טרטוויג-עשב/אדמה
בוויזל-מים
סטרארלי-מעופף/רגיל
מאצ'ופ-לוחם
אלקטריק-חשמל
בונזלי-אבן
יש למישהו רעיון לשיפורים ולסטים, כי אני רק מתחיל...
קודם כל טרטוויג הוא לא אדמה המפותח האחרון שלו טורטרה שלו הוא אדמה גם ותותר על בונסלי הוא לא טוב ואלקריק זה הזב הירוק הזה מהדור השלישי? אם כן אוליי תיקח לוקסרי במקומו יהי לך יותר טוב ותחליף את בוויזל הוא לא טובOriginally posted by c00l@Feb 2 2010, 03:44 PM
טרטוויג-עשב/אדמה
בוויזל-מים
סטרארלי-מעופף/רגיל
מאצ'ופ-לוחם
אלקטריק-חשמל
בונזלי-אבן
יש למישהו רעיון לשיפורים ולסטים, כי אני רק מתחיל...
שלוס הוא פוקימון שאישית אני מאוד אוהב להשתמש בו במיוחד במקום בויזל.
באותו מקום שלוכדים את בויזל ניתן ללכוד את שלוס שאם איני טועה מתפקד בתור אדמה ובכך הייתי מציע לך להחליף את טרטוויג בצ'ימצ'ר
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
עוד פעם אתם ו"כפל הסוגים" שלכם?
אני כנראה אצטרך להסביר את העיקרון, אבל...
נניח שאתם משחקים באוברים, קרח הוא כנראה סוג ההתקפה הטוב ביותר שם; האם אתם לא תלמדו את מיוטו קרן קרח ומקום תתנו לו סוג התקפה נחות יותר רק בגלל "שכבר לימדתי את קיוגר קרן קרח"? האם אתם תימנעו להשתמש בפאלקיה ביחד עם קיוגר, שביחד יוצרים שילוב התקפה אדיר, רק בגלל "שיש לי כבר את קיוגר בתור פוקימון מים"? האם אתם בוותרו על האפשרות ליצור שישייה שמבוססת על היכולת Swift Swim (שתתן לקינגדרה את האפשרות לפגוע בהרבה מאוד דברים, וגם תתן למאנפי ודיוגונג שימוש אדיר ביכולת Hydration) רק בגלל שזה דורש כמה פוקימוני מים? שלא לדבר על זה שהאוברים הם ברובם דרקונים (מסביר למה קרח כ"כ טוב שם?) ואתם תתקשו למקם רק אחד מהם בשישייה שלכם!
שלוס תתפוס ליד מפקדת גלאקטיק בפלוארומה
ובונזלי תחליף באוניקס
וסטרלי תחליף במרקרוו או מסדריווס הם נמצאים ביער אטרנה בלילה
וקח גם פוניטה במקום צ'ימצ'ר או בדוא במקום טרטוויג ורוזליה תתפתח מאבן זוהר שאותה מוצאים בסוף המערה בקנלייב
הנה הכרטיס מאמן שלי
טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)