מה דעתכם על כך שהערבים חיים בארץ ?
דעתי,
הערבים לא צריכים לחיות פה, אני אישית חושב שהם לא עוזרים בכלום והם סתם תופסים לנו שטח.
יש להם מספיק מקומות לחיות בהם, ישראל זה לא המקום הנכון.
דעתכם ?
זרים גמורים.
בואו אספר לכם את ההיסטוריה המבוססת והישרה-
בתחילה, ארץ ישראל יושבה ע"י הכנענים והייתה חלק ממלכת מצרים הקדומה.
אבל הכנענים לא היו ממש שליטיה של הארץ, כי לא הקימו ממלכה גדולה ומאוחדת.
בשלב מסוים בני ישראל(המקור שלהם שנוי במחלוקת, יתכן שמוצאם הוא עם עבדים מצרי או שבט שבא מעבר הירדן מבני הח'בירו) יחד עם מנהיגם יהושוע בן נון כבשו את הארץ וחילקו אותה ל13 שבטים.
לאחר תקופה ארוכה התאגדו מחדש השבטים לממלכה אחת "ממלכת ישראל המאוחדת".
תחת שלטון דוד ושלמה שגשגה הממלכה ותושביה למעשה הפכו לעם הראשון שישב בארץ כעם.
אחרי מות שלמה חולקה הארץ לשניים ממלכת ישראל או אפרים וממלכת יהודה.
ממלכת ישראל נחרבה ע"י האימפריה האשורית וכל בניה הוגלו.
שלושת השבטים האחרים שחיו בממלכת יהודה(יהודה, בנימין ולוי) שרדו עד שבאו הבבלים והגלו אותם.
אחרי כיבוש בבל ע"י פרס חזרו חלק מה"יהודים"(העם שנוצר מעירבוב של שבטי יהודה ובנימין ומכיל את שבט לוי) לארץ ישראל. אך בעת הכיבושים של יוון, רומא וביזנטיון הצטמצמו היהודים משמעותית.
בסביבות 600 לספירה מוחמד איחד את ערב ויצא למסע כיבושים.
הערבים כבשו את המזרח התיכון וצפון אפריקה וכפו על העמים הכבושים את דתם ותרבותם וכדי לחזק את בעלותם התערבבו בהם עד אשר לא ניתן היה להבדיל ביניהם (וכך נוצרו העמים הערביים- הסורים, הלבנונים, הבדואיים, הברברים וכדומה).
היהודים שרדו כיוון שהיו בגולה. אך היהודים בארץ ישראל ובמרחבי המזרח התיכון סבלו, וחלקם אף התאסלמו כתוצאה מהלחץ. למזלם האיסלאם אסר על פגיעה ב"בני ברית" או "מונואיסטים" ולכן לעומת שאר העמים יכלו לשמור על דתם.
אלפיים שנה חלפו והעם ה"פלסטיני", כינוי לעם הפולשים הערביים שניצלו את העובדה שהיהודים שורדי יושבי הארץ ובעלים עליה רחוקים ולא יכולים לחזור אליה, חיי בשלווה.
ולפתע,
היהודים, שרצו במשך אלפיים שנה לחזור למולדתם, הצליחו סוף סוף.
מאות אלפים של יהודים עלו לארץ במשך 50 שנה, עם הפולשים בתגובה החליט לפתע שהוא עם ערבי ושהוא בעליו של הארץ כי ישב בה ב1400 שנים האחרונות.
אבל למעשה, הפלסטינים מעולם לא קיימו כאן ממלכה ולא היו ריבונים על השטח(למעט עזה והחמאס בימינו) ולכן הם פולשים או במילים אחרות זרים.
תודה שקראתם.
נ.ב. אני לא ימיני או משהו, אבל זאת היא ההיסטוריה והם מעוותים אותה.
ואני מצפה שלא תגידו 'אתה טועה' כי אני לא טועה. אני מעולה בהיסטוריה.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
למען האמת מדברים על מה שהיה לפני 2500 שנה.Originally posted by LeafOfLive@Feb 14 2010, 04:05 PM
לא מדברים על מה שהיה לפני 2500 שנה אלה מדברים על מה שהיה לפני 150 שנה , הערבים גרו פה והם היו התושבים..
במשך הרבה מאוד זמן... , והם נשלטו ע"י הטורקים מגיע להם לחיות פה , כל עוד הם לא עושים רעש ומהומות כמו שאנחנו כשה היינו בגולה לא עשינו דברים ברבריים..
לעומת השאר.
לפני 150 שנה ישראל הייתה מדינת עולם שלישי איסלאמית.
גם לי אין בעיה לחלוק קצת מהאדמה עם הערבים, אבל לא כאשר הם טוענים לריבונות שקרית ומנסים להשתלט על הארץ.
במילים אחרות במצב של היום- הם מיותרים, פוגעים בעצמם ועושים עיניים לעולם.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
ברור שהם לא צריכים להיות פה, אין לי בעיה אישית שיהיו פה כל עוד הם לא יעשו בעיות,הבעיה שהם כן עושים בעיות..
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תכלס זו מדינת היהודים , אבל לדעתי לא צריך לגרש את הערבים שגרים פה , זאת אומרת .. לא כל הערבים רעים , יש את הערבים הלא מזיקים שבסך הכל רוצים לחיות את החיים שלהם , אבל קשה להפריד ביניהם לבין הפלסטינים או המחבלים הערבים אלה שחשבנו שהם תמימים ופתאום הם עושים פיגוע דריסה בירושליים.
הרוב הגדול של הערבים שגרים בארץ לא תמימים בכלל,הם עושים טרור לאנשים שגרים לידם במקומות כמו לוד..Originally posted by YoRt3m@Feb 14 2010, 03:48 PM
תכלס זו מדינת היהודים , אבל לדעתי לא צריך לגרש את הערבים שגרים פה , זאת אומרת .. לא כל הערבים רעים , יש את הערבים הלא מזיקים שבסך הכל רוצים לחיות את החיים שלהם , אבל קשה להפריד ביניהם לבין הפלסטינים או המחבלים הערבים אלה שחשבנו שהם תמימים ופתאום הם עושים פיגוע דריסה בירושליים.
יש אנשים שגרים בלוד ומפחדים לצאת מהבית,ושמעתי על מס' מכובד של מקרים שסתם בלי סיבה ערבים פיצצו ילדים יהודים ובכלל יהודים וזה נגמר רע.
זה שהם פה זה פריווילגיה וזה לא נכון שהמדינה נותנת לדברים כאלה לקרות,בישראל היהודים אמורים להיות בטוחים ולא צריכים לפחד לצאת מהבית.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הם והדרוזים גם מנסים להשתלט על ישובים, פשוטו כמשמעו.
ברחוב שלי יש כבר 4 משפחות דרוזיות. היה לנו גם משפחה פלסטינית אבל קבוצה של נערים קיצוניים עשו להם ת'מוות והם עברו.
אני זוכר ששמעתי איזה הרצאה מפי חיילת מהמודיעין שניסתה להרגיע אותנו:
"מכל הפלסטינים רק 10% קיצוניים, השאר מתונים"
החיילת הנכבדה שכחה שאם יש 1.5 מיליון פלסטינים הרי ש10% הם 150,000 פלסטינים ששונאים את ישראל.
בקיצור, אין לי בעיה עם ה90% האלו. אבל ה150 אלף האלה צריכים ללכת.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)