Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 62
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    מקיטה
    אתה עף לעבר היער ולפתע רואה דמות עף לכיוונך. את מזהה את צורת השיער של בארדוק, אביו של קאקרוט ומחייך לעצמך שסוף סוף מצאת את קאקרוט עצמו. חיוך עולה בזווית פיך ואתה מגביר מהירות.

גוקו
    אתה עף מחוץ ליער ורואה מכתש אדיר באדמה. מעל המכתש, טס ממש לכיוונך- אתה מזהה אדם בשיריון סאייני עם הזנב כרוך סביב המותן. הסאיין. אתה עף לעברו ונעצר מולו. אתה רואה שהוא מחייך.

גוהאן
    אתה עף בעקבות גוקו על העננה ורואה שיצאתם מהיער. אתה רואה את גוקו נעמד מול הסאיין שראית קודם לכן כשנפלת ונרעד. הסאיין האחרון שפגשת ניסה להרוג אותך אבל ניצלת. אתה שוכח לעצור את העננה ונזכר רק כשגוקו כבר רואה אותך.

*שימו לב! כעת שלושתכם נפגשתם!

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 08:30 PM
    מקיטה
    אתה עף לעבר היער ולפתע רואה דמות עף לכיוונך. את מזהה את צורת השיער של בארדוק, אביו של קאקרוט ומחייך לעצמך שסוף סוף מצאת את קאקרוט עצמו. חיוך עולה בזווית פיך ואתה מגביר מהירות.

אני נעצר במרחק של 10 מטר מגוקו ובוחן אותו,
    "אז מה אני רואה כאן?,קאקרוט ובנו"אני מלגלג,
    "כל כך הרבה זמן לא נפגשנו,אני מקווה שגם אתה שמח לראות אותי כמו שאני שמח לראות אותך"אני אומר בעוקצניות ומכין פיצוץ קאי.

3. מנהל החודש
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:10 PM
    פיקולו
    קרן שטן זה כשהוא שםשתי אצבעות על המצח ואז יורה קרן סגולה צהובה
    פיצוץ קאי הם כמו יריות כאלו של אנרגיה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המפלץ מרים יד ומסיט את קרן השטן הצידה. הוא מסתובב אליך ומביט בך בעיניים זועמות. "אתה מעז לתקוף אותי?" הוא שואל "אני אחד מאנשיו של פאריז. אתה העזת לתקוף אותי? היכונו לסופך!" הוא אומר ויורה גם הוא קרן שטן. מה תעשה?
    אני יכול לעוף או לרוץ מהר משהו..XD

~~~
    אתחמק ממנו ואשתמש בפפיצוץ קאי,ואז אשתמש שוב בקרן שטן

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. מורחקים
    מקיטה
    אתה ממקד את האנרגיה שלך ביד ונוצר שם כדור סגלגל פועם. אתה זורק אותו על קאקרוט בכל העוצמה שאתה מצליח להפיק וקאקרוט נפגע ביד שלו, אך הפציעה קלה מאוד. חיש הוא מתרומם ומביט בך שוב.

פיקולו
    המפלץ מתחמק מפיצוץ הקאי אבל מאבד את חוש הכיוון בגלל ההדף. אתה מכין קרן שטן נוספת ומשלח אותה ליצור. הקרן חודרת דרך החזה שלו ומפלחת את ליבו. המפלץ רועד לרגע ואז נופל מת. אתה מביט בו רגע אחד ושולח אילו פיצוץ קאי נוסף. הגופה של היצור נפקעת ומה שנשר ממנה זה רק חתיכה קטנה מהשיריון.
    עוצמת הלחימה שלך עלתה מ-1000 ל-1250

5. משתמש מנוסה
    שם בפורום- yossi
    דמות- טראנקס העתידי
    רקע- טראנקס העתידי הוא הבן של מקיטה, נסיך הסאיינים, אימו של טראנקס היא בולמה, אישה מאוד עשירה בכדור הארץ. לכן, הגזע של טראנקס הוא חצי סאייני.
    טראנקס מאוד מעריץ ואוהב את אביו, מקיטה, ויעשה הכל כדי לעמוד לצידו, גם אם זה אומר לעמוד מול גוקו וגוהאן.
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)- גוהאן

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. מנהל החודש
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 08:49 PM

פיקולו
    המפלץ מתחמק מפיצוץ הקאי אבל מאבד את חוש הכיוון בגלל ההדף. אתה מכין קרן שטן נוספת ומשלח אותה ליצור. הקרן חודרת דרך החזה שלו ומפלחת את ליבו. המפלץ רועד לרגע ואז נופל מת. אתה מביט בו רגע אחד ושולח אילו פיצוץ קאי נוסף. הגופה של היצור נפקעת ומה שנשר ממנה זה רק חתיכה קטנה מהשיריון.
    עוצמת הלחימה שלך עלתה מ-1000 ל-1250
    'יש' אחשוב לי.
    אחפש דרך לצאת מהיער ואתחיל ללכת לכיוון הבית של גוקו.
    ~~~
    אז אני לא יכול לעוף? XD

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    טראנקס העתידי
    רשום.
    התחלה
    אתה נכנס למכונת זמן בעתיד שלך וטס אחורה בזמן 20 שנה.
    אתה יוצא מהחללית במדבר. אתה לא בטוח איפה אתהאבל יודע שחזרת אחורה 20 שנה לפי התאריך במכונת הזמן. לפתע אתה מזהה את המקום- מדבר דיאבלו, אבל הוא שונה מאיך שהוא נראה בעתיד, מאוד שונה אבל גם די דומה...

פיקולו
    כן, כולם יכולים לעוף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    כל כיוון נראה לך אותו דבר. אתה מנסה לאתר את האנרגיה של גוקו אבל חש שיש משום מה בכדוה"א יותר ויותר אנרגיות שזהות לאלו של גוקו ואתה לא יודע לאן לפנות. לבסוף אתה מחליט לטוס לדרך 439 כדי לשאול את צ'י צ'י איפה גוקו אבל נעצר. את מרגיש אנרגיה חזקה יותר משל החייזר שהרגע חיסלת. עוצמה גבוהה ומסתורית שללא ספק לא שייכת לכדור הארץ. מה תעשה?

8. מנהל החודש
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 09:22 PM

פיקולו
    כן, כולם יכולים לעוף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    כל כיוון נראה לך אותו דבר. אתה מנסה לאתר את האנרגיה של גוקו אבל חש שיש משום מה בכדוה"א יותר ויותר אנרגיות שזהות לאלו של גוקו ואתה לא יודע לאן לפנות. לבסוף אתה מחליט לטוס לדרך 439 כדי לשאול את צ'י צ'י איפה גוקו אבל נעצר. את מרגיש אנרגיה חזקה יותר משל החייזר שהרגע חיסלת. עוצמה גבוהה ומסתורית שללא ספק לא שייכת לכדור הארץ. מה תעשה?
    אטוס לשם ואראה מי זה.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 08:49 PM
    מקיטה
    אתה ממקד את האנרגיה שלך ביד ונוצר שם כדור סגלגל פועם. אתה זורק אותו על קאקרוט בכל העוצמה שאתה מצליח להפיק וקאקרוט נפגע ביד שלו, אך הפציעה קלה מאוד. חיש הוא מתרומם ומביט בך שוב.

'הוא נראה לי חזק'אני חושב בלחץ אך משתדל שלא להראות זאת כלפי חוץ,
    "קדימה קאקרוט,בוא נראה מה אתה יודע!"אני שואג ומשתמש בתותח גאליק.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 09:22 PM
    טראנקס העתידי
    רשום.
    התחלה
    אתה נכנס למכונת זמן בעתיד שלך וטס אחורה בזמן 20 שנה.
    אתה יוצא מהחללית במדבר. אתה לא בטוח איפה אתהאבל יודע שחזרת אחורה 20 שנה לפי התאריך במכונת הזמן. לפתע אתה מזהה את המקום- מדבר דיאבלו, אבל הוא שונה מאיך שהוא נראה בעתיד, מאוד שונה אבל גם די דומה...
    'חזרתי, זה מצויין.' אחשוב לעצמי ואנסה לאתר את האנרגיה של מקיטה, ואטוס אליה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .

גוקו
    אתה עף מחוץ ליער ורואה מכתש אדיר באדמה. מעל המכתש, טס ממש לכיוונך- אתה מזהה אדם בשיריון סאייני עם הזנב כרוך סביב המותן. הסאיין. אתה עף לעברו ונעצר מולו. אתה רואה שהוא מחייך.

"מי זה?" אני חושב לעצמי בתמימות כאשר לא מזהה מי זה
    "הצג את עצמך! " אני צועק לו ומנסה לברר מי זה.
    'הוא נראה חזק' חושב לעצמי
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

12. משתמש מנוסה
    גוהאן
    אתה עף בעקבות גוקו על העננה ורואה שיצאתם מהיער. אתה רואה את גוקו נעמד מול הסאיין שראית קודם לכן כשנפלת ונרעד. הסאיין האחרון שפגשת ניסה להרוג אותך אבל ניצלת. אתה שוכח לעצור את העננה ונזכר רק כשגוקו כבר רואה אותך.

*שימו לב! כעת שלושתכם נפגשתם!
    אני שולח לסאייני מכת בסטקוי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 4 2010, 07:41 AM
    פאריז
    בן האנוש מתחיל להחנק. הוא משתנק ומסגיל ומשתעל. חבריו שומעים אותו ובאין אליו. הם רואים אותך ומחילים לירות בך מרובים. הכדורים לא עושים לך דבר אבל הרעש מרגיז אותך. אתה מפיל את בן האנוש המת ופונה להביט באלו שירו בה. מה תעשה עכשיו?
    אומר "אין לי זמן לבזבז עליכם. אם אלה כוחות ההתנגדות שאני אפגוש כאן, מצבי טוב." וארים את ידי, אשלח פיצוץ קאי אחד לכל אחד מהם כדי לגמור אותם מהר

14. מורחקים
    החלטתי לבטל את הקטע שאתם פוגשים אחד את השני כי אז זה מקשה עלי לקדם אתכם. מעכשיו, לכל אחד יש עלילה משלו.

פיקולו
    אתה טס למקום שבו מורגשת האנרגיה ולעיניך נגלה מחזה מחריד-
    מפללץ קטן בהרבה מהקודם ניצב שם. יש לו זוג קרניים מחודדת כל כך, עד שהיית בטוח שאם רק תיגע בהם בקצה האצבע את תיפצע. היה לו שיריון והוא היה לבן פרט לחלקים סגולים פה ושם וידיו הורודות.
    את רואה שהוא חיסל כמה בני אדם במהירות מדהימה. אבל יותר מזה, אתה חש שהאנרגיה שלו עצומה. הוא מרים אצבע ויוצאת ממנה קרן ורודה שמחסלת בני אדם שבאו לשמוע את הפיצוצים. מה תעשה?

מקיטה
    גוקו נותן לך אגרוף חזק לפני שאתה מספיק להשלים את ההתקפה. אתה חש שהוא נושא אותך הרחק מהמקום בו הייתם ושם לב שחזרתם למדבר.
    "נלחם כאן!" אומר לך קאקרוט "רחוק מבני האדם".
    מה תעשה?

טראנקס העתידי
    אתה מאתר אנרגיה גבוהה בקרבת מקום. אתה עף אליה במהירות. אתה נחוש בדעתך למצוא את אביך. אתה חולף על פני אזורים מיוערים ומגיע למקום בשם 'דרך 439'. 'מעניין אם אבא כאן' אתה חושב ואז יוצא משהו מהדלת הקדמית. אתה כמעט נופל מהשמיים כשאתה מזהה את גוהאן מתמונות שלו בילדותו. מה תעשה?

גוקו
    "ובחן קאקרוט, סוף סוף נפגשים" אומר לך הסאיין "אני מניח שצריך ללמד אותך נימוסים! לא כך פונים אל נסיך הגזע שלך. על כך תיענש בחומרה!" הוא מגחך ומכניס לך אגרוף מדוייק לבטן. אתה מתקפל ומתעצבן על ההתקפה הפתאומית. אתה צועק בחוזקה ולפתע ההילה שסביבך הופכת מלבנה לאדומה. גופך מקבל גוון אדמדם ועוצמתך עולה פי 2 מהרגיל. למדת להשתמש במתקפת "קאיו קן X2"! מתקפה זו מחזקת את כוחותיך ומכפילה אותם בשתיים. מה תעשה?

גוהאן
    מה זה מכת בסטקוי?
    ------------------------------------------
    הסאיין חומק בקלילות מההתקפה ופונה לאביך "קאקרוט, לא יפה! אתה משתמש בילד כמגן? נו באמת!". הוא תופס אותך ברגל ומטיח אותך לכיון הקרקע.ובו בזמן חובט בגוקו ומרחיק אותו ממנו. אתה פוגע בקרקע, חבול, מפוחד ומותש אבל אז רואה את הסאיין כותש את אביך ופוצע אותו והזעם עולה אצלך על כל רגש. אתה מזנק מהקרקע וחובט בגבו של הסאיין. הסאיין המופתע מסתובב אליך ומרגיש כי שבר את שיריונו. מה תעשה כעת?

פאריז
    אתה שולח לראשון מבינהם פיצוץ קאי וזה מחסל גם את כל חבריו. אין לך טעם לבזבז אנרגייה על כולם! 'עלובים' אתה חושב לעצמך 'גזע נחות לחלוטין. אני אשמיד אותו ואת הכוכב הזה עד ש... מה זה?!' אתה נעצר באוויר ורואה בסקאוטר עוצמה של לפחות 9000. 'אז יש פה לפחות אדם אחד חזק' אתה חושב לך

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 5 2010, 10:29 PM
    פאריז
    אתה שולח לראשון מבינהם פיצוץ קאי וזה מחסל גם את כל חבריו. אין לך טעם לבזבז אנרגייה על כולם! 'עלובים' אתה חושב לעצמך 'גזע נחות לחלוטין. אני אשמיד אותו ואת הכוכב הזה עד ש... מה זה?!' אתה נעצר באוויר ורואה בסקאוטר עוצמה של לפחות 9000. 'אז יש פה לפחות אדם אחד חזק' אתה חושב לך
    אחשוב לעצמי 'אדם חזק? בכוכב העלוב הזה? נו טוב, כנראה שאוכל להנות קצת. אני מניח שהדרך הכי טובה למשוך את תשומת הלב שלו היא ליצור הרס במקום מרכזי. עכשיו רק צריך לחפש עיר גדולה או משהו, מקום שבו מרוכזים הרבה אנשים, ואז אני איצור שם בלאגן והרס והוא יבוא. מצוין" ואעוף באוויר, אתחיל לחפש מקום שבו מרוכזים הרבה אנשים עלובים

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •