Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 135

נושא: soul eater

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 04:52 PM
    איג'י-
    מצויין, אז העלילה לא תפריע לך יותר מדי
    -----------------------------------------------------
    "הזמנתי את החדר לפני חודש" אומרת קלי בזעם, "כנראה קרתה טעות והביאו לך את החדר הזה. אז בבקשה בוא לא נתחיל עוד מריבה" היא מעירה ופותחת לך את הדלת.

"רגע....בחדר יש חדרי שינה...את ואני זה שניים..זה מסתדר " אנסה להסביר לקלי בפשטות

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. מנהל החודש
    ברנדון-
    בטעות שכחתי לציין, אבל עליך להמציא גיל מ12 עד 19
    -------------------------------------------------------------------
    "נעמה", מישל", אליזבת"... הרבה שמות נשמעו מסביב, לא הצלחת לזכור את כולם. לפתע נשמע לו צילצול, סוף הלימודים מתחילים ועליך ללכת לכיתה. אתה מתכוון לרוץ כלי, אבל קשה ללכת מהר כאשר כל בנות אוחזות בך ומתקדמות יחד איתך.

16
    ~~~
    אתן להן לאחוז בי ואתקדם איתן לכיתה בשמחה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

3. Professional Design
    סטיב-
    "בדרך כלל יש פקידים שדואגים לצירוף תלמידים, אבל הם פעילים רק ביוםהראשוןשל הלימודים-וזהו השלישי" נעצר סיד לרגע ומתנשף, "לכן אדון שיניגאמי שהוא גם מנהל בית הספר מטפל בדברים כאלה במקומם. "נעים מאוד" התחיל לומר אדון שיניגאמי, "סיד, לשם מה הבאת את הילד לכאן?". "ובכן אדוני, הנער הגיע רק היום לבית הספר ואינו רשום, האם יש מקום? שאל סיד, אדון שיניגאמי זרק דרך המראה אליך מפתחות ואמר:"בוודאי, השנה הזאתי באו יחסית מעט תלמידים"? אתה מסתכל על המפתחות ורואה שעליהם רשום "חדר 106 ביניין 3". "לך לחדרך ותתארגן, אחר כך סיד יעשה לך סיור" אמר אדון שיניגאמי וסימן לכם ללכת.
    "תודה אדון שיניגאמי" אני אומר והולך לבניין 3 ולחדר 106 .
    אכניס את המפתחות לפתח המפתח שבדלת , אסובב את המפתחות ואפתח את דלת החדר שלי .

4. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    "בסדר" עונה קלי. היא לוקחת את תיקה ומתקדמת אל הדלת, לפני שהיא יוצאת מוסיפה:"אני הולכת לבלות קצת עם חברות, תתארגן כי בקרוב הלימודים מתחילים". אחר יוצאת החוצה וסוגרת את הדלת.

ברנדון-
    אל הכיתה אתה פועס בחיוך, לאחר ההליכה הקשה אתם מגיעים אל הכיתה, הבנות ישר מתפזרות וכולם יושבות ליד ילדה מסוימת, לילדה היה שיער חום, עיניין כחולות ומבט רציני עליה. צורת הכיתה הייתה כמו כיתה אקדמית, הרבה שורות שולחנות. אתה מחפש לך מקום ישיבה, רקשניים נימצאים: מצד אחד מקום בשורה הראשונה קרוב למורה, נמצא לידך ילד בעל שיער אדמוני, פצעים על פניו ונזלת נוזלת מאפו, הוא מסמן לך לשבת לידו ובאותו הזמן נושף במשאב אסטמה. מקום נוסף הואב שורה האחרונה, ליד המקום ישבה לה מין ילדה בגלימה-חוץ משיערה השחור לא נחשף שום פרט. באיזה מקום תבחר?

סטיב-
    אתה ניכנס אל החדר, סוף סוף מקןם מגורים. אתה מסתובב בדירה ובודק מה יש בה: שני חדרי מגורים אשר בכל חדר יש ארון, מיטה וחצי ושידה קטנה עם מנורה, סלום עם ספה וטלוויזיה ומטבחון קטן עם מיני מקרר. הדירה ניראת מצויינת. "סטיב, סיימת להתארגן?" נשמע קולו של סטיב מהחלון, הוא מחכה להכין אותך ללימודים.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 05:33 PM
    איג&#39;י-
    "בסדר" עונה קלי. היא לוקחת את תיקה ומתקדמת אל הדלת, לפני שהיא יוצאת מוסיפה:"אני הולכת לבלות קצת עם חברות, תתארגן כי בקרוב הלימודים מתחילים". אחר יוצאת החוצה וסוגרת את הדלת.

אלך להניח את חפציי בחדר השינה הפנוי
    אאכול משהו קטן ואתלבש.
    ואצא מהחדר כדי להסתובב קצת לפני תחילת הלימודים

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 05:33 PM

ברנדון-
    אל הכיתה אתה פועס בחיוך, לאחר ההליכה הקשה אתם מגיעים אל הכיתה, הבנות ישר מתפזרות וכולם יושבות ליד ילדה מסוימת, לילדה היה שיער חום, עיניין כחולות ומבט רציני עליה. צורת הכיתה הייתה כמו כיתה אקדמית, הרבה שורות שולחנות. אתה מחפש לך מקום ישיבה, רקשניים נימצאים: מצד אחד מקום בשורה הראשונה קרוב למורה, נמצא לידך ילד בעל שיער אדמוני, פצעים על פניו ונזלת נוזלת מאפו, הוא מסמן לך לשבת לידו ובאותו הזמן נושף במשאב אסטמה. מקום נוסף הואב שורה האחרונה, ליד המקום ישבה לה מין ילדה בגלימה-חוץ משיערה השחור לא נחשף שום פרט. באיזה מקום תבחר?

&#39;קצת קשה,מצד אחד הוא קורא לי אז זה לא נעים מצד שני יש אותה&#39; אחשוב לי.
    לבסוף אחליט להתיישב בשורה הראשונה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    אתה אוכל, מתלבש ומתארגן-תוך עשרה דקות אתה כבר לצאת קצת לפני הלימודים. אתה חוזר שוב לרחבת בית הספר, נראה שרוב התלמידים כבר כבר מצאו שותף, מפני שרוב האנשים מסודרים בזוגות או שלישיות. שנייה לאחר שאתה בוהה בהכל נשמע צילצול הפעמון, הלימודים מתחילים.

ברנדון-
    אתה מתיישב לך בשורה הראשונה ליד הילד בשורה הראשונה, חיוך עולה על פניו. "נעים מאוד, ג&#39;ון" הוא אומר ולוחץ לך את ידך, אחר כך בעזרת ידו מקנח את אפו וטופח באותו יד על גבך-החולצה דורשת כביסה. בעודך חושב על תשובת מענה נכנס המורה לכיתה, הוא לבוש בחליפה שחורה, בעל שיער אדום טיפה קצר, חיוך גדול שכן על פניו. "ברוך הבא לשיבוסן" אמר "בשביל לשפר יחסים בינינו כל אחד בתורו יאמר מהו שמו ואם הוא טכנאי או נשק". המורה מצביע לכיוונך ואומר:"תתחיל אתה בחור"

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 06:01 PM
    איג&#39;י-
    אתה אוכל, מתלבש ומתארגן-תוך עשרה דקות אתה כבר לצאת קצת לפני הלימודים. אתה חוזר שוב לרחבת בית הספר, נראה שרוב התלמידים כבר כבר מצאו שותף, מפני שרוב האנשים מסודרים בזוגות או שלישיות. שנייה לאחר שאתה בוהה בהכל נשמע צילצול הפעמון, הלימודים מתחילים.

אתבייט על המושב הריק הראשון שאראה ואתיישב בו במהירות

*זה היה אחד המשפטים הכי לא ברורים שראיתי :XD:
    כבר לצאת קצת לפני הלימודים.
    שרוב התלמידים כבר כבר מצאו שותף
    *

9. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 06:01 PM

ברנדון-
    אתה מתיישב לך בשורה הראשונה ליד הילד בשורה הראשונה, חיוך עולה על פניו. "נעים מאוד, ג&#39;ון" הוא אומר ולוחץ לך את ידך, אחר כך בעזרת ידו מקנח את אפו וטופח באותו יד על גבך-החולצה דורשת כביסה. בעודך חושב על תשובת מענה נכנס המורה לכיתה, הוא לבוש בחליפה שחורה, בעל שיער אדום טיפה קצר, חיוך גדול שכן על פניו. "ברוך הבא לשיבוסן" אמר "בשביל לשפר יחסים בינינו כל אחד בתורו יאמר מהו שמו ואם הוא טכנאי או נשק". המורה מצביע לכיוונך ואומר:"תתחיל אתה בחור"
    "שמי הוא ברנדון" אומר לו ואחכה בקוצר רוח לצלצול,במטרה לבקש לשבת לבד או ליד מישהו אחר כשהוא לא ישמע.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    מה לא מובן?
    ------------------
    אתה ממהר לשבת במקום נוח, ומוצא לך אחד כזה בשורה השנייה. במהרה כל המקומות מתמלאים, אל הכיתה נכנס לא מין בחור מוזר-צבע עורו כחול, פניו מצומקים, יש גוף שרירי ומלא קעקועים. "שלום לכם" הוא מתחיל לדבר, "שמו סיד, אני אהיה המורה שלכם לשנה זאת. אני בטוח שחלקכם שמו לב למראה החיצוני המוזר לי-טוב... זה מפני שאני זומבי. לפני שנתחיל, יש שאלות?"

ברנדון-
    מיד אחריך כל תלמיד מספר מהו שמו וגזעו, אתה מגלה ששמה של הילדה שרוב הבנות ישבו קרוב הוא יולי, ושמה של הנערה המתבודדת נטרלי. אחרי שכל התלמידים מקריאים את שמותיהם המורה מציג את עצמו:"שמי הוא חרמש מוות, אבל אתם מסוגלים לקרוא לי ספיריט. כמו שמבינים משמי אני מגזע הנשק בדרגת חרמש מוות-אני החרמש מוות של אמריקה הצפונית". השיעור ממשיך לחלוף, הדברים היחידים שאתם לומדים הם רק חוקי בית הספר: בלי אלימות מכול סג, בלי ונדליזם,סטיות מיניות וחובה להגיע לכל השיעורים. השיעור המשעמם סוף סוף תם לו, כמו שלחצו עליו יותר מדי אתה קופץ ישירות לספיריט ומיד מבקש ממנו לעבור מקום. "המקום היחיד שנשאר הוא ליד נטלי בשורה האחרונה ליד נטלי, זה יהיה בסדר לך? שואל ספיריט

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 07:17 PM
    איג&#39;י-
    מה לא מובן?
    ------------------
    אתה ממהר לשבת במקום נוח, ומוצא לך אחד כזה בשורה השנייה. במהרה כל המקומות מתמלאים, אל הכיתה נכנס לא מין בחור מוזר-צבע עורו כחול, פניו מצומקים, יש גוף שרירי ומלא קעקועים. "שלום לכם" הוא מתחיל לדבר, "שמו סיד, אני אהיה המורה שלכם לשנה זאת. אני בטוח שחלקכם שמו לב למראה החיצוני המוזר לי-טוב... זה מפני שאני זומבי. לפני שנתחיל, יש שאלות?"

*לא משנה*

אשב בשקט ואתן למורה להמשיך לדבר

12. משתמש מנוסה
    גיל קון-
    "אחח..." אומר הנער בזעם, הוא חוזר חזרה לגופו האנושי ואומר:"עכשיו תראה איך מומחה מטפל בגולם&#33;". הנער עמד בתנוחת קרב, יישר קדימה את ידו הימינית, פתח את כף ידו לרווח וצעק:"נשמת איום&#33;". ידו של הנער התכסתה במין ברקים קטנים, אחר כך הוא דחף אותה אותה אל בטן איש הבוץ-מיד אחרי שעשה זאת איש הבוץ התפוצץ ובוץ התפזר בכל רחבי האזור. "יריב פשוט" אמר הנער והמשיך ברגל אל דרכו.
    "אחחח... עוד סנוב...."
    ממשיך לדרכי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

13. משתמש מנוסה
    גיל-
    כאשר הנער רואה שאתה הולך באותה הדרך כמו שלו הוא עוצר, מוציא ערמת שטרות מהכיס ומנופף בה, במהרה עוצר לו טרמפ-"בחור, עם הכסף הזה אני מוכן להיות הנהג הפרטי שלך לכל מקום. תעלה&#33;" אומר האיש אשר עצר לנער, הנער עולה על המכונית והיא מתחילה לנסוע, כאשר היא מתרחקת הנער צועק:"להתראות פשוט עם&#33;".

איג&#39;י-
    "למי שלא יודע, עד סוף הסמסטר על כל תלמיד למצוא לעצמו שותף.אז אני רוצה לשאול-למי יש שותף? שואל סיד, רוב הכיתה עונה ביחד "אני&#33;", רק שלושה תלמידים לא מרימים את היד-אתה, קלי ועוד אחד בשורה הלפני אחרונה. התלמיד הזה מעיר:"אני בלי שותף מכיוון שאני נשק עצמאי". "מאוד נדיר שלכל כך הרבה יש שותפים כבר עכשיו-בדרך כלל לוקח יותר מחודש למצוא שותף, לכן כבר בשבוע הבא נחלק משימות חיסול"אומר סיד. בכל השיעור אתם דנים לכם על מטרות ויעדים של תלמידים, לבסוף הפעמון מצלצל לו והשיעור נגמר. כל התלמידים במהירות מתפזרים, כשאתה מתכוון לצאת מהכיתה לפתע מישהו תופס בידך, אתה מסתכל לאחור ורואה שזו קלי. קלי נראתה קצת מסמיקה אבל אז התחילה לומר:"איג&#39;י, מפני שנשארנו רק אנחנו בלי שותפים אז אולי אנחנו נהיה שותפים-אחרי הכל אני נשק ואתה טכנאי. מה דעתך?

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 08:01 PM
    גיל-
    כאשר הנער רואה שאתה הולך באותה הדרך כמו שלו הוא עוצר, מוציא ערמת שטרות מהכיס ומנופף בה, במהרה עוצר לו טרמפ-"בחור, עם הכסף הזה אני מוכן להיות הנהג הפרטי שלך לכל מקום. תעלה&#33;" אומר האיש אשר עצר לנער, הנער עולה על המכונית והיא מתחילה לנסוע, כאשר היא מתרחקת הנער צועק:"להתראות פשוט עם&#33;".
    שי למה אני עם הסנוב הזה יהיה בסוף שותף? >
    איך כולם קיבלו שותפים נחמדים ואני תקוע איתו? >
    אני יביא לסנוב את אקסקליבר והוא יתאבד בסוף
    -----------------------------
    "לך לעזעזל&#33;" אצעק לו ואמשיך בדרכי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 3 2010, 08:01 PM
    איג&#39;י-
    "למי שלא יודע, עד סוף הסמסטר על כל תלמיד למצוא לעצמו שותף.אז אני רוצה לשאול-למי יש שותף? שואל סיד, רוב הכיתה עונה ביחד "אני&#33;", רק שלושה תלמידים לא מרימים את היד-אתה, קלי ועוד אחד בשורה הלפני אחרונה. התלמיד הזה מעיר:"אני בלי שותף מכיוון שאני נשק עצמאי". "מאוד נדיר שלכל כך הרבה יש שותפים כבר עכשיו-בדרך כלל לוקח יותר מחודש למצוא שותף, לכן כבר בשבוע הבא נחלק משימות חיסול"אומר סיד. בכל השיעור אתם דנים לכם על מטרות ויעדים של תלמידים, לבסוף הפעמון מצלצל לו והשיעור נגמר. כל התלמידים במהירות מתפזרים, כשאתה מתכוון לצאת מהכיתה לפתע מישהו תופס בידך, אתה מסתכל לאחור ורואה שזו קלי. קלי נראתה קצת מסמיקה אבל אז התחילה לומר:"איג&#39;י, מפני שנשארנו רק אנחנו בלי שותפים אז אולי אנחנו נהיה שותפים-אחרי הכל אני נשק ואתה טכנאי. מה דעתך?
    "אני טכנאי ואת נשק, ואנחנו היחידים שנשארו...זה מסתדר מעולה " אסביר את עצמי בפשטות לקלי
    "אני אהיה השותך שלך " אוסיף

עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •