הנה הסקיצות שלי לפינדיגו+צללית+רעיון די מעפן שויתרתי עליו באמצע+ניסיון חוזר בציפור האוריגאמי
![]()
הנה הסקיצות שלי לפינדיגו+צללית+רעיון די מעפן שויתרתי עליו באמצע+ניסיון חוזר בציפור האוריגאמי
![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
אבל למה אתה לא מראה את הפוקימונים הקודמים שפרסמתה בצלליות בפעם הקודמת, בבקשה תפרסם אותם.
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2!</span>
רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2!
יש לי קצת בעיות איתם, אני לא אפרסם אותם עד שארגיש שהם מוכנים לחלוטיןOriginally posted by KOKOLA@Feb 12 2010, 05:43 PM
אבל למה אתה לא מראה את הפוקימונים הקודמים שפרסמתה בצלליות בפעם הקודמת, בבקשה תפרסם אותם.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)