<div align="Center">Yin World</div>
השנה- 2010
הארץ- ישראל
המטרה- לשמור על לוחמי היאנג הציעירים מפני הציידים
זאת פחות או יותר המשימה של רוב לוחמי היאנג בארץ.
היאנג הוא כוח הטוב והאור, בעוד הין הוא כוח האפלה והרוע. אנשים מסויימים ניכנים בכוחות ין ויאנג ברגע שהם נולדים, והכוחות משתחררים בגילאים 13-15. לא ברור למה, אבל בזמן האחרון הרבה כוח יאנג מפסיק להשפיע על העולם, נלכד במקום לא ידוע ומפסיק לאזן את העולם, וכך, בזמן שכמות האנרגיה של הין שווה לכמות האנרגיה של היאנג ומבחינת הכוחות האיזון נשמר, במציאות הין גובר על היאנג, שרובו מפסיק להשפיע, והופך את העולם ועולם רע יותר, יוצר מצב של חוסר ביאנג. רוב האנשים לא יודעים על זה, ואל יודעים שזאת הסיבה שהועלם הולך ונעשה יותר ויותר גרוע. הם גם לא יודעים, שכמעט כל האנשים הגדולים שהרסו הרבה ויצרו מלחמות היו לוחמי ין. הציידים של הין, לא ממש ברור מי הם ומה היכולות שלהם, לוכדים את כוחות היאנג ובצורה לא ברורה מנטרלים אותם אבל שומרים עליהם קיימים, ואז מוציאים את העולם מאיזון. התהליך הזה קורה כבר מאות שנים, אבל אם הוא לא יעצר בקרוב, כל היאנג ילכד, והין ישלוט בעולם. במצב כזה, העולם יהפוך למלחמה אחת גדולה, וימחק ע"י הנשקים הגרעיניים והמלחמות. כדור הארץ יהרס לחלוטין, וכל מה שסביבו יקרוס בגלל עוצמת ין אדירה שתשתחרר אליו. היקום כולו יצא מאיזון ואותו תהליך שקורה עכשיו בכדור הארץ יקרה ביקום כולו, ויביא להיעלמות הכל. אף אדם לא יודע שזה עלול לקרות, אבל כל מי שמכיר את הכוחות האלה יודע שמשהו רע יקרה אם אחד מהם יעלם, ושכוחות הין מתעלמים מזה, רק כדי להפוך לשליטים של העולם.
הסבר
העולם, אותו עולם שאנחנו מכירים כיום. המשחק מתחיל ב1.1.2010, ויתקדם לאט יותר מהעולם האמיתי או בקצב ההתקדמות של העולם האמיתי, ככה שלא ייוצר מצב שיקרו במשחק דברים שלא קרו במציאות. לעומת זאת, דברים שקרו במציאות יכולים להתגלות כגורם של כוחות הין והיאנג. במשחק אתם תשחקו ילדים הלומדים בחט"ב בן צבי (חט"ב אמיתית. כל הדמויות במשחק שמופיעות בבית הספר יהיו אמיתיות עם שמות שונים), אשר לא יודעים על קיום הין והיאנג ועל האגדה, הציידים, והסכנה שהכל יהרס.
מילות השה"מ
זה המשחק הראשון שאני פותח בפורום הזה, שאין לו שום קשר לפוקימון. המשחק יעבוד במערכת דומה מאוד למערכת שאיתה ניסיתי להרים משחק של פוקימון בעבר, וידרוש השקעה ופעילות מהשחקנים. משתמש שלא מתכוון להשקיע או שלא מוכן לקרוא הרבה ולעבוד עם מערכת קצת יותר מסובכת מהמערכת שבה משתמשים ברוב המ"תים, יכול להפסיק לקרוא כאן ולעזוב את המשחק, כי הוא לא בשבילו.
טופס הרשמה:
שם המשתמש-
שם הדמות- שם ישראלי, כולל שם משפחה
גיל- בין 13-15
כיתה- בין ז' לט', הכיתה המיוחדת היחידה שאפשר היא כיתת מופ"ת, ובכיתה ט' אפשר רק כיתה רגילה
רקע- רקע רציני ומפורט. למשחק הזה אני דורש סיפור חיים רציני ומלא, רקע שלא מתאר את האירועים החשובים שקרו לדמות ואת ההתקדמות הכללית של חייה לא יוכל להכניס אתכם למשחק. רקע של תחת לחמש שורות בתגובה לא יתקבל, אני מזהיר מראש.
ציונים בתעודה של השנה שלפני: לא לעשות את עצמכם מושלמים. ציונים במקצועות הבאים:
מטמתיקה (במידה וכיתה ט' לציין באיזו הקבצה)-
אנגלית (במידה וכיתה ט' לציין באיזו הקבצה)-
פיסיקה (רק בכיתה ח' או ט' מופת)-
מדעים-
ספרות-
תנ"ך-
מורשת-
היסטוריה-
ספורט-
הערות/הארות- בלי דברים שטותיים כמו שניצל, ציפס וכו'
להעתיק מכאן:
קוד:
[B]שם המשתמש[/B]-
[B]שם הדמות[/B]-
[B]גיל[/B]-
[B]כיתה[/B]-
[B]רקע[/B]-
[B]ציונים בתעודה של השנה שלפני[/B]:
מטמתיק -
אנגלית-
פיסיקה-
מדעים-
ספרות-
תנ"ך-
מורשת-
היסטוריה-
ספורט-
[B]הערות/הארות[/B]-
החוקים:
כל חוקי חת"מ חלים כאן
אין להגיב תגובה שאינה קשורה להמשך המשחק
אין לדבר עם השה"מ או עם שחקנים אחרים בתגובות, בשביל זה יש ה"פ
את התגובה יש לכתוב בצורה הכי מפורטת ומובנת שאפשר
אין לערוך תגובה לאחר שאני מגיב- התגובה שהגבתי היא התגובה שאליה תתיחסו, גם אם ערכתם בזמן שאני פרסמתי את התגובה.
אין להגיב 'לא הגבת לי!' במידה ועברו שתי תגובות/חצי שעה ועדיין לא הגבתי אפשר לשלוח ה"פ
אם שולחים ה"פ בנוגע לאי הגבת המשך, לא להתחיל לבוא בהאשמות, אני בן-אדם ואין מה לעשות, אנחנו עושים טעויות. מישהו שיבוא אלי בטענות ובהאשמות יוקפא לתגובה
לא להגיב