Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 135

נושא: soul eater

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 4 2010, 06:09 PM
    גיל-
    אתה חוזר לרחבה ומחפש תלמיד שידריך אותך, אתה מסתכל ורואה שני נערים, אחד מהם היה ג'פר והשני בחור גדול עם שני חרבות מערביות-ככל הנראה זה נשק. "מסכן מפונק! קבל את זה!" אומר הבחור הגדול ומניף את החרב הימינית שלו לעבר ג'פר. ג'פר הופך רק את ידו הימינית לנשק, ידו הימיני הופכת רק ללהב-להב הפגיון קצר מדי כדי לתקוף, ג'פר נשאר חשוף לבחור המסוכן ללא כל עזרה.
    אומר לג'פר בזלזול "היי פינוקי!, אולי תנסה את נשמת האיום שלך?"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    שני הבחורים מתחילים לרוץ זה לזה, הקרב ביניהם מתחיל. "מהר! לפני שמישהו ייפגע תשתמש בי-אני חרמש אחרי הכל. תעיף את הבחור הרזה ככה שהשמן ייפול והקרב ייפסק!".

גיל-
    "אידיוט!" מתחיל לומר ג'פר בזמן שהוא מתחמק מהתקפות היריב, "איום הנשמה לא יועיל מפני שהוא יהדוף עם החרב ועליה אין לי שום השפעה. עכשיו אל תהיה טיפש ותעזור לי, בתמורה אתן לך להיות איתי בסוויטה במשך כל שנת הלימודים".
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 4 2010, 07:27 PM

גיל-
    "אידיוט!" מתחיל לומר ג'פר בזמן שהוא מתחמק מהתקפות היריב, "איום הנשמה לא יועיל מפני שהוא יהדוף עם החרב ועליה אין לי שום השפעה. עכשיו אל תהיה טיפש ותעזור לי, בתמורה אתן לך להיות איתי בסוויטה במשך כל שנת הלימודים".
    "כן.... זה מה שאני צריך.... להיות עד סוף השנה עם ילד מפונק באותו בית..."
    ארוץ לכיוון ג'פר ואתפוס אותו.
    "תהפוך לנשק!, אני יסתדר בלי הטובות שלך."
    אחסום את ההתקפות של הילד עם החרבות.
    אני הוא גיל,

4. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 4 2010, 07:27 PM
    ברנדון-
    שני הבחורים מתחילים לרוץ זה לזה, הקרב ביניהם מתחיל. "מהר! לפני שמישהו ייפגע תשתמש בי-אני חרמש אחרי הכל. תעיף את הבחור הרזה ככה שהשמן ייפול והקרב ייפסק!".

אעשה כמו שהוא אמר,אעיף את הרזה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

5. Professional Design
    סטיב-
    אתה נכנס לכיתה ורואה את דוקטור סטין לפניך, כל גופו היה מלא בטפרים שחיברו את עורו, מסמר ענקי חוצו את מוחו, הוא חבש משקפיים עגולות וריח של סיגריות יצא מפיו. "נעים מאוד סטיב" אמר ד"ר סטיין, "שמי הוא פרנק סטיין, וכמו שסיפרתי לרוב הכיתה אני גם מומחה לרפואה ומורה בעיקרון לתלמידים מתקדמים. כעת שב". אתה מתיישב במקום בשורה השלישית ומתחיל להקשיב. "אני רוצה להתחיל בשאלה הזאתי-מישהו יודע מזה קישין? אולי אתה אדון פוקס?"
    "אני לא יודע אם מותר לי להגיד את שמו ואת פירושו ..
    אבל קישין הוא האדם המסוכן ביותר לנו , בני שיבוסן ..
    הוא אוכל נשמות טובות והוא יכול להפוך לשד ענקי .
    הוא האויב הכי גדול שלנו אדון סטיין , האם אני צודק ?"
    אני אומר ומנסה להיראות מלומד .

6. משתמש מנוסה

איג'י-
    אתה מזנק עם שני הרגלים לעבר היריב, את זאת שאמורה לפגוע בראש הוא עוצר, אבל הרגל שכוונה לבטן פוגעת בה בחוזקה היריב עף על הריצפה ונגרר איתה מעט לאחור. הוא במהרה קם ורץ אליך בזמן שהוא צועק:"אגרוף על!", אך סיד עוצר אותו ואומר:"כל הכבוד, הוכחתם שאתם מסוגלים להסתדר בלי הנשק. חזרו למקומותיכם". כל השיעור סיד בדק איך תלמידים נלחמים ללא הנשק, ולבסוף נשמע הצילצול. "מפני שזה היום הראשון שלכם אנחנו משחרר אתכם מוקדם, לכו לעיסוקיכם" אומר סיד. אתה יוצא מהכיתה, לפתע מופיע לפניך קלי ואומרת:"איג'י, אני נורא רצינית בעיניין הלימודים פה-לכן אני רוצה שנתחיל להתאמן כבר עכשיו. זה בסדר לך?"
    "המטרה היחידה שלי היא להפוך לטכנאי הטוב ביותר ולשרת את שיניגאמי עד מותי. אז..כן אני מוכן " אענה לה ואתחיל לחפש פינה שקטה בשטח בית הספר בה נוכל להתאמן

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    גיל-
    ג&#39;פר הופך לנשק ואתה תופס אותו בי, היריב תוקף בלי הפסקה עם החרבות ובמהירות כזאת אתה מספיק רק להדוף אותו. "ערפל&#33;" צועק ג&#39;פר, וערפל אשר גורם לך וליריב לא לראות כלום. "תקשיב, תשתדל להתקרב לבחור בלי שיראה ותתדקור אותו בתחתית המותניים שייפגע לו בכליות" מעיר ג&#39;פר.

ברנדון-
    יצא לך לראות את סדרה? למקרה שאצטרך לפרט לך פרטים מסויימים
    ---------------------------------------------
    במלוא הכוח אתה מתפרץ אל הקרב ומעיף את הרזה, הנער השמן אשר מבין במהרה את המצב מניף את הפלישיון שלו לעברך אך אתה הודף אותו עם החרב. "הילד הזה איטי מאוד" מעיר ספיריט "רוץ למאחוריו ובעזרת המוט תכה אותו באזור תחתית הצוואר, זה יפיל אותו-וכאשר זה ייקרה אתה תלחץ טיפה את המוט כדי למנוע ממנו לקום. משם אני אטפל בזה".

סטיב-
    זה לא הארי פוטרXD
    --------------------
    "הגדרת אותו מעולה" מעיר סטיין ומחייך, "בתור טכנאים עליכם להרוג אנשים רק מהרשימה של אדון שיניגאמי, אלו יהיה אנשים שחטאו או אוייבים לשיבוסן. ואם תהרגו אנשים לא מהרשימה אז הנשקים שלכם יהפו לקישין בשלב מסויים". סטיין התקדם צעד אחד קדימה והצביע עליך, עוד ילד שמן ונערה מהשורה האחרונה. כאשר שלושתיכם באים אליו הוא אומר:"תילחמו בי&#33;" ועובר לעמידת קרב.

איג&#39;י-
    קלי אשר רואה אותך מחפש מקום אימונים מצחקקת ואומרת:"לא צריך לחפש מקום, מאחורי הבית ספר קיימים שטחים ענקים שנועדו להיות שטחי אימון". אתם עוברים את שורות בנייני המגורים וכמו שקלי אמרה מוצאים שטחי אימונים ענקיים. "הופכת לנשק&#33;" קוראת קלי קריאת קרב, שנייה אחר כך אתה רואה על ידיך שני כפפות מתכת כבדות אשר תקועות במצב של אגרוף סגור. "כעת תכה באדמה בכל הכוח ותראה מה אני מסוגלת לעשות&#33;"

קרדיט לניר
    ---------------------

8. Professional Design
    Originally posted by soul eater@Feb 5 2010, 05:49 AM
    סטיב-
    זה לא הארי פוטרXD
    --------------------
    "הגדרת אותו מעולה" מעיר סטיין ומחייך, "בתור טכנאים עליכם להרוג אנשים רק מהרשימה של אדון שיניגאמי, אלו יהיה אנשים שחטאו או אוייבים לשיבוסן. ואם תהרגו אנשים לא מהרשימה אז הנשקים שלכם יהפו לקישין בשלב מסויים". סטיין התקדם צעד אחד קדימה והצביע עליך, עוד ילד שמן ונערה מהשורה האחרונה. כאשר שלושתיכם באים אליו הוא אומר:"תילחמו בי&#33;" ועובר לעמידת קרב.
    "אבל דוקטור סטיין אני לא בטוח שאני יודע איך נלחמים.."
    אני אומר
    "האם זה כמו קרב היאבקות או שיש לי כוחות מיוחדים ?" אני שואל בנימוס .

9. משתמש מנוסה
    גיל-
    ג&#39;פר הופך לנשק ואתה תופס אותו בי, היריב תוקף בלי הפסקה עם החרבות ובמהירות כזאת אתה מספיק רק להדוף אותו. "ערפל&#33;" צועק ג&#39;פר, וערפל אשר גורם לך וליריב לא לראות כלום. "תקשיב, תשתדל להתקרב לבחור בלי שיראה ותתדקור אותו בתחתית המותניים שייפגע לו בכליות" מעיר ג&#39;פר.
    "עין רדאר&#33;." (זו תכניקה שלימדו אותי הוריי, היא מאפשרה לקלוט דלי חום של היריב).
    אני רואה את הילד עם החרבות מנסה לצאת מהערפל.
    "מצאתי אותו&#33;, הוא בשוליים של הערפל&#33;" אומר לג&#39;פר בלחש.
    ארוץ לדקור את היריב כשהוא לא רואה.
    אני הוא גיל,

10. מנהל החודש

ברנדון-
    יצא לך לראות את סדרה? למקרה שאצטרך לפרט לך פרטים מסויימים
    ---------------------------------------------
    במלוא הכוח אתה מתפרץ אל הקרב ומעיף את הרזה, הנער השמן אשר מבין במהרה את המצב מניף את הפלישיון שלו לעברך אך אתה הודף אותו עם החרב. "הילד הזה איטי מאוד" מעיר ספיריט "רוץ למאחוריו ובעזרת המוט תכה אותו באזור תחתית הצוואר, זה יפיל אותו-וכאשר זה ייקרה אתה תלחץ טיפה את המוט כדי למנוע ממנו לקום. משם אני אטפל בזה".

לא..
    ~~~
    "בסדר" אומר לספיריט.
    ארוץ למאחוריו אכה בו עם המוט באזור הצוואר ואז אני אלחץ על המוט כש הוא על הרצפה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

איג&#39;י-
    קלי אשר רואה אותך מחפש מקום אימונים מצחקקת ואומרת:"לא צריך לחפש מקום, מאחורי הבית ספר קיימים שטחים ענקים שנועדו להיות שטחי אימון". אתם עוברים את שורות בנייני המגורים וכמו שקלי אמרה מוצאים שטחי אימונים ענקיים. "הופכת לנשק&#33;" קוראת קלי קריאת קרב, שנייה אחר כך אתה רואה על ידיך שני כפפות מתכת כבדות אשר תקועות במצב של אגרוף סגור. "כעת תכה באדמה בכל הכוח ותראה מה אני מסוגלת לעשות&#33;"
    ארים את שתיי ידיי הכי גבוה שאוכל, ובתנועה אחת מהירה אנחית אותם בשיא הכוח על האדמה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

12. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    http://www.mangafox.com/manga/soul_e...c001.1/14.html
    ככה נראית הכיתה, כי לא הבנת את המבנה נכון.
    --------------------------------------------
    לפני שהילד השמן מספיק לשים לב אתה כבר נמצא מאחוריו, בכל הכוח אתה מפיל אותו בעזרת המוט. ספיריט במהירות משתנה למצב אנושי, "הריב הזה נגמר, תשמרו את רוח הקרב הזאתי למשימות" אומר ספיריט בזעם, "אתם באים איתי" ואז הוא מלווה אותם לאיזה שביל ליד מבנה בית הספר. במהרה אותם הבנות ממקודם קופצות עליך ומצחקקות-"היית מעולה", "כל כך טוב", "אתה בטוח תהיה אדון חרמש מוות", מחמיאות לך כל הבנות. "למה בדיוק באת לפה אם אין לך כישרון לדבר", מתחילה לומר יולי הילדה ממקודם בזילזל, "אתה לוקח את הנושאהזה ברצינות או שלהיות פה זה סתם לכיף בשבילך?". לפני שמסיימת יולי את המשפט לפתע תופסת אותה נטלי ומוסיפה:"זה מספיק&#33;" ואז שניהן חוזרות למבנה בית הספר. מיד אחר כך נשמע הצילצול אשר מבשר שעליך לחזור לכיתה.

איג&#39;י-
    בשנייה היחידה אשר בה אתה מנחית את הידיים אתה מחכה רבות לראות מה כוחה של קלי. איך שהכפפות נוחתות קורה דבר מדהים, כל האדמה מסביבך מתפרעת ומתרוממת בשברים מעלה, כל השטח מסביבכם הרוס לגמרי. "וואו" אומרת בהתפעלות קלי, "שניסיתי את זה עם אבי השטח ההרוס היה הרבה יותר קטן". "אתה מוכן לנסות את זה שוב?"

גיל-
    לא בכזאת קלות :צחקוק:
    ------------------------------
    אתה מנסה את הטכניקה שלמדת מהוריך, אך לצערך הרב אתה עדיין לא מיומן בה מספיק והיא נכשלת. בצורה עיוורת אתה רץ אליו, לפתע אתה קולט שאתה לפניו בכלל, הילד מתחיל לצחוק ומניף אליך את החרבות. "עכשיו&#33;" צועק ג&#39;פר, בזריזות את הפגיון אתה תוקע בבטנו של הנער, והוא במהירות מתעלף. הערפל מתפזר והקרב נגמר לו, כשר אתם מסתכלים אחורה אתם רואים את אותו איש כחול שמנע ממך להיכנס לחלק של בנייני המגורים, "מזה אמור להיות&#33;?" הוא צועק.

סטיב-
    "להילחם בצורה רגילה" אומר דוקטור סטיין ברגיעה, "השיעורים האלה נועדו שתלמד להסתדר בקרב גם ללא הנשק. אז אם אתה לא יודע אז את זה תלמד פה. להתחיל&#33;"

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 5 2010, 01:23 PM
    גיל-
    לא בכזאת קלות :צחקוק:
    ------------------------------
    אתה מנסה את הטכניקה שלמדת מהוריך, אך לצערך הרב אתה עדיין לא מיומן בה מספיק והיא נכשלת. בצורה עיוורת אתה רץ אליו, לפתע אתה קולט שאתה לפניו בכלל, הילד מתחיל לצחוק ומניף אליך את החרבות. "עכשיו&#33;" צועק ג&#39;פר, בזריזות את הפגיון אתה תוקע בבטנו של הנער, והוא במהירות מתעלף. הערפל מתפזר והקרב נגמר לו, כשר אתם מסתכלים אחורה אתם רואים את אותו איש כחול שמנע ממך להיכנס לחלק של בנייני המגורים, "מזה אמור להיות&#33;?" הוא צועק.
    ~מצתמרר מפחד~
    "סליחה סליחה סליחה סליחה&#33;&#33;"
    אני מתנצל (כאילו שלא הבנת xD) ואומר:
    "הוא הותקף על ידי הילד עם החרבות ואני ניסיתי לעזור לו&#33;, אני מצתער אם עברתי על חוק או משהו&#33;"
    ואני מראה לו את ג&#39;פר בצורת הנשק.
    אני הוא גיל,

14. משתמש מנוסה

איג&#39;י-
    בשנייה היחידה אשר בה אתה מנחית את הידיים אתה מחכה רבות לראות מה כוחה של קלי. איך שהכפפות נוחתות קורה דבר מדהים, כל האדמה מסביבך מתפרעת ומתרוממת בשברים מעלה, כל השטח מסביבכם הרוס לגמרי. "וואו" אומרת בהתפעלות קלי, "שניסיתי את זה עם אבי השטח ההרוס היה הרבה יותר קטן". "אתה מוכן לנסות את זה שוב?"

"אני ינסה לתקוף אחירת הפעם " אומר לקלי
    ואתן מכה לאדמה עם שני האגרופים שלי כדי לעוף לגובה
    ואז כשאנחת אשגר רק את אגרוף ימין שלי כדי לרכז את כל הכוח בנקודה אחת בכל כוחי אל האדמה

15. מנהל החודש
    ברנדון-
    http://www.mangafox.com/manga/soul_e...c001.1/14.html
    ככה נראית הכיתה, כי לא הבנת את המבנה נכון.
    --------------------------------------------
    לפני שהילד השמן מספיק לשים לב אתה כבר נמצא מאחוריו, בכל הכוח אתה מפיל אותו בעזרת המוט. ספיריט במהירות משתנה למצב אנושי, "הריב הזה נגמר, תשמרו את רוח הקרב הזאתי למשימות" אומר ספיריט בזעם, "אתם באים איתי" ואז הוא מלווה אותם לאיזה שביל ליד מבנה בית הספר. במהרה אותם הבנות ממקודם קופצות עליך ומצחקקות-"היית מעולה", "כל כך טוב", "אתה בטוח תהיה אדון חרמש מוות", מחמיאות לך כל הבנות. "למה בדיוק באת לפה אם אין לך כישרון לדבר", מתחילה לומר יולי הילדה ממקודם בזילזל, "אתה לוקח את הנושאהזה ברצינות או שלהיות פה זה סתם לכיף בשבילך?". לפני שמסיימת יולי את המשפט לפתע תופסת אותה נטלי ומוסיפה:"זה מספיק&#33;" ואז שניהן חוזרות למבנה בית הספר. מיד אחר כך נשמע הצילצול אשר מבשר שעליך לחזור לכיתה.

אה ככה היא נראית XD
    ~~~
    אנסה לקלוט מה קרה כאן.
    "טוב בואו נחזור לכיתה" אומר לבנות ואלווה אותן לכיתה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 9 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •