Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 42 מתוך 42
  1. מורחקים
    אני בן 23, סטודנט לעיצוב גרפי (לשעבר)..
    ואני מעריץ מאז היא יצאה.. התחלתי עם הסדרה- כשגיליתי את המשחקים נגנבתי- פשוט סדרת האנימה הראשונה והיחידה שאי פעם אני יאהב- אני ינסה להתחיל לעקוב מחדש כי בתכלס אחרי שעברו את סף ה250 פוקימון זה התחיל להרגיש ממוסחר.. אבל להמשיך סדרה כזאת במשך כל כך הרבה זמן גם אחרי שיורד ההייפ- חייב להיות כאן משהו אחר..
    אני זוכר שהתחלתי לראות אותה בחטיבה ואני מעריך את היצירה האומנותית פלוס העלילה המצחיקה והכיפית.. עזבו שקרבות בין אלמנטים זה מגניב וזהו!
    מה שחסר עכשיו תכלס זה רק MMORPG שאתה אשכרה יכול ללכוד בו את כל הפוקימונים, לבצע קרבות עם מאמנים אחרים בכל העולם ושיהיה כבר גרפיקה של סטדיום עם חופשיות של גיים בוי!!
    יייאאאללהה!!

אגב- מאיפה אני יכול להוריד את כל הפרקים עד היום? באנגלית או בעברית לא משנה לי P:

2. משתמש מנוסה
    אני זוכר שההיתי בכיתה ג שיחקתי ירוק ביפנית, וגם צהוב באנגלית. לא ידעתי כלום. ואני זוכר בכיתה ו ההיתי משחק אדום אש. וכלם היו יורדים עלי! עכשיו אני בן 15 עוד מעט ואני לא נשם על אף אחד!

3. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    האמת היא שכן דיי חושבים שאני תינוק אבל מי שם עליהם בכלל... העיקר שאני נהנה ויש לי מה לעשות אה וגם יש לי חבר שרוף על פוקימון גם ואנחנו כל הזמן מדברים...
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

4. משתמש מנוסה
    אני בן 13.
    אני משחק פוקימון לגיימבוי באימולטור למחשב מגיל 3 עד לגיל 9 כשפורום פוקימון הגדול שהיה לפני 4 שנים נסגר.
    אז פרשתי למייפל לשנתיים, הפסקתי כי ההורים כבר לא הסכימו שזה ייכנס הביתה ועכשיו אני משחק פוקימון רק בדפדפן (אינדיגו).

רק ההורים שלי אומרים לי את זה, אבל יש כמה מהשכבה שלי שמשחקים וזה אחד הכיפיים.
    <span style=\'color:orange\'>בברכה, יונתן.
    רוצים את הפייסבוק שלי?
    תבקשו בפרטי.</span>

משחק .Pokemon Indigo

<span style=\'color:purple\'> Jump pogo pogo pogo pogo pogo pogo pogo</span> <span style=\'color:red\'> Bounce pogo pogo pogo pogo pogo pogo pogo </span>

5. משתמש מנוסה
    שם: כאן
    אני בן 14 וכל הכיתה שלי יורדים עלי ועל חבר שלי שאנחנו אוהבים פוקימון
    וגם אמא שלי אומרת לי שהאנשים במשחק נראות כמו בובות אבל זה לא אכפת לי
    ואני עדיין אוהב את זה

6. bbuuuii
    שם: עידן
    אני בן 14 והסיפור שלי מסובך......
    אני לא מגלה לאף אחד חוץ מאחותי והיא גילת לחברה שלה ולפעמים כשאני מעצבן אותן הן משתמשות בזה כנשק נגדי....
    אחותי כבר סיפרה להורים שלי והם אמרו שאני תינוק..... אבל עברתי את זה......
    כשהייתי בכיתה ה' הצלחתי לסחוף את החבר הכי טוב שלי והוא שיחק איתי ברובי אבל אז הוא הפסיק....
    יש לי עוד חבר שהוא יודע שאני "מכור" לפוקימון ויש לו Ds והוא כל פעם מזכיר לי את זה שאני "מכור" ומכאן זה לא מתקדם....
    ראיתי שנה שעברה שיש לעוד חבר שלי שיש לו Gba אז עזרתי אומץ ואמרתי לו שאני משתמש בזה לשחק משחקים של פוקימון ואז הוא צחק עליי...... השנה הוא כבר עבר כיתה מרצונו.... וכל פעם שאני רואה אותו והוא מדבר עם מישהו לידי אני מתפלל שלא יגיד לו שאני אוהב פוקימון......
    אז אלו החיים שלי..... ובגלל זה אני מקנה בכל האלה שיש להם חברים שאוהבים פוקימון....
    אהה כן וגם היה לי קרוב משפחה שמאוד אהב פוקימון והוא בגיל שלי והוא כבר הפסיק לאהוב את זה.... וגם היינו גרים רחוק אחד מהשני ככה שגם כשהו אהב את זה נפגשנו רק פעמייןם בשנה.....
    סיפור עצוב

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לי סיפור כמו שלך בווזיל.
    אני חי בסוד רק 2 חברים שלי בבית הספר אוהבים פוקימון אחד הביא אותי לאתר הזה השני אני הבאתי אותו לפורום...

8. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פריון צפה בהודעה
    לי סיפור כמו שלך בווזיל.
    אני חי בסוד רק 2 חברים שלי בבית הספר אוהבים פוקימון אחד הביא אותי לאתר הזה השני אני הבאתי אותו לפורום...
    כיף לך! אני בודד! יש לי כבר חברים דמיוניים!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אני לא רואה את הסדרה מהדור השלישי אני רק משחק במשחקים ולא מוותר על אף משחק ולא מעניין לי מה יגידו לי על זה וחוץ מזה אף אחד לא יודע שאני משחק חוץ מכמה חברים שלי שגם הם אוהבים את המשחק הזה וגם אם מישהו ידע לא מעניין אותי אני יגיד לו שפוקמון זה משחק תפקידים טוב וממכר וזהו זה כמו שיש ילדים שמשחקים מייפל כמו שיש ילדים שמשחקים קונטר סטרייק שזה הרבה יותר גרוע
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 07-16-2010 בשעה 02:45 PM

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horny_Pikacho צפה בהודעה
    אני לא רואה את הסדרה מהדור השלישי אני רק משחק במשחקים ולא מוותר על אף משחק ולא מעניין לי מה יגידו לי על זה וחוץ מזה אף אחד לא יודע שאני משחק חוץ מכמה חברים שלי שגם הם אוהבים את המשחק הזה וגם אם מישהו ידע לא מעניין אותי אני יגיד לו שפוקמון זה משחק תפקידים טוב וממכר וזהו זה כמו שיש ילדים שמשחקים מייפל כמו שיש ילדים שמשחקים קונטר סטרייק שזה הרבה יותר גרוע
    אני די כמוך.
    פעם הייתי מכור לסדרה, מהעונות הראשונות... עד ג'וטו לא הייתי מפסיד כמעט פרקים וזה.
    אבל הסדרה ניהית מטומטמת לגמרי, וילדותית רצח (או שאני התבגרתי).

המשחקים לעומת זאת... קלאסיקה מטורפת. שהייתי בכיתה ב' סיימתי את גולד איזה 3-4 פעמים.
    המשחקים של הדור השלישי - חרשתי עליהם רצח. סיימתי את ספיר וברקת כל כך הרבה פעמים ><
    בדור הרביעי כבר נגמלתי בערך חח אבל בכל זאת שיחקתי! וגם שיצא הדור ה-5 אני אשחק.
    המשחקים פשוט טובים!

11. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    אמרו לי פעם
    בגיל 10 בערך שהייתי מכור

12. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הקפצתם אשכול מעל חודשיים.
    נעול.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •