Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 14 ראשוןראשון ... 21011121314 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    ג'ק אורטון-
    אתה מודה לפרופסור ולפרופסורים, אתה מקבל את הפוקידע שלך וחמישה פוקדורים ריקים אחרים.
    יצאת מן המעבדה, אתה מוציא את צ'ארמנדר החוצה וצ'ארמנדר מביט בך בזעם, הוא לא נראה ממש מרוצה מזה שאתה השותף שלו עכשיו.
    ''אל תדאג, בהמשך הוא יתחבר אליך. הוא פשוט לא רגיל לחבר צוות חדש, הוא היה תמיד במעבדה ולא רצה ללכת עם אף אחד, פשוט עם אף מאמן.'' אומר הפרופסור שיצא אחרייך, הוא מחייך אליך ושולח אותך להתחלת דרכך.

אליס וואנדרלנד-
    את אומרת לוולפיקס שאולי יש משהו מעניין באגם, וולפיקס מהנהנת והולכת איתך, את רואה שזה נהר ארוך מאוד ואי אפשר לחצות אותו בלי חפצים מיוחדים, הפוקימונים שנמצאים שם נמצאים רחוק ממך ואין לך גישה אליהם.
    את רואה שוולפיקס קצת נרתעת מן המים, היא לא אוהבת מים.

אדם מייקלז-
    רייהורן עף אחורה והתנגש בקיר אדמה, הוא קם ומתאושש, אך לא מסוגל עדיין לתקוף.
    לפתע, אתה רואה שהצללית מתקרבת אליך, לתדהמתך אתה רואה שזה לא אחר מאשר.... האוונדום!!! זה שנלחם איתך בקרב הראשון שלך ופצע את פיפלאפ אנושות! רייהורן קם ומתעצבן, הוא טוען קרן סולארית והאוונדום מעיף אותך הצידה, האוונדום משתמש בלהביור ונוצר פיצוץ ענק! רייהורן נפגע קשה מאוד ובורח משם במנוסה, אתה רואה את האוונדום על האדמה פצוע, הוא מסתכל עליך.

ברנדון רוקס-
    אחי, תחשוב, אתה על הר ענק, איך תלך לעיר אורבורג?! XD תתאבד?! XD
    ----
    אתה מסתכל על הנוף המדהים, אך מנסה להתמקד במטרה שלך, להגיע לעיר אורבורג.
    אתה מוציא את טריקו ומגבי, הם ממש מפחדים מן הגובה ולא יכולים להסתכל, מגבי מתחיל לפחד יותר מדיי ובטעות נופל אל החור! טריקו ממהר להציל אותו אך נופל בעצמו לחור! אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.

תומאס בלאק-
    אתה מתחיל ללכת כמה שאתה יכול, אתה עובר אנשים שמסתכלים עליך במבט משונה, סוף סוף הגעת למרכז הפוקימונים! האחות ג'וי מקבלת אותך בברכה ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, היא מרפאה אותם ואז שואלת, ''תרצה לנוח פה? אפילו שיגיעו צוות הצילום, הם יראיינו כנראה שחקנים חדשים שרוצים להתמודד מול רוראק, מנהיג מכון אורבורג. השמועות אומרות שכמעט ולא ניצחו אותו.'' אומרת האחות ג'וי.

דיוויד לייק-
    סקווירטל מחייך אליך, הוא קופץ אל סקורפי וסקורפי המופתע לא יודע איך להגיב, מתקפת בועות עצומה מעיפה את סקורפי הצידה, סקווירטל מחייך ומשתמש בדחיפה, סקורפי מיד נושך את סקווירטל ומעיף אותו עליך, אתה נמצא על האדמה עם סקווירטל שאיבד את הביטחון שלו שוב, בזמן שסקורפי נראה עצבני במיוחד בגלל שהפרעתם לו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by yossi@Mar 16 2010, 12:21 AM
    ג'ק אורטון-
    אתה מודה לפרופסור ולפרופסורים, אתה מקבל את הפוקידע שלך וחמישה פוקדורים ריקים אחרים.
    יצאת מן המעבדה, אתה מוציא את צ'ארמנדר החוצה וצ'ארמנדר מביט בך בזעם, הוא לא נראה ממש מרוצה מזה שאתה השותף שלו עכשיו.
    ''אל תדאג, בהמשך הוא יתחבר אליך. הוא פשוט לא רגיל לחבר צוות חדש, הוא היה תמיד במעבדה ולא רצה ללכת עם אף אחד, פשוט עם אף מאמן.'' אומר הפרופסור שיצא אחרייך, הוא מחייך אליך ושולח אותך להתחלת דרכך.
    "תודה פרופסור" אני אומר לו במהירות ומזדרז להתחיל את מסעי.
    "בוא נלך ליער, אני בטוח שקצת אימונים לא יזיקו לשנינו!" אני קורא לעבר צ'ארמנדר ומתחיל ללכת ליער הקרוב.
    חמוף

3. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    סקווירטל מחייך אליך, הוא קופץ אל סקורפי וסקורפי המופתע לא יודע איך להגיב, מתקפת בועות עצומה מעיפה את סקורפי הצידה, סקווירטל מחייך ומשתמש בדחיפה, סקורפי מיד נושך את סקווירטל ומעיף אותו עליך, אתה נמצא על האדמה עם סקווירטל שאיבד את הביטחון שלו שוב, בזמן שסקורפי נראה עצבני במיוחד בגלל שהפרעתם לו.
    "סקווירטל, אין לך שום סיבה שבעולם לאבד ביטחון, אתה יכול לנצח אותו, אני יודע!" אעודד את סקווירטל ואקום על רגליי.
    "'קדימה, תשתמש בבועות בכל הכוח!" אצווה על סקווירטל.

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    שם בפורום:~nitay~
    גיל במציאות:13.5
    שם במשחק(עם שם משפחה) : קיט ריי
    גיל במשחק:14
    רקע(לפחות שלושה שורות , אני מנסה לעשות משחק מושקע .) : קיט הוא בחור כעסן וחסר סבלן, קשוח ואנטיפת [או איך שלא כותבים את זה O:], הכל התחיל בגיל צעיר, לקיט היו חברים והוא חי כמו כל ילד רגיל, עד שיום אחד פרצו לביתם חבורה של אנשים במעילים אדומים ושרפו הכל עד היסוד, כולל את הוריו של קיט, קיט שהתחבא הצליח לשרוד, אבל היה היחיד.
    לאחר מות הוריו, קיט נאלץ לחיות מהיד אל הפה, ונאלך לגנוב דבר בשביל לחיות, השהות לבדו חיזקה את האופי של הקיט ואותו בכללי, אך כל אותו זמן נשאר בראשו אותו דבר, נקמה.
    ספרייט/תמונה:
    הערה לספרייט/תמונה , הינה עוד קטגוריה שתוכלו אם אין לכם ספרייט או תמונה: מה?
    תיאור הדמות: הרקע לא מספיק?, טוב שיהיה, מרוגז, חסר סבלנות, אנטיפת, מעדיף לעבוד בעצמו
    הפוקימון שבחרתם: פידג'י
    הערות/בקשות: קווילבה O:

5. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    רייהורן עף אחורה והתנגש בקיר אדמה, הוא קם ומתאושש, אך לא מסוגל עדיין לתקוף.
    לפתע, אתה רואה שהצללית מתקרבת אליך, לתדהמתך אתה רואה שזה לא אחר מאשר.... האוונדום!!! זה שנלחם איתך בקרב הראשון שלך ופצע את פיפלאפ אנושות! רייהורן קם ומתעצבן, הוא טוען קרן סולארית והאוונדום מעיף אותך הצידה, האוונדום משתמש בלהביור ונוצר פיצוץ ענק! רייהורן נפגע קשה מאוד ובורח משם במנוסה, אתה רואה את האוונדום על האדמה פצוע, הוא מסתכל עליך.
    "אני...אני צריך להביא אותך למרכז פוקימונים " אומר להאנדום
    "אתה חייב להיכנס לפוכדור הזה! " אומר בלחץ ואושיט פוכדור ריק אל מול האונדום

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אחי, תחשוב, אתה על הר ענק, איך תלך לעיר אורבורג?&#33; XD תתאבד?&#33; XD
    ----
    אתה מסתכל על הנוף המדהים, אך מנסה להתמקד במטרה שלך, להגיע לעיר אורבורג.
    אתה מוציא את טריקו ומגבי, הם ממש מפחדים מן הגובה ולא יכולים להסתכל, מגבי מתחיל לפחד יותר מדיי ובטעות נופל אל החור&#33; טריקו ממהר להציל אותו אך נופל בעצמו לחור&#33; אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות.
    חשבתי על הלשתמש בציוד הטיפוס כדי לרדת לאט ובזהירות

7. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה מתחיל ללכת כמה שאתה יכול, אתה עובר אנשים שמסתכלים עליך במבט משונה, סוף סוף הגעת למרכז הפוקימונים&#33; האחות ג&#39;וי מקבלת אותך בברכה ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, היא מרפאה אותם ואז שואלת, &#39;&#39;תרצה לנוח פה? אפילו שיגיעו צוות הצילום, הם יראיינו כנראה שחקנים חדשים שרוצים להתמודד מול רוראק, מנהיג מכון אורבורג. השמועות אומרות שכמעט ולא ניצחו אותו.&#39;&#39; אומרת האחות ג&#39;וי.

"אל תדאגי, אני אצליח לנצח אותו" אני אומר בביטחון, ולוקח ממנה חזרה את הפוכדורים "אני יכול לקבל חדר ללילה??" אני שואל אותה.

8. משתמש מנוסה
    ג&#39;ק אורטון-
    אתה מתחיל לשמוח ואתה אומר לצ&#39;ארמנדר שתתאמנו ביער.
    אתם מתחילים ללכת, אתה רואה יער מרחוק ואתם יוצאים סוף סוף מהעיר פאלט, ההרגשה להתחיל את המסע שלך היא הרגשה נהדרת.
    אתה וצ&#39;ארמנדר מגיעים ליער, שניכם נכנסים במלוא הביטחון..לפתע טיל סיכות משוגר אל צ&#39;ארמנדר שלך והוא עף אחורה, אתה מסתכל אל מי ששלח את זה, ומגלה שזה קקניאה&#33;~

דיוויד לייק-
    סקווירטל יוצא בזעם אל סקורפי, הוא משתמש בבועות אך סקורפי משתמש בזנב רעל והודף את הבועות של סקווירטל שלך, סקורפי משתמש מיד במבט ומשתק את סקווירטל שלא מסוגל לזוז, אתה מתחיל לדאוג ולא יודע מה לעשות.

~nitay~-
    סורי..לא חישבתי נכון את המקומות, אין מקום יותר, אני אודיע לך שיהיה (:

אדם מייקלז-
    הוא מחייך אליך, אתה זורק את הפוקדור והוא נכנס לתוכו, פיפלאפ שמתאושש מהקרב נגד רייהורן מסתכל עליך במבט מודאג, אתם ממש רחוקים מהעיר פאלט, והאוונדום פצוע קשה.
    אתה מסתכל מודאג סביבך, אתה רואה שאחרי הנהר נמצא שלט שאומר שהעיר אורבורג נמצאת שבעה קילומטרים אחרי השלט שנמצא אחרי הנהר.

ברנדון רוקס-
    אתה מביט בחור, הוא נראה ממש אינסופי וחשוך, אתה מתחיל לדאוג לגבי מגבי וטריקו שלך.
    אתה מתחיל להשתמש בציוד שלך ומתחיל לרדת, אתה משתדל לא להביט למטה, החושך ממש מפריע אך אתה מנסה להתמקד בהצלת טריקו ומגבי, אתה יורד ויורד, החושך נעשה חזק יותר, לפתע אתה לא מחזיק טוב את ציוד הטיפוס ונופל למטה&#33;&#33;&#33; נפלת על משהו רך ביותר, כנראה טריקו ומגבי ידעו שאתה בא להציל אותם והכינו דברים שיעצרו את הנפילה הכואבת.

תומאס בלאק-
    &#39;&#39;כן, תוכל לקבל חדר ללילה. למאמנים חדשים זה חינם.&#39;&#39; אומרת האחות ג&#39;וי ומחייכת, היא הולכת לחדר שנמצא מאחורה ולפתע צלמים ומראיינים נכנסים למרכז הפוקימונים, הם מצלמים כל דבר ולפתע מבחינים בך, המון מראיינים מתחיל לשאול אותך, &#39;&#39;תתראיין איתי, תתראיין איתי, נו בבקשה&#33;&#39;&#39; והם מתחילים ללחוץ עליך שתתראיין עם אחד מהם.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. אבל הופיר יותר
    Originally posted by yossi@Mar 17 2010, 02:10 PM
    ג&#39;ק אורטון-
    אתה מתחיל לשמוח ואתה אומר לצ&#39;ארמנדר שתתאמנו ביער.
    אתם מתחילים ללכת, אתה רואה יער מרחוק ואתם יוצאים סוף סוף מהעיר פאלט, ההרגשה להתחיל את המסע שלך היא הרגשה נהדרת.
    אתה וצ&#39;ארמנדר מגיעים ליער, שניכם נכנסים במלוא הביטחון..לפתע טיל סיכות משוגר אל צ&#39;ארמנדר שלך והוא עף אחורה, אתה מסתכל אל מי ששלח את זה, ומגלה שזה קקניאה&#33;~
    "קדימה&#33; אתה חזק עליו צ&#39;ארמנדר&#33; תשתמש בדחיפה ואז מהר שיטרה הכי חזקה שלך&#33;" אני קורא אל צ&#39;ארמנדר שיקום ויתאודד טיפה.
    חמוף

10. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    הוא מחייך אליך, אתה זורק את הפוקדור והוא נכנס לתוכו, פיפלאפ שמתאושש מהקרב נגד רייהורן מסתכל עליך במבט מודאג, אתם ממש רחוקים מהעיר פאלט, והאוונדום פצוע קשה.
    אתה מסתכל מודאג סביבך, אתה רואה שאחרי הנהר נמצא שלט שאומר שהעיר אורבורג נמצאת שבעה קילומטרים אחרי השלט שנמצא אחרי הנהר.

"בוא פיפלאפ, אנחנו נגיע לאורבורג&#33; " אומר ואכניס את פיפלאפ לפוכדור
    ואתחיל לרוץ לעבר אורבורג

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

11. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    סקווירטל יוצא בזעם אל סקורפי, הוא משתמש בבועות אך סקורפי משתמש בזנב רעל והודף את הבועות של סקווירטל שלך, סקורפי משתמש מיד במבט ומשתק את סקווירטל שלא מסוגל לזוז, אתה מתחיל לדאוג ולא יודע מה לעשות.

"הסקורפי הזה חזק.." אמלמל בזעם.
    "סקווירטל, זה עוד לא נגמר, אתה יכול לנצח, שנינו יודעים זאת הרי אז בו נראה זאת לסקורפי&#33;" אקרא בנחישות. "אם תנסה לצאת מהשפעת המבט ולהשתמש בדחיפה ובבועות, אתה יכול&#33;" אעודד את סקווירטל בקריאותי.

12. משתמש מנוסה
    ג&#39;ק אורטון-
    צ&#39;ארמנדר מיד קם ומחייך, הוא קופץ עליו קקניאה בדחיפה ומעיף אותו, צ&#39;ארמנדר רץ במהירות אל קקניאה ומשתמש בשריטה חזקה, אתה רואה איזה מהיר הוא.
    קקניאה מיד יורה טיל סיכות על צ&#39;ארמנדר וצ&#39;ארמנדר עף אחורה, קקניאה טוען אגרוף מחט חזק במיוחד&#33; צ&#39;ארמנדר לא יודע מה לעשות.

אדם מייקלז-
    אתה מכניס מיד את פיפלאפ לפוקדור ומתחיל לרוץ בטירוף אל העיר אורבורג, אתה לא חושב על כלום ופשוט ממשיך לרוץ, אתה ממש מודאג כלפיי האוונדום שהציל אותך ונפצע בעצמו.
    אתה רץ ורץ, אתה מגיע לשלט שאומר שאתה נמצא שתי קילומטרים מהעיר אורבורג, בלי לחשוב פעמיים אתה שוב רץ במהירות, שאתה רואה את העיר מרחוק אתה רק מגביר מהירות, שלפתע אתה מגיע אל העיר ואתה נופל אל האדמה באפיסת כוחות.

דיוויד לייק-
    סקווירטל לא מגיב, סקורפי ממשיך עם המבט ומחייך, אתה צועק אל סקווירטל ומנסה לעודד אותו, לפתע סקווירטל יוצא מהשפעה של סקורפי ומנחית בו דחיפה חזק, הוא מיד משתמש בבועות וסקורפי משתמש בחיצי רעל, סקווירטל מנסה להגביר את הבועות שלו ולומד קרן בועות&#33;&#33;&#33;
    סקורפי עף אחורה, אך הוא לא מוותר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    &#39;&#39;כן, תוכל לקבל חדר ללילה. למאמנים חדשים זה חינם.&#39;&#39; אומרת האחות ג&#39;וי ומחייכת, היא הולכת לחדר שנמצא מאחורה ולפתע צלמים ומראיינים נכנסים למרכז הפוקימונים, הם מצלמים כל דבר ולפתע מבחינים בך, המון מראיינים מתחיל לשאול אותך, &#39;&#39;תתראיין איתי, תתראיין איתי, נו בבקשה&#33;&#39;&#39; והם מתחילים ללחוץ עליך שתתראיין עם אחד מהם.
    אני מתחיל לנסוג אחורנית מעט בבהלה "אממ... אני לא יודע..." אני ממלמל, מנסה להיחלץ מהצרה.

14. the bitch is back

אליס וואנדרלנד-
    את אומרת לוולפיקס שאולי יש משהו מעניין באגם, וולפיקס מהנהנת והולכת איתך, את רואה שזה נהר ארוך מאוד ואי אפשר לחצות אותו בלי חפצים מיוחדים, הפוקימונים שנמצאים שם נמצאים רחוק ממך ואין לך גישה אליהם.
    את רואה שוולפיקס קצת נרתעת מן המים, היא לא אוהבת מים.

"אל תפחדי" אומר לה בחיוך "בואי נחפש פוקימון אחר" אומר ואתרחק מהמים ואחפש פוקימון מסוג רגילץ
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. אבל הופיר יותר
    Originally posted by yossi@Mar 18 2010, 10:35 AM
    ג&#39;ק אורטון-
    צ&#39;ארמנדר מיד קם ומחייך, הוא קופץ עליו קקניאה בדחיפה ומעיף אותו, צ&#39;ארמנדר רץ במהירות אל קקניאה ומשתמש בשריטה חזקה, אתה רואה איזה מהיר הוא.
    קקניאה מיד יורה טיל סיכות על צ&#39;ארמנדר וצ&#39;ארמנדר עף אחורה, קקניאה טוען אגרוף מחט חזק במיוחד&#33; צ&#39;ארמנדר לא יודע מה לעשות.
    "אתה מהיר מספיק, חכה לרגע הנכון ביותר ואז קפוץ" אני אומר לו בלחש ומקווה שזה יצליח.
    "מלמעלה תשתמש מהר בשריטה, עם כל הכוח" אני מוסיף גם כן בלחש ומחכה.
    חמוף

עמוד 12 מתוך 14 ראשוןראשון ... 21011121314 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •