהה אותו.

"תודה לך, מי אתה? "אשאל את הפוקימון, בזמן שאחזיר את פיפלאפ לפוכדור

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

13. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    (:
    ---
    אתה ממשיך לטפס, הטיפוס קשה אך אתה מנסה לא להסתכל למטה ולשמור על אופטימיות.
    אתה מגיע כמעט לסוף, ובסופו של דבר אתה מגיע עד למעלה&#33; אתה רואה את העיר אורבורג מהעיניים שלך, אתה רואה מין חור במרכז ההר, אתה מסתכל אל החור ורואה שהוא מוביל למטה, אך לא לפתח המערה שממנה יצאת, למקום אחר.
    אחשוב לעצמי "חור שמוביל למקום אחר? נו טוב, בוא נראה. צאו מגבי, טריקו. אתם חושבים שכדי לרדת בבור הזה או ללכת ישר לאורבורג?"

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור ומודיע לו שתטפל בו קודם לכן.
    אתה מתחיל לרוץ בכל הכוח לעבר העיר אורבורג, הדרך יחסית ארוכה ואתה ממש עייף, אך אכפת לך רק להגיע לשם ולרפאות את פוקימונייך.
    אתה מגיע לשלט שאומר שנשארו לך עוד שתי קילומטרים, אתה רץ ורץ, אתה ממש מזיע אבל לבסוף אתה מגיע לשלט שאומר: &#39;&#39;ברוכים הבאים לעיר אורבורג&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;&#33;&#33;&#39;&#39; הגעת סוף סוף לעיר אורבורג&#33;
    אתה ממש עייף ונשכב על הרצפה באפיסת כוחות.

אני מתנשף כתוצאה מהריצה, מנסה לאגור חזרה כמה כוחות "קדימה, למרכז הפוקימונים" אני ממלמל, קם ומתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים בכוחות האחרונים שלי.

15. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    אתה מתחיל ללכת עם סקווירטל, הוא נראה לך ממש שותף מצויין והוא שמח שאתה השותף שלו גם.
    אתם יוצאים לגמריי מהעיר פאלט, אתה מרגיש שהמסע שלך מתחיל ואתה ממש מתרגש, אתה נזכר באביך וזוכר שרק בזכותו קיבלת עכשיו את סקווירטל.
    אתם ממשיכים ללכת, לפתע אתה רואה סקורפי מולך&#33;~ הוא נראה ממש עצבני וסקווירטל נרתע ממנו.

"סקווירטל, אין לך שום סיבה להירתע ממנו" אעודד את סקווירטל.
    "תילחם בו, אני יודע שאתה מסוגל, אני בטוח&#33;" אמשיך לעודדו.
    "אם כך תירה אליו מטח של בועות וסיים בדחיפה&#33;" אקרא כשכולי נחוש ואקווה לטוב.

עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •