מישהו יכול להביא לי סט או סטים לפוקימונים הבאים: ומה דעתכם על השישייה
מונפרנו
פרינפלפ
גרוטל
סטרביה
גירטינה
ןגרג'ומפ
קודם כל,אני לא מציע לך לוקסארי,הוא לא לא טוב ממש...
דבר שני-השישייה שלך מעולללה!אהבתי שיש לך את כל ההתחלתיים!
אני מציע לשים למונפרנו:
ROCK CLIMB(שיהיה HM's בשבילו..)
ROCK SMASH (כנ"ל)
ומתקפת אש ולוחם(כך שתנצל את היכולות שלו)
אני מציע שתנצל את יכולות הפוקימונים ותשתמש ב-HM's כמה שאתה יכול כדי שלא יהיה לך מצב שאתה תקוע...
NYO HO HO BITCH
קבל אחי אלה השישייה שלי והמתקפות:Originally posted by TheaMrAman@Jan 21 2010, 05:09 PM
קודם כל,אני לא מציע לך לוקסארי,הוא לא לא טוב ממש...
דבר שני-השישייה שלך מעולללה!אהבתי שיש לך את כל ההתחלתיים!
אני מציע לשים למונפרנו:
ROCK CLIMB(שיהיה HM's בשבילו..)
ROCK SMASH (כנ"ל)
ומתקפת אש ולוחם(כך שתנצל את היכולות שלו)
אני מציע שתנצל את יכולות הפוקימונים ותשתמש ב-HM's כמה שאתה יכול כדי שלא יהיה לך מצב שאתה תקוע...
Monferno רמה 32 בתהליך התפתחות
התקפות:
Flame Wheel
Sunny Day
Focus Punch
Flamethrower
Empoleon רמה 36
המקפות:
Brine
Surf
Wetarfull
Ice Beam
Torterra רמה 33
מתקפות:
Earthquake
Giga Drain
Bite
Solarbeam
Loxray רמה 33 מתלבט אם להחליף לGarchomp
מתקפות:
Thunder
Thunder Fang
Thunderbolt
Spark
Staravia רמה 32 תהליך פיתוח
מתקפות:
Fly
Wing Attack
Endeavor
Aerial Ace
זהו זאתי החמישייה אני מתכוון לקחת את Giratina ואז להליט אם להשאיר את Loxray אוGarchomp
בבקשה תביאו לי סטים חחחח :lol:
הסטים שלהם לא ממש טובים.
לדוגמא, ללוקסריי נתת 4 מתקפות מסוג חשמל.
לוקסריי לא צריך הרבה מתקפות חשמל, זה ננכון שהוא מקבל עליהן STAB, אבל זה מגביל מגביל אותו.
הוא לא יוכל להועיל נגד פוקימונים מסוג אדמה והוא יהיה אפקטיבי רק על פוקימוני מים ומעופף.
וגם לאמפוליאון וסטארפטור שלך יש בעיה דומה.
עוד דבר שדיי מציק זה שנתת לכולם מתקפות פיזיות ומתקפות מיוחדות שלא ממש מתאימות להם.
לדוגמא מתקפות מיוחדת לטורטרה.
לדעתי, אם אתה כבר נותן למונפרנו Sunny day אולי כדאי לך לתת לו גם Solar beam, זה יכול להשתלב דיי טוב.
וסתם שאלה, אתה משחק בDS או באימולטור [במחשב]?
אני משחק במחשב אחי אז אתה יכול להביא לי סטים בבקשה לפוקימונים שלי חחח ופיתחתי את מונפרנו לינפרנפ ואת סטרביה פיתחתי לסטרפטור אז בבקשה תביא סטים טובים אחי לכל הפוקימונים שאמרתי(אם אתה יכול חח) :lol:Originally posted by brock@Jan 22 2010, 07:04 PM
הסטים שלהם לא ממש טובים.
לדוגמא, ללוקסריי נתת 4 מתקפות מסוג חשמל.
לוקסריי לא צריך הרבה מתקפות חשמל, זה ננכון שהוא מקבל עליהן STAB, אבל זה מגביל מגביל אותו.
הוא לא יוכל להועיל נגד פוקימונים מסוג אדמה והוא יהיה אפקטיבי רק על פוקימוני מים ומעופף.
וגם לאמפוליאון וסטארפטור שלך יש בעיה דומה.
עוד דבר שדיי מציק זה שנתת לכולם מתקפות פיזיות ומתקפות מיוחדות שלא ממש מתאימות להם.
לדוגמא מתקפות מיוחדת לטורטרה.
לדעתי, אם אתה כבר נותן למונפרנו Sunny day אולי כדאי לך לתת לו גם Solar beam, זה יכול להשתלב דיי טוב.
וסתם שאלה, אתה משחק בDS או באימולטור [במחשב]?
אוקי, תבדוק מה הטבע שלהם.
יש כמה שיכולים להיות גם תוקפים מיוחדים וגם פיזיים אצלך, אז הטבע יעזור לדעת איזה סט יותר מתאים לאותו פוקימון.
אני גם דיי בטוח שלא יהיה לך חשק לנסות את אותם הפוקימונים מחדש עם טבע טוב יותר אז נסתדר עם מה שיש ם:
אגב, הטבע נמצא בעמוד המידע השני אצל אותו פוקימון, הדף יהיה בצבע תכלת אם אני זוכר נכון.
הטבע יהיה כתוב בצבע אדום וליד הטבע יהיה כתוב Nature.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)