Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 10 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 140
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    יוסי-
    אתה עוקב אחרי הנער,בדרך אתה רואה דברים לא רגילים,
    ילדים עפים על פגסוסים,נערים בשריון מלא נלחמים.
    בלי שאתה מספיק להרגיש הנער נעצר לפני בניין גדול, "מכאן אתה לבד,בפנים הבוס מחכה לך,כל טוב ניביוס ארקנטוס,אני מקווה שעוד ניפגש"
    הוא מברך אותך,ועוד לפני שאתה מספיק לשאול מניין הוא יודע את שמך הוא נעלם.

מור-
    אתה מעוצבן לגמרי,ולפתע המחדד נפתח במהירות מטורפת,לפתע אתה מחזיק בידך חרב גדולה,עשויה חומר שאתה לא מזהה.
    בידך השנייה אתה מחזיק מגן גדול,מלא עיטורים של מפלצות מחרידות,משניהם קורנת הילת כוח אדירה.
    עוד לפני שאתה מספיק להתפעל מהמתנות המופלאות שתי ילדים קוראים לך,
    "היי אתה,בוא תתאמן איתנו"הם קוראים לך מזירת הקרב.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by niv414@Feb 4 2010, 10:00 AM
    יוסי-
    אתה עוקב אחרי הנער,בדרך אתה רואה דברים לא רגילים,
    ילדים עפים על פגסוסים,נערים בשריון מלא נלחמים.
    בלי שאתה מספיק להרגיש הנער נעצר לפני בניין גדול, "מכאן אתה לבד,בפנים הבוס מחכה לך,כל טוב ניביוס ארקנטוס,אני מקווה שעוד ניפגש"
    הוא מברך אותך,ועוד לפני שאתה מספיק לשאול מניין הוא יודע את שמך הוא נעלם.
    'אוקיי, זה היה מוזר. איך הוא ידע את שמי?' אחשוב ואסתכל על הבניין הגדול, אנשום נשימה עמוקה ואלך לכיוון הכניסה לבניין.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by niv414@Feb 3 2010, 04:52 PM
    ליאור-
    הרמס מגחך בשקט,
    "איך אני יודע?,מה מלמדים אותם בבתי הספר בימים האלה..."הוא ממלמל לעצמו,
    לאחר מכן הוא פונה אליך,
    "אתה מבין...אני אל המלוחים וגם אל הגנבים,אני עקבתי אחריך במשך זמן רב,ויש לך את כל הסימנים של בן אפולו"הוא מסביר לך,
    "ובקשר לשאלה הראשונה...אתה אחד משישה נערים שיצילו או יחריבו את העולם,תלוי בהחלטה קטנה אחת שלהם,ואתה אחד מהם,אך כרגע כל מה שאתה צריך זה להתאמן,הרגע שלכם כבר יגיע"הוא אומר לך,
    "זהו סה"כ,עוד שאלות?"הוא שואל.
    "אהה..." אני אומר "כן- שתי שאלות. מה הם הסימנים של בן אפולו, והשנייה איך בדיוק אני אמור להתאמן?"

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by niv414@Feb 4 2010, 10:00 AM
    מור-
    אתה מעוצבן לגמרי,ולפתע המחדד נפתח במהירות מטורפת,לפתע אתה מחזיק בידך חרב גדולה,עשויה חומר שאתה לא מזהה.
    בידך השנייה אתה מחזיק מגן גדול,מלא עיטורים של מפלצות מחרידות,משניהם קורנת הילת כוח אדירה.
    עוד לפני שאתה מספיק להתפעל מהמתנות המופלאות שתי ילדים קוראים לך,
    "היי אתה,בוא תתאמן איתנו"הם קוראים לך מזירת הקרב.
    "כנראה שג'ים הביא לי בכל זאת מתנה שימושית." אגיד בשמחה. "חכו לי אני מגיע!" אגיד להם ואבוא להתאמן איתם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. משתמש מנוסה
    ליאור-
    "אתה באמת מזכיר לי את אפולו"הרמס מחייך,
    "הסימנים שבהם אפשר לזהותו הם,חיוך בוהר,לעולם אינך נשרף מהשמש,אתה לבן לגמרי,והשמש היא מקור כוחך,יותר שמש יותר כוח"הוא מסביר לך,
    "עוד משהו?"הוא שואל.

מור-
    אתה הולך עם הילדים האלה לרחבת האימונים,
    נמצאים שם עוד 3 ילדים,
    "נתחלק ל3 קבוצות,אני תומאס,וג'יימס,ובקבוצה השנייה קראטוס,לי,וקלארק"אומר המבוגר שבחבורה,
    "אז קדימה!,בואו נתחיל!"הוא צועק ופתאום אתה מוצא את עצמך בתוך יער עבות,עם שני חבריך לידך,
    "אתה מוכן קראטוס,בוא נשחט להם ת'צורה!"לי אומר לך ואתם מסתערים ביחד על האויב.

יוסי-
    אתה נכנס לתוך הבניין,קצת חושש.
    בפנים יש אווירה של קסם,אתה מרגיש חזק יותר,בריא יותר,כאילו אין לך דאגות.
    לפתע אתה שומע קול,
    "בוא הנה,שב לצדי"אתה שומע קול מחלל החדר,ופתאום אתה מבחין בשתי כורסאות שאתה בטוח שלא היו שם קסם,על הגדולה שבהם יושב איש עסקים,אך לא רגיל,נדמה כי קורנת ממנו הילת כוח אדירה,כאילו הוא חזק כל כך שהמוח שלנו לא יכול להגדיר את כוחו.
    "שלום לך ניביוס,אני הוא הרמס"הוא אומר לך בחיוך כאשר אתה מתיישב.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by niv414@Feb 4 2010, 04:07 PM
    יוסי-
    אתה נכנס לתוך הבניין,קצת חושש.
    בפנים יש אווירה של קסם,אתה מרגיש חזק יותר,בריא יותר,כאילו אין לך דאגות.
    לפתע אתה שומע קול,
    "בוא הנה,שב לצדי"אתה שומע קול מחלל החדר,ופתאום אתה מבחין בשתי כורסאות שאתה בטוח שלא היו שם קסם,על הגדולה שבהם יושב איש עסקים,אך לא רגיל,נדמה כי קורנת ממנו הילת כוח אדירה,כאילו הוא חזק כל כך שהמוח שלנו לא יכול להגדיר את כוחו.
    "שלום לך ניביוס,אני הוא הרמס"הוא אומר לך בחיוך כאשר אתה מתיישב.
    ''הרמס, הרמס שליח האלים?'' אומר בפליאה ואביט בו, ''זה באמת אתה? אז מה קורה עם שאר האלים?'' אוסיף ואביט בו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. מורחקים
    ליאור-
    "אתה באמת מזכיר לי את אפולו"הרמס מחייך,
    "הסימנים שבהם אפשר לזהותו הם,חיוך בוהר,לעולם אינך נשרף מהשמש,אתה לבן לגמרי,והשמש היא מקור כוחך,יותר שמש יותר כוח"הוא מסביר לך,
    "עוד משהו?"הוא שואל.
    "שאלתי גם איך אני מתאמן" אני אומר בפרצוף חמוץ מכך שלא ענה לי על השאלה הזו

8. משתמש וותיק מאוד
    מור-
    אתה הולך עם הילדים האלה לרחבת האימונים,
    נמצאים שם עוד 3 ילדים,
    "נתחלק ל3 קבוצות,אני תומאס,וג'יימס,ובקבוצה השנייה קראטוס,לי,וקלארק"אומר המבוגר שבחבורה,
    "אז קדימה!,בואו נתחיל!"הוא צועק ופתאום אתה מוצא את עצמך בתוך יער עבות,עם שני חבריך לידך,
    "אתה מוכן קראטוס,בוא נשחט להם ת'צורה!"לי אומר לך ואתם מסתערים ביחד על האויב.

"קדימה!" אגיד וארוץ לחפש את תומאס וג'יימס,"בואו אחרי!" אצעק על לי וקלארק. בינתיים אשים את המגן ואת החרב.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    ליאור-
    "יש זירות מיוחדות שמוקדשות רק לתורך אימונים"הוא עונה לך,
    "עכשיו,אני מניח שסיימנו את שיחתנו הנעימה,בחוץ מחכה לך מדריך,היה שלום ליאורוס בן אפולו"הוא מהנהן בידו ונעלם.

מור-
    אתה לי וקלארק תוקפים,אתה נמצא במאסף,אתם מנסים לזהות סימנים שיראו לכם היכן הקבוצה השנייה,אבל אתם לא מוצאים כלום.
    אחרי עוד כמה דקות של הליכה,אתם מגיעים לקרחת יער,ופתאום...ג'יימס ותומאס קופצים עליכם מתוך השיח עם חרבות מורמות,ומאחוריכם עומד הנער המבוגר,נראה שנפלתם למלכודת של הקבוצה השנייה.

יוסי-
    "אני בכבודי ובעצמי"הוא מחייך אליך,
    "כן בהחלט,אני הוא הרמס,אל יווני,המנומסים שבבני האנוש קוראים לי אל השליחים,השאר אל הגנבים"הוא מגחך.לאחר שהוא רואה שאתה ממשיך לבהות בו באי הבנה,הוא אומר
    "אני מניח שאני חייב לך הסבר,תקשיב...המיתולוגיה הייונית אמיתית,ככל מה שעברת בדרכך לכאן זה מוחשי וזה כלום ממה שקיים"הוא מסביר לך,
    "לפני שנה האולימפוס נכבש,ואנחנו האלים נשלחנו לגלות,אבל לקרונוס כבר נגמרה הסבלנות,עוד מעט הוא ירד מכסאו שבאולימפוס,ויבוא להשמיד אתנו,אך יש עוד תקווה,גם היא מועטה,היא קיימת"הוא אומר במהירות כאילו רק הדיבור על זה מכאיב לו.
    "ישנה נבואה...שישה נערים ונערות שביכולתם להציל את האולימפוס,אנו סבורים שאתה אחד מהם"הוא אומר בפשטות,ונותן לך זמן לעכל את כל זה לפני שהוא ממשיך,
    "זה הכול בערך,יש לך עוד שאלות?"הוא שואל בעצמו.

10. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by niv414@Feb 4 2010, 05:58 PM
    מור-
    אתה לי וקלארק תוקפים,אתה נמצא במאסף,אתם מנסים לזהות סימנים שיראו לכם היכן הקבוצה השנייה,אבל אתם לא מוצאים כלום.
    אחרי עוד כמה דקות של הליכה,אתם מגיעים לקרחת יער,ופתאום...ג'יימס ותומאס קופצים עליכם מתוך השיח עם חרבות מורמות,ומאחוריכם עומד הנער המבוגר,נראה שנפלתם למלכודת של הקבוצה השנייה.

אשתמש במגן כדי לחסום התקפות ואז לפתע משום מקום אקפוץ ואתקוף את תומאס הנער המבוגר.
    אדקור אותו עם החרב,אך אשתמש בכח מועט בלבד כדי לא להרוג אותו או לפצוע אותו.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. משתמש מנוסה
    יוסי-
    "אני בכבודי ובעצמי"הוא מחייך אליך,
    "כן בהחלט,אני הוא הרמס,אל יווני,המנומסים שבבני האנוש קוראים לי אל השליחים,השאר אל הגנבים"הוא מגחך.לאחר שהוא רואה שאתה ממשיך לבהות בו באי הבנה,הוא אומר
    "אני מניח שאני חייב לך הסבר,תקשיב...המיתולוגיה הייונית אמיתית,ככל מה שעברת בדרכך לכאן זה מוחשי וזה כלום ממה שקיים"הוא מסביר לך,
    "לפני שנה האולימפוס נכבש,ואנחנו האלים נשלחנו לגלות,אבל לקרונוס כבר נגמרה הסבלנות,עוד מעט הוא ירד מכסאו שבאולימפוס,ויבוא להשמיד אתנו,אך יש עוד תקווה,גם היא מועטה,היא קיימת"הוא אומר במהירות כאילו רק הדיבור על זה מכאיב לו.
    "ישנה נבואה...שישה נערים ונערות שביכולתם להציל את האולימפוס,אנו סבורים שאתה אחד מהם"הוא אומר בפשטות,ונותן לך זמן לעכל את כל זה לפני שהוא ממשיך,
    "זה הכול בערך,יש לך עוד שאלות?"הוא שואל בעצמו.
    ''אני? אני אלחם נגד קרונוס? זה לא יכול להיות! אני רק בן-אדם, אין לי שום כוחות ואיך זה יכול להיות שבכלל נבחרתי למשימה הזאת?'' אומר ואבהה בו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. מורחקים
    ליאור-
    "יש זירות מיוחדות שמוקדשות רק לתורך אימונים"הוא עונה לך,
    "עכשיו,אני מניח שסיימנו את שיחתנו הנעימה,בחוץ מחכה לך מדריך,היה שלום ליאורוס בן אפולו"הוא מהנהן בידו ונעלם.
    אני עומד המום באמצע החדר ובמצח מקומט 'זו בטח מתיחה' אני חושב לעצמי 'בטח המדריך בחוץ יאמר לי שעבדו עלי וכל זה טריק לאיזה משהו, לא יודע'. ואז אני יוצא החוצה

13. משתמש מנוסה
    ליאור-
    אתה יוצא החוצה,אתה הולך ואתה רואה מולך חבורה של 3 ילדים,הם נראים די דומים לך,
    "שלום לך ליאורוס,קוראים לי סם ואלה הם צ'אנג וג'ון,אתה תישן בביתן שלנו"אומר הנער המבוגר בחבורה,
    "אגב,זה מתנה מהביתן,אני בטוח שתגלה שזה עוזר ביותר,תדבר אל זה וזה יפתח מיד"הוא אומר לך בשמחה ומגיש לך מגן זעה ומשקפי שמש שחורות,
    "קדימה,תנסה את זה"הוא מפציר בך.

יוסי-
    הרמס מסתכל עליך כמה שניות וחושב,ניכר בו שהוא עצוב,
    "אני יודע שקשה לך לקלוט את זה,אבל אתם תקוותנו האחרונה,אתם כל תקוותנו"הוא נאנח,
    "אנחנו לא יודעים למה דווקא שישתכם נבחרתם למשימה הזו,או איך תבצעו אותה,כל שאני יכול להגיד זה שהגורל כבר יעשה את שלו" הוא אומר באיטיות,
    "זהו,או שיש עוד משהו?"הוא שואל.

מור-
    תומאס הוא לא המבוגר :XD: ,אני אתייחס אל זה כאילו תקפת את המבוגר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה בהחלט מצליח להפתיע את הנער המבוגר,אתה מצליח לשרוט אותו במרפק,אך זו לא שריטה עמוקה מדי,
    הנער המבוגר מקיש בידיו ולפתע צומחת חיטה מן האדמה ותופסת את רגליך,
    "תבין...אני בן של דמטר"הוא אומר בשחצנות שלפתע חברך לקבוצה לי מגיע ומעיף אותו הצידה בעזרת מכה עם חרב יד וחצי, ומשחרר אותך בקלות,
    "קדימה,עדיין לו סיימנו לכתוש אותם"הוא מחייך אליך,ומחזיר לך את חרבך שנפלה.

14. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    אני רוצה להרשם אבל יש מצב להיות בן של פוסידון?
    למה לא נשארו אלים שאני רוצה

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by niv414@Feb 4 2010, 08:05 PM
    יוסי-
    הרמס מסתכל עליך כמה שניות וחושב,ניכר בו שהוא עצוב,
    "אני יודע שקשה לך לקלוט את זה,אבל אתם תקוותנו האחרונה,אתם כל תקוותנו"הוא נאנח,
    "אנחנו לא יודעים למה דווקא שישתכם נבחרתם למשימה הזו,או איך תבצעו אותה,כל שאני יכול להגיד זה שהגורל כבר יעשה את שלו" הוא אומר באיטיות,
    "זהו,או שיש עוד משהו?"הוא שואל.
    ''כן, יש עוד משהו.'' אומר ואסתכל עליו, ''איך אני ועוד חמישה נערים כמוני, נשתווה לשתיים-עשרה האלים היוונים? הרי זה טירוף! לא ניצחתם בעבר את קרונוס? בלי בני תמותה?'' אומר ואסתכל עליו, ''אני לא מבין מה מיוחד בי, זה כאילו שאני בן של אל כולשהו ויש לי כוחות.'' אוסיף ואצחקק.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 5 מתוך 10 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •