Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 62
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by The Spaceman@Feb 5 2010, 10:29 PM

גוקו
    "ובחן קאקרוט, סוף סוף נפגשים" אומר לך הסאיין "אני מניח שצריך ללמד אותך נימוסים! לא כך פונים אל נסיך הגזע שלך. על כך תיענש בחומרה!" הוא מגחך ומכניס לך אגרוף מדוייק לבטן. אתה מתקפל ומתעצבן על ההתקפה הפתאומית. אתה צועק בחוזקה ולפתע ההילה שסביבך הופכת מלבנה לאדומה. גופך מקבל גוון אדמדם ועוצמתך עולה פי 2 מהרגיל. למדת להשתמש במתקפת "קאיו קן X2"! מתקפה זו מחזקת את כוחותיך ומכפילה אותם בשתיים. מה תעשה?

"אני לא יודע מי אתה ,אבל התעסקת עם האדם הלא נכון!" אני אומר לו בכעס
    ומחזק שריריי כאשר אוגר את העוצמה בזרועתי
    אני משתמש בקאיו קאן וצועק :"מתקפת קאיו כפולה!!!!"
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. מורחקים
    שם: ליאור
    פאריז
    אתה חש ורואה בסקואטר שבקירבתך נמצא מקום עם ריכוז עצום של אנשים.
    אתה עוקב אחרי הסקאוטר ומגיע לעיר עצומה, בנייניה גבוהים למדי והמקום רועש. אתה מחייך לעצמך ומתכונן להשמדת העיר.

גוקו
    ההילה שלך הופכת לאדומה. הגוף שלך מקבל גוון אדמדם והכוח שלך מוכפל מ-1000 ל-2000! הכוח הזה ישאר עד שאתה תסיים להשתמש בהתקפה. אבל מרוב כוח אתה כמעט לא משתלט על עצמך ונותן אגרוף לפרצופו של הסאיין ושובר לו את הסקאוטר ואת האף. "מה לעזאזל?!" הוא שואג ויורה עליך פיצוץ קאי. הפיצוץ פוגע בך ואת משתלט על עצמך.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 6 2010, 10:09 AM
    פאריז
    אתה חש ורואה בסקואטר שבקירבתך נמצא מקום עם ריכוז עצום של אנשים.
    אתה עוקב אחרי הסקאוטר ומגיע לעיר עצומה, בנייניה גבוהים למדי והמקום רועש. אתה מחייך לעצמך ומתכונן להשמדת העיר.
    אחשוב לעצמי 'זה עומד להיות קל. רק צריף להרוס כמה בניינים גבוהים מלאים באנשים והאדם החזק ההוא יבוא' ואתחיל לעוף מעל העיר, בעודי יורה כדורי אנרגיה על בניינים גבוהים או מקומות שבהם אני רואה הרבה אנשים

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by The Spaceman@Feb 6 2010, 10:09 AM

גוקו
    ההילה שלך הופכת לאדומה. הגוף שלך מקבל גוון אדמדם והכוח שלך מוכפל מ-1000 ל-2000! הכוח הזה ישאר עד שאתה תסיים להשתמש בהתקפה. אבל מרוב כוח אתה כמעט לא משתלט על עצמך ונותן אגרוף לפרצופו של הסאיין ושובר לו את הסקאוטר ואת האף. "מה לעזאזל?!" הוא שואג ויורה עליך פיצוץ קאי. הפיצוץ פוגע בך ואת משתלט על עצמך.
    'איך קוראים לו בכלל?! 'אני חושב לעצמי זועם תוך כדי הקרב ומנסה להשתלט על גופי ומצליח
    "קאיו קאן כפולה!" אני צועק ועף לעבר הסאיין
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. משתמש מנוסה
    גוהאן
    מה זה מכת בסטקוי?
    ------------------------------------------
    הסאיין חומק בקלילות מההתקפה ופונה לאביך "קאקרוט, לא יפה! אתה משתמש בילד כמגן? נו באמת!". הוא תופס אותך ברגל ומטיח אותך לכיון הקרקע.ובו בזמן חובט בגוקו ומרחיק אותו ממנו. אתה פוגע בקרקע, חבול, מפוחד ומותש אבל אז רואה את הסאיין כותש את אביך ופוצע אותו והזעם עולה אצלך על כל רגש. אתה מזנק מהקרקע וחובט בגבו של הסאיין. הסאיין המופתע מסתובב אליך ומרגיש כי שבר את שיריונו. מה תעשה כעת?
    " בוא אלי ! " אני אומר לו ועולה לאוויר.
    לאחר מיכן אני שולח מנסקו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    טראנקס העתידי
    אתה מאתר אנרגיה גבוהה בקרבת מקום. אתה עף אליה במהירות. אתה נחוש בדעתך למצוא את אביך. אתה חולף על פני אזורים מיוערים ומגיע למקום בשם 'דרך 439'. 'מעניין אם אבא כאן' אתה חושב ואז יוצא משהו מהדלת הקדמית. אתה כמעט נופל מהשמיים כשאתה מזהה את גוהאן מתמונות שלו בילדותו. מה תעשה?
    'גוהאן.. זה הזמן שלי להרוג אותך!!!!' אחשוב ואשלח מתקפת שריפה אל גוהאן.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. מנהל החודש
    החלטתי לבטל את הקטע שאתם פוגשים אחד את השני כי אז זה מקשה עלי לקדם אתכם. מעכשיו, לכל אחד יש עלילה משלו.

פיקולו
    אתה טס למקום שבו מורגשת האנרגיה ולעיניך נגלה מחזה מחריד-
    מפללץ קטן בהרבה מהקודם ניצב שם. יש לו זוג קרניים מחודדת כל כך, עד שהיית בטוח שאם רק תיגע בהם בקצה האצבע את תיפצע. היה לו שיריון והוא היה לבן פרט לחלקים סגולים פה ושם וידיו הורודות.
    את רואה שהוא חיסל כמה בני אדם במהירות מדהימה. אבל יותר מזה, אתה חש שהאנרגיה שלו עצומה. הוא מרים אצבע ויוצאת ממנה קרן ורודה שמחסלת בני אדם שבאו לשמוע את הפיצוצים. מה תעשה?

אשתמש בקרן שטן ואז בפיצוצי קאי,אחר כך אכנס לתוך העשן שפיצוצי הקאי יצרו , אמשיך לשם כדי שהוא לא יראה ואתן לו אגרוף לבטן.
    ~~~
    גם עם פיצוצי הקאי לא יצרו עשן אני יעוף ואתן לו אגרוף לבטן בכל זאת..

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

8. מורחקים
    פאריז
    אתה מפוצץ ביניינים על ימין ועל שמאל ואז מגזים בפיצוץ קאי אחד ו"בטעות" מוחק את העיר שתקפת מהמפה.
    עוצמת הלחימה שלך עולה מ-1000 ל-2500
    לפתע הסקאוטר שלך מתחיל לרטוט ואתה מרגיש את האנרגיה הגדולה מתקרבת אליך. אתה מחייך לעצמך ומסתובב, וכמעט חוטף התקף לב.
    "אבל הרגתי אותך כבר!!!" אתה שואג לעבר האדם שעף אליך. אתה מזהה את צורת השיער של בארדוק, סאיין שחיסלת בעבר וטועה לחשוב כי זה הוא.
    מרוב הפתעה הסאיין נעצר ואומר לך "אבל אף פעם לא פגשתי אותך. ונראה שגם לא אפגוש כי אני אחסל אותך על מה שעשית!" הוא שוא ואז שם שתי ידיים על המותן. "קא! מא! הא! מא!" בשלב זה הוא מניף ידיים לפנים "הא!!!!!" הוא שואג וקרן אנרגיה כחולה יוצאת מדיו ומתקדמת אליך.

גוקו
    הפעם הסאיין מוכן לקראתך. הוא חומק ותופס ברגלך. לאחר מכן הוא מסובב אותך בעוצמה וזורק אותך לעץ בעוצמה כזו שהעץ נופל ואתה איתו.
    "זה יגמור אותך!" הוא שואג "תותח גאליק!" הוא ממשיך ומניף ידיים לפנים. קרן אנרגיה סגולה שדומה לקאמאהמאה שלך יוצאת מידיו ומתקדמת אליך. מהתעשה?

גוהאן
    "מסנקו! הא!!!" אתה שואג ומניף את ידיך אל מול פניך. קרן אנרגיה זוהבה יוצאת מהן ופוגעת בבטנו של הסאיין. הסאיין נפגע ושולח אליך פיצוץ קאי לפני שמאבד את הכרתו ומתרסק. פיצוץ הקאי פוגע בפניך וגם אתה מאבד את ההכרה ונופל.
    אתה מתעורר ומגלה שאתה בביתו של מאסטר רושי. גוקו רוכן מעליך וכשרואה שהתעוררת אומר לך "אל תזוז! מהנפילה שברת כמה עצמות, בדיוק פיקולו הלך להביא לך שעועית קסם. תשכב במיטה, אני אקרא לרושי" הוא אומר ויוצא מהחדר. מה תעשה?

טראנקס העתידי
    לרוע מזלך, גוהאן חש את האנרגיה שלך. הוא מביט למעלה ושואג בזעם כשרואה שניסית להרוג אותו. הוא מניף ידיים למעלה ועף. הוא תופס את מתקפת השריפה שלך ומתחיל להדחף אחורה עד שהוא עוצר את ההתקפה וצועק אליך "מה אתה חושב שאתה עושה?! מי אתה בכלל?!"

פיקולו
    האגרוף שלך לא עושה לחייזר. פיצוצי הקאי מוסתים מהשיריון שלו בלי לחולל נזק. הוא מביט בך ואומר "נאמקי?! אתה מנסה בכוח לגרום לי להשמיד את הכוכב שלך? או שיש לך משאלת מוות? הוא אומר וחובט בראשך בצד ידו. אתה עף הצידה כמה מאות מטרים עד שאתה נעצר. אתה מבין שהזר חזק ממך פי כמה וכמה. אתה חייב עזרה נגדו.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 6 2010, 06:08 PM
    טראנקס העתידי
    לרוע מזלך, גוהאן חש את האנרגיה שלך. הוא מביט למעלה ושואג בזעם כשרואה שניסית להרוג אותו. הוא מניף ידיים למעלה ועף. הוא תופס את מתקפת השריפה שלך ומתחיל להדחף אחורה עד שהוא עוצר את ההתקפה וצועק אליך "מה אתה חושב שאתה עושה?! מי אתה בכלל?!"
    ''טראנקס!!!!! ואני רוצה להרוג אותך, גוהאן, ואז את אבא שלך!'' אומר ואשלח פיצוץ קאי אל מתקפת השריפה ואחזק אותה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. מנהל החודש
    פיקולו
    האגרוף שלך לא עושה לחייזר. פיצוצי הקאי מוסתים מהשיריון שלו בלי לחולל נזק. הוא מביט בך ואומר "נאמקי?! אתה מנסה בכוח לגרום לי להשמיד את הכוכב שלך? או שיש לך משאלת מוות? הוא אומר וחובט בראשך בצד ידו. אתה עף הצידה כמה מאות מטרים עד שאתה נעצר. אתה מבין שהזר חזק ממך פי כמה וכמה. אתה חייב עזרה נגדו.
    איפה קרן השטן?אמרתי קרן שטן אחר כך פיצוצי קאי ואז אגרוף לבטן Oם
    ~~~
    "מי אתה?!" אשאל אותו.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

11. מורחקים
    טראנקס העתידי
    לפתע אתה חש שכוחו של גוהאן עולה. אתה מביט בו ורואה שהוא סופר סאייה! בטעות חזרת 16 שנים אחורה במקום 20 ומשהו במכונת זמן טעה. ו-16 שנים מהעתיד שלך, גוהאן בדיוק למד להפוך לסופר סאייה.
    פיצוץ הקאי שלך מחזק את ההתקפה אבל גוהאן בכל זה משיב אותה אליך. אתה נמלט מההתקפה ומחשבה אחת בראש לך "חייב לחזור למכונה!"

פיקולו
    אופס, שכחתי...
    ------------------
    אין קול ואין עונה. אבל אתה עוד מרגיש באנרגיה ושולח קרן שטן לעברה. אתה מחכה כמה רגעים ואז רואה שקרן השטן מוחזרת אליך. אתה לא מספיק להתחמק והקרן פוגעת בך.
    אתה מרגיש את האנרגיה מתרחקת ושאתה גוסס. אתה מחטט באחד מהכיסים בחיפוש אחר מרפה ואז מוצא משהו ירקרק ואליפסי- שעועית קסם! אתהה מוציא אותה ודוחף אותה לפיך ולועס. בשנייה כל כוחותיך מתחדשים. אתה מחייך לעצמך ועכשיו מחליט ללכת למקדש של קאמי ולהתאמן.

*שימו לב! נחשף עכשיו מקום חשוב- המקדש של קאמי שנמצא בחלק המערבי של כדוה"א. אתם תוכלו ללכת לשם, ולהתאמן בחדר הזמן והנשמה שעה של העולם האמיתי אבל חצי שנה של החדר עצמו! בנוסף שם מתגורר יג'רובה, שיתן לכם שעויות קסם בכל פעם שלא יהיו לכם 3 לפחות.

12. מנהל החודש
    Originally posted by The Spaceman@Feb 6 2010, 07:07 PM

פיקולו
    אופס, שכחתי...
    ------------------
    אין קול ואין עונה. אבל אתה עוד מרגיש באנרגיה ושולח קרן שטן לעברה. אתה מחכה כמה רגעים ואז רואה שקרן השטן מוחזרת אליך. אתה לא מספיק להתחמק והקרן פוגעת בך.
    אתה מרגיש את האנרגיה מתרחקת ושאתה גוסס. אתה מחטט באחד מהכיסים בחיפוש אחר מרפה ואז מוצא משהו ירקרק ואליפסי- שעועית קסם! אתהה מוציא אותה ודוחף אותה לפיך ולועס. בשנייה כל כוחותיך מתחדשים. אתה מחייך לעצמך ועכשיו מחליט ללכת למקדש של קאמי ולהתאמן.

*שימו לב! נחשף עכשיו מקום חשוב- המקדש של קאמי שנמצא בחלק המערבי של כדוה"א. אתם תוכלו ללכת לשם, ולהתאמן בחדר הזמן והנשמה שעה של העולם האמיתי אבל חצי שנה של החדר עצמו! בנוסף שם מתגורר יג'רובה, שיתן לכם שעויות קסם בכל פעם שלא יהיו לכם 3 לפחות.
    'מזל שהוא הלך' אחשוב לי.
    אעוף למגדל של קאמי.

בחירות לצוות סיקורים!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

מקיטה
    גוקו נותן לך אגרוף חזק לפני שאתה מספיק להשלים את ההתקפה. אתה חש שהוא נושא אותך הרחק מהמקום בו הייתם ושם לב שחזרתם למדבר.
    "נלחם כאן!" אומר לך קאקרוט "רחוק מבני האדם".
    מה תעשה?

'לא רוצה לפגוע בבני אדם...מעניין'אני חושב בסקרנות,
    "אוקיי,אם אתה רוצה ככה,אבל זה לא ימנע להרוג אותך!"אני קורא ומכין תותח גאליק.

14. משתמש מנוסה
    פאריז
    אתה מפוצץ ביניינים על ימין ועל שמאל ואז מגזים בפיצוץ קאי אחד ו"בטעות" מוחק את העיר שתקפת מהמפה.
    עוצמת הלחימה שלך עולה מ-1000 ל-2500
    לפתע הסקאוטר שלך מתחיל לרטוט ואתה מרגיש את האנרגיה הגדולה מתקרבת אליך. אתה מחייך לעצמך ומסתובב, וכמעט חוטף התקף לב.
    "אבל הרגתי אותך כבר!!!" אתה שואג לעבר האדם שעף אליך. אתה מזהה את צורת השיער של בארדוק, סאיין שחיסלת בעבר וטועה לחשוב כי זה הוא.
    מרוב הפתעה הסאיין נעצר ואומר לך "אבל אף פעם לא פגשתי אותך. ונראה שגם לא אפגוש כי אני אחסל אותך על מה שעשית!" הוא שוא ואז שם שתי ידיים על המותן. "קא! מא! הא! מא!" בשלב זה הוא מניף ידיים לפנים "הא!!!!!" הוא שואג וקרן אנרגיה כחולה יוצאת מדיו ומתקדמת אליך.
    אתה מוכן לכתוב את המתקפות ועוצמת הלחימה בתגובת הרשומים בעמוד הראשי?
    __________________________________________________ ____
    אומר "אז אתה לא בארדוק? לא משנה" ואעוף למעלה, אראה לכיוונו קרן מוות ואז אשלח עוד פיצוץ קאי, לוודא שהוא גמור.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 6 2010, 07:07 PM
    טראנקס העתידי
    לפתע אתה חש שכוחו של גוהאן עולה. אתה מביט בו ורואה שהוא סופר סאייה! בטעות חזרת 16 שנים אחורה במקום 20 ומשהו במכונת זמן טעה. ו-16 שנים מהעתיד שלך, גוהאן בדיוק למד להפוך לסופר סאייה.
    פיצוץ הקאי שלך מחזק את ההתקפה אבל גוהאן בכל זה משיב אותה אליך. אתה נמלט מההתקפה ומחשבה אחת בראש לך "חייב לחזור למכונה!"
    'לעזאזאל! סופר סאיה?! זה לא ייתכן!!' אומר ואאגור עוצמה בגופי, אטוס במהירות אל המכונה שלי במדבר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •