טוב אולי חלקכם מכירים את סדרת הספרים "פרסי ג'קסון והאולימפיים", סדרת ספרים המתארת את המיתולוגיה היוונית בימינו.
אז עכשיו אני כותב סיפור בהשראת הספרים.
כמוכן הוא יסופר בגוף ראשון יחיד, אבל אל תגידו שאני גנב כי זה אותו רעיון אבל מבחינה שונה.
כמוכן שם הגיבור יהיה זהה אבל זה רק כי לא עלה לי בראש שם אחר
הקדמה:
סיפור זה מסופר מנקודת מבט של ילד חצוי (חצי אנושי חצי אל) בשנות העשרה של חייו.
זהות ההורה האולימפי של הילד תיחשף בהמשך הסיפור.
הסיפור יתאר את התמודדות הנער החצוי עם העולם של המיתולוגיה היוונית וחשוב מזה- התמודדות עם הזהות האמיתית שלו.
הגיבור פרסאוס ג'קסון (או פרסי ג'קסון) מעולם לא האמין באלים היווניים אף ששמע עליהם רבות.
הוא חי בתחושה שהוא ילד אנושי בעייתי מאוד.
עד שיום אחד, נחשפה בפניו זהותו האמיתית ומאז חיין השתנו, והוא נמצא בהתמודדות מתמדת עם העולם המיתולוגי שנחשב בעיניו עד אותו יום רק מיתוס שמסביר תופעות.
האם יצליח לגבור על הסכנות ולהפוך לגיבור של ממש?
או שמא לא ישרוד את העולם המיתולגי?
התשובות בסיפור.
פרק הקדמה-
שלום, שמי הוא פרסי ג'קסון.
אני בן 11 ועד לפני חודשיים החיים שלי היו הכי נורמליים שאפשר מבחינת חצוי שלא מודע לזהותו.
כמו כל החצויים שלא יודעים על עצמם דבר, חשבתי שאני פשוט ילד בעייתי.
האם אני ילד בעייתי?
הו כן.
בשביל להוכיח את זה, אני יכול לתת לכם דוגמא אחת מחיי הקצרים-
כשהייתי בכיתה ג', לפני 3 שנים יצאנו לטיול בדולפינריום.
אחד הילדים ממש עיצבן אותי בטיול והתחלנו לריב.
בשלב מסויים הכנסתי לילד אגרוף מדוייק לאף והוא מעד לכיוון הבריכה של הדולפינים.
המורים לא עשו דבר כי היינו בעצם כיתה של ילדים בעייתים ותמיד התגרות הסתיימו במכת אגרוף של אחד הצדדים.
אלה שלא הסתפקתי בזה ודחפתי את הילד לבריכת הדולפינים.
הילד התחיל לטבוע עד שהמורים שמו לב למה שקורה ואחד קפץ לבריכה לעזור לילד, שהיה בלחץ בגלל הטביעה ובגלל העובדה שדולפינים שחו סביבו.
כמובן שסילקו אותי מבית הספר.
ועוד הסיפור הזה היה כשהייתי רק בן שמונה כך שאתה יכולים להבין מה קורה איתי היום...
חוץ מהעובדה שאני בעייתי יש לי דסלקציה. אני לא מסוגל לקרוא כמו שצריך לא משנה כמה אני מנסה. האותיות כאילו רצות על הדף כשאני קורא.
רק לא מזמן גיליתי את האמת על עצמי ועל העולם המיתולוגי.
ורק לא מזמן גיליתי את זהותי האמיתית...
המשך יבוא...