הישרדות חת''מ
ברוכים הבאים לתחרות הגדולה ביותר של השנה,הישרדות חת''מ.
בתחרות זו יהיו כ10 משתתפים(אולם אפשר הרבה יותר אם תרשמו אבל רק במספרים זוגיים,לדוגמא:12,14,16 וכו').
המשתתפים יחולקו לשני שבטים,התחרות עתידה להיות כ10 שבועות(במידה ו10 ירשמו,אם יותר תהיה תחרות יותר ארוכה)
3 ימים כל שבוע התחרות תתרחש ובכל יום תהיה משימה חדשה-פעם משימת פרס,פעם משימת חסינות ופעם משימת כח כפול/חסינות אישית.
כל שבוע יהיה נושא חדש לתחרות. הנושאים יהיו משחקים בחת''מ. בכל יום ישאלו שאלות מסוגים שונים על המשחק.
חוקים:
*אסור לקלל
*אסור לריב בנושא התחרות
*אסור לדון על בריתות/אסטרטגיות/הדחות בנושא התחרות אלא רק במקומות שצוינו בסעיף דרך תקשורת
*להנות
הסבר נקודות:
הניקוד אינו מתבטא בנקודות לכל שאלה אלא במספר השאלות שנענו. שבט שיענה על הכי הרבה שאלות נכונה ינצח במשימה. כנ''ל גם לגבי משימות חסינות אישית בהן הניקוד הוא אישי. מי שיענה נכונה על הכי הרבה שאלות ינצח ויזכה בחסינות האישית. לכן למספר שאלות נכונות שנענו קוראים במשחק נקודות.
הסברים על משימות פרס(היום ה1) :
ביום הראשון של כל שבוע יתחרו השבטים על פרס,רק שבט אחד ייזכה בו.
הפרסים הם משתנים אבל כולם יוכלו לעזור לכם,בפרסים תוכלו להשתמש אך ורק במשימת החסינות והוא תקף רק לאותו שבוע(כלומר רק למשימת החסינות של אותו שבוע).
מתי תשתמשו בפרס(ולפעמים על מי) תדונו בדרכי התקשורת ותודיעו לי. אם לא תודיעו לי לפני תחילת משימת החסינות לא תוכלו להשתמש בו אז תחשבו טוב.
הסברים על משימת החסינות(היום ה2)
ביום השני של השבוע יש משימת חסינות,במשימת החסינות שני השבטים מתחרים. השבט שיצבור הכי הרבה נקודות יינצח במשימה ויקבל חסינות,השבט השני יילך להדחה.
הסברים על משימות היום ה3:
חסינות אישית-השבט שהפסיד במשימת חסינות ביום השני לא מדיח ישר אלא עובר למשימה.
במשימת החסינות האישית כל השבט שהפסיד משתתף. המשתמש שיצבור הכי הרבה נקודות יזכה בחסינות אישית ויהיה מוגן מההדחה.
כח כפול-זאת משימה נוספת בה כל השבט שהפסיד משתתף,המשתמש שיצבור הכי הרבה נקודות מנצח וזוכה בכח הכפול,כלומר בהדחה הזו,הוא יוכל להצביע פעמיים.
ההדחות:
הדחה תתרחש כל שבוע מיד לאחר משימת החסינות האישית/כח כפול.
ההדחות יבוצעו בפרטי,ותוצאותיהן יתגלו ביום שלמחרת.
דרך תקשורת:
כמובן שהישרדות בלי אסטרטגיות ובריתות היא אינה הישרדות. דרכי התקשורת המותרות הן:ה''פ ותוכנות מסרים בלבד.
אסור לכם לדון על זה בנושא התחרות. כנ''ל לגבי הדחות. מותר לתאם אך בתנאי שזה לא יהיה בנושא עצמו.
פרסים:
מקום ראשון:9 ימים ווינר+כותרת תואמת
מקום שני:6 ימים ווינר
מקום שלישי:3 ימים ווינר
אז מי שרוצה להרשם שימלא את הטופס הבא:
שם:
ימים בהם אני רוצה להתחרות: ראשון עד חמישי, 3 הימים שייבחרו על ידי הכי הרבה משתתפים הם ימי התחרות.
קוד:
קוד:שם: גיל: ימים בהם אני רוצה להתחרות:
ההרשמה תהיה פתוחה שבוע(14/03/2010-21/03/2010),מהרו להרשם!