"לעזאזל! " אני אומר
"מגנטון! תותח מגנט! לעבר הקרח "
ואז רעם בכל הכוח!" אני אומר למגנטון
"חייב להיזהר! אבל יש לי רעיון!"
"כשהוא יתקוף במתקפה שדורשת ממנו להוציא מים מפיו ,תקוף ברעם כדי שהוא יתחשמל
אני אומר.
"לעזאזל! " אני אומר
"מגנטון! תותח מגנט! לעבר הקרח "
ואז רעם בכל הכוח!" אני אומר למגנטון
"חייב להיזהר! אבל יש לי רעיון!"
"כשהוא יתקוף במתקפה שדורשת ממנו להוציא מים מפיו ,תקוף ברעם כדי שהוא יתחשמל
אני אומר.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון מביט בשיין מבולבל כי הוא לא מבין באיזו מתקפה מדובר, וזה עולה לא בפספוס ההזדמנות שבה קינגדרה יוצאת מהמים ויורה קרן קרח, שפוגעת במגנטון ישירות ומפילה אותו לקרח. מגנטון ממהר להתעשת ומחכה בכוננות מלאה לפקודה הבאה ולמתקפה הבאה של קינגדרה
ביל נגד ברנדון ומפייר
כשפלייגון אוגר כוחות גנגר משתמש בקרן בילבול, וכאשר ביל מורה לפלייגון לתפוס את גנגר ולעוף גבוה תוך כדי סחרור גנגר מתרחק. פלייגון תופס סלע ועולה למעלה בעודו מסתחרר, וגנגר יורה כדור צל שמביס סופית את פלייגון. השופט צועק "פלייגון לא יכול להילחם, המנצח הוא גנגר" כאשר ברנדון ומפייר נדרש להחזיר את גנגר שלו, והזירה מסתובבת אל זירת הדשא שנשתלה מחדש, לאחר הקרב הלוהט האחרון.
על שני המאמנים להוציא את הפוקימון החדש שלהם.
מצב הניצחונות:
ביל- 0
ברנדון ומפייר- 1
"אוף!" ארטן בזעם.
"לא נורא פלייגון היית מעולה" ענחם אותו ואתכונן להוציא את הפוקימון הבא שלי.
"כל הכבוד גנגר!היית מעולה" אומר בשמחה לגנגר ואחזיר אותו לפוקדור.
"צריך לפעול מהר!" אני אומר לעצמי בקול רם
"מגנטון! פצצת מגנט! ולאחר מכן תקוף ברעם!" אני אומר לו.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
מצטער שלא הייתי פעיל
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון יורה פצצת מגנט מאוד לא מדויקת שמפספסת את קינגדרה ופוגעת בקרח במרחק של כשני מטרים, אבל סודקת אותו ומעמידה אותו בסכנת שבירה.
קינגדרה מופעת מהפיספוס ומורידה עיניה ממגנטון כדי לראות את הנזק שפצצת המגנט גרמה לקרח, ולא מספיקה לחמוק מרעם שגורם לה לצלול לתוך המים, פגועה קשות. הקרח נשבר והיא נשארה חשופה למתקפות שאינן מתקפות חשמל, בגלל שבמים כמעט טהורים חשמל לא יעבור.
ביל נגד ברנדון ומפייר
ביל- 0
ברנדון ומפייר-1
ביל מוציא את דרגונייט ומורה לו לתקוף באגרוף רעם ונשימת דרקון, אבל דרגונייט פשוט מביט בו מופתע ולא מבין על מה הוא מדבר, כשברנדון ומפייר מוציא את פרסקט ומורה לו לתקוף במספרי X ואבקת רעל.
פרסקט מבין את ההוראות של ברנדון ומפייר בקלות ומיד תוקף במספרי X, מפתיע את דרגונייט ומפיל אותו לריצפה. הוא ממשיך באבקת רעל שפוגעת בדרגונייט ומרעילה אותו, מסכנת אותו בהפסד מהיר מאוד בקרב, שבמידה והוא יקרה, חצי הגמר יוכרע
"אוקיי .המצב מסובך!" אני אומר לעצמי
"תותח זאפ! מגנטון!"
"קדימה! אתה חייב להצליח!" אני אומר לו
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
"מעולה פרסקט!" אומר לפרסקט בשמחה.
"אבסור לנו להפסיד דרגונייט, אני יודע שאתה מסוגל קדימה!" אקרא לעברו.
כולם
תוסיפו לכותרת קנטו כדי שאני אדע לאיזה תחרות ההודעות שייכות
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון שלח תותח זאפ, שפגע בקרח במרחק של כמטר מקינגדרה. קינגדרה צללה מפחד ישר אל סופה, כל הקרח קרס ויצר רעידות חזקות במים, ובגלל שקינגדרה לא הספיקה לצלול לעומק של יותר מחצי מטר חתיכות קרח התנפצו עליה והביסו אותה.
מצב הניצחונות:
שיין- 1
ברנדון גונסון- 0
שניכם עוברים לזירת האש הלוהטת, כשעליכם להוציא את הפוקימון הבא שלכם.
ביל נגד ברנדון וומפייר
ביל- 0
ברנדון ומפיר- 1
פרסקט מנצל את כוחו בקלות, ולכן ברגע שדרגונייט פוגע בו באגרוף אש, הוא משחרר אבקת שיתוק שמונעת ממנו להמשיך לזוז. הבעיה היחידה שלו היא שהוא עף לאחור ומאבד קצת זמן, שבו דרוגנייט מנסה להתעושש. בסופו של דבר פרסקט חוזר לעצמו ומזנק על דרגונייט במספרי X שמעיפים אותו לאחור אבל גם מפזרים את אבקת השיתוק, ככה שהקרב שוב פתוח.
"קדימה דרגונייט אתה מסוגל!" אקרא לעבר דרגונייט.
"אני יודע שאתה יכול, אני מאמין בך!"
"עכשיו דרגונייט בצע את המהלך הבא בכל הכוח!" אצווה בעודי חושב על אסטרטגיה חדשה.
"מעולה פרסקט!" אעודד את פרסקט.
אני מחזיר את מגנטון וישמור אותו לקרב קשה יותר
"צא טורקול!" אני אומר ומוציא החוצה את טורקול מן הפוכדור כאשר אני מוציא אותו בשמחה
"טורקול! סחרור מהיר ולהביור!" קדימה!
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
שיין נגד ברנדון גונסון
אתה לא שומר פוקימונים, כל פוקימון משתתף בקרב אחד בלבד. תקרא את החוקים של הסיבוב השני שוב פעם, בבקשה
שני המאמנים מוציאים פוקימוני אש לקרב. הצאריזרד של ברנדון גונסון מטילה אימה על המגרש כשהטורקול של שיין פשוט מתחיל להסתחרר ואז קופץ לכיוון צאריזרד, פוגע בה ומפיל אותה לריצפה. צאריזרד ממהר שוב לעוף וממרחק של כחצי מטר מטורקול, בגובה של פחות ממטר, שולחת להביהור עצום שמתחזק מהחום הרב של הזירה, ומסכן מאוד את טורקול.
ביל נגד ברנדון ומפייר
ברנדון- תוסיף שזאת התחרות של גוטו בה"פ בבקשה
ביל שוב פעם מנסה לגרום לדרגונייט לתקוף מיד אחרי קרן על, כאשר הוא מורה לו לשלב נשימת דרקון עם קרן על ואז לתקוף באגרופי אש. הקריין צועק "ביל לא לומד מטעויות, ועכשיו הוא עלול ליפול ולהפסיד בגלל זה" דרגונייט מביט על ביל מבולבל, הוא לא מכיר את המתקפה נשימת דרקון, ולכן פשוט יורה קרן שפוגעת בפרסקט קשות. דרגונייט נח ופרסקט תוקף בשאיבת גיגה, שפוגעת בדרגונייט ומרוקנת אותו מכוחות, מצילה את פרסקט מהפסד בטוח. לאחר כמה שניות דרגונייט עף לכיוון פרסקט כדי לחסל אותו באגרוף אש, ורגע לפני שהוא מגיע עליו נופל ומתעלף, בגלל הרעל.
הקריין צורח לתוך המקרופון "ובניצחון 2-0 מדהים ברנדון ומפייר מביס את ביל ועולה לשלב הבא!"
Sanji מנצח ומתקדם לשלב הגמר, מקבל הזדמנות ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה המופיעה בפוקדע של DP בסרבי כמתקפת TM או HM שהוא יכול ללמוד שכוחה לא עולה על 150 (משמע אפשר גם 150)
mor15 מפסיד ומקבל הזדמנות להתחרות על המקום השלישי לפרס נגד המפסיד בקרב הנוסף, וגם הוא יכול ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה שכוחה לא עולה על 150. הוא לא יכול ללמד את דרגונייט מתקפה בגלל הרעל
אני מנסה ללמד את פוליווואר את המתקפה Blizzard שכוחה הוא 120.
~~~
אחפש מקום מתאים ללמד את פוליוואר את המתקפה ואז אזרוק את הפוקדור שלו לאוויר."צא פוליוואר,תנסה להשתמש במתקפה בליזארד!תנסה לשלוח קרחוני קרח!" אסביר לו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)