Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center">המסע של קינו/Kino&#39;s Journey</div>

שם: המסע של קינו
    ז&#39;אנר: התפרקאות, פנטזיה, פילוסופיה
    סטודיו: A.C.G.T
    מספר פרקים: 13 פרקים
    סרטים: 2 סרטים

עלילה:
    זהו עולם די מיוחד, רוב המדינות מנותקות זו מזו וכל אחת מתקדמת בקצב שונה. קינו, נערה צעירה שיוצאת למסע עם האופנוע שלה הרמס(שיכול לדבר). במסעה קינו מבקרת בכל מדינה למשך 3 ימים בלבד, במסע זה מנסה קינו להבין את הסוגים השונים של בני האדם. ובעולם שלה יש הרבה כאלה.

דעתי:
    היה רשום בז&#39;אנר פילוסופיה גם, נכון? בבקשה אל תתנו לזה להשפיע עליכם. הסדרה מאוד עמוקה, ובאמת האנשים שמה סוג של משקיפים את המציאות. אבל חוץ מפילוסופיה מעניינת(בלי צחוק) יש הרבה אקשן, אחרי הכל איזה מסע מעניין זה בלי טלאות וקשיים? D:
    אז אני מציע לכם לראות, הפרק הראשון טיפה משעמם אבל אם באמת תאהבו אז תהנו מכל פרק. D:
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    <div align="Center">דמויות ראשיות</div>

קינו
    -קינו כיום
    -קינו בילדותה
    קינו נראת כמו נער, אבל היא בעצם נערה-היא לא מנסה להסתיר את זה, פשוט זה יוצא ככה. שמה האמיתי לא ידוע, היא העתיקה אותו מתייר ששינה את חייה. כאשר קינו הייתה ילדה היא פגשה בתייר אשר גרם לה לא לרצות לבצע את הניתוח(הסבר במדריך פרקים, פרק 4). עקב ההחלטה הקיצונית הוריה ניסו להרוג אותה, אך התייר הקריב את עצמו בשבילה. לכן קינו ברחה מהעיר והחליטה לצאת למסע. קינו היא נערה מיומנת בהישרדות, היא רוכבת על האופנוע במקצוענות, טובה לגמרי באקדחים ובהישרדות(רואים את כישוריה בפרקים 6 עד 7). את רוב אומנויות ההישרדות שלה צברה כאשר ניצלה ביער על ידי אישה זקנה, האישה לימדה את קינו הרבה דברים. לקינו יש מנהג מוזר להישאר בכל מדינה רק שלוש ימים לא פחות ולא יותר, הוא אומר שאם הוא יישאר יותר הוא עלול להסתבך בצרות ואם הוא ייתקע במקום אחד יותר מדי הוא לא יהיה תייר.

הרמס

הרמס הוא אופנוע מדבר, אולי ניראה לכם שזה רק בראשה של קינו אבל הוכח הרבה שהוא מדבר באמת. הרמס נבנה על ידי קינו האמיתי, הוא תוכנן להיות האופנוע שלו-אבל אחרי הסיכסוכים הבעיתיים הכל השתבש. הרמס לא יודע את עברה של קינו. מאז תחילת המסע הוא משמש לקינו כעוזר נאמן ביותר.

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    <div align="Center">מדריך פרקים</div>

פרק 1:
    הפרק הראשון, בו אנו מכירים את קינו והרמס. קינו מגיע למדינה משונה מאוד, ברחוב, במלונות ובכלל באזורים ציבוריים והאנשים מתבודדים זה מזה בבתים. כל האנשים מתחקים מקינו אבל אחד מהם מסכים לספר לו קורה כאן.

פרק 2:
    החורף עומד להיגמר, אבל דווקא בימים האחרונים יורדות להם כמויות עצומות של שלג. באמצע דרכם בחיפוש אחר מדינה חדשה לבקר בה הם נתקלים בשלושה אנשים גוועים ברעב, קינו מציל אותם ומתיידד איתם-אבל אז...

פרק 3:
    בהתחלה קינו מגיע למדינה גדולה ומפותחת, משום מה במדינה כולם לבושים ליום אבל, קינו מברר ומגלה שזה מפני שספר הנבואה של העיר מספר שמחר סוף העולם. יום עובר ובסוף מספרים חכמי העיר זה בעוד חודש. קינו ממשיך למדינה נוספת שנמצאת קרוב, למדינה יש מנהג מוזר לגבי אוזני חתול. כאשר יוצא קינו מהעיר הוא פוגש באיש המספר לו סוד קטן לגביה. קינו שוב ממשיך, הפעם הוא מגיע למדינה בה כל היום נשמע שיר מוזר-כאשר קינו מקשיב למילות השיר ולהיסטוריה של המדינה הוא מגלה את מקורו של ספר הנבואה&#33;

פרק 4:
    פרק חשוב בהחלט. סוף אנו מגלים על עברו של קינו ושהוא בעצם בחורה. קינו(אשר מתגלה שזה לא שמה האמיתי) נולדה לעיר מוזרה, בה כל מי שמגיע לגיל 12 עושים לו ניתוח-אחרי הניתוח הוא יצחק מכל דבר אפילו אם הוא לא מאושר, ורק מי שעובר את הניתוח נקרא מבוגר. קינו פוגשת בתייר בשם קינו, התייר גורם לה לערער בניתוח-ומשם דברים רק מסתבכים.

פרק 5:
    קינו והרמס נוסעים לאורך פסי רכבת ישנים, בפסי רכבת הוא פוגש כל מיני אנשים שמטפלים כל אחד בצורה שונה בפסי המסילה. בכל איש בו היא פוגשת היא מספרת להם על המדינה בה אף אחד לא חייב לעבוד. בסופו של דבר היא מגיעה למקור פסי הרכב-ומגלה שהמדינה של האנשים הרוסה בכלל.

פרק 6:
    קינו מגיעה למדינה חדשה. המדינה מובנית משני חלקים-החלק תחתון של העניים והעליון של העשירים. במדינה נמצא לו קולוסאום ענקי, אחרי ויכוח עם השומרים קינו מחליטה להשתתף בתחרות הקולוסאום. האם קינו תשרוד כאשר היא רואה שיריביה מסוכנים לא פחות?(יש פרק המשך)

פרק 7:
    הקרבות ממשיכות, אחרי סיכון חיים גדול קינו מגיעה לגמר. הקרב קשה ומסורבל, אבל כישוריה של קינו הצליחו ועומדת לחסל את היריב. בדיוק אז הכל משתבש וסוטה לכיוון אחר לגמרי.

פרק 8:
    קינו מגיעה למדינה חדשה, המדינה לעומת הרוב במצב רגיל. במדינה גרה לה נערה אשר יש לה חלום, להמציא מכונת תעופה. כל הזמן יש פגם, אבל בעזרת קינו היא מצליחה לעשות את זה.

פרק 9:
    קינו והרמס יושבים להם באמצע שום מקום באמצע שקינו מקריאה ספר. בספר מסופר על מדינה בעלת תככים ובעיות דמיון מופרע. קינו נזכרת על התקופה ביקרה במדינה, המדינה יחסית רגילה, יש בה רק ספרייה מיוחדת שמכילה ספרים נדירים מכל העולם. אינו פוגש אשר מנסה להתנקש בממלכה, בהתחלה הכל נשמע מוצדק אבל הדברים מתסבכים.

פרק 10:
    קינו מנסה להגיע לאזור בו אמורה להיות מדינה, אבל רואה שם רק בקתה יחידה. בבקתה חיה משפחה כביכול רגילה. אבל ככל שקינו נשארת שם כך היא מגלה יותר ויותר על המשפחה המסתורית ועל המדינה האבודה.

פרק 11:
    בחיפושיה אחר מדינה חדשה קינו נזכרת בכל מיני מסעות שלה שחלפו בדרך. וגם מאז פרק 4 מגלה לנו קינו עוד קצת על עצמה.

פרק 12:
    קינו מגיעה למדינה שמכונה "מדינת השלום", החיים במדינה באמת טובים ושלווים. כאשר קינו מטיילת בעיר הוא רואה שהנשקים בה מתקדמים למרות שאין מלחמות, אחד האנשים מסביר לה שזה בשביל מלחמה שתתחיל מחר. קינו מבררת עוד ומגלה שבמלחמה אף אחד לא ימות-זה רק משחק. לכן היא הולכת למוזיאון היסטוריוני ומבררת על עבר המדינה.

פרק 13(אחרון):
    *זה פרק די מסורבל, אני אפרט עליו טיפה
    קינו והרמס ממשיכים במסע, הם מתקרבים למדינה חדשה. קינו מזהיר את הרמס עד כמה שונאי תיירים הם אנשי המדינה. כאשר קינו נכנס לעיר הוא מקבל קבלת פנים חמה ביותר. כאשר הא מחפש מקום ללון הוא מכיר ילדה בשם סאקורה-קינו מתחבר אליה ומנסה לדעת מדוע העיר כבר לא שונאת תיירים. באותו זמן סערת רגשות עצומה עוברת בו.
    למי שלא הבין, המדינה בה ביקר היא המדינה ממנה ברח בילדותו.

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    <div align="Center">מדריך סרטים</div>

סרט ראשון: החיים מתקדמים
    שם יפני: בפקודה לעשות משהו

עלילה:
    קינו בעבר סיפרה לנושבעבר פגשה בזקנה אשר לימדה אותה המון, אבל לא פירטו לנו על מה שקרה במהלך הפגישה עם האישה הזקנה. בסרט מספרים לנו. כאשר קינו פוגשת באישה הזקנה היא והרמס עוברים לגור אצלה. במנהלך השהות אצלה קינו לומדת להשתמש באקדחים ולרכב על האופנוע, "היא גאונה בנושא" מספרת האישה הזקנה. יום אחד מחליטה קינו לצאת למסע כדי לגלות על קינו האמיתי, במסעה הקצר היא פוגשת באימו של קינו-כאשר היא מספרת לאימו על מה שקרה האם משתגעת ומנסה להרוג את קינו-אך סוף סוף כישוריה ועוזה מתפרצים ובכך נוצרת קינו בעלת התושיה שאנו מכירים היום. אחר כך קינו חוזרת לבית האשה הזקנה ובכך הסרט נגמר, אך ניתן לנחש שאחר כך היא החליטה לצאת למסע שלה.

דעה:
    סרט ממש טוב, הגראפיקה מעולה וגם העלילה בו. שמחתי מאוד לגלות את עברה המיסתורי של קינו. לחובבי הסדרה הסרט הזה חובה כדי להשלים פערים יחודיים.

סרט שני: המדינה של המחלה
    שם יפני: אותו הדבר

עלילה:
    קינו והרמס ממשיכים במסעם אחר מדינות חדשות, בדרכם הם מוצאים מדינה חדשה אשר נמצאת בתוך קופסאת חיים מכאנית. קינו נכנסת למדינה ורואה שזו המדינה המתקדמת ביותר בה היו. בזמן בו הם מטיילים במדינה קינו נתקלת בזוג הורים אשר מבקשים מקינו לספר לביתם החולה על המסעות שעברה בדרכה-קינו מסכימה. קינו נפגשת עם הילדה והשניים מתידדים במהירות. כאשר עוברים שלושה ימים מספרת הילדה לקינו סוד, יש לה חבר איתו היא מתכתבת זמן רב. הילדה מבקשת מקינו להעביר לו מתנה שלה. קינו הולך למקום בו אמור להיות הילד, ומגלה הרבה דברים-כי שום דבר לא יכול להיות מושלם מדי.

דעה:
    סרט די כושל בניגוד לקודם. העלילה לא הכי וגם הגראפיקה ממש גרועה. זה בעצם היה הפרק/סרט היחיד שלפי דעתי היה גרוע בסידרה.

קרדיט לניר
    ---------------------

5. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    אני זוכרת את הסדרה מהערוץ יס אנימה שהיה קיים פעם

לא ממש אהבתי את הסדרה
    סדרה די שקטה
    אבל ראיתי פה ושם
    אני זוכרת שההייתי מופתעת שגיליתי שהיא בת

And If You Don't Know, Now You Know

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rated&#045;R@Feb 9 2010, 08:33 AM
    אני זוכרת את הסדרה מהערוץ יס אנימה שהיה קיים פעם

לא ממש אהבתי את הסדרה
    סדרה די שקטה
    אבל ראיתי פה ושם
    אני זוכרת שההייתי מופתעת שגיליתי שהיא בת
    בהחלט הסדרה הזאתי היא לא אחת שכל אחד יאהב.
    ואכן זה היה בערוצי האנימה.

אבל למי שלא ניסה אני ממליץ לנסות, נהנתי מכל פרק.

בקרוב צפו ממני לעוד סיקורים, אני מתחיל לנסות הרבה אנימות חדשות פשוט D:

קרדיט לניר
    ---------------------

7. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    תעשה סיקור על דה דה דה או ימאטו/ימאמאטו נסיעות (לא זכור לי מה היה השם)
    היה גם את ג&#39;ינג&#39; (או ג&#39;ין לא זוכרת כבר) מלך השודדים שהיה נחמד גם

And If You Don't Know, Now You Know

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rated&#045;R@Feb 9 2010, 08:45 AM
    תעשה סיקור על דה דה דה או ימאטו/ימאמאטו נסיעות (לא זכור לי מה היה השם)
    היה גם את ג&#39;ינג&#39; (או ג&#39;ין לא זוכרת כבר) מלך השודדים שהיה נחמד גם
    קודם כל אני צריך לראות אותם...
    רשימת האנימות/מנגות שלי לא כל כך גדולה(לבינתיים): בליץ&#39;, סול איטר, נארוטו, לאקי סטאר והמסע של קינו.

קרדיט לניר
    ---------------------

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    זכור לי מאיפה שהוא
    ערוץ האנימה לשעבר ,בהוט
    סדרה נחמדה אבל תמיד הייתי רואה עד החצי :P
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. משתמש מנוסה
    עידכנתי גם את החלק על הסרטים.
    המדריך הסתיים

קרדיט לניר
    ---------------------

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •