Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 63 מתוך 63

נושא: animal man

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mor15@Feb 17 2010, 05:26 PM

דיוויד
    אתה חושב על הפינגווין ומתרכז בחוזקה.
    לרגע פתאום אתה מרגיש חם גדול בגופך ומתחיל להזיע, אתה פוקח את עיניך ורואה פרווה לבנה ושחרחרה על שתי ידיך.
    אתה כל כך מתלהב עד שלפתע אתה מפר את האיזון וקוטע את חוט המחשבה מה שגורם לפרווה להיעלם.
    "נחמד..." הוא ממלמל אך לא נראה שהוא ממש מרוצה, "נסה שוב" הוא גוער בך.
    "כן" אגי לו בנחישות ואתחיל לדמיין שוב את המסעות עם הפינגווינים באלסקה ואתחיל לחשוב ולדמות אותי איתם ואם אני מצליח אני לא מתלהב רק מראה לו

2. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by mor15@Feb 16 2010, 10:20 PM
    ריקו
    אתה מתקדם לאט לאט ובזהירות ולאחר כמה צעדים אתה מגיע למקום מלא זוחלים ונחשים אך אתה מזועזע לגלות מה יש לידם.
    נשים וטף גופותיהם זרוקות על הרצפה ועל רגל כל אחד יש סימני נשיכה של נחש.
    "פסססס.. אני עדיין צמא!" אתה שומע לפתע קול.
    "פסס גם אני אולי כדאי פסס שנילך על הנער הזה אני בטוח שיש לו דם חם פססס" אתה שומע תגובה אתה מסתכל והקול מגיע מן עבר 2 נחשים גדולים אשר כמעט ועוברים אותך בגובהך, לאט לאט הם מתחילים לזחול לעברך אבל נראה שאתה מבין את שפתם.
    "אוקיי בחורצ'יק," אומר לאחד מהם "תנסה להרגע ו...בוא נדבר! למה אתם רוצים לאכול אותי ואיך אני מבין את מה שאתם אומרים?"
    חזרתי!!

3. ~TyLeR~
    Guest
    שם במשחק: אוטיאו טויה

רקע:
    אוטיאו טויה נולד למשפחה ענייה בדימונד.אוטיאו טויה למד מהמשפחה מהי משמעות החיים ומהי אהבה.אוטיאו אהב מאוד עכבישים וכל פעם שראה עכביש התחיל ללטף אותו.בביתו של אוטיאו היו המון עכבישים והוא נהג לטפל בהם.אימו לאחר 5 שנים מהיום שבו הוא נולד מתה ממחלה כלשהית מאחר ולא היה אפילו כסף לטפל בה.אויטיאו נשאר מאז עם אביו בלבד ואחותו הקטנה בת
    6.אוטיאו טויה הוא ילד אמיץ,טוב לב ולפעמים קנאי.אוטיאו לא חכם במיוחד אבל הוא גמיש במיוחד.עיניו הם כחולות,שיערו קצר והוא לא רזה ולא שמן (משהו באמצע).שיערו לבן.

חיה לבחירה: עכביש.

הערות/בקשות הארות/: למה אין חתול? XD

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •