<u><div align="Center">world of goo</div></u>
world of goo הוא משחק מהחברה 2D Boy
בworld of goo המטרה שלך היא ליצור מגדל בגובה מסוים שיגיע לצינור ולהכניס לצינור מספר מסוימם של גווים(שונה בכל שלב).
המשחק הוא משחק למחשב ולווי ואני בסיקור ובדעה מתייחס למחשב.
הגווים הם יצורים שאיתם אתה יוצר את הבניין שלך.יש יותר מסוג אחד של גווים,יש גווים רבים והם שונים בכל שלב(בגוו הראשון והרגיל הוא גו שחור שלא יכולים להזיז אותו אחרי זה בא הגו הירוק שאותו אתה יכול להוריד להרכיב ככל רצונכך ויש עוד)
לגווים יכולים להיתו ישנים ואז אתה חייב לגעת בהם קודם ולפגוש אותם ואז הם מתעוררים ומתפקדים כגווים רגילים.
אתה משחק במשחק בעזרת זה שאתה גורר את הגווים עם לעכבר לעבר המקום שאתה רוצה לשים אותו בו(כמובן שיש הגבלה על מיקום וגובה שאתה יכול לשים אותו).
לפעמיים אתה צריך לבנות בניין לא לגובה אלה לרוחב.
במשחק יש עוד הגבלות ומכשולים לדוגמא:יש שלבים שאתה יכול להכנלצינור מיוחד רק סוג אחד של גווים,יש שלבים עם אש שמתקשר לגווים נשרפים,יש חפצים שהם לא גווים שהם מעין ריבועים ומלבנים ועוד.
המשחק מחולק ל5 עולמות בכל עולם חוץ מהעולם הרביעי מתואר בשם של עונה(1-קיץ,2-סתיו,3-חורף,5-אביב).
בסוף כל שלב אחרי שאתה מסיים שלב יכול להיות שתסיים עם יותר גווים מאשר שאתה צריך, כל גו עודף שאתה משיג הולך למפעל.
המפעל הוא מקום בו המטארה שלך היא לבנות את הבניין הכי גבוה שאתה יכול מגווים(כולם רק מוצגים כשחורים אך ניתן להוריד אותם).בנוסף במפעל יש כפתור ריסאט שפשוט הורס את כל הבניין שלך.אם אתה מסיים שלב שוב המספר שנחשב כמספר הגווים הוא המספר הגובה יותר.
בכל שלב יש מטרה נוספת חוץ מהמטרה הרגילה מטרה זאת נקראת OCD אם אתה משיג את הOCD אתה מקבל דיגלון לבן מעל השלב.
במשחק יש לך יכולת שאתה יכול להעביר חלק מהשלבים בלי לעשות אותם ]שוט להעביר כאילו סיימת עם בדיוק מספר הגווים שצריך לסיום השלב.
דעתי על המשחק הוא שהמשחק הוא משחק מגניב וצריך להשקיע בו חשיבה רבה בחלק מהשלבים וחלק מאוד קשיים.אהבתי מאוד את המשחק ומשחק הוא יצירה של שני אנשים בחברה לא גדולה ונחמד לראות גם משחקים טובים מחברות לא גדולות חוץ מזה גם אין באמת הרבה משחקי מחשבה שאתה באמת צריך להשקיע בהם מחשבה ולא לסיים תוך שנייה.עוד דבר הוא שיש בחלק מהמשחק הודעות מאוד נחמודות.
לפעמיים היו שלבים שהרגשתי שכמעט אי אפשר לסיים אותם(אני בעצמי עוד לא סיימתי באמת את המשחק יש איזה 6 שלבים שהברתי).אני מאוד מקווה שיוצא למשחק משחק המשך או שהחברה הזאת תמשיך להוציא משחקים טובים כאלה.