למי לא?Originally posted by Garfield@Feb 10 2010, 08:21 PM
משעמם לי מאוד...
למי לא?Originally posted by Garfield@Feb 10 2010, 08:21 PM
משעמם לי מאוד...
וואלה :XD:
בננות ירוקות מנצחות בננות כחולות..
חמוף
אה?
משעמם לי אז אני כותב שטויות... :XD:Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 10 2010, 08:37 PM
אה?
חמוף
המורה שלנו חושבת היא בפראמוויל
פרה אדומה ופרה ירוקה מולידות צאצאים זהים בעלי פרווה חומה.
בהינך שפרווה אדומה (R1) ופרווה ירוקה(R2) הן קודומיננטיות, אך פרווה חומה היא רסיציבית על אדומה וירוקה( r ) מה יולידו פרה אדומה ופרה חומה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני גם יכתוב שטויות...
קלמטינה בטעם תפוז...
מה?!?! :blink: :blink:Originally posted by EaGle@Feb 10 2010, 08:39 PM
בהינך שפרווה אדומה (R1) ופרווה ירוקה(R2) הן קודומיננטיות, אך פרווה חומה היא רסיציבית על אדומה וירוקה( r ) מה יולידו פרה אדומה ופרה חומה?
ניב~
גם שלי.. :XD:
חמוף
ככה זה כל האחיות![]()
פרת קקי מדמם? ם:Originally posted by EaGle@Feb 10 2010, 08:39 PM
בואו אסוציאציות (או איך שלא קוראים לזה)...Originally posted by אבי ביטר המלך!@Feb 10 2010, 08:40 PM
ככה זה כל האחיות![]()
משעמם לי...
חמוף
המשך: אחד מהצאצים של F2 (אדומה וחומה) נולד עם פרווה לבנה(r2) שהיא קודומיננטית לפרווה חומה ( r1) אך דומיננטית על פרווה שחורה ( B1 ) בזמן שהיא קודומיננטית לפרווה ורודה (B2)Originally posted by EaGle@Feb 10 2010, 08:39 PM
מה הצאצאים של פרה בעלת פרווה ורודה ופרווה לבנה.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
טוב אני צריך ללכת בגלל אחותי ה"חמודה"...
המורה שלך או על סמים או שממש ממש צריכה חבר ם:Originally posted by EaGle@Feb 10 2010, 08:42 PM
המשך: אחד מהצאצים של F2 (אדומה וחומה) נולד עם פרווה לבנה(r2) שהיא קודומיננטית לפרווה חומה ( r1) אך דומיננטית על פרווה שחורה ( B1 ) בזמן שהיא קודומיננטית לפרווה ורודה (B2)
מה הצאצאים של פרה בעלת פרווה ורודה ופרווה לבנה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)