גוהאן
"גוהאן, שוב הסתכלת על הזנב שלך וחשבת שהוא של סאיין אחר?" שואל אותך גוקו "אם היה פה סאיין הייתי מר..." לפתע גוקו נעצר ונראה מרוכז, מבוהל ומופתע "אבל איך? גוהאן אתה צודק- יש פה משהו חזק מאוד. איך ידעת את זה?"
גוהאן
"גוהאן, שוב הסתכלת על הזנב שלך וחשבת שהוא של סאיין אחר?" שואל אותך גוקו "אם היה פה סאיין הייתי מר..." לפתע גוקו נעצר ונראה מרוכז, מבוהל ומופתע "אבל איך? גוהאן אתה צודק- יש פה משהו חזק מאוד. איך ידעת את זה?"
אחשוב לעצמי 'בני האדם האלה פטתיים' ואעמד מאחורי אחד מהם, אחנוק אותו בעזרת זנביOriginally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 07:28 PM
פאריז
אתה נכנס לחללית בחלל החיצון ויוצא למסע לכדור הארץ.
כשאתה מתעורר, אתה מוצא שהחללית ביער בכדור הארץ. אתה יוצא ממנה ורואה כמה בני אדם שלא שמו לב לעובדה שנחתת. בגלל ההרגל שלך להרוג, אתה מתקרב אליהם. מה תעשה כעת?
'חחח,הם לא ידעו מאיפה זה בא להם'אני חושב ברשעות,Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:55 PM
מקיטה
אתה יוצא מתחומי המדבר ומגיע לאזורכפרי בשם דרך 438. הסקאוטר מראה לך שהעוצמה מגיעה מהיער שמחבר את דרך 438 ודרך 439. אתה קולט עוד עוצמה של 1000 שנמצאת ממש ליד העוצמה הראשונה שאיתרת ואתה נעצר. איך תוכל להלחם בשתי עוצמות כאלו? ועוד לבדך? אתה תהיה חייב להתאמן! לפתע את נזכר שאביך פעם אמר לך- "בני מקיטה זכור- לפעמים, הרס של כפר שלם יכול להשתוות למלחמה באוייב רב עוצמה". ואתה ענית לו "אני אזכור אבא! יום יבוא ואהיה מלך כמוך ואזכור תמיד את זה!". אתה מביט בכפר שתחתיך ורואה שהוא די גדול ומלא בבני אנוש. חיוך קל עולה על שפתיך.
אני מתרכז ויוצר תותח גאליק,
"תקבלו את זה גזע נחות שכמוכם!"אני צועק ותוקף אותם בתותח הגאליק.
" ראיתי סאיינים ואז הרגשתי אותם " אני אומר לוOriginally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 09:13 PM
גוהאן
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
שם בפורום-Sanji
דמות-פיקולו
רקע-
פיקולו נולד בנאמק,ותמיד היה חזק ומוערץ.
כשפיקולו גדל ועבר לכדור הארץ הוא הכיר שם את גוקו ,הוא לימד את בנו - גוהאן.יום אחד הוא יצא לטיול בהרים עם גוהאן,עד שלפתע גוהאן הפך לקוף סאייני ענקי,פיקולו נלחם בו ולבסוף,חתך את זנבו וגוהאן חזר למצבו הרגיל.מאז גוהאן מעריץ גם הוא את פיקולו מאוד,ופיקולו נהפך לידידותי יותר.
דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-פאריז
אני צועק לעננה שלי לבוא ולאסוף אותי על גבהOriginally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:25 PM
גוקו
אתה יוצא מביתך שבדרך 439 ומרגיש רענן ושמח. אתה רואה שאין אף ענן באופק. אתה חושב לעצמך שזה יום מצויין לאימונים ולפתע רואה את בינך, גוהאן בן ה-5 טס לכיוון היער כדי להתאמן. מה תעשה?
ואטוס אחרי גואהן להתאמן עימו
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
מקיטה
"תותח גאליק!" אתה קורא ומניף את ידיך כלפי הכפר. מתוך ידיך יוצאת קרן סגולה וגדולה שמתקדמת לכפר.
הקרן הסגולה פוגעת בכפר- קא-בום!. נוצר ענן של אבק, עשן וחול. שהענן מתפזר יש מכתש גדול באדמה ושום זכר לכך שהיה במקום כפר.
עוצמת הלחימה שלך עולה מ-1000 ל-1250.
פאריז
בן האנוש מתחיל להחנק. הוא משתנק ומסגיל ומשתעל. חבריו שומעים אותו ובאין אליו. הם רואים אותך ומחילים לירות בך מרובים. הכדורים לא עושים לך דבר אבל הרעש מרגיז אותך. אתה מפיל את בן האנוש המת ופונה להביט באלו שירו בה. מה תעשה עכשיו?
גוהאן
"ראית סאיינים?!" שואל גוקו בתדהמה "טוב, מכאן אתה הולך הביתה!" הוא ממשיך וקורא לעננה, שם אותך עליה ואומר לך לחזור הביתה. מה תעשה?
פיקולו
רשום.
התחלה
אתה מתעורר ביער, שבו עצרת בערב הקודם ושומע אנקות וצרחות. בו בזמן אתה מרגיש עוצמה גבוהה שלא שייכת לאף בן אנוש. לרגע את חושב שזזה גוקו אבל נזכר שגוקו גר רחוק מכאן. 'מה לעזאזל' אתה חושב לעצמך. מה תעשה?
גוקו
אתה מוצא את גוהאן שוכב על הקרקע לאחר שנפגע מענף. הוא בוכה, ואתה נוחת לידו ומרגיע אותו. הוא מספר לך שהוא ראה והרגיש סאיינים. גם אתה מרגיש אותם אז אתה שולח את גוהאן הביתה על העננה ומתקדם לכיוון הכוח. אתה שומע פיצוץ ורואה עשן. מה תעשה?
אתחיל לרוץ לכיוון הצעקות,וברגע שהם ישמעו קרובות אלך לאט יותר ואתחבא מאחורי אחד השיחים ,אראה מה קורה שם.Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:41 AM
פיקולו
רשום.
התחלה
אתה מתעורר ביער, שבו עצרת בערב הקודם ושומע אנקות וצרחות. בו בזמן אתה מרגיש עוצמה גבוהה שלא שייכת לאף בן אנוש. לרגע את חושב שזזה גוקו אבל נזכר שגוקו גר רחוק מכאן. 'מה לעזאזל' אתה חושב לעצמך. מה תעשה?
אני מסתכל על ההריסות,Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:41 AM
מקיטה
"תותח גאליק!" אתה קורא ומניף את ידיך כלפי הכפר. מתוך ידיך יוצאת קרן סגולה וגדולה שמתקדמת לכפר.
הקרן הסגולה פוגעת בכפר- קא-בום!. נוצר ענן של אבק, עשן וחול. שהענן מתפזר יש מכתש גדול באדמה ושום זכר לכך שהיה במקום כפר.
עוצמת הלחימה שלך עולה מ-1000 ל-1250.
'אני אוהב את המקום הזה'אני חושב ברשעות,
לאחר מכן אני מחפש בסקאוטר עוד כפרים להרוס.
פיקולו
אתה מתקדם עוד ורואה איש- רגע, איש? יותר נכון סוג של מפלצת קטסה בצעים לבן, סגול וורוד חונקת אדם למוות והורגת את חמשת בני האדם האחרים. אתה נדהם מהעוצמה שלו. היא משתווה לשלך ואפילו גבוהה בקצת יותר. מה תעשה?
מקיטה
אתה מרגיש כפר קרוב בשם "דרך 439". אם זאת, במקום נמצא מישהו עם עוצמה 1000. אתה מתכונן להרוס את המקום הזה כדי להגביר את עוצמתך אף יותר אבל אז מרגיש את העוצמה הראשונה שהרגשת מתקדמת לבדה אליך. אתה מפעיל זיהוי ומזהה את דמותו של גוקו. 'אז, קאקרוט בא אלי מרצונו' אתה חושב ומחייך. מה תעשה?
אשתמש בקרן שטן בעוצמה בתקווה שהוא ימות.Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 03:21 PM
פיקולו
אתה מתקדם עוד ורואה איש- רגע, איש? יותר נכון סוג של מפלצת קטסה בצעים לבן, סגול וורוד חונקת אדם למוות והורגת את חמשת בני האדם האחרים. אתה נדהם מהעוצמה שלו. היא משתווה לשלך ואפילו גבוהה בקצת יותר. מה תעשה?
~~~
קרן שטן זה שהוא שם אצבעות כזה על הראש ואז שולח קרן שחורה כזאתי?מלא זמן לא ראיתי דרגון בול..
ומה זה פיצוץ קאי?
פיקולו
קרן שטן זה כשהוא שםשתי אצבעות על המצח ואז יורה קרן סגולה צהובה
פיצוץ קאי הם כמו יריות כאלו של אנרגיה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המפלץ מרים יד ומסיט את קרן השטן הצידה. הוא מסתובב אליך ומביט בך בעיניים זועמות. "אתה מעז לתקוף אותי?" הוא שואל "אני אחד מאנשיו של פאריז. אתה העזת לתקוף אותי? היכונו לסופך!" הוא אומר ויורה גם הוא קרן שטן. מה תעשה?
'סוף סוף קרב הראוי לנסיך הסאיינים'אני ממלמל בשמחה,Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 03:21 PM
מקיטה
אתה מרגיש כפר קרוב בשם "דרך 439". אם זאת, במקום נמצא מישהו עם עוצמה 1000. אתה מתכונן להרוס את המקום הזה כדי להגביר את עוצמתך אף יותר אבל אז מרגיש את העוצמה הראשונה שהרגשת מתקדמת לבדה אליך. אתה מפעיל זיהוי ומזהה את דמותו של גוקו. 'אז, קאקרוט בא אלי מרצונו' אתה חושב ומחייך. מה תעשה?
'אני מחכה לך קאקרוט' אני חושב וטס לעבר גוקו בכל המהירות.
'מה זה יכול להיות? ' אני שואל את עצמיOriginally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:41 AM
גוקו
אתה מוצא את גוהאן שוכב על הקרקע לאחר שנפגע מענף. הוא בוכה, ואתה נוחת לידו ומרגיע אותו. הוא מספר לך שהוא ראה והרגיש סאיינים. גם אתה מרגיש אותם אז אתה שולח את גוהאן הביתה על העננה ומתקדם לכיוון הכוח. אתה שומע פיצוץ ורואה עשן. מה תעשה?
אני אומר לעצמי בראש 'סאיינים'
אני עף במהירות לעבר הפיצוץ לראות ממה הוא נגרם
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ברגע שגוקו לא יסתקל ואני יהיה במרחק בטוח אני יעוף לאיפה שהסיינים.Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:41 AM
גוהאן
"ראית סאיינים?!" שואל גוקו בתדהמה "טוב, מכאן אתה הולך הביתה!" הוא ממשיך וקורא לעננה, שם אותך עליה ואומר לך לחזור הביתה. מה תעשה?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)