פיצ'פצ'ו לו את הצורה או שהוא היה יכול להחליף את הסוג של השמירהOriginally posted by DragonFang@Dec 6 2007, 03:34 PM
העונה השלישית סתם דפוקה.....
איזה מכות הביאו ליובל בבצפר...
:סטגדיש:
חונך דף 93~
פיצ'פצ'ו לו את הצורה או שהוא היה יכול להחליף את הסוג של השמירהOriginally posted by DragonFang@Dec 6 2007, 03:34 PM
העונה השלישית סתם דפוקה.....
איזה מכות הביאו ליובל בבצפר...
:סטגדיש:
חונך דף 93~
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אין הגנה
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
תנו לי משחק טוב של נאורטו לGBA
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור יש לי משחק של נארוטו לGBA
אני עכשיו משחק בו
קרדיט לניצן על הזיוף
נארוטו נינגה קונסייל 2Originally posted by Lior_C@Dec 6 2007, 03:40 PM
תנו לי משחק טוב של נאורטו לGBA
יש איזה אתר אחד של משחקי GBA
gbaroms.com משהו כזה לא?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
איזה כיף!
עוד מעט אני פותח נו"ד![]()
תביא לי הורדה בבקשה, משעמם לי בלילה.Originally posted by DragonFang@Dec 6 2007, 01:41 PM
נארוטו נינגה קונסייל 2
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
תעשה מה שאני עושה..Originally posted by Lior_C@Dec 6 2007, 03:42 PM
תביא לי הורדה בבקשה, משעמם לי בלילה.
תראה סאות'פארק..
אני הורדתי מאיזה אתר של נאורוטו אם מותר ואתה רוצה אני אשלח לך בפרטי וצריך להיות רשום שם...Originally posted by Lior_C@Dec 6 2007, 03:42 PM
תביא לי הורדה בבקשה, משעמם לי בלילה.
כן תביא לי בפרטי,
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
הלכתי לראות טלווזיה ביי
וזה אחלה של פורום ^^ יותר מפוקישמוקי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מגניב לנו D:Originally posted by shadow forreterss@Dec 6 2007, 01:45 PM
הלכתי לראות טלווזיה ביי
וזה אחלה של פורום ^^ יותר מפוקישמוקי
ביי תהנה :]
[סוגד]אביב[/סוגד]
משעעממים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
קלטו איזה טמטום ילדים פותחים פורום מעריצים ליון תומרקין,
גאד איזה מסכן,חרא של שם תקעו לו...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)