Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71
  1. משתמש מנוסה
    שם הדמות: דיוניסוס
    כינוי: colossous
    הערות: טחנתי את גוד אוף וור אחד ושתיים!! חולה על המשחק ומבין בכל פרט שבו

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    אופיר רשום&#33;

התחלה לאלים:
    אתם נמצאים באולימפוס,הטיטאנים נמצאים בטרטרוס והם תוקפים ברגעים אלו.
    פתאום האדס מגיע עם חדשות. "עיקבתי אותם בטרטרוס בעזרת קרברוס,אך זה לא יעבוד המון זמן מה נעשה?&#33;"הוא שואל בהיסטריה. "אל תדאג,אנחנו נצא עוד מעט לטרטרוס לעקב אותם" אומר זאוס.
    מה תעשו?
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 07:48 PM

התחלה לאלים:
    פתאום האדס מגיע עם חדשות. "עיקבתי אותם בטרטרוס בעזרת קרברוס,אך זה לא יעבוד המון זמן מה נעשה?&#33;"הוא שואל בהיסטריה. "אל תדאג,אנחנו נצא עוד מעט לטרטרוס לעקב אותם" אומר זאוס.
    מה תעשו?
    "לפי דעתי צריך לקחת את הכוחות שיש בידינו ולהציב אותם בתחתית ההר, לא לתת להם להתקרב למשכנו ולבלום אותה כבר בהתחלה&#33; "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 07:33 PM
    התחלה לטיטאנים
    אתם נמצאים בטרטרוס,מתכוננים למלחמה שנמשכת. לפתע שואל אטלס:"נו,כבר 5 ימים אנחנו מתחבאים בטרטרוס אולי כדאי שנעשה משהו ונצא כבר לתקוף? הוא אומר ומצביע על מעלית,אך עליה שומר קרברוס,
    כלבו האגדי של האדס.
    אני חושב כמה שניות ולאחר מכן מסתובב לעבר אטלס,
    "אלפי שנים של החזקת שמיים שיבשו לך את חוש המחשבה,אה?,אסור לנו לעשות כלום בלי הוראה מפורשת מהבוס,אז שב בשקט ותן לממונים עליך להחליט"אני אומר לו בעצבנות.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 07:33 PM
    התחלה לטיטאנים
    אתם נמצאים בטרטרוס,מתכוננים למלחמה שנמשכת. לפתע שואל אטלס:"נו,כבר 5 ימים אנחנו מתחבאים בטרטרוס אולי כדאי שנעשה משהו ונצא כבר לתקוף? הוא אומר ומצביע על מעלית,אך עליה שומר קרברוס,
    כלבו האגדי של האדס.
    אני אסתכל על קרברוס בסקרנות ולאחר מכן אפנה אל אטלס.
    "זה לא רעיון טוב צריך לצבור כוח, להמשיך להתכונן אז שיהיהו לנו המרכיבים המתאימים לצאת לקרב" אומר לו בסבלנות.
    "חוץ מזה אם אתה רוצה שקרברוס יקרע אותך לגזרים בבקשה" אומר ואצביע על קרברוס.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 07:48 PM
    אופיר רשום&#33;

התחלה לאלים:
    מה תעשו?
    אומר להם "לפי דעתי אנכנו צריחים ליגרום להם להבין שאין להם סיכוי להביס אותנו פשוט להפחיד אותם.
    אני חושב שלהתביעה חלק מן הלוחמים יוריד להם את המורל ויגרום להם לסגת.

7. משתמש וותיק מאוד
    פוסידון
    "איך להטביע אם הם בטרטרוס? בשביל זה נצטרך קרב חזיתי,זה נראה לי רעיון ממש ממש לא טוב.
    אולי יש לך רעיון אחר שעשוי לעבוד?"

אמפימתאוס
    "ואתה חושב שתמצא אותם בטרטרוס? אם אתה רוצה יש עוד דרך שתעקוף את קרברוס,אך היא הרבה יותר קשה.אבל יש סיכוי ששם תמצא את מה שאתה מחפש" הוא אומר ומצביע על פתח.

היפריון
    "הבדיחות שלך לא מצחיקות אותי,גם הממונים חושבים שיש לצאת מטרטרוס, אבל כמה דרכים לצאת מכאן.
    שתיים חסומות לנו,והשלישית היא כאן." הוא אומר ומצביע על הדלת. "זאת דרך קשה וארוכה,אך סביר להניח שאת מבוקשך תמצא כאן."

דיוניסוס
    "שתית יותר מדי נכון דיוניסוס?" אומר זאוס בזלזול. "לא טוב להציב את הכוחות שם,היציאה מטרטרוס קרובה לשם וסביר להניח שאם הם יצאו מטרטרוס הם יתקפו תקיפה חזיתית. זה ממש לא רעיון טוב."הוא משלים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    היפריון
    "הבדיחות שלך לא מצחיקות אותי,גם הממונים חושבים שיש לצאת מטרטרוס, אבל כמה דרכים לצאת מכאן.
    שתיים חסומות לנו,והשלישית היא כאן." הוא אומר ומצביע על הדלת. "זאת דרך קשה וארוכה,אך סביר להניח שאת מבוקשך תמצא כאן."

אני מביט על הדלת שאטלס דיבר עליה ,
    "ההורים שלי דווקא חשבו שאני אהיה סטנדאפיסט שאהיה גדול"אני ממשיך לעקוץ אותו,
    "ובנוגע לדלת...לאן היא מובילה?"אני שואל אותו בחשדנות.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 08:22 PM

דיוניסוס
    "שתית יותר מדי נכון דיוניסוס?" אומר זאוס בזלזול. "לא טוב להציב את הכוחות שם,היציאה מטרטרוס קרובה לשם וסביר להניח שאם הם יצאו מטרטרוס הם יתקפו תקיפה חזיתית. זה ממש לא רעיון טוב."הוא משלים.
    " אז מה אתה מתכנן? " אשאל בכעס ואעמוד על רגליי בזעם
    "אם נשאיר את כולם קרובים מדי לאולימפוס אנחנו נהיה מוקפיה במהרה ולא יהיו לנו דרכי מילוט למקרה שנזדקק להן&#33; "

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 08:22 PM

אמפימתאוס
    "ואתה חושב שתמצא אותם בטרטרוס? אם אתה רוצה יש עוד דרך שתעקוף את קרברוס,אך היא הרבה יותר קשה.אבל יש סיכוי ששם תמצא את מה שאתה מחפש" הוא אומר ומצביע על פתח.

"אולי... אך אם אקח סיכון בזה שאכנס לשם, אם אמות?" אגיב להצעתו בזלזול.
    "ואם היית מספיק חכם היית יודע שיש עוד דרך אמנם הדרך הזאת היא מוצא אחרון והסיכויים שהיא תעבוד קלושים בהחלט" אומר לו.
    "אני מדבר על כך שאני אעצור את הזמן, אך אני לא חושב ש10 שניות לכל היותר יספיקו לנו לעבור את קרברוס, חוץ מזה זה ידרוש ממני כמות עצומה של מאנה" אומר לו.
    "אם כך יש לנו 2 אופציות, אולי נעשה הצבעה?" אומר אצא מן השיחה האישית שלי עם אטלס ואפנה אל כולם.
    "מי בעד שכולנו נעבור דרך הפתח שמציע אטלס?"
    "מי בעד שנבחר באופצייה השנייה?"
    "ומי בעד שנתאזר בסבלנות עוד קצת זמן?" אסיים ואספור את כל הקולות.

11. משתמש מנוסה
    שם הדמות: הרמס
    כינוי: konoha shinobi
    הערות: אני לא שמעתי על המשחק GOW בחיים שלי, אני מקווה שזה לא מפריע

12. Professional Design
    Originally posted by Kratos@Feb 1 2010, 07:35 PM
    רועי-הוא תפוס,האופי של אל היין זה שהוא שותה,ואם הוא שותה הוא מתחזק מאוד.
    אם לא הוא סתם רגיל,והמתקפות שלו נחלשות.
    אין לי כל-כך ברירה , אני יהיה אל היין .
    אם אתה מסכים .
    אני פשוט מאוד רוצה לשחק

13. משתמש מנוסה
    התחלה לטיטאנים
    כלבו האגדי של האדס.
    אני מגחגח ואומר, &#39;&#39;אני מציע למחוץ אותו ולעשות ממנו אוכל לשדים כאן, מקסימום האדס יגלה שאנחנו פועלים ויבוא אחרינו, אך אנחנו נמחץ גם אותו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; אומר בעצבים ואחזיק את ידיי בצורת אגרוף.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש וותיק מאוד
    קראטוס:
    "אני חושב שזה רעיון מאוד לא חכם." אומר אטלס. "בוא נראה,קרברוס-כח 1500-3000,חיים 4000,מאנה 3000. הוא אחד היצורים המסוכנים,אם כבר הוא יכול לעשות ממך אוכל לשדים." הוא טוען.

ניב ורועי:
    יש לי איתכם קצת בעיה, כי אחד מבין בGOW ואחד לא. אבל אצלי יש חוק של First come first get
    לכן הראשון שאמר שהוא רוצה לשחק עם הדמות הפנויה הוא ניב,ולכן אתה רשום.
    תגיב להתחלה לאלים.
    רועי אני מצטער,אין מקום. אולי בקרוב יתפנה/יווצר מקום.

אמפמתאוס
    כולם מצביעים על מעבר מהפתח. "קרברוס הוא חזק ביותר, וכרגע הוא חזק הרבה יותר מאיתנו."
    הם טוענים והולכים אחרי אטלס אל הפתח.

דיוניסוס:
    "אולי זאת תוכנית טובה, אבל אין לנו מושג איך להתחיל בה, אתה רוצה שנשלח חלק לפתח של טרטרוס להגן בשניה שהם יבואו?" שואל זאוס.

היפריון:
    "ליציאה מטרטרוס,שמע אני טיטאן אני לא אסבך טיטאן אחר בצרות,מדוע לי? וגם אני הולך בדרך הזאת בדיוק כמוך,ואני מבטיח לך שאם יהיה קשה אני אגן עליך מרוצה? עכשיו צריך לצאת מטרטרוס." הוא אומר והולך.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 2 2010, 07:36 AM
    קראטוס:
    "אני חושב שזה רעיון מאוד לא חכם." אומר אטלס. "בוא נראה,קרברוס-כח 1500-3000,חיים 4000,מאנה 3000. הוא אחד היצורים המסוכנים,אם כבר הוא יכול לעשות ממך אוכל לשדים." הוא טוען.
    &#39;&#39;אז בוא ננחית בו את המכה הכי חזקה שלנו&#33;&#33;&#33; ביחד אנחנו חזקים ממנו&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; אומר בעצבים.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •