Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 140
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    מור דשא-
    הוא בוהה בך בפנים חתומות,
    "עוד לא הבנת?,אני הוא הרמס,האנשים המנומסים קוראים לי אל המשלוחים,הפחות מנומסים קוראים לי אל הגנבים"הוא אומר בגיחוך,
    "אתה מבין...המיתולוגיה היוונית קיימת,היא אמיתית וחיה,במאה שנים האחרונות גורם מרושע השתלט על האולימפוס שהיה משכנם של האלים,היינו צריכים לרדת למחתרת,ללא שום סיכוי,הוא אומר בפנים כאובות,
    "אך בזמן האחרון פרחה אל אוזניי שמועה,ישנה נבואה,שאותה אסור לך לשמוע עד שתגיע לרגע שבו תתיצב מול הטיטאן,שאומרת שישנה עוד תקווה,שישה גיבורים,בני האלים,שיזכו להציל את האולימפוס"הוא אומר לך במהירות,ובלי לתת לך זמן לעכל את כל זה הוא ממשיך,
    "אתה הוא בן של אלה,אתנה,יש עוד שאלות?"הוא שואל אותך.

מור-
    ג'ים מגחך,
    "לא ניתן לצאת מהמחנה,אלא אם כן הבוס נותן לך אישור לכך,ולפני שתלך יש שיעור מדהים, אני בטוח שלא תרצה להפסיד שיעור כזה,אז תחשוב מה אתה מעדיף"הוא אומר לך בשחצנות,
    "בכל מקרה,אם אתה בוחר בשיעור,אני הולך לשם,אתה יכול להתלוות אליי"הוא אומר לך בחיוך ויוצא מן החדר.

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 16 2010, 05:43 PM
    מור-
    ג'ים מגחך,
    "לא ניתן לצאת מהמחנה,אלא אם כן הבוס נותן לך אישור לכך,ולפני שתלך יש שיעור מדהים, אני בטוח שלא תרצה להפסיד שיעור כזה,אז תחשוב מה אתה מעדיף"הוא אומר לך בשחצנות,
    "בכל מקרה,אם אתה בוחר בשיעור,אני הולך לשם,אתה יכול להתלוות אליי"הוא אומר לך בחיוך ויוצא מן החדר.
    ארוץ אליו. "איפה הבוס? תראה לי אותו מיד או שאני אדאג שתסבול כל חייך,אני רוצה שתלך ותביא לי אישור מהבוס עכשיו ומיד ברור?!" אצעק עליו ואאיים עליו עם חרבי. "אני אצא מכאן,אם תמות או תחיה,כדאי שתהיה נחמד זה עשוי להשתלם לך.." אגיד ואכין את חרבי באוויר,בזמן שאני שומע איך הוא מגיב.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 16 2010, 05:43 PM
    מור דשא-
    הוא בוהה בך בפנים חתומות,
    "עוד לא הבנת?,אני הוא הרמס,האנשים המנומסים קוראים לי אל המשלוחים,הפחות מנומסים קוראים לי אל הגנבים"הוא אומר בגיחוך,
    "אתה מבין...המיתולוגיה היוונית קיימת,היא אמיתית וחיה,במאה שנים האחרונות גורם מרושע השתלט על האולימפוס שהיה משכנם של האלים,היינו צריכים לרדת למחתרת,ללא שום סיכוי,הוא אומר בפנים כאובות,
    "אך בזמן האחרון פרחה אל אוזניי שמועה,ישנה נבואה,שאותה אסור לך לשמוע עד שתגיע לרגע שבו תתיצב מול הטיטאן,שאומרת שישנה עוד תקווה,שישה גיבורים,בני האלים,שיזכו להציל את האולימפוס"הוא אומר לך במהירות,ובלי לתת לך זמן לעכל את כל זה הוא ממשיך,
    "אתה הוא בן של אלה,אתנה,יש עוד שאלות?"הוא שואל אותך.
    "כן...." אומר ואשאל את הרמס "מה המחנה הזה? אני חצוי? וזה שאני חצוי זה מחייב אותי להיות פה?"
    חזרתי!!

4. משתמש מנוסה
    מור דשא-
    הרמס מסתכל עליך כמה שניות,נראה שהוא חושב,
    "המחנה הזה הוא ביתם של כל הגיבורים,כאן הם מתאמנים ונלחמים כדי שיהיו גדולים יוכלו לשרוד בין כל המפלצות"הוא אומר בהנחה,
    "אתה גם חצוי,בנה של אתנה,אלת החוכמה,ובקשר לשאלתך האחרונה...אתה לא חייב להישאר פה,אך שם בחוץ,המפלצות יכתשו אותך ללא רחם" הוא אומר לך.

מור-
    כל הילדים בביתן מסתכלים עליכם,וג'ים רק מגחך בשחצנות,
    "אתה באמת חושב שחניך עלוב כמוך יוכל לגבור עליי? זה לא שאני רוצה לפגוע בך או משהו,אני רק מזהיר אותך שלא תנסה לפגוע בי"הוא אומר בחיוך מעצבן,
    "ילד קטן וטיפש,אתה לא מרכז העולם,יש כוחות גדולים ממך וחזקים ממך,והם אלה שיחליטו אם תצא מה או לא!"הוא אומר באותה נימה שחצנית.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 17 2010, 09:19 PM
    מור דשא-
    הרמס מסתכל עליך כמה שניות,נראה שהוא חושב,
    "המחנה הזה הוא ביתם של כל הגיבורים,כאן הם מתאמנים ונלחמים כדי שיהיו גדולים יוכלו לשרוד בין כל המפלצות"הוא אומר בהנחה,
    "אתה גם חצוי,בנה של אתנה,אלת החוכמה,ובקשר לשאלתך האחרונה...אתה לא חייב להישאר פה,אך שם בחוץ,המפלצות יכתשו אותך ללא רחם" הוא אומר לך.
    אני אשאל את הרמס "מה אצטרך לעשות כדי להשאר פה ושהמפלצות האלו לא רמסו אותי?"
    חזרתי!!

6. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 17 2010, 09:19 PM
    מור-
    כל הילדים בביתן מסתכלים עליכם,וג'ים רק מגחך בשחצנות,
    "אתה באמת חושב שחניך עלוב כמוך יוכל לגבור עליי? זה לא שאני רוצה לפגוע בך או משהו,אני רק מזהיר אותך שלא תנסה לפגוע בי"הוא אומר בחיוך מעצבן,
    "ילד קטן וטיפש,אתה לא מרכז העולם,יש כוחות גדולים ממך וחזקים ממך,והם אלה שיחליטו אם תצא מה או לא!"הוא אומר באותה נימה שחצנית.
    "שחצני,כשאני אסיים את תוכניתי אתה תסבול ייסורים מרים. אתה החלטת את זה בכך שאתה משתחצן.
    ואני שם פס על האזהרות שלך!" אני אומר ויוצא מהמחנה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    מור-
    אתה מתחיל ללכת לכיוון השער של המחנה,
    אתה עובר בין עשרות ילדים,הם עוצרים את עיסוקיהם ומסתכלים עליך,הרי אף פעם שום גיבור לא העז להטיל ספק בפקודותיו של הרמס,אתה מגיע אל השער ומתחיל להזיז אותו,הצירים חורקים במעט,ולפתע הרמס משתגר למקום,הוא נראה ממש כועס,הילת כוח אדירה קורנת ממנו,כאילו כל רגע הוא עומד להתפוצץ ולהשמיד את המחנה,
    "מה אתה חושב שאתה עושה?!,אני...אני...לא מאמין!,אתה יודע מה היה קורה אם היית יוצא מכאן?!,מפלצות היו כותשות אותך לעפר!,מה חשבת לעצמך?!"הוא צורח עליך ליד כל הילדים האחרים.

מור דשא-
    הרמס מסתכל עליך בחיוך,
    "אני אוהב את הנחישות שלך ילדון,אתה עוד תהיה לאסטרטג מעולה"הוא אומר לך בגאווה,
    "תקשיב,אתה גיבור,אתה צריך להישאר במחנה ולהתאמן,כל יום יהיה לך שיעור בתחום קרב אחר,אתה תצא מפה חזק כמו ענק לייסטרגוני!"הוא קורא ומנופף בידיו בהתלהבות,
    "אני מניח שכאן נגמרה הפגישה שלנו,היה נעים להכיר אותך גיבור צעיר,שהאלים ישמרו עליך"הוא אומר לך ונעלם.
    אתה מתחיל לצאת מן החדר,אך משהו אינו כשורה,בכיסך הימני יש משקל גדול יותר משהיה,אתה מוציא את מה שנמצא שם,ומגלה מלחייה זהובה,בעלת עיטורים של מרכבת אתנה,אמך,ואוזניות שחורות,אבל כבדות מאוד. ביחד עם המתנות המוזרות הללו,הגיע פתק - "אלו מתנות מיוחדות ביותר,אני מקווה שתועיל להשתמש בהם בחוכמה,ובצד הנכון.
    נ.ב-כדי שיפתחו המתנות כל שנדרש הוא לדבר אליהם".

8. משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 18 2010, 07:08 PM
    מור-
    אתה מתחיל ללכת לכיוון השער של המחנה,
    אתה עובר בין עשרות ילדים,הם עוצרים את עיסוקיהם ומסתכלים עליך,הרי אף פעם שום גיבור לא העז להטיל ספק בפקודותיו של הרמס,אתה מגיע אל השער ומתחיל להזיז אותו,הצירים חורקים במעט,ולפתע הרמס משתגר למקום,הוא נראה ממש כועס,הילת כוח אדירה קורנת ממנו,כאילו כל רגע הוא עומד להתפוצץ ולהשמיד את המחנה,
    "מה אתה חושב שאתה עושה?!,אני...אני...לא מאמין!,אתה יודע מה היה קורה אם היית יוצא מכאן?!,מפלצות היו כותשות אותך לעפר!,מה חשבת לעצמך?!"הוא צורח עליך ליד כל הילדים האחרים.

"אני לא צריך שום הגנה הרמס,אני יוצא וזהו,לא תוכל לערער את החלטתי." אגיד לו בנחישות ואצא מהמחנה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. ~TyLeR~
    Guest
    כינוי בפורום: ~TyLeR~
    שם במשחק: טסובאסי אסורה
    אופי: חם מזג,חכם,אמיץ,קנאי,לומד מהר דברים,קצת עצלן.
    פירוט מראה:רזה,גבוה,קצת שרירי,עיניים שחורות,שיער שחור קצר עם קוצים.לבוש בגלימה שחורה.
    רקע,לפחות 3 שורות:
    טסובאסי נולד באנגליה. כאשר טסובאסי נולד,גנבו אותו ואימו לאחר זמן קצת מתה לאחר הידיעה שגנבו אותו.אביו חיפש אותו ומת אחרי שהוא מצא את הגנבים ונדקר ישר לאחר מכן.גנבים אלו העבירו אותו למשפחה אחרת והלכו למקום אחר.משפחה זו גידלה אותו והתייחסה אליו ביחס הגרוע ביותר שניתן לתת לבן אדם.בעקבות כך,אופיו של טסובאסי הושפע מהסביבה יותר ויותר גרוע והוא הפך להיות אחד שגונב דברים.טסובאסי היה חייב לגנוב דברים בשביל לשרוד מאחר והמשפחה שלו לא נתנה לו כמעט אוכל.משפחה זו הייתה עשירה מאוד.טסובאסי בכל השנים האלו הפך להיות גנב מאוד מקצועי והוא פועל בדרכים לגניבת כל דבר (בדרכים שאף בן אדם לא היה חושב עליהם אפילו וזאת הוא חושב על כך ב20 שניות וישר לאחר מכן מוצא את הדרך המושלמת ביותר לגנוב דברים).אנשים קראו לו "טסובאסי הגנב המושלם".יום אחד,למשפחתו נמאס ממנו והיא זרקה אותו לרחוב.טסובאסי מאז גילה גם שזאת לא הייתה משפחתו האמיתית ומאז התחיל במסעו לחפש אחר משפחתו האמיתית וגם שמע על אנשים שהעבירו אותם למשפחה הזו אבל לא ידע מי הם או מה הם...ביום זה טסובאסי הגיע לגיל 15.
    טסובאסי מאוד מהיר וגמיש כשהוא גונב דברים ואנשים שמים לב לכך שהוא גנב משהו רק לאחר כמה ימים כשטסובאסי כבר לא נמצא באזור וזה כבר מאוחר יותר.
    הורה אל: הרמס,אל הגנבים
    הערות,בקשות,סגידות לשה"ם: ממממממממממממממממממיאו

• משתמש מנוסה
    אלכס-
    אתה רשום!
    תגיב להתחלה:
    היום זה היום הגדול,אתה מתעורר ברחוב,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתה קם,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתה סוף סוף תתחיל חיים חדשים,אתם מנסה למצוא משהו לאכל לפני שתעזוב,ללא הצלחה רבה.
    אתה חוטף במהירות איזה פירורי פיצה מממגש שהיה בפח,ורץ למקום שבו היה כתוב במכתב שתחכה,בפינת הרחוב.,בדיוק ב8:00 ,נוחת בקצה הרחוב,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על העולם הרגיל,ועולים על ההיפוגריף.
    תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים".

מור-
    אתה מתעלם מאזהרותיו של הרמס,ופותח את השער,אך משהו מוזר קורה.
    הגוף שלהרמס מתחיל לבהוק בצבע אדום,העיניים שלו זוהרות בלובן מפחיד,הוא מעופף באוויר,ועוצמה אדירה יוצאת ממנו,
    "אני הזהרתי אותך,קראטוס בן ארס,אתה הפרת את דבריי ועל כך תענש!"הוא שואג בקול מצמרר,וכל שאר הילדים מסיטים את מבטם,אתה מבין שהרמס מתחיל להתגלה בצורתו האמיתית,שואג מרוב זעם.
    לפתע ג'ים מגיע בריצה למקום ההתרחשות,
    "עצור הרמס!,זוהי לא אשמתו של קראטוס,אני אמרתי לו שאם יצא מן המחנה הוא יוכל לפגוש את אביו,ולחזור למשפחתו,אז בבקשה אל תאשים אותו אלא אותי!"הוא אומר בקול מלא תחינה,הרמס מתחיל להירגע,
    "אני לא יעניש אותך ג'ים,אבל כדאי שלא תעבוד על גיבורים צעירים יותר"הוא אומר לג'ים בקול עצבני במעט וג'ים משפיל את מבטו בבושה,הוא משחק ממש נהדר,
    "עכשיו חזרו לעיסוקיכם,אין פה מה לראות"הוא אומר אל כל החבורה שהתאספה שם ונעלם.

• ~TyLeR~
    Guest
    ההתחלה לא מתאימה לרקע שלי,תקרא את הרקע שלי ותבין למה...

• משתמש מנוסה
    תיקנתי,אתה מוזמן להגיב

• משתמש מנוסה
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 18 2010, 07:08 PM

מור דשא-
    הרמס מסתכל עליך בחיוך,
    "אני אוהב את הנחישות שלך ילדון,אתה עוד תהיה לאסטרטג מעולה"הוא אומר לך בגאווה,
    "תקשיב,אתה גיבור,אתה צריך להישאר במחנה ולהתאמן,כל יום יהיה לך שיעור בתחום קרב אחר,אתה תצא מפה חזק כמו ענק לייסטרגוני!"הוא קורא ומנופף בידיו בהתלהבות,
    "אני מניח שכאן נגמרה הפגישה שלנו,היה נעים להכיר אותך גיבור צעיר,שהאלים ישמרו עליך"הוא אומר לך ונעלם.
    אתה מתחיל לצאת מן החדר,אך משהו אינו כשורה,בכיסך הימני יש משקל גדול יותר משהיה,אתה מוציא את מה שנמצא שם,ומגלה מלחייה זהובה,בעלת עיטורים של מרכבת אתנה,אמך,ואוזניות שחורות,אבל כבדות מאוד. ביחד עם המתנות המוזרות הללו,הגיע פתק - "אלו מתנות מיוחדות ביותר,אני מקווה שתועיל להשתמש בהם בחוכמה,ובצד הנכון.
    נ.ב-כדי שיפתחו המתנות כל שנדרש הוא לדבר אליהם".
    אני מחזיר את הדברים כל אחד לכיס נפרד וממשיך בדרכי לחדר שלי ותוך כדי אשאל את עצמי "מה זה לייסטרגוני?"
    חזרתי!!

• משתמש מנוסה
    כינוי בפורום:shlomii4
    שם במשחק: מרקורי אולמפ
    אופי: סובלני,תמים קצת,טוב לב,עיקש,סתגלן וחכם
    רקע,לפחות 3 שורות:מרקורי גר ביוון העתיקה ליד שוק שמוכר צמחים בעיקר פירות וירקות, מרקורי היה גר ליד שדות היבולים שליד השוק, מרקורי עבד בשדות עם אביו כדי לפרנס את משפחתו שהייתה ענייה, הוא מאוד התחבר לכל מה שקשור לצמחייה וגידול צמחים, הוא טיפח אותם וגידל בצורה הטובה ביותר שיש.
    כל החקלאים פשוט המומים לראות את היבול המושלם שהוא מגדל לבדו ובכוחות עצמו, הוריו מספרים שכבר מגיל קטן אהב צמחים ואיך שהוא נכנס לעסק הגידול עקף את אביו בנושא וידע יותר ממנו בהרבה. הוא כל יום בערב היה הולך למקדש האלים ואהב להסתכל על פסלה של דמטר אלת החקלאות היה לה איתו קשר שהוא לא יכל להסביר משהו שנקשר עם שניהם מהרגע שבו נולד ולא הבין מהו ולכן הרגיש מחויבות לפניי לעבוד בחקלאות ולהית הטוב ביותר.
    ביום שמרקורי מקבל את המכתב הוא רואה שהוא בעצם בנה של דמטר וכך הוא הבין את הקשר המופלא הזה איתה ולכן רצה להצטרף ולעזור לאימו באולימפוס.
    הערות:להירשם

• משתמש וותיק מאוד
    Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 18 2010, 07:41 PM
    מור-
    אתה מתעלם מאזהרותיו של הרמס,ופותח את השער,אך משהו מוזר קורה.
    הגוף שלהרמס מתחיל לבהוק בצבע אדום,העיניים שלו זוהרות בלובן מפחיד,הוא מעופף באוויר,ועוצמה אדירה יוצאת ממנו,
    "אני הזהרתי אותך,קראטוס בן ארס,אתה הפרת את דבריי ועל כך תענש!"הוא שואג בקול מצמרר,וכל שאר הילדים מסיטים את מבטם,אתה מבין שהרמס מתחיל להתגלה בצורתו האמיתית,שואג מרוב זעם.
    לפתע ג'ים מגיע בריצה למקום ההתרחשות,
    "עצור הרמס!,זוהי לא אשמתו של קראטוס,אני אמרתי לו שאם יצא מן המחנה הוא יוכל לפגוש את אביו,ולחזור למשפחתו,אז בבקשה אל תאשים אותו אלא אותי!"הוא אומר בקול מלא תחינה,הרמס מתחיל להירגע,
    "אני לא יעניש אותך ג'ים,אבל כדאי שלא תעבוד על גיבורים צעירים יותר"הוא אומר לג'ים בקול עצבני במעט וג'ים משפיל את מבטו בבושה,הוא משחק ממש נהדר,
    "עכשיו חזרו לעיסוקיכם,אין פה מה לראות"הוא אומר אל כל החבורה שהתאספה שם ונעלם.
    אחכה שכולם ילכו ואז אדבר אל הרמס. "הרמס,חלמתי חלום, ובחלומי הופיע קרונוס. הוא אמר שהוא רוצה להציע לי משהו,ושאצטרך לפגוש אותו אם אני רוצה לשמוע מה זה. ואם לא,הוא יהרוג אותי. ובדיוק לאחר זה הופיעו שני כלבים ענקיים, כשניסיתי להלחם בהם התעוררתי מהחלום,הרמס אני מתחנן,תן לי לצאת ולפגוש את קרונוס."
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

• עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •