Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 09:05 PM
    אדם מייקלז-
    פיקאצ'ו נראה ממש מותש, הנערה אומרת לו מה לעשות אך הוא לא יכול, הוא ממש עייף מכל הקרבות.
    פיפלאפ מנצל את ההזדמנות, הוא קופץ גבוה בעזרת קרן הבועות ונוחת עם ניקור ופוגע חזק מאוד בפיקאצ'ו, פיקאצ'ו מתעלף!
    ''אני לא מאמינה, הוא ניצח אותי?!'' אומרת הנערה וכל הקהל מתפזר באכזבה, היא מחזירה את פיקאצ'ו ומתקרבת אליך, ''אני לא יודעת מי אתה, אבל כל הכבוד.. ניצחת אותי.'' אומרת הנערה ומסתכלת עליך, לאחר כמה שניות היא מקרבת את השפתיים שלה אליך.

אתקרב גם לכיוונה עם השפתיים שלי ואתן לה נשיקה קטנה
    "אולי ניפגש בעתיד " אומר לה ואקרוץ אליה ;)
    "בוא פיפלאפ, עבודה טובה " אומר לו ואתחיל ללכת משם

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    אליס וואנדרלנד-
    את אומרת שאת רוצה את בורמי, בורמי לאחר מילותייך מסכים להילחם איתך, והופיפ נענה לאתגר.
    הופיפ מתחיל להילחם בבורמי, ואת רואה שהוא לא צריך עזרה.
    הנער מתקרב אליך ואומר, &#39;&#39;אז... מה דעתך להיות חברה שלי?&#39;&#39; הוא אומר ומביט בך.

אדם מייקלז-
    אתה גם מתקרב אליה ומנשק אותה, אך היא מושכת את הנשיקה לנשיקה ארוכה.
    אתם מסיימים להתנשק והיא אומרת לך, &#39;&#39;מהרגע שראיתי אותך, ראיתי שאני מחבבת אותך.&#39;&#39; היא אומרת ומחייכת, &#39;&#39;אולי אוכל להצטרף אליך למסע?&#39;&#39; היא מוסיפה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 09:24 PM
    אליס וואנדרלנד-
    את אומרת שאת רוצה את בורמי, בורמי לאחר מילותייך מסכים להילחם איתך, והופיפ נענה לאתגר.
    הופיפ מתחיל להילחם בבורמי, ואת רואה שהוא לא צריך עזרה.
    הנער מתקרב אליך ואומר, &#39;&#39;אז... מה דעתך להיות חברה שלי?&#39;&#39; הוא אומר ומביט בך.

"אתה לא מכיר אותי בכלל&#33;" אומר לו בכעס "אולי אני פסיכופתית אולי במקום ישר חברה תתחיל עם ידידה?" אשאל ואנסה להיות מנומסת.
    "בלוסו תשתמש בדחיפה ואם הוא פוגע בך תישתמש בסינטזה" אקרא בביטחון
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 09:24 PM

אדם מייקלז-
    אתה גם מתקרב אליה ומנשק אותה, אך היא מושכת את הנשיקה לנשיקה ארוכה.
    אתם מסיימים להתנשק והיא אומרת לך, &#39;&#39;מהרגע שראיתי אותך, ראיתי שאני מחבבת אותך.&#39;&#39; היא אומרת ומחייכת, &#39;&#39;אולי אוכל להצטרף אליך למסע?&#39;&#39; היא מוסיפה.
    "את יודעת מה...אני אשמח " אומר לה
    "בואי נלך יחדיו למכון?" אשאל אותה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 5 2010, 09:05 PM
    תומאס בלאק-
    טורצ&#39;יק משתמש במבט על אלקיד, אלקיד משתתק וטורצ&#39;יק משתמש בשריטה, אלקיד המבולבל עף הצידה אך מפרק המון עוצמה על טורצ&#39;יק כשהוא מנחית בו אגרוף רעם.
    "טורצי&#39;ק, אתה בסדר?&#33;" אני שואל אותו בדאגה ומנסה לראות מה איתו "אל תוותר, השתמש בגיצים&#33;" אני מצווה עליו.

6. משתמש מנוסה
    אליס וואנדרלנד-
    הנער מחייך מעט וממש שמח, &#39;&#39;ציפיתי שתגידי את זה.. האמת שרציתי להיות ידיד שלך.&#39;&#39; אומר הנער ומחייך אליך.
    אתם ממשיכים לדבר ורואים שהופיפ הביס את בורמי, כנראה שבורמי לא רצה אפילו להילחם, ורצה כבר להצטרף אליך.
    הופיפ מחייך אליך ומחכה שתתפסי את בורמי.

אדם מייקלז-
    &#39;&#39;כן&#33; אני ממש אשמח&#33;&#39;&#39; אומרת הנערה ומחבקת אותך.
    היא מחזירה את פיקאצ&#39;ו לפוקדור שלה ואתם ממשיכים להתקדם, לפתע אתה מבחין בראלטס חמוד שמסתובב לו באותו שדה~
    &#39;&#39;הי, איזה ראלטס חמוד, אתה מתכוון ללכוד אותו?&#39;&#39; אומרת הנערה ומסתכלת עליך.

תומאס בלאק-
    טורצ&#39;יק מנער את עצמו ומחייך אליך, נראה שהוא בסדר.
    אלקיד מחייך חיוך גדול למראה הפוקימון שלך שלא מוותר, ואוגר עוד פעם אנרגיית חשמל, טורצ&#39;יק מיד משתמש בגיצים ופוגע באלקיד שעף אחורה בכאבים.
    אלקיד ממש מתעצבן, ומשחרר מכת ברק אדירה שמחשמלת את כל האזור, טורצ&#39;יק נפגע קשה.

ברנדון רוקס-
    אתה יוצא מן המערה בבילבול מוחלט, אתה חושב לעצמך האם יש עוד דרך שאפשר לעבור ממנה.
    אתה מחליט לנסות להיכנס שוב, אך הילד עוצר אותך, &#39;&#39;קשה לך להתמצאות במערה? או שאתה לא רואה משהו? תחפש פוקימון אש.. הוא יעזור לך במערה.&#39;&#39; אומר הילד ומחייך אליך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 6 2010, 02:02 PM

אדם מייקלז-
    &#39;&#39;כן&#33; אני ממש אשמח&#33;&#39;&#39; אומרת הנערה ומחבקת אותך.
    היא מחזירה את פיקאצ&#39;ו לפוקדור שלה ואתם ממשיכים להתקדם, לפתע אתה מבחין בראלטס חמוד שמסתובב לו באותו שדה~
    &#39;&#39;הי, איזה ראלטס חמוד, אתה מתכוון ללכוד אותו?&#39;&#39; אומרת הנערה ומסתכלת עליך.

"כן..אני מתכנן לפחות " אומר לנערה(איך קוראים לה לעזאזל?)
    "קדימה פיפלאפ&#33; " אצעק ואוציא החוצה את פיפלאפ
    "תתקוף את ראלטס בדחיפה ובועות&#33; "

8. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה יוצא מן המערה בבילבול מוחלט, אתה חושב לעצמך האם יש עוד דרך שאפשר לעבור ממנה.
    אתה מחליט לנסות להיכנס שוב, אך הילד עוצר אותך, &#39;&#39;קשה לך להתמצאות במערה? או שאתה לא רואה משהו? תחפש פוקימון אש.. הוא יעזור לך במערה.&#39;&#39; אומר הילד ומחייך אליך.
    "איך אני אמור לתפוס פוקימון אש? טריקו פצוע ומתקפות אש פוגעות בו בצורה חמורה. גם אם אני אמצא פוקימון אש הוא יביס את טריקו בלי להתאמץ&#39;

9. the bitch is back
    אליס וואנדרלנד-
    הנער מחייך מעט וממש שמח, &#39;&#39;ציפיתי שתגידי את זה.. האמת שרציתי להיות ידיד שלך.&#39;&#39; אומר הנער ומחייך אליך.
    אתם ממשיכים לדבר ורואים שהופיפ הביס את בורמי, כנראה שבורמי לא רצה אפילו להילחם, ורצה כבר להצטרף אליך.
    הופיפ מחייך אליך ומחכה שתתפסי את בורמי.

"קדימה בורמי ברוכה הבאה&#33;" אקרא ואזרוק עליו פוקדור.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    אדם מייקלז-
    אולי תשאל אותה? XD בילי.
    ---
    בילי מחייכת אליך ומאחלת לך בהצלחה, אך לפני שאתה מוציא את פיפלאפ ונלחם בראלטס היא אומרת, &#39;&#39;אממ..מצטערת, אבל חשבתי על זה קצת, אולי דרכינו נפרדות, אני צריכה בכל זאת להגיע לליגה ולנצח שם.&#39;&#39; אומרת בילי ואז מוסיפה, &#39;&#39;מצטערת, אולי ניפגש בעתיד.&#39;&#39; היא אומרת והולכת מן המקום.
    ראלטס מסתכל עליך ואתה מוציא את פיפלאפ, פיפלאפ מחייך ומתכונן לקרב.
    פיפלאפ רץ במהירות אל ראלטס ותוקף בדחיפה, ראלטס המופתע עף הצידה ופיפלאפ יורה קרן בועות אל ראלטס, ראלטס משתמש בצוות כפול ולא נפגע מקרן הבועות.
    ראלטס פותח במתקפה, הוא משתמש בהשתגרויות רבות שמפתיעות אותך ופיפלאפ מתבלבל, ראלטס מתנגש בפיפלאפ בחוזקה עם דחיפה ופיפלאפ עף אליך.

ברנדון רוקס-
    אתה אומר את זה לילד, הילד מחייך אליך ואומר, &#39;&#39;חכה, יש לי מדקיפ, אולי מדקיפ שלי יעזור לטריקו שלך לתפוס פוקימון אש?&#39;&#39; אומר הילד ומוציא את מדקיפ שלו, &#39;&#39;שנתחיל לחפש?&#39;&#39; אומר הילד ומתחיל לחפש עם מדקיפ פוקימון אש באזור.

אליס וואנדרלנד-
    ברוכה הבאה? זה זכר.
    ----
    הנער מחייך ואומר, &#39;&#39;כל הכבוד, לכדת בורמי.&#39;&#39; ואז מתקרב אליך, &#39;&#39;תשמעי, אני לא רוצה להפריע לך, אז נדמה לי שאני אמשיך במסע שלי... אני אבקר אותך מדי פעם.&#39;&#39; אומר הנער ומחייך, הוא מנשק אותך בלחי והולך משם.
    את זורקת פוקדור על בורמי, הפוקדור מסתובב ימינה ושמאלה, הופיפ מסתכל על הפוקדור ולאחר כמה שניות הפוקדור נעצר. *תפסת בורמי&#33;*

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 6 2010, 06:45 PM

אליס וואנדרלנד-
    ברוכה הבאה? זה זכר.
    ----
    הנער מחייך ואומר, &#39;&#39;כל הכבוד, לכדת בורמי.&#39;&#39; ואז מתקרב אליך, &#39;&#39;תשמעי, אני לא רוצה להפריע לך, אז נדמה לי שאני אמשיך במסע שלי... אני אבקר אותך מדי פעם.&#39;&#39; אומר הנער ומחייך, הוא מנשק אותך בלחי והולך משם.
    את זורקת פוקדור על בורמי, הפוקדור מסתובב ימינה ושמאלה, הופיפ מסתכל על הפוקדור ולאחר כמה שניות הפוקדור נעצר. *תפסת בורמי&#33;*
    שיהיה~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עבודה מצויינת הופיפ&#33;" אומר לו בגאווה ואמשיך ללכת לכיוון העיר הבאה.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    טורצ&#39;יק מנער את עצמו ומחייך אליך, נראה שהוא בסדר.
    אלקיד מחייך חיוך גדול למראה הפוקימון שלך שלא מוותר, ואוגר עוד פעם אנרגיית חשמל, טורצ&#39;יק מיד משתמש בגיצים ופוגע באלקיד שעף אחורה בכאבים.
    אלקיד ממש מתעצבן, ומשחרר מכת ברק אדירה שמחשמלת את כל האזור, טורצ&#39;יק נפגע קשה.

"קדימה טורצ&#39;יק, אל תוותר&#33; השב עם מתקפת מבט נוספת וגיצים&#33;" אני מצווה עליו.

13. משתמש מנוסה
    אדם מייקלז-
    אולי תשאל אותה? XD בילי.
    ---
    בילי מחייכת אליך ומאחלת לך בהצלחה, אך לפני שאתה מוציא את פיפלאפ ונלחם בראלטס היא אומרת, &#39;&#39;אממ..מצטערת, אבל חשבתי על זה קצת, אולי דרכינו נפרדות, אני צריכה בכל זאת להגיע לליגה ולנצח שם.&#39;&#39; אומרת בילי ואז מוסיפה, &#39;&#39;מצטערת, אולי ניפגש בעתיד.&#39;&#39; היא אומרת והולכת מן המקום.
    ראלטס מסתכל עליך ואתה מוציא את פיפלאפ, פיפלאפ מחייך ומתכונן לקרב.
    פיפלאפ רץ במהירות אל ראלטס ותוקף בדחיפה, ראלטס המופתע עף הצידה ופיפלאפ יורה קרן בועות אל ראלטס, ראלטס משתמש בצוות כפול ולא נפגע מקרן הבועות.
    ראלטס פותח במתקפה, הוא משתמש בהשתגרויות רבות שמפתיעות אותך ופיפלאפ מתבלבל, ראלטס מתנגש בפיפלאפ בחוזקה עם דחיפה ופיפלאפ עף אליך.

"אוקיי פיפלאפ תתמקד&#33; "
    "תתקוף בדחיפה משלך ולאחר מכן בניקור&#33; תתמקד בראלטס&#33; "

14. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    אתה אומר את זה לילד, הילד מחייך אליך ואומר, &#39;&#39;חכה, יש לי מדקיפ, אולי מדקיפ שלי יעזור לטריקו שלך לתפוס פוקימון אש?&#39;&#39; אומר הילד ומוציא את מדקיפ שלו, &#39;&#39;שנתחיל לחפש?&#39;&#39; אומר הילד ומתחיל לחפש עם מדקיפ פוקימון אש באזור.
    אומר "כן תודה רבה, מדקיפ הוא פוקימון מים אז יש לו יתרון נגד פוקימוני אש" ואוציא את מדקיפ, שנסייר ביחד עם הילד במטרה למצוא פוקימון אש ולתפוס אחד

15. משתמש מנוסה
    שם בפורום:הבאדו האכזרי
    גיל במציאות:13
    שם במשחק(עם שם משפחה) :תום ביטון
    גיל במשחק:15
    רקע(לפחות שלושה שורות , אני מנסה לעשות משחק מושקע .) : תום הוא ילד ממוצע. אבל ככשמע שצוות רוקט לא הצליחו לתפוס את ארטיקונו ושצוותים אקווה ומגמה לא הצליחו לתפוס את רג&#39;י סטיל ליבו התמלה תקווה שאולי הוא יצליח ללכוד אותם ובעזרתם ובעזרת פוקימונים אחרים לנצח את הצוותים ולהחזיר את כדור הארץ לידי בני האדם הפשוטים. תום היה ילד של בית והדבר הכי מסוכן שעשה היה לישון מחוץ לבית בחצר ולהתבונן על הפוקימונים שהיו באים בלילות. הוא לעולם לא חשב שהוא יצטרך להילחם באותם צוותים רשעים, למרות שבליבו תמיד קיווה. תום היה יותר ילד של אמא, הוא אף פעם לא היה ממש רחוק ממנה.
    ספרייט/תמונה:
    הערה לספרייט/תמונה , הינה עוד קטגוריה שתוכלו אם אין לכם ספרייט או תמונה:
    תיאור הדמות: דיי נמוך יחסית לגילו. לא חזק במיוחד אבל חכם יותר מכל הילדים בגילו. אוהב לצאת לטבע להסתכל על פוקימונים ועל התנהגותם
    הפוקימון שבחרתם:
    הערות/בקשות: אין P:

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •