Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 71 מתוך 71
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 4 2010, 06:52 PM

אמפימתאוס:
    אתה תולש את כנפיה של הארפי אחת אך אתה מסתבך ותולש לה רק כנף אחת. היא מתעצבנת ומרימה אותך באוויר,לאחר מכן מפילה. הכנף שלה שנתלשה צומחת מחדש.
    'זה יותר מדי קשה, שנים של ניקור עיט בעיניי ממש לא הטיבו לכישרון הלחימה שלי' אחשוב בזעם.
    'אם כך אין לי ברירה' אחשוב לעצמי ואחל לרכז בי כמות עצומה של מאנה לאחר מכן כשארגיש כשאהיה מוכן אפעיל את ההתקפה חשיבה לאחור.
    ממש במהירות בכל הזמן שנותר לי אעבור הארפית הארפית ואתלוש את כנפיהן מהשורש.

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    היפריון:
    הנזק הוא עצום. אבנים ענקיים עולים מהאדמה ופוגעים בכל האויבים. "זה מדהים,בחיים שלי לא ראיתי רמה גבוהה כזו של כח עם המתקפה הזו." אומר לך אמפימתאוס
    *הרווחת 1500 כסף,הלך לך 100 מאנה בגלל זה*
    כולם מתים והשער הממשיך נפתח. אך לפני זה בחדר נפתח חדר עם 3 תיבות,אדומה,חומה וכחולה.

אני רוצה לשדרג את הקשת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחזיר את הקשת לגבי,
    אני מסתכל בהפתעה על התיבות,
    'מניין הן צצו?'אני חושב בהפתעה,לאחר מכן אני חושב מעט וצועד באיטיות לעבר הקופסה הכחולה ומנסה לפתוח אותה.

3. משתמש מנוסה

דיוניסוס:
    דבר מדהים מאוד קרה, אתה משכר את היריבים ואז הם מכינים את חרבותיהם כלפי הצד הם מתקרבים כדי לתקוף אותך ואז כשהם ממש קרובים אפולו מנמיך גובה והם דוקרים אחד את השני,הנזק הוא עצום,שתיהם עכשיו עם חניתות בראש,הם נופלים ודוקרים את הציפורים שלהם,כתוצאה מכך הם צוללים למטה,מתים.
    *אני לא מקבל כדורים אדומים? *
    "קדימה אפולו, תמשיך קדימה בשיא המהירות! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    דיוניסוס:
    *אופס*
    "כל הכבוד דיוניסוס&#33;"אומר אפולו בשמחה "אנחנו די קרובים לאי אבל תמשיך לשמור על זהירות." הוא משלים.
    *קיבלת 500 כדורים*

היפריון:
    הקשת שודרגה,היא מקבלת צבע כחול.
    והיא יודעת את המהלך הבא:
    חץ מקפיא-אחרי כל 4 חיצים רגילים יוצא חץ מקפיא,אם המפלצת קטנה ממך(כגון הארפי) היא תוקפא מיד,אם לא,יוקפא האיבר אשר אליו כוון החץ.(יש אפשרות לשיפור בהמשך.)
    כל זה עודכן בדף הראשי.
    ----------------------------------------------------------------------
    התיבה הראשונה נפתחת. יוצאים ממנה כ100 כדורים כחולים,יש לך עכשיו 300 מאנה.
    התיבה הזאת נעלמת ובמקומה מופיעה עוד תיבה חומה.
    "אני חושב שכדאי לך לפתוח גם את התיבות האחרות." אומר פרומתאוס. "אם איני טועה אמורים להופיע בתיבות החומות חפצים שישדרגו את המאנה והחיים שלך." אומר פרומתאוס. "בתיבות האדומות אמור להופיע כדורים אדומים(כסף)" מסיים פרומתאוס ומצביע על התיבה.

אמפימתאוס:
    יש לך 0 מאנה עכשיו,צברת במהלך הקרב הזה כ100 נזק. לכן אתה יכול לתקוף עכשיו עם פיצוץ נקמה בעוצמת 300. הזמן נעצר אמנם,אך לפני זה נתן לך פרומתאוס 400 כסף אשר הוא צבר במהלך הקרב.

קראטוס:
    "אל תדאג,נסתדר,גם בלעדיך,הרוח של ספרטה." אומר לך פרומתאוס. אתה לא קולט מה קרה אבל אתה רואה שהם עוברים והשער נסגר עליך,הם עברו ואתה לא. אתה רואה שקרברוס נעלם. אולי עלה במעלית.
    אבל אז אתה רואה כ20 גורי קרברוס. אחד מהם גדול במיוחד ועומד על שתי רגליו. הוא מחזיק נשק.
    "אני אות&#39;ו,השומר של טרטרוס כשקרברוס לא נמצא&#33; ואתה פלשת למקום&#33;" אומר אות&#39;ו,אתה שם לב שלאט לאט אות&#39;ו נראה כמו שילוב של כלב ואדם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 5 2010, 11:04 AM

היפריון:
    הקשת שודרגה,היא מקבלת צבע כחול.
    והיא יודעת את המהלך הבא:
    חץ מקפיא-אחרי כל 4 חיצים רגילים יוצא חץ מקפיא,אם המפלצת קטנה ממך(כגון הארפי) היא תוקפא מיד,אם לא,יוקפא האיבר אשר אליו כוון החץ.(יש אפשרות לשיפור בהמשך.)
    כל זה עודכן בדף הראשי.
    ----------------------------------------------------------------------
    התיבה הראשונה נפתחת. יוצאים ממנה כ100 כדורים כחולים,יש לך עכשיו 300 מאנה.
    התיבה הזאת נעלמת ובמקומה מופיעה עוד תיבה חומה.
    "אני חושב שכדאי לך לפתוח גם את התיבות האחרות." אומר פרומתאוס. "אם איני טועה אמורים להופיע בתיבות החומות חפצים שישדרגו את המאנה והחיים שלך." אומר פרומתאוס. "בתיבות האדומות אמור להופיע כדורים אדומים(כסף)" מסיים פרומתאוס ומצביע על התיבה.

"אם אתה אומר..."אני ממלמל לעבר פרומתאוס הולך לקראת שתי התיבות הבאות,
    &#39;אם טיטאן חזק כמו אטלס נהרג לנו בקרב שולי שכזה,מה יהיה עלינו בקרב קשה אף יותר?&#39;אני חושב בלחץ בזמן שאני פותח את התיבות הנותרות.

6. משתמש מנוסה
    דיוניסוס:
    *אופס*
    "כל הכבוד דיוניסוס&#33;"אומר אפולו בשמחה "אנחנו די קרובים לאי אבל תמשיך לשמור על זהירות." הוא משלים.
    *קיבלת 500 כדורים*
    אחזיק את חרבי בחוזקה ואתכונן לנחיתה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    דיוניסוס:
    אתם נוחתים באי הגורגונות. הגעתם ומולכם נמצאים חיילים הנקראים גורגון
    הסבר:גורגון-כמו גורגונה רק זכר,גם הוא יכול להקפיא בעזרת מבטו.
    כ20 גורגון עומדים ומתכוונים לתקוף אתכם. "דיוניסוס תקוף&#33; אך תזכור,אלו אינם קינג גורגון שאתה מחפש,תאמין לי,כשאתה תראה אותו אתה תדע.

היפריון:
    בתיבה האדומה מופיעים כ500 כדורים אדומים,בתיבה החומה הראשונה מופיע עין גורגון
    בתיבה השניה מופיעה נוצה של פגסוס. "קדימה,קח את אלו וזה יחזק אותך." אומר פרומתאוס.
    אתה לוקח אותם ומתחזק מאוד,יש לך 500 מאנה ו500 חיים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 5 2010, 11:22 AM

היפריון:
    בתיבה האדומה מופיעים כ500 כדורים אדומים,בתיבה החומה הראשונה מופיע עין גורגון
    בתיבה השניה מופיעה נוצה של פגסוס. "קדימה,קח את אלו וזה יחזק אותך." אומר פרומתאוס.
    אתה לוקח אותם ומתחזק מאוד,יש לך 500 מאנה ו500 חיים.
    &#39;הכוח הזה,אני מרגיש נפלא&#39;אני חושב בשמחה,
    לאחר מכן אני פונה לכל המשלחת שלנו,
    "תקשיבו רעיי לצבא,אנחנו איבדנו במהלך הקרב חבר וידיד טוב,אטלס הוא שמו,לכן אני אומר,בואו נתקוף את האולימפוס&#33;,הם הרגו טיטאן&#33;,מחברינו ומפקדינו&#33;,ולא נסלח על זה&#33;&#33;&#33;,מי איתי?"אני שואג בטירוף.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Kratos@Feb 5 2010, 11:22 AM
    דיוניסוס:
    אתם נוחתים באי הגורגונות. הגעתם ומולכם נמצאים חיילים הנקראים גורגון
    הסבר:גורגון-כמו גורגונה רק זכר,גם הוא יכול להקפיא בעזרת מבטו.
    כ20 גורגון עומדים ומתכוונים לתקוף אתכם. "דיוניסוס תקוף&#33; אך תזכור,אלו אינם קינג גורגון שאתה מחפש,תאמין לי,כשאתה תראה אותו אתה תדע.
    "אין בעיה " אענה לאפולו
    ואשתמש בחרב השכרות כדי להכניס את עצמי למצב שכרות
    אתחיל להתנדנד מצד לצד בצורה חופשית כדי לבלבל את הגורגונים תוך כדי שאנופף בחרבי במטרה לערוף את ראשם

10. משתמש מנוסה
    קראטוס:
    "אל תדאג,נסתדר,גם בלעדיך,הרוח של ספרטה." אומר לך פרומתאוס. אתה לא קולט מה קרה אבל אתה רואה שהם עוברים והשער נסגר עליך,הם עברו ואתה לא. אתה רואה שקרברוס נעלם. אולי עלה במעלית.
    אבל אז אתה רואה כ20 גורי קרברוס. אחד מהם גדול במיוחד ועומד על שתי רגליו. הוא מחזיק נשק.
    "אני אות&#39;ו,השומר של טרטרוס כשקרברוס לא נמצא&#33; ואתה פלשת למקום&#33;" אומר אות&#39;ו,אתה שם לב שלאט לאט אות&#39;ו נראה כמו שילוב של כלב ואדם.
    &#39;&#39;כן&#33;&#33;&#33;&#33; פלשתי למקום&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39; אומר בחיוך שטני ואקפוץ עליו עם החרב של אתנה, אנסה לחתוך את אות&#39;ו ואטיל טייפון על כולם שם.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה

אמפימתאוס:
    יש לך 0 מאנה עכשיו,צברת במהלך הקרב הזה כ100 נזק. לכן אתה יכול לתקוף עכשיו עם פיצוץ נקמה בעוצמת 300. הזמן נעצר אמנם,אך לפני זה נתן לך פרומתאוס 400 כסף אשר הוא צבר במהלך הקרב.
    "מעולה אין לי עוד זמן רב&#33;" אמלמל בחוסר סבלנות. לאחר מכן ארכז את כל הכוח שלי ואשתמש בפיצוץ נקמה על כל ההארפיות האויבות שלי בעוצמת 300 בעודי מקווה רק לטוב.

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •