קן
"אתה במימד האחר ילדון" הוא ממלמל באדישות.
"פעם באלף שנה נפתח שער מכדור הארץ למימד האחר, ופה הכל שונה ממה שאתה חושב, הסוסים מדברים, הצבים שואגים, אריות גועים ועוד" הוא מתחיל להסביר לך.
"להיות פה יהיה בשבילך חסר טעם, עלה עליי ואני אקח אותך לעיר הקרובה." הוא אומר לך ומעלה על פניו חיוך קלוש.
ג'ק
"מסדר האפוקליפסה..." הוא ממלמל בפה פעור בעודו מסתכל על הגילוף שבלימון.
"ילד זה אומר שהם היו כאן, אם מה שאתה אומר על הכוחות שלך נכון אנחנו צריכים לתפוס מחסה בעיר הקרובה!" הוא קורא.
"שנינו בסכנה, אתה מבין מסדר האפוקליפסה רודפים אחר כל מי שיש לו כוחות כמו שלי ושלך ורוצים לשאוב אותם ולקחת אותם לעצמם, ולאחר מכן כשאין להם שימוש בנו הם..." ולאחר מכן הוא מפסיק את המשפט שלו בפחד.
"הם הורגים אותנו" הוא אומר בחרישיות.
"אם כך תעלה עליי, אני גר בעיר דיסקנס העיר הקרובה ביותר לכאן!" הוא אומר והופך לחזיר בר גדול מימדים בעודו מחכה שתעלה עליו.
דיוויד
מעולה
~~~~
"שמי דמיאן קלירקוביץ' ואני חייל מתקדם במסדר האפוקליפה ילדון!" הוא קורא בפיסכוטיות ומחייך.
"עכשיו מה נעשה..." הוא אומר ושולף מעין רוב לבן קטן עם חור לדיסקית, ממש כמו שראית אצל האיש במסכה.
הוא תופס דיסקית קטנה ומכניס אותה לחור, "צא ריריק!" הוא קורא ולפתע כלב בולדוג אימתני וגדול מימדים מופיע לידך הוא מחל להתקרב אליך בעודך משותק וקורא לעזרה, נראה לך שזהו כבר הסוף בעודך עוצם עיניים.
לפתע קול חיתוך נשמע, אתה פוקח את עיניך לאט לאט ורואה שהכלב נחצה לשניים ומעט שערות סגולות נשרו על הרצפה.
מאחורי החייל ההוא אתה רואה את אותו האיש שלבש את הברדלס ושם לב שהחץ שלך כבר ברצפה.
"השיער שלי, השיער הנהדר והיפהפה שלי, הוא נהרס בגללך!" קורא דמיאן בזעם.
"אם כך ישנה בעיה, מר מוטציה?" הוא שואל במסתוריות.