Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 135

נושא: soul eater

1. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 6 2010, 10:01 PM

ברנדון-
    כן, כשאתה אומר את זה זה נשמע מוזרXD
    -----------------------------------
    אתה רץ לסיד עם האגרוף מכוון לבטן, סיד מכין את היד בבטן כדי להגן עליה. אך בהפתעה אתה מרים את האגרוף למעלה ופוגע לו בסנטר-ניראה שהצלחת לפגוע בו רציני, אך סיד מוריד את הראש למטה בלי שום סימני פגע ואומר:"כנראה אתה לא בכושר, זה בכלל לא כאב". הוא מרים את רגלו ובועט בבטנך, אתה עף באוויר למעט זמן ואחר כך נגרר עם הריצפה עד שאתה נעצר.
    "גם אתה לא ממש בכושר" אומר אפילו שהמכה כאבה לי,ואז אקום ולא אראה לו שהמכה שלו באמת כאבה לי.
    אתן לו בעיטה לבטן ואז אגרוף לפנים.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    איג'י-
    הנפש שלך רגועה, שום קול חיצוני מפריע לך, אתה מרגיש מחובר עם קלי, ואז ברגע הזה אתה משחרר אנרגיה אל תוך הקטאנה. אתה פותח את העיניים כדי לראות אם זה מצליח, האוויר עוזב את הבסיס אך רק מתפרק, בלי ליצור שום נזק של סופה חותכת. "לא נורא" מעודדת קלי, "הטריק נורא קשה, אני בטוחה שלאחר מספר פעמים בהם תנסה תצליח".

ברנדון-
    שוב אתה יוצא, ונותן 110% מעצמך, אתה מתקרב אל סיד וכאשר היד שלך במרחק נגיעה מבטנו במהירות לא אנושית מופיעה ידו שתופסת את שלך. סיד אשר לא נראה מתאמץ מעיף אותך קלות, אך בשבילך עוצמת הנחיתה והגרירה הייתה חזקה. "אני אתן לך ניסיון אחרון לתקוף" אומר סיד, "אולי הפעם תחזיר את הכבוד האבוד שלך".
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 6 2010, 11:13 PM
    איג'י-
    הנפש שלך רגועה, שום קול חיצוני מפריע לך, אתה מרגיש מחובר עם קלי, ואז ברגע הזה אתה משחרר אנרגיה אל תוך הקטאנה. אתה פותח את העיניים כדי לראות אם זה מצליח, האוויר עוזב את הבסיס אך רק מתפרק, בלי ליצור שום נזק של סופה חותכת. "לא נורא" מעודדת קלי, "הטריק נורא קשה, אני בטוחה שלאחר מספר פעמים בהם תנסה תצליח".

אנסה שנית לעשות את המתקפה
    הפעם אנסה לרכז את כל האנרגיה שלי בקלי, אבל בשנייה אחת לשחרר את כל האנרגיה כמו פצצה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 6 2010, 10:22 PM
    גיל-
    זה לא הארי פוטר&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; אין שום שם אסור
    ------------------------------------------
    "הסבר די לא נכון" מתפרץ ג&#39;פר, "אמנם מדי פעם פוגשים בקישינים אך המטרה העיקרית היא לחסל נשמות חוטאות". "הסבר מצויין ג&#39;פר" ענה סטיין. כל השיעור חלפו להם דיבורים על חוקי בית הספר, מתברר שהם כמו בכל בית ספר רגיל: בלי אלימות לא משנה מאיזו סוג, ללא ונדליזם, לבצע משימות ולהגיע לכל השיעורים. בסופו של דבר הפעמון צילצל והשיעור נגמר, כל מהתלמידים יצאו להפסקה הקצרה, רק ג&#39;פר בא אליך והתחיל לומר:"זה שהחזקת בי פעם או פעמיים לא אומר שאני מרשה לך היות הטכנאי שלי, עליך להוכיח את עצמך בשביל זה".
    "מי אמר שאני רוצה להיות הטחנאי של ילד מפונק?, ולא אכפת לי אם אתה מנוסה אפילו."
    אומר לו במבט מזלזל.
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    גיל-
    טכנאי*
    ---------
    הפעמון שוב מצלצל, מתחיל לו שיעור נוסף. חלק מהתלמידים חוזרים לכיתה ואיתם מגיעים כמה לא מוכרים, שלא לדבר שחצי מהכיתה שלה לא נכנסה. "זהו שיעור טכנאות" מסביר ילד אשר יושב לידך, "רק לטכנאים, לנשקים יש שיעור בכיתה המקבילה". מבחוץ נשמעו להם קולות וויכוח: "זה חד פעמי, סיד עסוק", "אבל אני לא יודעת מה לעשות". בסופו של דבר נכנסת לכיתה נערה, הנערה לבשה בגדי בית ספר שגרתיים ואמרה:"שלום, שמי מאקה, אני אני רק מורה מחליפה כי סיד המורה שלכם לטכנאות עסוק". "קודם, אתה&#33;" מצביעה מאקה אליך, "תסביר לי מה עושים בשיעור טכנאות?".

איג&#39;י-
    שוב, אתה מתנתק מהעולם החיצוני, נכנס לשלווה פנימית אשר נותנת לך הרגשה שאתה מחובר נפשית עם קלי. ושוב, אתה מנסה לדחוף את האנרגיה אל תוך הקטאנה... האוויר משתחרר לטווח קצר של כמטר ואז מתפרק, ללא שום נזק. "רוצה לנסות משהו אחר?" שואלת קלי.

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 7 2010, 03:24 PM
    גיל-
    טכנאי*
    ---------
    הפעמון שוב מצלצל, מתחיל לו שיעור נוסף. חלק מהתלמידים חוזרים לכיתה ואיתם מגיעים כמה לא מוכרים, שלא לדבר שחצי מהכיתה שלה לא נכנסה. "זהו שיעור טכנאות" מסביר ילד אשר יושב לידך, "רק לטכנאים, לנשקים יש שיעור בכיתה המקבילה". מבחוץ נשמעו להם קולות וויכוח: "זה חד פעמי, סיד עסוק", "אבל אני לא יודעת מה לעשות". בסופו של דבר נכנסת לכיתה נערה, הנערה לבשה בגדי בית ספר שגרתיים ואמרה:"שלום, שמי מאקה, אני אני רק מורה מחליפה כי סיד המורה שלכם לטכנאות עסוק". "קודם, אתה&#33;" מצביעה מאקה אליך, "תסביר לי מה עושים בשיעור טכנאות?".
    "בשיעור טכנאות לומדים להילחם ללא נשק"
    אומר בקול ברור.
    אני הוא גיל,

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 7 2010, 03:24 PM
    איג&#39;י-
    שוב, אתה מתנתק מהעולם החיצוני, נכנס לשלווה פנימית אשר נותנת לך הרגשה שאתה מחובר נפשית עם קלי. ושוב, אתה מנסה לדחוף את האנרגיה אל תוך הקטאנה... האוויר משתחרר לטווח קצר של כמטר ואז מתפרק, ללא שום נזק. "רוצה לנסות משהו אחר?" שואלת קלי.
    "אם יש עוד דברים שאת מסוגלת להם אני אשמח לנסות לשלוט בהם "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 6 2010, 11:13 PM

ברנדון-
    שוב אתה יוצא, ונותן 110% מעצמך, אתה מתקרב אל סיד וכאשר היד שלך במרחק נגיעה מבטנו במהירות לא אנושית מופיעה ידו שתופסת את שלך. סיד אשר לא נראה מתאמץ מעיף אותך קלות, אך בשבילך עוצמת הנחיתה והגרירה הייתה חזקה. "אני אתן לך ניסיון אחרון לתקוף" אומר סיד, "אולי הפעם תחזיר את הכבוד האבוד שלך".
    אתחיל ללכת לכיוונו ואז אתן לו שוב אגרוף לבטן,עם הוא יחסום אותו אתן לו עוד אגרוף עם היד השנייה,ועם גם את זה הוא יחסום אתן לו בעיטה לפנים.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    "מצטערת, אין עוד משהו..." אך קלי לא מספיקה לסיים את דבריה, בגלל קולות ויכוח רועשים אשר נשמעים משטח האימונים הקרוב. "טיפשה&#33; לא ככה עושים את זה&#33;", "אתה לא תגיד מה לעשות אני הטכנאית&#33;".

גיל-
    "מצויין, אני שמה עליך" אומרת מאקה. אחר כך היא מתקדמת אליך ומביאה אותך לבמה ועוד תלמידה מהשורה הראשונה. "כעת, אני רוצה לראות את שניכם נילחמים".

ברנדון-
    אתה ממוקד, מרוכז ומשתדל לנקום. במהירות שאפילו סיד לא שם לה אתה נותן אגרוף בבטנו-בכל הכוח, אבל זה לא עוזר. סיד מביט עליך מלמעלה ואומר:"גיים אובר". מיד אחר כך מנחית מרפק על גבך ואתה נופל ארצה. "אתה צריך להתאמן" וא אומר.

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 8 2010, 06:42 AM
    גיל-
    "מצויין, אני שמה עליך" אומרת מאקה. אחר כך היא מתקדמת אליך ומביאה אותך לבמה ועוד תלמידה מהשורה הראשונה. "כעת, אני רוצה לראות את שניכם נילחמים".
    "בסדר"
    אני רץ לכיוון הילדה, קופץ ובועט בה עם רגל ימין, אם אני יפספס או משו אני בועט עם הרגל השניה.
    אני הוא גיל,

11. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    "מצטערת, אין עוד משהו..." אך קלי לא מספיקה לסיים את דבריה, בגלל קולות ויכוח רועשים אשר נשמעים משטח האימונים הקרוב. "טיפשה&#33; לא ככה עושים את זה&#33;", "אתה לא תגיד מה לעשות אני הטכנאית&#33;".

"אני רוצה ללכת לראות מה המהומה"
    אומר לקלי ואתחיל ללכת לכיוון הקולות

12. מנהל החודש

ברנדון-
    אתה ממוקד, מרוכז ומשתדל לנקום. במהירות שאפילו סיד לא שם לה אתה נותן אגרוף בבטנו-בכל הכוח, אבל זה לא עוזר. סיד מביט עליך מלמעלה ואומר:"גיים אובר". מיד אחר כך מנחית מרפק על גבך ואתה נופל ארצה. "אתה צריך להתאמן" וא אומר.
    אעמוד ואלך לשבת בכיסא שלי.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    "לפני שנסיים את היום, אני רוצה לחלק לכם מפתחות לחדרים" אומרת סיד ומוציא ארגז. סיד עובר ילד ילד ומחלק לכולם מפתחות, לך יצא מפתח אשר רשום עליו:"חדר 680, ביניין 7". "זכרו, לרובכם יצא שותף לחדר ואין להתלוננן" אומר סיד "יום הלימודים הראשון נגמר, צאו ותהנו" בזמן שהוא מצביע לעבר הדלת.

איג&#39;י-
    אתה מסתכל על שטח האימונים השכן לכם ורואה נערה-לנערה היה שיער בלונדיני, עיניין כחולות, היא הייתי גבוהה ובעלת פרצוף זועף. בידה היא החזיקה כדור ברזל עם קוצי ברזל, כנראה זה היה הנשק שלה. בלי הפסקה השניים התווכחו, לא ברור על מה אבל זה היה נראה שעל טריק חדש.

גיל-
    אתה קופץ אל עבר הילדה, כאשר אתה נראה קרוב אליה אתה מניף את רגלך אליה. נראה היה שתפגע, אבל אז, בלי שום אזהרה, הילדה צובטת אותך באזור מסויים מעט מעל הבררך-אתה מאבד שליטה לכמה שניות ונופל. "נקודות תורפה, לכל אחד יש כאלה" אומרת הילדה בזילזול

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 8 2010, 05:31 PM
    גיל-
    אתה קופץ אל עבר הילדה, כאשר אתה נראה קרוב אליה אתה מניף את רגלך אליה. נראה היה שתפגע, אבל אז, בלי שום אזהרה, הילדה צובטת אותך באזור מסויים מעט מעל הבררך-אתה מאבד שליטה לכמה שניות ונופל. "נקודות תורפה, לכל אחד יש כאלה" אומרת הילדה בזילזול
    אצחק ואומר :"סוף סוף יריב שכיף להילחם נגדו&#33;"
    אקפוץ גבוה :"בעיטת רוח&#33;" (סיבובים באויר תוך כדי בעיטה(50% יהיו גלי רוח מהבעיטות (תכניקת על xD)
    אני הוא גיל,

15. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 8 2010, 05:31 PM
    ברנדון-
    "לפני שנסיים את היום, אני רוצה לחלק לכם מפתחות לחדרים" אומרת סיד ומוציא ארגז. סיד עובר ילד ילד ומחלק לכולם מפתחות, לך יצא מפתח אשר רשום עליו:"חדר 680, ביניין 7". "זכרו, לרובכם יצא שותף לחדר ואין להתלוננן" אומר סיד "יום הלימודים הראשון נגמר, צאו ותהנו" בזמן שהוא מצביע לעבר הדלת.

אלך לחדר.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •