<div align="Center">נושא החידות של פורום חת"מ</div>
לאחר חשיבה ממושכת איך להכניס את החלק של חידות בשם חת"מ לפורום, אני ואיציק קיימנו דיון קטן והחלתנו להקים נושא חידות, שיהיה מין תחרות קטנה.
כל משתמש שירצה יביא חידה שלו לנושא וישלח לי בה"פ את התשובה שלי. המטרה של שאר המשתמשים היא לענות על החידה ולשלוח לי את התשובה בה"פ. כל פעם שמישהו עונה נכונה על תשובה, יעודכן כאן שהוא פתר אותה. המשתמש עם הכי הרבה נקודות בכל סוף חודש ינצח בתחרות החודשית, ובמידה ותהייה פעילות רבה נארגן לו גם פרס קטן.
הנושא נשאר פתוח לפרסום חידות ולשאלות. משתמש שיענה על שאלה בנושא, יפסל מהתחרות ויוביל לפסילת השאלה.
מצב ניקוד:
Combusken- 6
magichan_kid- 1
Colossous- 6
togeBEAM- 5
GuiDe- 2
niv414- 4
T B E- 5
The Eevee- 9
וכמה חידות להתחלה (כולם לקוחות מפורום אחר, רובן של המדריך שלי לקפוארה ואחת של חברה לקבוצה):
א' - כמה ימי הולדת יש לבן אדם, בממוצע?
ב' - ישנם 7 חודשים בשנה שבהם 31 יום, בכמה יש 28?
ג' - אם מתוך 3 תפוחים לקחת 2, כמה נשארו לך?
ד' - פעם בתחרות רכיבה על סוסים החליטו לשנות כללים ובמקום לתת פרס למי שמגיע ראשון, הוחלט שהמנצח הוא זה שמגיע אחרון.
נגמרת ספירה לאחור, ניתנת פקודת יציאה ו.... הרוכבים עומדים דום... הקהל בתדהמה - אף רוכב לא עושה אפילו צעד אחד.
עובר כמה זמן וזה נהיה משעמם לראות איך הרוכבים עומדים על קו ההתחלה בלי לזוז, ואז בא זקן חכם, אשר לחש משהו באוזן הרוכבים, וכעבור רגעים מספר ראה הקהל את הרוכבים יוצאים בכל מהירותם לקו הסיום.
השאלה:
"מה לחש הזקן לרוכבים?"
ה'- מה משותף לשלושת המילים:
yes we can?
בגלל שהגיבו פה כבר פעמיים אני חוזר ואומר- תשובות בה"פ לי!