Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 135

נושא: soul eater

1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by soul eater@Feb 10 2010, 03:25 PM
    מצויין, רק שכחתי לציין-מה הגיל?
    17
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 10 2010, 03:02 PM
    איג'י-
    במשך כמה דקות את מתחמק מכדור הברזל הקוצני ותוך כדי אתה מסרבל את החרב באוויר, לבסוף להב הרוח מגיע לאורכה של קטאנה רגילה. אתה מתייצב מול ג'ני ולא מראה שום סימני פחד. "תיראי ג'ני, נראה שסוף סוף הוא מפסיק לברוח" אומר הנשק, "אז בוא נעלה את רמת הקרב" עונה ג'ני ומצחקקת. שוב היא מניפה לעברך את כדור הברזל הקוצני.

אשתמש בידי הפנוייה כדי לדחוף את עצמי עוד יותר בזמן שאקפוץ לגובה כדי להתחמק מהכדור
    ואנחת בזמן שאנופף בחרב לעבר ג'ני

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. מנהל החודש
    Originally posted by soul eater@Feb 9 2010, 08:14 PM

ברנדון-
    נראה היה שיולי עמדה להגיד עוד משהו, אבל לפני שהספיקה נשמעו קולות מהומה מבחוץ. יולי מסתכל לרגע מהחלון מבחוץ ואומרת:"אני חייבת ללכת, אחותי נכנסה לעוד קטטה לפני שתיפגע" ואז היא יוצאת. אתה מסתכל מהחלון ורואה את נטלי רבה עם עוד איזו ילדה, אך לילדה השנייה היה גוף גדול וחזק והיא החזיקה פטיש קונגו בידה-כנראה הנשק שלה. יולי ישר ניסתה להפריד, אך לפני ששמה לב הילדה הגדולה דחפה את הפטיש הענקי אל בטנה... יולי נפלה על האדמה מעולפת.

נטלי ויולי אחיות? :blink:
    או שיולי והילדה עם הנשק? לא הבנתי XD
    ~~~
    ארוץ במהירות למטה ואבדוק את מצבה של יולי,אנסה לעזור לה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ברנדון-
    נטלי ויולי...
    -------------------
    אתה יורד למטה ומסתכל על המתרחש, הילדה עם הפטיש שוב מנסה להכות את יולי, אך יולי מתגלגלת לכיוונך והופכת לנשק-בצורת הנשק היא חרמש גדול וארוך, כל צבעו של החרמש הוא שחור. "אתה טכנאי, לא? אז תחזיק וטפל בילדה הזאתי" אומרת יולי, "כי אם אחותי תטפלזה לא ייגמר טוב בשבילה".

איג&#39;י-
    זמן אתה לא מבזבז, במהירות הבזק אתה קופץ גבוה באוויר. בשתי ידך אתה מחיק את הקטאנה בחוזקה ונוחת לכיוון ג&#39;ני. ג&#39;ני מושכת את שרשרת הברזל ותופסת את כדור הברזל הקוצני, בעזרתו עודפת את ההתקפה שלך. בעוד שני הנשקים שלכם מצטלבים ג&#39;ני מחייכת ואומרת:"בום&#33;", פיצוץ אשר נוצר מכדור ברזל מעיף אותך אחורה כמה מטרים. ג&#39;ני לא מרגיעה ומניפה את כדור הברזל הקוצני לעברך שוב.

גיל-
    "במקרה יצא להסתכל החוצה מהחלון ולראות שאתה הגיבור האמיתי וג&#39;פר לקח לך את כל הקרדיט" אומר ג&#39;יימס, "האם תסכים להיות הטכנאי שלי והשותף לחדר שלי?" שואל ג&#39;יימס, חיוך גדול נמרח על פניו.

ג&#39;ק-
    אל שיבוסן אתה מגיע, השמש זורחת לה בשמיים-החיים פשוט מרגישים נפלאים. כאשר אתה עובר בשער בית הספר אתה רואה שני תורים. בכל קצה תור נמצאת קבלה ומעליה מונח שלט:"כאן זו העמדה לקבלת מפתחות החדרים".
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. אבל הופיר יותר
    Originally posted by soul eater@Feb 11 2010, 01:39 PM
    ג&#39;ק-
    אל שיבוסן אתה מגיע, השמש זורחת לה בשמיים-החיים פשוט מרגישים נפלאים. כאשר אתה עובר בשער בית הספר אתה רואה שני תורים. בכל קצה תור נמצאת קבלה ומעליה מונח שלט:"כאן זו העמדה לקבלת מפתחות החדרים".
    &#39;הרבה נמצאים פה&#39; אני חושב לעצמי ומנסה להבין איזה טור קצר יותר.
    "טוב נלך על הימני&#33;" אני אני אומר חלש לעצמי, מתקדם לעבר הטור הימני ומחכה עד שיגיע תורי לעמדה.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    גיל-
    "במקרה יצא להסתכל החוצה מהחלון ולראות שאתה הגיבור האמיתי וג&#39;פר לקח לך את כל הקרדיט" אומר ג&#39;יימס, "האם תסכים להיות הטכנאי שלי והשותף לחדר שלי?" שואל ג&#39;יימס, חיוך גדול נמרח על פניו.
    "ברור&#33;, אני ישמח להיות השותף שלך&#33;"
    אומר בחיוך.
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

7. משתמש מנוסה

איג&#39;י-
    זמן אתה לא מבזבז, במהירות הבזק אתה קופץ גבוה באוויר. בשתי ידך אתה מחיק את הקטאנה בחוזקה ונוחת לכיוון ג&#39;ני. ג&#39;ני מושכת את שרשרת הברזל ותופסת את כדור הברזל הקוצני, בעזרתו עודפת את ההתקפה שלך. בעוד שני הנשקים שלכם מצטלבים ג&#39;ני מחייכת ואומרת:"בום&#33;", פיצוץ אשר נוצר מכדור ברזל מעיף אותך אחורה כמה מטרים. ג&#39;ני לא מרגיעה ומניפה את כדור הברזל הקוצני לעברך שוב.

אקום שוב על רגליי ואתקדם באיטיות לעבר ג&#39;ני
    אחכה שהכדור שלה ממש יתקרב אליי ואז
    אקפוץ ימינה ומיד אתחיל לרוץ לעברה בשיא המהירות בזמן שהיא חשופה ואתקוף אותה עם החרב

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. מנהל החודש
    ברנדון-
    נטלי ויולי...
    -------------------
    אתה יורד למטה ומסתכל על המתרחש, הילדה עם הפטיש שוב מנסה להכות את יולי, אך יולי מתגלגלת לכיוונך והופכת לנשק-בצורת הנשק היא חרמש גדול וארוך, כל צבעו של החרמש הוא שחור. "אתה טכנאי, לא? אז תחזיק וטפל בילדה הזאתי" אומרת יולי, "כי אם אחותי תטפלזה לא ייגמר טוב בשבילה".
    אה לא הבנתי כי לפני שנכנסנו לשיעור הן רבו XD
    ואתה יכול להסביר לי עכשיו מה לעשות?לא ראיתי את האנימה להזכיר לך..
    ויש לי מוט?אני זוכר שהיה לי מוט שהמורה הפך לנשק..
    ~~~
    אתן לה מכה בעזרת הנשק באיזור הצוואר,בתקווה שזה יפיל אותה. אחר כך לא אתן לה לקום כאשר אני חוסם אותה עם הנשק.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ג&#39;ק-
    אתה הולך לטור הימיני ומתחיל לחכות, הזמן זז פשוט לאט מדי. כעבור חצי שעה אתה מגיע סוף סוף לקבלה. בקבלה ישבה לה אישה צעירה, שיער חום טיפה ארוך היחד, היא לבשה בגדים מהודרים שפשוט השתלבו נהדר עם החיוך הרחב על פניה. "ברוך הבא לשיבוסן" אומרת האישה, "הנה המפתחות לחדר שלך" אמרה והושיטה לך מפתח. למפתח היד מחובר בפיסת ברזל מין חתיכת עץ חלקה, עליה היה כתוב-"בניין 1 חדר 3".

ברנדון-
    הנה הסבר מלא על השחקן מפי שי(אנוכי) :
    אתה במשחק משחק טכנאי, זן מיוחד אשר יש לו יכולת להחזיק נשק ולהשתמש בו. כל הטכנאים והנשקים בעולם באים לבית ספר שיבוסן כדי להפוך ללחומיו של אדון שיניגאמי. על כל טכנאי למצוא על עצמו שותף נשק-נשקים הם זן של יצורים אשר יכולים להפוך אותם לנשק, זה יכול להיות נשק מכל סוג. כאשר נוצרת שותפות בין טכנאי ונשק הם מתחילים לעבוד יחד, כל נשמה ששולחים אתכם לצוד אותה הנשק אחר כך אוכל את נשמתה. נשק שמצליח לאכול 99 נשמות חוטאות ונשמת מכשפה אחת מגיע למצב של חרמש מוות והטכנאי לאדון חרמש מוות-הדרגה הזאתי מאוד מחזקת אותך אבל לא חובה להגיע אליה. בשלושת השנים שלך בשיבוסן אתה לומד טכניקות ודברים שישפרו אותך ואת הנשק, כדי שתהיה לוחם ראוי בצבאו של אדון-שיניגאמי.
    ובקשר לשלות הקטנות:
    -זאת תעלומה(spooky), את זה תצטרך להבין לבד.
    -לעצור את הילדה, היא פגעה ביולי וכנראה תכף תפגע גם בנטלי.
    -כמובן, נשק אשר לא מעוצב כדי שיחזיקו אותו הוא נשק עצמאי(פרטים על הנושא בהמשך).
    הכל מובן? אתה רוצה לשנות את גבותך במקרה?

גיל-
    אתה מחכים בתור ולבסוף מגיע תורכם, את המפתחות אתם לוקחים ומשם אל חדריכם ממשיכים. כאשר אתם מגיעים לחדר אתם רואים כמה פשוט, חדר אמבטיה עם מקלחת קטן ושירותים, שני חדרי שינה, מטבחון וחדר סלון. אתם פורקים את חפציכם בחדרים ואז ג&#39;יימס פונה אליך ואומר:"היי גיל, מה דעתך שניתאמן?"

איג&#39;י-
    כדור הברזל הקוצני מוגרר אחריך בחוזקה, בכל מקום בו הוא עובר נזק עצום הוא עושה. אתה מתחיל ללכת באיטיות והכדור אליך מתקרב יותר ויותר. בפתאומיות את רץ ואל ג&#39;ני מתחיל לרוץ, כאשר נראה שסוף סוף תצליח לפגוע בה ג&#39;ני תופסת חתיכה די ארוכה משרשרת הברזל ואיתה חוסמת את ההתקפה שלך. לפתע הכדור חוזר לכיוונה, אתה עומד בדרך. בזריזות אתה מתחמק מהכדור פוגע בחוזקה בבטנה של ג&#39;ני, דם מתחיל לנטוף. אבל לג&#39;ני לא אכפת, היא קמה על רגליה, תופסת את כדור הברזל הקוצני בחוזקה ומתחילה לצעוק:"תהודת נשמה&#33;". הילה מתחילה להופיע סביב ג&#39;ני, היא מתחזקת כל שנייה עד שלפתע את מסתנוור, מיד אחר כך ההילה נעלמת ומולך מופיע משהו די מדהים. כדור הברזל הקוצני נעלם, במקום זאת הקיפו את ידה של ג&#39;ני שני כדורי ברזל קוצניים עבים וגדולים, כמו כפפה-הנשק שלה כאילו השתדרג. "בום" אומרת ג&#39;ני בשקט בזמן שהיא מכוונת לכיוונך את הכפפות, מיד לאחד מכן כל הקוצים שעל כדור הברזל משתגרים לכיוונך כמו טילים קטנים.

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 12 2010, 04:54 PM

איג&#39;י-
    כדור הברזל הקוצני מוגרר אחריך בחוזקה, בכל מקום בו הוא עובר נזק עצום הוא עושה. אתה מתחיל ללכת באיטיות והכדור אליך מתקרב יותר ויותר. בפתאומיות את רץ ואל ג&#39;ני מתחיל לרוץ, כאשר נראה שסוף סוף תצליח לפגוע בה ג&#39;ני תופסת חתיכה די ארוכה משרשרת הברזל ואיתה חוסמת את ההתקפה שלך. לפתע הכדור חוזר לכיוונה, אתה עומד בדרך. בזריזות אתה מתחמק מהכדור פוגע בחוזקה בבטנה של ג&#39;ני, דם מתחיל לנטוף. אבל לג&#39;ני לא אכפת, היא קמה על רגליה, תופסת את כדור הברזל הקוצני בחוזקה ומתחילה לצעוק:"תהודת נשמה&#33;". הילה מתחילה להופיע סביב ג&#39;ני, היא מתחזקת כל שנייה עד שלפתע את מסתנוור, מיד אחר כך ההילה נעלמת ומולך מופיע משהו די מדהים. כדור הברזל הקוצני נעלם, במקום זאת הקיפו את ידה של ג&#39;ני שני כדורי ברזל קוצניים עבים וגדולים, כמו כפפה-הנשק שלה כאילו השתדרג. "בום" אומרת ג&#39;ני בשקט בזמן שהיא מכוונת לכיוונך את הכפפות, מיד לאחד מכן כל הקוצים שעל כדור הברזל משתגרים לכיוונך כמו טילים קטנים.
    אתחיל לקפוץ לאחור במהירות תוך כדי שאנסה לרכז את כל האנגריית שלי אל קלי,
    כדי שנוכל להשתמש במתקפה המיוחדת שלה ולהשתמש בפיצוץ האוויר כדי להעיף את כל הקוצים

11. משתמש מנוסה
    גיל-
    אתה מחכים בתור ולבסוף מגיע תורכם, את המפתחות אתם לוקחים ומשם אל חדריכם ממשיכים. כאשר אתם מגיעים לחדר אתם רואים כמה פשוט, חדר אמבטיה עם מקלחת קטן ושירותים, שני חדרי שינה, מטבחון וחדר סלון. אתם פורקים את חפציכם בחדרים ואז ג&#39;יימס פונה אליך ואומר:"היי גיל, מה דעתך שניתאמן?"
    "בסדר&#33;, אני גם צריך להיתאמן על לילחום בלי נשק בישביל שיעור תכנאות, כי שמעתי שהמורה סיד ממש מלחיץ.....לא משנה, איזה נשק אתה בכלל?"
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    איג&#39;י-
    אתה עוצר ומתחיל שוב לנסות את התרגיל, אתה מנתק מהעולם, לא מרגיש או שומע שום דבר, מזרים את האנרגיה לתוך הקטאנה. אתה פותח את עיניך ורואה את הטילים ממש קרובים, הלהב מתפוגג וסופה מאוזנת נעה לכיוונם, בתוך הסופה הם מתחילים להסתובב אין ספור, עד שכולם מתפוצצים. ג&#39;ני רצה אליך עם האגרופים המתכתיים והקוצניים, "בום" היא צועקת. באותו זמן שהיא רצה אליך גל טילים נוסף נע לעברך.

גיל-
    "תכף תראה" אומר ג&#39;יימס ומתחיל להתקדם איתך לכיוון זירות האימונים. עשרות זירות אימונים הוצגו לפניכם, כל אחת מזירות האימונים היו שטח אדמה רחב ופתוח, בכל שטח אימונים היו גם סלעים בדרך. אתה הולך לאחת מהם. "מתחילים&#33;" אומר ג&#39;יימס ומשנה צורה, אל ידך והוא מזדמן-צורתו של ג&#39;יימס הייתה רובה צייד וצבע אפור וזהב בוהקים לגמרי. "רוצה לנסות אותי?" שואל ג&#39;יימס

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 13 2010, 03:30 PM
    גיל-
    "תכף תראה" אומר ג&#39;יימס ומתחיל להתקדם איתך לכיוון זירות האימונים. עשרות זירות אימונים הוצגו לפניכם, כל אחת מזירות האימונים היו שטח אדמה רחב ופתוח, בכל שטח אימונים היו גם סלעים בדרך. אתה הולך לאחת מהם. "מתחילים&#33;" אומר ג&#39;יימס ומשנה צורה, אל ידך והוא מזדמן-צורתו של ג&#39;יימס הייתה רובה צייד וצבע אפור וזהב בוהקים לגמרי. "רוצה לנסות אותי?" שואל ג&#39;יימס
    שי אתה לא מאמין&#33; O:
    אני אשכרה חזיתי את זה שהוא יהיה רובה&#33; לא ידעתע איזה סוג אבל חזיתי את זה אני נשבה לך O:
    ------------------------
    "ברור&#33;"
    אני עומד זקוף ויורה לכיוון סלע שבשטח בתקווה שיצה משהו חזק.
    אני הוא גיל,

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by soul eater@Feb 13 2010, 03:30 PM
    איג&#39;י-
    אתה עוצר ומתחיל שוב לנסות את התרגיל, אתה מנתק מהעולם, לא מרגיש או שומע שום דבר, מזרים את האנרגיה לתוך הקטאנה. אתה פותח את עיניך ורואה את הטילים ממש קרובים, הלהב מתפוגג וסופה מאוזנת נעה לכיוונם, בתוך הסופה הם מתחילים להסתובב אין ספור, עד שכולם מתפוצצים. ג&#39;ני רצה אליך עם האגרופים המתכתיים והקוצניים, "בום" היא צועקת. באותו זמן שהיא רצה אליך גל טילים נוסף נע לעברך.
    אקפוץ הכי גבוה שאוכל כדי להתחמק מהקוצים ותוך כדי שאני באוויר אנסה שוב להתחבר לקלי ולהשתמש שוב בתרגיל שלה מלמעלה על ג&#39;ני כדי להעיף אותה

15. אבל הופיר יותר
    ג&#39;ק-
    אתה הולך לטור הימיני ומתחיל לחכות, הזמן זז פשוט לאט מדי. כעבור חצי שעה אתה מגיע סוף סוף לקבלה. בקבלה ישבה לה אישה צעירה, שיער חום טיפה ארוך היחד, היא לבשה בגדים מהודרים שפשוט השתלבו נהדר עם החיוך הרחב על פניה. "ברוך הבא לשיבוסן" אומרת האישה, "הנה המפתחות לחדר שלך" אמרה והושיטה לך מפתח. למפתח היד מחובר בפיסת ברזל מין חתיכת עץ חלקה, עליה היה כתוב-"בניין 1 חדר 3".
    "תודה רבה לך" אני אומר לה ומתחיל ללכת.
    אני הולך לכיוון בניין מספר 1 ומחפש את חדר מספר 3 כמו שכתוב על חתיכת העץ.
    חמוף

עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •