Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 206
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Feb 8 2010, 11:41 AM
    אדם מייקלז-
    אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ומחזיר אותו לפוקדור.
    אתה מיד לוקח פוקדור ריק וזורק על ראלטס, ראלטס נשאב אל הפוקדור והפוקדור זז קדימה ואחורה ומסתחרר, לאחר כמה שניות הוא נעצר. *לכדת ראלטס!*

"אני כל כך גאה בך פיפלאפ! " אומר באושר ואקח את הפודכור של ראלטס לידיי
    לאחר מכן אמשיך להתקדם לעבר אורבורג לקרב המכון הראשון שלי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    הינה, המשכת (:
    -----
    אתה מעודד את מדקיפ והילד מצווה על מדקיפ להשתמש בשריטה ואז באקדח מים, מגבי כבר נראה תשוש ומשתמש בשריטה גם הוא, שניהם שורטים אחד את השני ומדקיפ משתמש באקדח מים בכל כוחו, מגבי נפגע חזק ומתעלף.
    מדקיפ מתעלף לאחר-מכן גם הוא. הילד מחזיר אותו לפוקדור ומשבח אותו על עבודתו, ואז פונה אליך, &#39;&#39;קדימה תלכוד אותו.&#39;&#39; אומר הילד ומחייך.
    זו היית האופציה היחידה

3. משתמש מנוסה
    סורי כולם.
    הייתי בהעדרות ולכן המשחק נסגר, אך הוא נפתח מחדש&#33; (:
    מקווה שתמשיכו להגיב.

אליס וואנדרלנד-
    את מתכופפת אל הוולפיקס הקטנה, היא מעט נבהלת ממך ומתרחקת הצידה, אך היא מביטה בך לרגע, מבט מאוד אתגרי ומזיזה את רגליה, היא מביטה אל הפוקדורים שלך ורוצה שתלחמי בה.

אדם מייקלז-
    אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ושם את ראלטס עם הפוקדורים שלך.
    אתה מתחיל ללכת לך לכיוון העיר אורבורג, השדה נראה ארוך ואין סופי, אתה ממש מתחיל להתעייף, אבל אתה מגיע למפל קטן ולידו נמצאת מערה, המערה חסומה ולידה נמצא שלט שבו כתוב: &#39;&#39;היזהרו, צוות אקווה הרשע בקרבת מקום.&#39;&#39; אתה מבין שכנראה יש בסביבה צוות רשע, אך מחליט לעצור ליד המפל ולחשוב.

ברנדון רוקס-
    אתה מודה לילד, הוא משיב לך בחיוך ואתה מוציא פוקדור, אתה זורק אותו על מגבי הקטן והפוקדור מתחיל להסתובב, הוא מסתובב ומסתובב ולבסוף נעצר. *תפסת מגבי&#33; יעודכן בהמשך.*
    &#39;&#39;מזל טוב ברנדון&#33;&#39;&#39; אומר לך הילד ואתה מתרגש שתפסת פוקימון חדש.

תומאס בלאק-
    אם לא שמת לב (: הגבתי לך בתגובה הקודמת.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Feb 24 2010, 11:50 PM
    סורי כולם.
    הייתי בהעדרות ולכן המשחק נסגר, אך הוא נפתח מחדש&#33; (:
    מקווה שתמשיכו להגיב.

אליס וואנדרלנד-
    את מתכופפת אל הוולפיקס הקטנה, היא מעט נבהלת ממך ומתרחקת הצידה, אך היא מביטה בך לרגע, מבט מאוד אתגרי ומזיזה את רגליה, היא מביטה אל הפוקדורים שלך ורוצה שתלחמי בה.

"טוב אז צא בורמי תישתמש בחתך זעם ואז דחיפה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    טורצ&#39;יק משתמש במבט, אך לא מצליח למקד את המתקפה על אלקיד, טורצ&#39;יק מאוד נפגע והוא נושם בכבדות.
    אלקיד טוען את כל אנרגיית החשמל שלו וטורצ&#39;יק טוען אנרגיית אש, הוא יורה את הגיצים בכל הכוח על אלקיד ואלקיד מנסה לחסום את הגיצים עם אגרוף רעם, שניהם נפגשים לפיצוץ ענק ועפים אחורה.
    טורצ&#39;יק מתעלף על המקום, למרבה ההפתעה אלקיד קם, כולו חשמלי, אתה מאוד חושש ומתכוון לקחת את טורצ&#39;יק ולברוח, אך אלקיד נופל מיד לאחר מכן ומתעלף.
    "טורצ&#39;יק&#33;" אני קורא וממהר לבדוק מה מצבו. לאחר מכן, אני מסתכל לעבר אלקיד המעולף. אני מסתכל על טורצ&#39;יק ואז מהנהן בראשי. אני קם ושולף פוכדור ריק מכיסי "צא פוכדור&#33;" אני קורא ומשליך אותו על אלקיד המעולף.

6. משתמש מנוסה
    עריכה:
    נפתח מחדש לאחר הסברה בנוגע לסיבות הפתיחה.
    ברנדון רוקס-
    אתה מודה לילד, הוא משיב לך בחיוך ואתה מוציא פוקדור, אתה זורק אותו על מגבי הקטן והפוקדור מתחיל להסתובב, הוא מסתובב ומסתובב ולבסוף נעצר. *תפסת מגבי&#33; יעודכן בהמשך.*
    &#39;&#39;מזל טוב ברנדון&#33;&#39;&#39; אומר לך הילד ואתה מתרגש שתפסת פוקימון חדש.
    אני אשאל את הילד "אתה עדיין בטוח שאתה לא רוצה להצטרף אלי במסע לצד השני של המערה? אני לא חושב שאני אוכל לעבור את המערה לבד, ובסופו של דבר שנינו רוצים לעבור אותה. מה אתה אומר? תבוא איתי?"

7. משתמש מנוסה
    אליס וואנדרלנד-
    בורמי יוצא מן הפוקדור בשמחה, וולפיקס מחייכת ותוקפת את בורמי, בורמי מיד מפתיע אותה ומשתמש בחתך זעם שמעיף אותה לשיחים, בורמי ממהר להתקיף אותה עם דחיפה, אך היא קופצת מן השיח ומשתמשת בשריטה, היא לא מפסיקה ובורמי נפגע קשה, וולפיקס מסיימת את השריטות עם דחיפה ומעיפה את בורמי הפגוע אליך.
    בורמי מתאושש, ומביט בך חסר תקוות.

תומאס בלאק-
    אתה מסתכל מיד על טורצ&#39;יק, הוא נראה פגוע מאוד ואתה לא מסוגל להסתכל עליו, אך הוא עשה את עבודתו בצורה מצויינת.
    אלקיד מנגד, מוטל על הרצפה פגוע במיוחד, ולא מצליח לזוז בכלל, אתה זורק את הפוקדור והפוקדור מתחיל להתגלגל במקום, לאחר כמה שניות הפוקדור עומד במקומו ולא זז, *תפסת אלקיד&#33;*.

ברנדון רוקס-
    הילד מחייך אליך אך מניד לשלילה, &#39;&#39;אני עדיין לא מוכן ללכת לעיר אורבורג, מדקיפ שלי לא מוכן עדיין.&#39;&#39; אומר הילד ואז מוסיף, &#39;&#39;אבל..בהצלחה לך&#33;&#39;&#39; אומר הילד ומנופף לך לשלום.
    אתה מסתכל על המערה, עכשיו יש לך מגבי ותוכל להשתמש בו כדי לעבור, אך אתה עדיין חושש מהמערה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. the bitch is back
    Originally posted by yossi@Mar 9 2010, 09:17 PM
    אליס וואנדרלנד-
    בורמי יוצא מן הפוקדור בשמחה, וולפיקס מחייכת ותוקפת את בורמי, בורמי מיד מפתיע אותה ומשתמש בחתך זעם שמעיף אותה לשיחים, בורמי ממהר להתקיף אותה עם דחיפה, אך היא קופצת מן השיח ומשתמשת בשריטה, היא לא מפסיקה ובורמי נפגע קשה, וולפיקס מסיימת את השריטות עם דחיפה ומעיפה את בורמי הפגוע אליך.
    בורמי מתאושש, ומביט בך חסר תקוות.

"קדימה בורמי דחיפה, לאחר מכן חיתוך זעם&#33;" אקרא ואנסה לעודד אותו.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ברנדון רוקס-
    הילד מחייך אליך אך מניד לשלילה, &#39;&#39;אני עדיין לא מוכן ללכת לעיר אורבורג, מדקיפ שלי לא מוכן עדיין.&#39;&#39; אומר הילד ואז מוסיף, &#39;&#39;אבל..בהצלחה לך&#33;&#39;&#39; אומר הילד ומנופף לך לשלום.
    אתה מסתכל על המערה, עכשיו יש לך מגבי ותוכל להשתמש בו כדי לעבור, אך אתה עדיין חושש מהמערה.
    אחשוב לעצמי &#39;ריהורן החזק ההוא יצא מהמערה, אבל עכשיו יש לי את מדקיפ, וטריקו יתאושש בקרוב&#39; בעודי מחזיר אותו לפוקדור מתוך מים האגם. אומר לעצמי "זה לא משנה&#33; אני מוכן&#33;" בקול מעודד ואנסה להעיר את רוחי, ולאחר כמה שניות אשפיל מבטי ואומר בקול חלש ומבואס "על מי אני עובד? אין לי סיכוי" ואביט על המערה, חושב מה לעשות. לאחר מכן אוציע את מגבי וטריקו ואשאל אותם "חושבים שאנחנו נצליח לעבור את המערה?"

10. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק-
    אתה מסתכל מיד על טורצ&#39;יק, הוא נראה פגוע מאוד ואתה לא מסוגל להסתכל עליו, אך הוא עשה את עבודתו בצורה מצויינת.
    אלקיד מנגד, מוטל על הרצפה פגוע במיוחד, ולא מצליח לזוז בכלל, אתה זורק את הפוקדור והפוקדור מתחיל להתגלגל במקום, לאחר כמה שניות הפוקדור עומד במקומו ולא זז, *תפסת אלקיד&#33;*.

ברוך שובך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עשינו את זה, טורצ&#39;יק&#33;" אני קורא באושר ומחבק אותו. אני מתקרב לפוכדור של אלקיד ומרים אותו מהמקרקע "ברוך הבא לצוות, אלקיד" אני אומר לפוכדור ומכניס אותו לחגורת הפוכדורים. אני מחזיר גם את טורצ&#39;יק לפוכדור שינוח, שם את הפוכדור בחגורה וממשיך בדרך.

11. משתמש מנוסה
    שם בפורום:mor15
    גיל במציאות:14
    שם במשחק :דיוויד לייק
    גיל במשחק:14
    רקע:דיוויד נולד למשפחה קטנה במחוז קלוואה הם היו רק הוא אמו ואביו.
    מאז ומתמיד דיוויד היה אוהב פוקימונים, היו לו ספרים על גבי ספרים שלהם אך אביו אף פעם לא הרשה לו לצאת למסע, הוא אמר שפוקימונים זה מטומטם.
    יום אחד בגיל 12 לאחר שקיבל עוד סירוב מאביו ירד דיוויד למרתף הבית כשדמעות בעיניו, הוא חיפש לקרוא עוד ספר על פוקימונים אך לפתע התנגש במקרה באחד המדפים.
    הוא שפשף את ראשו בכעס עם ידו האחת ולידו השנייה נפל ספר תמונות לא מוכר ועליו היה כתוב:&#39;הרגעים היפים של ברנדון&#39;.
    דיוויד ידע על מי מדובר, כנראה שזה היה הדבר היחידי שהוא באמת ידע על הספר, ברנדון היה שמו של אביו.
    דיוויד פתח את הספר ונדהם לגלות מה שבתוכו, תמונות של מאמן פוקימונים צעיר הדומה כשתי טיפות מים לאביו.
    באחת הוא נראה מחובק עם בלסטויז זוהר שנראה חסון למדי.
    בשנייה הוא נראה עם אבסול שלו נלחם אם מאמן בעל צ&#39;אריזארד לכל היותר ולמעלה לוח תוצאות, הוא הבין שהיה זה הגמר של ליגת קנטו, זמן רב לפני שהצוותים השתלטו על המחוזות.
    לבסוף אביו נראה מחזיק גביע עם כל הצוות המלא שלו:
    בלסטויז הזוהר, אבסול, טאירניטאר, ג&#39;ולטיאן, פידג&#39;יוט וגראצ&#39;ומפ.
    אך מצד אביו הוא ראה דבר מפתיע באותה התמונה מעין צל כזה, הוא התעמק בצל ושם לב שהצל הוא בעצם איש בצוות רוקט שמחייך חיוך זודני למדי.
    לפתע קול ירידה נשמע, "תשמע..דיוויד אני מצטער על מה שקרה מקודם..." מלמל הקול של אביו כשירד במדרגות אך לפתע ראה את ברנדון אוחז בספר ונדהם.
    "מאיפה השגת את זה?&#33;" הוא שאל בזעם.
    "זה נפל עליי כשהתנגשתי באחד המדפים" הוא ענה לו.
    אביו נאנח, הוא כבר ידע שאין טעם להסתיר זאת עוד והחל מספר לברנדון את הסיפור בצרה:
    "אתה מבין, כפי שאתה רואה בתמונות כאן, אני הייתי אלוף ליגת קנטו אבל החיים לא כאלו קלים, אומנם זכיתי אך נראה היה שצוות רוקט התלהב מאוד מן הבלסטויז הזוהר שלי ומיד אחרי שיצאתי מן הליגה, הם תפסו אותי וגנבו ממני את הבלסטויז שלי ואת שאר הפוכדורים זרקו.
    שנים חיפשתי אותם אך לא יכולתי למצוא אותם, נראה שהם עשו עבודה ממש טובה.." הוא מלמל בזעם.
    "עכשיו אתה מבין למה לא רציתי שתהיה מאמן, בתפקיד הזה ישנן אכזבות רבות" אמר אביו.
    "אומנם" ענה דיוויד בחיוך, "אבל אני עדיין רוצה זאת, אם אתה היית גם לי מגיע להיות, לא כך?" הוא שאל ואביו הנהן, הם סיכמו שבעוד שנתיים דיוויד יצא למסע, ודיוויד סיכם עם עצמו שהוא ימצא את כל הפוקימונים של אביו ויקח מידי צוות רוקט את הבלסטויז הזוהר.
    והנה,הגיע היום, עברו להן שנתיים ודיוויד בן 14, מוכן לצאת לו למסע, אל הלא נודע.
    ספרייט/תמונה:
    תיאור הדמות:נחוש, היפראקטיבי, בעל חוש הומור, אסטרטג מעולה, מגושם, שטותי(רציני כשצריך), בעל נטייה להסתבך בצרות.
    הפוקימון שבחרתם:סקווירטל
    הערות/בקשות:להירשם

12. משתמש מנוסה
    אליס וואנדרלנד-
    בורמי מיד מחייך ומשתמש בדחיפה, וולפיקס שזינקה על בורמי הופתעה מהתקפת הנגד ועפה משם, בורמי מיד משתמש בחתך זעם ומעיף את וולפיקס לשיחים בכאבים.
    וולפיקס מתעצבנת, היא משתמש בגחלת ושורפת את בורמי, בורמי מתקשה להמשיך ובקושי עומד, וולפיקס מחייכת ואוגרת את אנרגיית האש שלה, בורמי זז בכבדות ולא יכול לעצור אותה, אתה מתחיל לדאוג.

ברנדון רוקס-
    אין לך מדקיפ XD
    ----
    אתה חושש מהכניסה למערה, אתה מוציא את מגבי וטריקו והם מחייכים אליך, טריקו מעט פצוע אך מהנהן שכדאי להיכנס למערה, ומגבי ממש מוכן להיכנס למערה.
    מגבי מגביר את האש שלו וטריקו מכין את עצמו לכניסה למערה, שניהם מביטים במערה בלי פחד ומוכנים להיכנס איתך למערה.

תומאס בלאק-
    אתה משבח את טורצ&#39;יק על פעולותיו ומברך את אלקיד על הכניסה לצוות.
    אתה לוקח את שני הפוקדורים ומתחיל ללכת, אתה מגיע למין מעבר בין אגם ליבשה, ורואה שני אנשים עם לבוש כחול על סירה, אתה שומע כמה מילים, &#39;&#39;קיוגר, גוארדון והעיר פיירסון.&#39;&#39; אתה ממש מופתע ומנסה להסתתר כדי שלא יראו אותך.

דיוויד לייק-
    התקבלת (: כל הכבוד על הרקע.

אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
    אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם &#33;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Mar 10 2010, 09:21 PM
    ברנדון רוקס-
    אין לך מדקיפ XD
    ----
    אתה חושש מהכניסה למערה, אתה מוציא את מגבי וטריקו והם מחייכים אליך, טריקו מעט פצוע אך מהנהן שכדאי להיכנס למערה, ומגבי ממש מוכן להיכנס למערה.
    מגבי מגביר את האש שלו וטריקו מכין את עצמו לכניסה למערה, שניהם מביטים במערה בלי פחד ומוכנים להיכנס איתך למערה.
    התבלבלתי בין מדקיפ למגבי

14. the bitch is back
    אליס וואנדרלנד-
    בורמי מיד מחייך ומשתמש בדחיפה, וולפיקס שזינקה על בורמי הופתעה מהתקפת הנגד ועפה משם, בורמי מיד משתמש בחתך זעם ומעיף את וולפיקס לשיחים בכאבים.
    וולפיקס מתעצבנת, היא משתמש בגחלת ושורפת את בורמי, בורמי מתקשה להמשיך ובקושי עומד, וולפיקס מחייכת ואוגרת את אנרגיית האש שלה, בורמי זז בכבדות ולא יכול לעצור אותה, אתה מתחיל לדאוג.

"ברגע שהיא תוקפת תישתמש בהגנה ואז תפתיע אותה עם חיתוך זעם&#33;" אקרא בדאגה
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה

דיוויד לייק-
    התקבלת (: כל הכבוד על הרקע.

אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
    אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם &#33;
    אתדפק על הדלת בהתרגשות רבה.
    "פרופסורים, זה אני, דיוויד לייק באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי ולצאת למסע&#33;" אקרא כשכולי נחוש ושמח.

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •