Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 140
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 01:16 PM
    יש התחלות:

היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
    אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה להרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
    תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים".
    "מחנה החצויים.. מה זה המקום הזה? אני לא חצוי." אגיד בבלבול ואפתח את השער. "רגע,מה הכוונה במילה חצוי?" אשאל את עצמי ואחרי שאפתח את השער אכנס אל המקום שנקרא "מחנה החצויים."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    מור-
    אתה נכנס לתוך המחנה,מלא מחשבות מבלבלות,בפנים נמצא יצור,חצי עז חצי אדם.
    אותו היצור פונה אלייך מיד,
    "בוא אחריי ותקבל את כל התשובות שאתה רוצה"הוא אומר לך ברשמיות ולא מחכה לתשובה ממך,
    הוא ישר מתחיל לצעוד לכיוון בניין גדול ואתה עוקב אחריו,בדרך אתה רואה ילדים מתאמנים בחרבות ובחץ וקשת,מתחרים במרכבות,מצמיחים פרחים מתוך האדמה,ועושים עוד דברים שילדים רגילים לא עושים בד"כ.
    תוך כמה דקות אתם מגיעים לבניין הגבוה ביותר במחנה,אתם מגיעים לדלת והסאטיר אומר לך באותה רשמיות מוזרה ממקודם,
    "מכאן אתה ממשיך לבד,הבוס כבר יסביר לך הכול"הוא אומר והולך משם במהירות.

3. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 01:28 PM
    מור-
    אתה נכנס לתוך המחנה,מלא מחשבות מבלבלות,בפנים נמצא יצור,חצי עז חצי אדם.
    אותו היצור פונה אלייך מיד,
    "בוא אחריי ותקבל את כל התשובות שאתה רוצה"הוא אומר לך ברשמיות ולא מחכה לתשובה ממך,
    הוא ישר מתחיל לצעוד לכיוון בניין גדול ואתה עוקב אחריו,בדרך אתה רואה ילדים מתאמנים בחרבות ובחץ וקשת,מתחרים במרכבות,מצמיחים פרחים מתוך האדמה,ועושים עוד דברים שילדים רגילים לא עושים בד"כ.
    תוך כמה דקות אתם מגיעים לבניין הגבוה ביותר במחנה,אתם מגיעים לדלת והסאטיר אומר לך באותה רשמיות מוזרה ממקודם,
    "מכאן אתה ממשיך לבד,הבוס כבר יסביר לך הכול"הוא אומר והולך משם במהירות.
    "מה זה המקום הזה? מי הילדים האלה? מה הם עושים ולמה?" אשאל בבלבול,אפנה לאחד הילדים.
    "סליחה? הסאטיר אמר לי לדבר עם הבוס,איפה הוא?" אשאל.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

4. משתמש מנוסה
    <span style='color:orange'>מור-
    אתה פונה אל ילד קטן,כבן 12 לכל היותר,
    הילד עונה לך במהירותעל השאלה במהירות "הבוס?...אה&#33;"הוא אומר בהבנה,
    "הוא נמצא בפנים,ממש בתוך הבניין הזה" הוא אומר ומצביע על אותו בניין שהסאטיר לקח אותך אליו קודם.
    </span>

5. משתמש מנוסה
    יש התחלות:

היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
    אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
    תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים".
    &#39;סוף סוף הגעתי, מחנה החצויים.&#39; אחשוב ואצעד ישר אל מחנה החצויים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 03:02 PM
    <span style='color:orange'>מור-
    אתה פונה אל ילד קטן,כבן 12 לכל היותר,
    הילד עונה לך במהירותעל השאלה במהירות "הבוס?...אה&#33;"הוא אומר בהבנה,
    "הוא נמצא בפנים,ממש בתוך הבניין הזה" הוא אומר ומצביע על אותו בניין שהסאטיר לקח אותך אליו קודם.
    </span>
    "תודה רבה ילד." אגיד,אלך אל הביניין. אכנס אליו ואחפש את הבוס.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    יוסי-
    אתה נכנס לבפנים,מעט חושש.
    בתוך המחנה מחכה לך נער כבן 17 בערך,
    "היי אתה&#33;"הוא קורא לך, "בוא אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לכיוון בניין כלשהו בלי לחכות לתשובה ממך.

מור-

אתה נכנס בצעד בטוח,אתה בוחן במבטך את הבניין,נראה שהוא יותר גדול מבפנים מאשר בחוץ.
    "אני מניח שאתה מור,בוא ושב" אתה שומע קול שנראה בוקע מחלל החדר,ופתאום אתה מבחין בשתי ספות שנראה שלא היו שם קודם,בפנים יושב מישהו שנראה כאיש עסקים,אך אתה מרגיש הילת כוח שנראה כי בוקעת ממנו.

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 03:06 PM
    מור-

אתה נכנס בצעד בטוח,אתה בוחן במבטך את הבניין,נראה שהוא יותר גדול מבפנים מאשר בחוץ.
    "אני מניח שאתה מור,בוא ושב" אתה שומע קול שנראה בוקע מחלל החדר,ופתאום אתה מבחין בשתי ספות שנראה שלא היו שם קודם,בפנים יושב מישהו שנראה כאיש עסקים,אך אתה מרגיש הילת כוח שנראה כי בוקעת ממנו.
    אחי,לדמות שלי קוראים קראטוס.
    -----------------------------
    "ובכן יש לי כמה שאלות אשמח אם תענה לי עליהן:מה זה המקום הזה?,מה הכוונה בחצוי? למה קראתם לי? מי אתה?" אשאל אותו בזמן שאשב על ספה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. מורחקים
    שם: ליאור
    לקחת את הרעיון מהספרים "פרסי ג&#39;קסון והאולימפיים" D:
    בכל מקרה אני נרשם-
    טופס הרשמה:
    כינוי בפורום: The Spaceman
    שם במשחק: בקנדורף (עוד שם מהספר :P)
    אופי: שקט אבל בעל קול עמוק וחזק שכשהוא מדבר כולם מקשיבים. נחמד ולא מותח ביקורת.
    פירוט מראה:
    שרירי מאוד עם מצמוץ קבוע בעיניים בגלל עבודה רבה בנפחייה. גבוה עם שיער ארוך וזיפים של שפם וזקן.
    רקע,לפחות 3 שורות:
    בקנדורף הוא בנו של הפייסטוס. הוא התגורר בעבר באתונה, אבל ברח מביתו עקב דברים משונים שקרו לו ולא היה לו מושג למה או מה תוקף אותו. הוא עבר מבית לבית עד שיום אחד הגיע לנפחייה מהסוג הישן, שבה יצרו חרבות וכו&#39;... בקנדורף הצטרף לצוות הנפחייה והחל ללמוד לחשל דברים, אלה שתוך שבוע כבר היה מוכשר יותר מכל הנפחים. הוא חישל ה מון חרבות ואז החלו לתקוף אותו עוד פעם, אז הוא לקח חרב שהכין מארד וברח חזרה לביתו ששם גר לפני שהחלו לקרות דברים משונים. כל פעם שהותקף הוא השיב מלחמה עם החרב שהוא ייצר במיוחד בשבילו וניצח. לאחר זמן מה, הוא קיבל את המכתב ששינה את חייו.
    הורה אל: הפייסטוס
    הערות,בקשות,סגידות לשה"ם: אם אפשר שתהיה לי אפשרות לחשל חפצים במשחק

10. משתמש מנוסה
    ליאור-
    בן הפייטוס כבר תפוס,אבל אני מקווה שבכל זאת תרצה להירשם,אני מאוד רוצה אותך במשחק שלי.

מור-

הרמס מסתכל עליך במבט בוחן ונראה כי הוא חושב כמה שניות,לאחר מכן הוא עונה לך,
    "אני רואה שאתה רוצה לדעת הרבה דברים נערי,ואני אענה לך על כולם",
    "ברשותך,אני אתחיל מהשאלה האחרונה,קוראים לי הרמס,ואני אל הגנבים והמשלוחים .אתה הוא מה שנקרא חצוי,בחצוי הכוונה לבן של אל כלשהו ושל בת תמותה"הוא מפסיק לכמה שניות כדי לתת לך לעכל את הידיעה,
    "אני בטוח ששמת לב שבשנה האחרונה קורים דברים משונים,כל זה בגלל דבר אחד.אנחנו,האלים שלטנו פעם באולימפוס ביד רמה,אני לא אכנס לפרטים אבל הפסדנו בקרב,והדבר הכי מרושע שאתה יכול לתאר השתלט על העולם" הוא ממשיך לספר.
    "אני קראתי לך הנה,כי...אתה מיוחד כפי שכבר אמרתי לך,ישנה נבואה קדומה שאותה עדייין אין בזכותך לשמוע,לפיה שישה נערים ונערות יביאו לגאולתו של העולם,ויש המשערים שאתה אחד מהשישה האלה"הוא אומר לך בשלווה,כאילו אתם מדברים על ארוחת הערב.
    "זה הכול...יש עוד שאלות?"הוא שואל אותך.

11. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 03:29 PM
    מור-

הרמס מסתכל עליך במבט בוחן ונראה כי הוא חושב כמה שניות,לאחר מכן הוא עונה לך,
    "אני רואה שאתה רוצה לדעת הרבה דברים נערי,ואני אענה לך על כולם",
    "ברשותך,אני אתחיל מהשאלה האחרונה,קוראים לי הרמס,ואני אל הגנבים והמשלוחים .אתה הוא מה שנקרא חצוי,בחצוי הכוונה לבן של אל כלשהו ושל בת תמותה"הוא מפסיק לכמה שניות כדי לתת לך לעכל את הידיעה,
    "אני בטוח ששמת לב שבשנה האחרונה קורים דברים משונים,כל זה בגלל דבר אחד.אנחנו,האלים שלטנו פעם באולימפוס ביד רמה,אני לא אכנס לפרטים אבל הפסדנו בקרב,והדבר הכי מרושע שאתה יכול לתאר השתלט על העולם" הוא ממשיך לספר.
    "אני קראתי לך הנה,כי...אתה מיוחד כפי שכבר אמרתי לך,ישנה נבואה קדומה שאותה עדייין אין בזכותך לשמוע,לפיה שישה נערים ונערות יביאו לגאולתו של העולם,ויש המשערים שאתה אחד מהשישה האלה"הוא אומר לך בשלווה,כאילו אתם מדברים על ארוחת הערב.
    "זה הכול...יש עוד שאלות?"הוא שואל אותך.
    "אוקי הרמס,אבל האם אתה יודע בן של איזה אל אני? אתה אל המשלוחים,האם יש באפשרותך לבדוק ולהגיד לי? ומה אני אמור לעשות עם המידע שאתה מנחית עליי ככה? אתה מתכוון לבדוק את זה שאני אחד מהנבחרים או משהו?" אגיד בהתעניינות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. מורחקים
    טופס הרשמה:
    כינוי בפורום: The Spaceman
    שם במשחק: ליאורוס קווינטוס
    אופי: נחמד, עוזר, חכם וביישן
    פירוט מראה:
    רזה וחינני, שער שנראה כאילו הוא עשוי מאש ועור שבשמש נראה מעט בוהק.
    רקע,לפחות 3 שורות:
    ליאורוס קווינטוס (ליאור החמישי (תרגום)) נולד באתנה. הוא גדל שם עד גיל 9 ואז חייו השתנו. כל מיני דברים משונים קרו לו והוא ראה יצורים משונים שניסו לתקוף אותו בלי שום סיבה נראית לעין. פעם אחת הוא נמלט מיצור כזה ממש בעור שיניו ונאלץ לברוח הרחק מאתונה. הא נדד ברחבי יוון ונדד מבית לבית. לבסוף הוא מצא באחד הפעמים שבהן נדד, חרב כסופה-זהובה. הוא הרים אותה ושם לב שהיא מאוזנת בידיו. ואז יצור תקף אותו ומרוב הפתעה הוא שיסף את היצור וזה חוסל. כעת ידע שהוא יכול לחזור לביתו שבו גדל, 4 שנים אחרי שנמלט, וכעת הוא בן 13. בכל פעם שהוא הותקף הוא תקף חזרה עם החרב וכך התאמן. לבסוף, כחודש לפני הגיעו לגיל 14 אבדה חרבו, אבל שום דבר כבר לא התעסק עימו. עם זאת, פעם ראה יצור כמו אלה שתקפו אותו תמיד שליחשש לעברו "בן אפולו..." והסתלק.
    ביום הולדתו ה-14 הוא קיבל פתק ששינהאת חייו
    הורה אל: אפולו
    הערות,בקשות,סגידות לשה"ם: אין

13. משתמש מנוסה
    ליאור- אתה בפנים, תגיב להתחלה:
    אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה להרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.

מור-
    נראה שהרמס שוב חושב קצת לפני שהוא עונה,
    "אני רואה שאתה בטוח שאתה רוצה לדעת מי אביך ולכן אענה לך,אביל הוא הפייטוס,אל הנפחים,
    ותזכה לפגוש אותו בעתיד הלא רחוק" הוא אומר לך,
    "בקשר לשאלה שלך,אתה לא אמור לעשות עם זה כלום,בינתיים כל מה שאתה צריך לעשות זה להתאמן ולעבוד קשה"הוא עונה לך,
    "עכשיו,אני מניח שסיימנו את השיחה,בחוץ מחכה לך מדריך,כל טוב" הוא אומר במהירות ונעלם משם.

14. מורחקים
    Originally posted by niv414@Jan 29 2010, 03:52 PM
    ליאור- אתה בפנים, תגיב להתחלה:
    "שלום&#33;&#33;&#33;" אני צועק "יש פה מישהו?"

15. Professional Design
    יש התחלות:

אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
    אני מסתכל שוב על ההיפוגריף מלטף אותו ,
    ונכנס דרך השער עליו כתוב "מחנה החצויים" .

עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •