הרשימה עוד לא נסגרה והיד עוד נטויה אבל בנתיים רשימה מכובדת של אמנים מוערכים קופצים לבקר בארץ הקודש והנה הרשימה+מיקום+מחיר.
את הטוב אני שומר לסוף,לפחות עפ"י דעתי מי שרוצה ספוילר לדעת מי בסוף הרשימה שיקרא בצהוב מטאליקה!
שם אומן:אלטון ג'ון
תאריך:17.6
מחיר:בין 250-1000
הבריטי המעותר שנכנס לגינס עם הסינגל הנמכר ביותר,מאות מיליוני מכירות ומשקפיים מיוחדת כול פעם מחדש לא נמאסות ומופעו בארץ לפחות לאלה שאוהבים אותו יהיה נהדר בכול המובנים.
שם אומן:הפיקסיז
תאריך:9.6
מחיר:400
להקה נהדרת בעניי,להקת רוק אלטרנטיבית נהדרת ובין המשפיעות על הגל,תום יורק סולן רדיוהד לא הסכים לפיקסיז לעלות בתור מופע חימום שלהם כי אמר שזה כמו שהביטלס יעלו לפניהם.
בכול מקרה מופע שאמור להיות מוצלח מאוד.
שם אומן:רוד סטיוארט
תאריך:1.7
מחיר-בין 250 ל1000
רוד סטיוארט בעל קול צרוד ונהדר עומד להגיע בתחילת יולי למופע ספק רוקיסטי ספק בלוז אבל לא ספק גדול.
רוד שנכנס להיכל התהילה של הרוק יבוא יחד עם עוד 62 סינגלים שהפכו ללהיטים והרבה תקליטים נהדרים.
שם אומן:ג'טרו
תאריך 7-8.8
מחיר:לא ידוע כעת.
נכון ג'טרו לא מאוד מוכרים אך מופע שלהם במחיר טוב יכולה להיות נחמדה ביותר אך גם הריחוק מן המרכז משפיע.
כשנעזרתי באתר "עכבר העיר" על מנת להכין את הכתבה הכרתי לראשונה את ג'טרו ושמעתי מהשירים שהם בכלל לא רעים אז טוב מאוד שהם יגיעו.
שם אומן:יו לה טנגו
תאריך:22.3
מחיר:219
גם את יו לה טנגו לא הכרתי אבל כששמעתי מאוד מאוד נהנתי,נכון הם לא מוכרים אך הביקורות תמיד חיוביות והלהקה הנהדרת הזאת מגיעה לארץ ואני ממליץ בחום!!
שם אומן:לס קלייפול
תאריך:25.3
מחיר:בין 209-229
בתור בסיסט כמובן שאני מכיר את לס המוכשר מאוד. הלהקה שלו פריימוס נחשבת ללהקה מוכשרת בעלת סגננות מוזיקלים מעניינים שרובם פאנק במיוחד.
חוץ מפריימוס נחשב לס מאוד מאוד מוכשר ופורץ דרך ואני מאוד ממליץ.
שם אומן:מטאליקה (!)
תאריך:22.5
מחיר:טרם פורסם
עכשיו אני מדבר אתכם מלב אל לב,הלהקה שאני הכי אוהב והכי מעריך מגיעים לארץ,אפשר להגיד שהם ממוחסרים ולא טובים לקראת השנים האחרונות אך הם יעשו את המופע כי השירים החדשים בסה"כ לא רעים ואפילו טוובים ולהיטים כמו מאסטר אוף פאפטס וONE יכבשו את כולם וזה המופע שאני הכי הכי ממליץ!!!
מקווה שבעזרת המפה הזאת תסתדרו מבין כול המופעים