Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314
מציג תוצאות 196 עד 206 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 08:52 PM
    תומאס בלאק-
    האחות ג'וי מביטה בך בהלם ואומרת, ''אתה לא יודע על הלוחם המיסתורי? אוקיי, כנראה שבאמת אתה חדש בעניינים האלה.'' אומרת האחות ג'וי ומוסיפה, ''הלוחם המיסתורי הוא מאמן פוקימונים חזק במיוחד, הוא הגיע לעיר אורבורג והצליח לנצח את מאמן המכון רוראק עם פוקימון אחד בלבד! פוקימון מיסתורי במיוחד וחזק בצורה אדירה, אף אחד לא יודע איזה פוקימון זה היה, רק רוראק...ורוראק נשבע לשמור את זה בסודיות מוחלטת.'' אומרת האחות ג'וי.
    "ואו..." אני אומר בהתפעלות. אני מנסה בינתיים לחמוק החוצה מהמרכז אחרי הריפוי כדי לאמן את הפוקימונים שלי לקראת קרב המכון.

2. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 28 2010, 11:10 PM
    יאללה חברים, מרתון לילה לבן! (:

אליס וואנדרלנד-
    וולפיקס מחייכת אליך, שניכן הולכות אל הבקתה, וולפיקס מתחילה לצעוד בזהירות, כנראה היא מרגישה שיש מישהו בבקתה הזאת.
    אתן מגיעות יחד לדלת הבקתה, ולפתע היא נפתחת! אדם גבוה, בעל גוף מפותח ודלי ענק בידו הימנית נמצא בפתח הדלת, ''שלום, מי את?'' הוא אומר ופונה אליך.

"שמי אליס" אומר בחיוך "ניראה לי שהלכתי לאיבוד ואני לא יודעת כ"כ איפה אני" אומר לו בחיוך מתחנף
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 08:52 PM
    ברנדון רוקס-
    אתה מתבאס שנשארו עשרה קילומטרים לעיר אורבורג, אתם מתחילים ללכת ולאחר הרבה זמן מגבי וטריקו מתחילים להתעייף, הם מסתכלים עליך ואז מסתכלים לפוקדורים שלהם, נראה שהם רוצים לחזור לפוקדור שלהם.
    אומר "טוב תחזרו, אין טעם שכולנו נתעייף" ואחזיר אותם לפוקדורים שלהם, ואז אמשיך להתקדם לבד, מבואס מזה שאני הולך לבד ונשארה עוד דרך כל-כך ארוכה

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 07:52 PM

דיוויד לייק-
    סקווירטל נענה בחיוב, הוא משתמש בקרן בועות חזקה במיוחד אך סקורפי שוב עוצר את קרן הבועות עם זנב רעל, סקווירטל מיד קופץ אל סקורפי ומשתמש בדחיפה בעוצמה חזקה במיוחד, סקורפי מאבד את כל כוחותיו ועף אחורה בעוצמה אדירה, הוא מנסה להתאושש ולקום אך מתעלף מיד. סקווירטל מחייך אך הוא גם מאבד את כוחותיו ומתעלף.

"עבודה מעולה סקווירטל, חזור" אומר ואחזיר את סקווירטל לפוכדור בעודי שולף פוכדור ריק וזורק על סקורפי.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 29 2010, 07:52 PM
    אדם מייקלז-
    פיפלאפ מיד יוצא מהפוקדור, הוא נבהל מהאוונדום אך מנסה להילחם בשבילך.
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, האוונדום מיד תוקף בלהביור עצום ופיפלאפ משתמש בקרן בועות, קרן הבועות גוברת על הלהביור והאוונדום נפגע ועף אחורה.
    האוונדום לא מוותר, הוא משתמש שוב בלהביור חזק יותר מהקודם, והלהביור מתקדם במהירות אדירה אל פיפלאפ!
    "פיפלאפ תשתמש בקרן בועות על הרצפה כדי לקפוץ לגובה, ומהאוויר תשתמש שוב בקרן בועות על האונדום! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה מנסה לחמוק מין הריב הנוראי של הכתבים, ואתה מצליח.
    אתה יוצא החוצה ונושם לרווחה, אתה רואה לפתע מקום אימונים נהדר, שדה ענק שנמצא ממש מולך, משמאלך נמצא המכון.

אליס וואנדרלנד-
    &#39;&#39;אה..את מאמנת חדשה, לנו יש ציוד שיוכל להעביר אותך בנהר שם.&#39;&#39; הוא אומר ומצביע על הנהר, &#39;&#39;רוצה לעבור שם? אני כבר אומר, זה יהיה מסע מסוכן ותצטרכי לשמור טוב על הפוקדורים שלך ועל הציוד שלך.&#39;&#39; אומר האיש ונכנס שוב לבקתה, הוא חוזר עם ציוד צלילה מיוחד.

ברנדון רוקס-
    אתה מחזיר מיד את מגבי וטריקו, אתה ממשיך ללכת המון, אתה מתעייף קצת אך ממשיך בדרך, לאחר המון זמן אתה מגיע לשלט שאומר, &#39;&#39;העיר אורבורג נמצאת במרחק של שלושה קילומטרים.&#39;&#39;

דיוויד לייק-
    אתה משבח את סקווירטל על עבודתו, אתה מחזיר אותו לפוקדור וזורק פוקדור על סקורפי, הפוקדור שואב את סקורפי והוא מתחיל לזוז, לאחר הרבה תזוזות הפוקדור נעצר&#33; *תפסת סקורפי&#33;*

אדם מייקלז-
    פיפלאפ משתמש מיד בקרן בועות כדי לקפוץ, הוא מצליח ואז הוא יורה קרן בועות אל האוונדום, האוונדום מיד מתחמק ומשתמש בלהביור שוב, פיפלאפ מקבל את כל העוצמה של הלהביור ונשרף קשות, הוא נופל אל האדמה אך מתאושש.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 06:18 AM
    ברנדון רוקס-
    אתה מחזיר מיד את מגבי וטריקו, אתה ממשיך ללכת המון, אתה מתעייף קצת אך ממשיך בדרך, לאחר המון זמן אתה מגיע לשלט שאומר, &#39;&#39;העיר אורבורג נמצאת במרחק של שלושה קילומטרים.&#39;&#39;
    אומר בזעם ובתסכול "עדיין יש עוד שלושה קילומטרים? איך אני עובר את זה? אין מה לעשות, אני חייב לנוח" ואחפש עץ באיזור. ברגע שאמצע אחד אלך ואשב מתחתיו, ואוציא את מגבי וטריקו שינוחו מחוץ לפוקדורים קצת. אם אין עץ פשוט אשען על השלט ואוציא אותם כדי שינוחו מחוץ לפוקדורים.

8. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 05:18 AM

אליס וואנדרלנד-
    &#39;&#39;אה..את מאמנת חדשה, לנו יש ציוד שיוכל להעביר אותך בנהר שם.&#39;&#39; הוא אומר ומצביע על הנהר, &#39;&#39;רוצה לעבור שם? אני כבר אומר, זה יהיה מסע מסוכן ותצטרכי לשמור טוב על הפוקדורים שלך ועל הציוד שלך.&#39;&#39; אומר האיש ונכנס שוב לבקתה, הוא חוזר עם ציוד צלילה מיוחד.

"תודה, אבל אין דרך אחרת להגיע לעיר?" אשאל בחיוך רחב ככל שאוכל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    אתה משבח את סקווירטל על עבודתו, אתה מחזיר אותו לפוקדור וזורק פוקדור על סקורפי, הפוקדור שואב את סקורפי והוא מתחיל לזוז, לאחר הרבה תזוזות הפוקדור נעצר&#33; *תפסת סקורפי&#33;*

"יש&#33;" אקרא בשמחה ואקח את הפוכדור של סקורפי.
    "בעזרת שני הקשוחים האלו, אף אחד&#39; לא יביס אותי&#33;" אומר בביטחון ואמשיך להתקדם, מרוצה מלכידתי.

10. משתמש מנוסה

אדם מייקלז-
    פיפלאפ משתמש מיד בקרן בועות כדי לקפוץ, הוא מצליח ואז הוא יורה קרן בועות אל האוונדום, האוונדום מיד מתחמק ומשתמש בלהביור שוב, פיפלאפ מקבל את כל העוצמה של הלהביור ונשרף קשות, הוא נופל אל האדמה אך מתאושש.
    "אוקיי פיפלאפ אני סומך עלייך אל תוותר&#33; "
    "תשתמש בניקור ומיד לאחר מכן בדחיפה, ואחר כן אני רוצה שתברח אחורה תוך כדי שימוש בקרן בועות&#33; "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 30 2010, 06:18 AM
    תומאס בלאק-
    אתה מנסה לחמוק מין הריב הנוראי של הכתבים, ואתה מצליח.
    אתה יוצא החוצה ונושם לרווחה, אתה רואה לפתע מקום אימונים נהדר, שדה ענק שנמצא ממש מולך, משמאלך נמצא המכון.
    אני מוציא החוצה את טורצ&#39;יק "בסדר, בוא ננסה למצוא לנו בשדה פוקימון עשב לצוות שלנו, וגם נתאמן קצת&#33;" אני אומר לו בשמחה.

עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •