Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 115
  1. משתמש מנוסה
    פוקימון – פנימיית סילברלינג

עלילה:
    העולם הוא לא מקום בטוח לחיות בו כמו פעם. בשנת 1910, לפני מאה שנה, יוסד ארגן פשע ששם לעצמו למטרה לאסוף פוקימונים חזקים ונדירים, ולצבור כסף רב למטרות אישיות. בתחילת פעילותו הארגון לא עשה יותר מדי רעש, וכמעט ואף אחד לא התייחס אליו ברצינות. אולם בשנת 1931 חלה תפנית עצומה והארגון החל לצבור תאוצה ששינתה לגמרי את פני העולם. הארגון החל לפרסם את שמו כ"צוות אוראון". מאות חברים הצטרפו אל הארגון, כולל אנשים שנחשבו מאמנים חזקים שאמורים להגן על העולם מצוותים כאלו. העולם נכנס לתוך כאוס אחד גדול, ממשלות נפלו ואזורים שלמים הושמו תחת מצור של צוות אוראון. משפחות החלו להעלם ומאמני פוקימונים נכנסו למחתרת.
    בשנת 1950 הוקמה פנימיית סילברלינג. הפנימייה הוקמה לזכר שמו של רוברט סילברלינג, מאמן הפוקימונים המוכשר, שנהרג בניסיון לעצור את התרחבות צוות אוראון. הפנימייה שמה לה למטרה להכשיר מאמני פוקימונים צעירים לאמן פוקימונים, להשיג תגים, והכי חשוב – להלחם בצוות אוראון.
    פנימיית סילברליג הפכה למקור הבעיות העיקרי של צוות אוראון. מאז שהפנימייה הוקמה לפני שישים שנה, יצאו ממנה עשרות מאמני פוקימונים שניסו ככל יכולתם להתמודד מול צוות אוראון. המשימה מעולם לא הושלמה, אך הפנימייה עדיין ממשיכה להתקיים במטרה שאולי, יום אחד, ייצא ממנה מאמן מספיק חזק שיצליח להפיל את הצוות המסוכן בעולם – צוות אוראון.

חוקים:
    אין לי חוקים מיוחדים. כמובן שחוקי פורום משחקי תפקידים חלים כאן. החוק היחיד שאני שם עליו דגש זה הזמינות. אני מבקש מכל מי שנרשם למשחק להגיב לפחות פעם ביום וכמה שיותר מהר. אין לי שום כוונה לחכות יותר מדי זמן בשביל שמישהו יגיב. מי שלא יגיב במשך שלושה ימים בלי להודיע מראש יצא מהמשחק (פשוט תגידו למה – מבחנים? יצאתם לטיול שנתי? רק תודיעו וזה יהיה בסדר). כמו כן, גם אני מאוד אשתדל להגיב כמה שיותר מהר אליכם, אבל במידה ואני אהיה זמין פחות בתקופה מסויימת אני אודיע לכם.

איך המשחק יתנהל?
    זה לא משחק פוקימון רגיל, אתם לא תימצאו במסע. אתם נערים בני 13-15 שבאים ללמוד בפנימייה כיצד לאמן פוקימונים, כשהמטרה העיקרית שלכם בסופו של דבר זה להיות מספיק חזקים להביס יום אחד את צוות אוראון. במסגרת בית הספר יתקיימו שעורים תאורטיים ומעשיים. את השעורים התאורטיים אני פחות אפרט עבורכם במהלך המשחק (כדי לא לשעמם אתכם למוות), אבל את השעורים המעשיים דווקא חלק נכבד אני כן אפרט. כל יום שתעברו בפנימייה יהיה לכם שעור אחד בלבד (שוב, כדי לא להפוך את כל עניין הלימודים לעניין מעיק), ואחריו זמן חופשי לעשות מה שבא לכם.
    השעורים התאורטיים: ההסטוריה של עולם הפוקימונים, אוטונומיה פוקימונית, וחפצים שימושיים בעולם הפוקימונים.
    שעורים מעשיים: קרבות פוקימונים, לימוד מקפות.
    כמו כן, לעתים קרובות מאוד (זה יהיה עיקר המשחק), תצאו מהפנימייה במטרה לבצע משימות שונות. חלק מהמשימות יהיו קשורות לצוות אוראון וחלק לא. בהתחלה משימות שלכם יהיו קלות יחסית, ולאט לאט עם הזמן יותירו לכם לצאת למשימות קשות יותר.
    כמו כן, מדי פעם יבוא לפנימייה מאמני מכון שאיתם תוכלו להלחם ולזכות בתגים, וכך לאחר שיהיו לכם שמונה תגים תוכלו להשתתף בליגה.

מבנה הפנימייה:
    הפנימייה נמצאת בסמוך לאחת הערים הגדולות במדינה – העיר ואלונטיר – אך מספיק מרוחקת ממנה בשביל שיהיה לפנימייה מספיק שטחים לאימון פוקימונים. את רוב המשימות שלכם אתם תבצעו בעיר ואלונטיר.
    בפנימייה יש את החדר שלכם, בו תתעוררו כל בוקר ובו תלכו לישון כל לילה. כמו כן קיים מבנה בית הספר בו תעברו את השעורים שלכם ומרכז פוקימונים בו ינוחו הפוקימונים שלכם לאחר כל משימה שתחזרו ממנה.
    לאחר שעות הלימודים תוכלו גם ללכת למתחם הקרבות הנמצא בתוך איזור הפנימייה, שם יש עשרות זירות שבהם תוכלו להלחם מול מאמנים אחרים מהפנימייה ומול מאמנים שבאים מחוץ לפנימייה.
    הפנימייה נמצאת גם בסמוך ליער אליו מותר לכם לצאת לאחר שעות הלימודים, לאמן שם את הפוקימונים שלכם, ולתפוס פוקימונים חדשים.

טופס רישום:
    שם: (אמריקאי בלבד. המלצה: תפתחו טלוויזיה, ותבדקו בארוצי הסרטים השונים את השמות של השחקנים המופיעים שם. תבחרו משם שם שאתם לא מכירים בכלל, זה יהיה מספיק טוב ולא ייצא מאולץ מדי, תאמינו לי. כמובן שזו רק המלצה.)
    גיל: 13-15 בלבד. לא לחרוג מתחת ולא מעל, משום שאלו הגילאים שהנערים יכולים להתקבל לפנימייה.
    רקע: רצוי מאוד להתייחס לדברים הבאים: מה ההסטוריה המשפחתית של הדמות? האם הדמות רצתה\לא רצתה להתקבל לפנימייה? למה נרשמתם לפנימייה? איך צוות אוראון קשור אליכם אם בכלל? תרשמו כל דבר שמתחשק לכם, אתם לא חייבים להתייחס למה שהמלצתי עליו, זו רק המלצה.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: כל פוקימון שמתחשק לכם כל עוד הוא לא מפותח ולא נדיר מדי (דרטיני למשל זה פוקימון נדיר מדי).
    איך הדמות נראית?: תיאור קצר וברור, לא צריך להסתבך עם זה. מותר לתת תמונה.
    בקשות מיוחדות: אם יש לא חובה.

יש מקום רק לחמישה אנשים, אז תמהרו להרשם!

2. משתמש מנוסה
    רשומים:

-------------------------------------------------------------

Tony Tony Chopper
    שם: ברנדון
    מראה:

רקע: ברנדון הוא בן להורים חוקרים שעבדו באירגון נגד צוות אוראון, הוריו לא רצו שברנדון יהייה בכלל בפנימיה בשביל שלא יפגע, הם אפילו שמרו על הידיעה שהוא קיים בסוד בשביל שלא יפגע מצוות אוראון, ברנדון קיבל מהוריו מאנצ'לקס תינוק מביצה שסנורלקס נקבה ששייכת לאימו הולידה, יום אחד אמצע הלילה צוות אוראון מצא את המקום שבו ברנדון והוריו התחבאו ופתחו בקרב הוריו של ברנדון נלחמו עם הפוקימונים שלהם בכל הכוח שלהם אבל הם הפסידו, ונהרגו שצוות אוראון גילה את המקום המסתור שברנדון התחבא בו מאנצ'לקס נגח בהם בבטן ושנייהם התחילו לברוח, אחרי שהם הייו רחוקים ברנדון התחיל את דרכו לעבר הפנימייה בשביל להירשם ולנקום את מוות הוריו.
    פוקימונים:

מתקפות:
    מטרונום - Metronome.
    ריחרוח בלשי - odor sleuth
    דחיפה - Tackle
    גילגול הגנה - Defense Curl
    שיכחה - Amnesia
    ליקוק - Lick

אבי ביטר המלך!
    שם: קלארק וול
    מראה: כחוש מאוד, גבוה לגילו,מאוד רזה,שיער ג'ינגי בוער,רגליים ארוכות,וחיוך שלא מש מהפנים.
    רקע: לוק נולד בעיר פאלס שבמחוז סאנטו.המשפחה של לוק קטנה מאוד,אמו,אביו,הוא עצמו ואחיו התאום.ללוק ואחיו התאום יש קשר חזק מאוד,הם עושים הכל ביחד,ישנים ביחד,אוכלים ביחד,משחקים ביחד,משתוללים ביחד,הם לעולם לא נפרדו וקיוו שגם לא יעשו כך בעתיד,בסך הכל לוק ואחיו התאום נולדו עם כפית זהב בפה.בגיל 7.5 לוק ואחיו התאום החלו ללמוד בביה"ס,הם נרשמו באיחור מכיוון שלא היו מוכנים לכך,אך כעת הם תלמידים ככל השאר.לוק לא הסתדר בביה"ס,הוא היה תלמיד שגורם בעיות ומעורב בכל מיני מעשי קונדס,ואילו אחיו התאום היה ההפך הגמור הוא היה תלמיד שקט בעל ציונים מעולים.לוק ואחיו לא למדו באותה כיתה,ולאט לאט הם החלו להתרחק אחד מהשני,הם עשו פחות דברים ביחד,הם נפגשו יותר עם חברים,הפסיקו לישון ביחד,הקשר שלהם הלך ונחלש.וכך המשיכו חייו הרגילים של לוק,עד שיום אחד הוא עבר את הגבול,גם אם בקצה הבוהן,הוא עשה מתיחה כל שהיא,שהיו מעורבים בה מס' נעצים וכסאו של המורה,הוא הושעה מביה"ס לצמיתות.ללוק נמאס,הוא החליט שהוא יסע לאקדמיית הפוקימונים,המקום היחיד בו יוכל לפתוח דף חדש.
    פוקימונים:

מתקפות:
    ערפיח - Smog
    מבט - Leer
    גחלת - Ember
    מסך עשן - SmokeScreen
    מתקפה עמומה - Faint Attack

הבאדו האכזרי
    שם: ג'רמי ווטסון
    מראה: די גבוה, מלא ביטחון עצמי, חזק.

רקע: אמא של ג'רמי הייתה גם כן בפנמייה כשהייתה צעירה ונליחמה בהמון אנשים מצוות אוראון. היא גם כן השיגה תגים אבל לא השתתפה בליגה.היא ברחה מהפנימייה כי פחדה שצוות אוראון יתפוס אותה. היום אמא של ג'רמי שולחת אותו לפנימייה כדי שהוא ימשיך את דרכה וינצח בליגה וישמיד לגמרי את צוות אוראון. בהתחלה ג'רמי לא ידע את עברה של אימו ולכן גם לא ממש הבין למה היא שולחת אותו ולמה כל כך חשוב לה.לאחר שהיא סיפרה לו הוא רצה יותר מתמיד ללכת לפנימייה ולנצח את צוות אוראון. ג'רמי ממש אהב פוקימונים, הוא היה אוהב לצאת החוצה ולראות אותם רצים, אבל כשאימו סיפרה לו על עברה עם הפנימייה הוא שמח אף יותר כשידע שהוא יוכל אפילו לאמן את אחד הפוקימונים.
    פוקימונים:

מתקפות:
    דחיפה - Tackle
    נהמה - Growl
    עלי תער - Razor Leaf
    אבקת רעל - Poisinpowder
    סינטזה - Synthesis

shlomii4
    שם במשחק:טוי פרוואד
    מראה:

רקע:אביו של טוני גם היה בפנימייה ולמד שם וגם תוך כדי נלחם באירגוון אוראון הוא היה מתאם טוב וגם מאמן מוצולח השתתף בליגה ובפסטיבל והוא ניצח בפסטיבל אבל הפסיד בליגה בסיבוב השני.אביו של טוני הביא לאותו לפנימייה שהוא היה בה כדי שילמד איך להיות עם פוקימונים וילמד איך להתנהג איתם וגם שילמד שצוות אוראון הם הרעים ושיביס אותם.לאבא של טוני היה פרליגטור שממש אהב וטוני גם מהסתכלות אהב את הפוקימון הזה אז הוא אמר לאבא שלו שישיג לו טוטודייל ושאיתו יבוא לפנימייה.אימו של טוני הייתה מגדלת מובחרת מהעיירה שמהם באו וגם היא רצתה שיילך לשם כדי שילמד על גידול פוקימונים.
    פוקימונים:

שריטה - Scratch
    מבט - Leer
    אקדח מים - Water Gun
    זעם - Rage
    נשיכה - Bite
    פרצוף מפחיד - Scary Face

Dark Killer
    שם: ג'קסון
    איך הדמות נראית?:
    רקע: אביו של ג'ק היה בפנימייה. בהתחלה חשבו שהוא יוכל לעצור את צוות אוראון, אך לצערו הרב של ג'ק הוא לא היה הנבחר. אביו של ג'ק מת.
    ג'ק יצא לטיול ביער ואימו הזהירה אותו שלא יצא כי אין בידו פוקימון. הוא יצא ליער, ופתאום ראה פיצ'ו פצוע. הוא רץ אליו לוקח אותו ופתאום הוא רואה מולו את דארקרי. למזלו הרב הצליח לברוח ולקרוא לתגבורת.דארקרי ברח, אך פיקצ'ו ניצל. מאז שהציל אותו, ניהיו החברים הכי טובים.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: פיקצ'ו, עם אי אפשר אז צמנדר.
    איך הדמות נראית?: יש לי אתר, אבל אני לא יודע איך אני שם תמונה.
    לא בטוח זה עובד נסה את זה:
    פוקימונים:

מתקפות:
    הלם חשמלי - Thundershock
    קסם אישי - Charm
    גלי רעם - Thunder Wave
    נשיקה מתוקה - Sweet Kiss

Garfield
    שם: ג'ק ארגון.
    מראה:

רקע: ג'ק נולד למשפחה ממוצעת, שני הוריו היו מגדלי פוקימונים ידועים. סביו של ג'ק היו מהאנשים שבצעירותם ניסו לעצור את צוות אוראון לפניש עוד התחיל את התפתחותו האמיתית. סבא שלו נהרג שניסה לעצור אותם כאשר אביו של ג'ק עוד היה בן 5. בגלל זה אבא של ג'ק החליט שמתישהו, כשתהיה לו הזדמנות, הוא ינקום בצוות אוראון בכל מחיר. במהלך גדילתו, ג'ק התעניין מאוד בפוקימונים ובמה שקשור בהם, וזה שהוריו היו מגלי פוקימונים מאוד עזר לו גם להתחבר איתם. בגיל 10 הוריו של ג'ק החליטו שהוא מבוגר מספיק לטפל בביצה ולעזור להם. הם נתנו לו ביצה של פוקימון והוא כל-כך התלהב מזה. ג'ק שמר על הביצה כל היום עד שהלך לישון, וכעבור כמה חודשים התחילה לבקוע הביצה. ג'ק התחיל לחמם אותה יותר ולדאוג שהפוקימון שבתוכה יצא בזמן. כעבור כמה דקות יצא משם אלקיד קטן ומיד התחבר גם הוא עם ג'ק. ג'ק כל הזמן היה איתו, עד שהגיע הזמן שהוא יחזור לבעליו החוקיים. כשהיה ג'ק בן 12 צוות אוראון הגיעו לביתו בלילה ופצעו את אביו קשה כי לא הסכים לתת להם את הפוקימונים שהם מגדלים. הם עזבו אחרי חצי שעה ואז פינו במיידיות את אבא של ג'ק לבית החולים הקרוב. מאז ג'ק הסתגר כל היום בחדרו ובכה כל הזמן, הוא תמיד חשב על למה הם עשו זאת ולמה דווקא את אבא שלו. לבסוף אביו של ג'ק נפטר בגלל פצעיו החמורים וג'ק החליט שהוא יתחזק וינקום את מות אביו. אמו של ג'ק תמכה בו והמליצה לו ללכת לפנימייה שבה יוכל ללמוד כל מה שהוא צריך על להיות מאמן פוקימונים ואיך להתחזק מספיק בשביל לעצור את צוות אוראון. ג'ק מיד התלהב מהרעיון והחליט על המקום שזה מה שהוא יעשה ומכיון שבצעירותו התחבר עם אלקיד הוא גם החליט שזה יהיה הפוקימון שבו הוא יבחר כשותף.
    פוקימונים:

מתקפות:
    התקפה מהירה - Quick Attack
    מבט - Leer
    הלם חשמלי - Thundershock
    בעיטה נמוכה - Low Kick
    מהירות - Swift

מתקפות:
    דחיפה - Tackle
    פרצוף מפחיד - Scary Face
    קסם אישי - Charm
    נשיכה - Bite
    ליקוק - Lick

3. משתמש מנוסה
    שם: ברנדון
    רקע: ברנדון הוא בן להורים חוקרים שעבדו באירגון נגד צוות אוראון, הוריו לא רצו שברנדון יהייה בכלל בפנימיה בשביל שלא יפגע, הם אפילו שמרו על הידיעה שהוא קיים בסוד בשביל שלא יפגע מצוות אוראון, ברנדון קיבל מהוריו מאנצ'לקס תינוק מביצה שסנורלקס נקבה ששייכת לאימו הולידה, יום אחד אמצע הלילה צוות אוראון מצא את המקום שבו ברנדון והוריו התחבאו ופתחו בקרב הוריו של ברנדון נלחמו עם הפוקימונים שלהם בכל הכוח שלהם אבל הם הפסידו, ונהרגו שצוות אוראון גילה את המקום המסתור שברנדון התחבא בו מאנצ'לקס נגח בהם בבטן ושנייהם התחילו לברוח, אחרי שהם הייו רחוקים ברנדון התחיל את דרכו לעבר הפנימייה בשביל להירשם ולנקום את מוות הוריו.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: מאנצ'לקס
    איך הדמות נראית?:
    בקשות מיוחדות: להירשם ומקווה שזה טוב

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שם:קלארק וול
    רקע: לוק נולד בעיר פאלס שבמחוז סאנטו.המשפחה של לוק קטנה מאוד,אמו,אביו,הוא עצמו ואחיו התאום.ללוק ואחיו התאום יש קשר חזק מאוד,הם עושים הכל ביחד,ישנים ביחד,אוכלים ביחד,משחקים ביחד,משתוללים ביחד,הם לעולם לא נפרדו וקיוו שגם לא יעשו כך בעתיד,בסך הכל לוק ואחיו התאום נולדו עם כפית זהב בפה.בגיל 7.5 לוק ואחיו התאום החלו ללמוד בביה"ס,הם נרשמו באיחור מכיוון שלא היו מוכנים לכך,אך כעת הם תלמידים ככל השאר.לוק לא הסתדר בביה"ס,הוא היה תלמיד שגורם בעיות ומעורב בכל מיני מעשי קונדס,ואילו אחיו התאום היה ההפך הגמור הוא היה תלמיד שקט בעל ציונים מעולים.לוק ואחיו לא למדו באותה כיתה,ולאט לאט הם החלו להתרחק אחד מהשני,הם עשו פחות דברים ביחד,הם נפגשו יותר עם חברים,הפסיקו לישון ביחד,הקשר שלהם הלך ונחלש.וכך המשיכו חייו הרגילים של לוק,עד שיום אחד הוא עבר את הגבול,גם אם בקצה הבוהן,הוא עשה מתיחה כל שהיא,שהיו מעורבים בה מס' נעצים וכסאו של המורה,הוא הושעה מביה"ס לצמיתות.ללוק נמאס,הוא החליט שהוא יסע לאקדמיית הפוקימונים,המקום היחיד בו יוכל לפתוח דף חדש.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: מגבי.
    איך הדמות נראית?:כחוש מאוד, גבוה לגילו,מאוד רזה,שיער ג'ינגי בוער,רגליים ארוכות,וחיוך שלא מש מהפנים.
    בקשות מיוחדות: אין.

5. משתמש מנוסה
    שניכם רשומים. אני צריך לפחות עוד מישהו אחד שיירשם ואז אני אתחיל את המשחק.

6. משתמש מנוסה
    שם: ג'רמי ווטסון
    רקע: אמא של ג'רמי הייתה גם כן בפנמייה כשהייתה צעירה ונליחמה בהמון אנשים מצוות אוראון. היא גם כן השיגה תגים אבל לא השתתפה בליגה.היא ברחה מהפנימייה כי פחדה שצוות אוראון יתפוס אותה. היום אמא של ג'רמי שולחת אותו לפנימייה כדי שהוא ימשיך את דרכה וינצח בליגה וישמיד לגמרי את צוות אוראון. בהתחלה ג'רמי לא ידע את עברה של אימו ולכן גם לא ממש הבין למה היא שולחת אותו ולמה כל כך חשוב לה.לאחר שהיא סיפרה לו הוא רצה יותר מתמיד ללכת לפנימייה ולנצח את צוות אוראון. ג'רמי ממש אהב פוקימונים, הוא היה אוהב לצאת החוצה ולראות אותם רצים, אבל כשאימו סיפרה לו על עברה עם הפנימייה הוא שמח אף יותר כשידע שהוא יוכל אפילו לאמן את אחד הפוקימונים.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה:
    איך הדמות נראית?: די גבוה, מלא ביטחון עצמי, חזק.
    בקשות מיוחדות: להנות!!! P:

7. משתמש מנוסה
    שם במשחק:טוי פרוואד
    רקע:אביו של טוני גם היה בפנימייה ולמד שם וגם תוך כדי נלחם באירגוון אוראון הוא היה מתאם טוב וגם מאמן מוצולח השתתף בליגה ובפסטיבל והוא ניצח בפסטיבל אבל הפסיד בליגה בסיבוב השני.אביו של טוני הביא לאותו לפנימייה שהוא היה בה כדי שילמד איך להיות עם פוקימונים וילמד איך להתנהג איתם וגם שילמד שצוות אוראון הם הרעים ושיביס אותם.לאבא של טוני היה פרליגטור שממש אהב וטוני גם מהסתכלות אהב את הפוקימון הזה אז הוא אמר לאבא שלו שישיג לו טוטודייל ושאיתו יבוא לפנימייה.אימו של טוני הייתה מגדלת מובחרת מהעיירה שמהם באו וגם היא רצתה שיילך לשם כדי שילמד על גידול פוקימונים.

פוקימון שאיתו אתם מגיעים לפנימייה:אין לי תמונה אבל אני לוקח טוטודייל

תמונה:אין אשמח אם תביא לי תודה

בקשות:להירשם

8. משתמש מנוסה
    תודה לאל יש שלושה שחקנים רשומים אז אני מתחיל את המשחק.

Tony Tony Chopper
    אתה נוסע במונית במשך מספר דקות ומגיע לפתחה של הפנימייה שאתה יודע שתשמש עבורך בית במשך השנים הבאות. אתה יורד מהמכונית ונכנס דרך השער הגדול של הפנימייה. השומר מברך אותך לשלום. המקום נראה לך מאוד גדול, ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת.
    מה תעשה?

אבי ביטר המלך!
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אמא אומרת לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

הבאדו האכזרי
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. הם גאים מאוד ללוות אותך, וזאת בגלל זכרונותיהם מהעבר הקשורים למקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אמא אומרת לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

shlomii4
    אין לי בעיה שתירשם, אבל תבחר תמונה של מאמן מפה:
    http://www.pokemonelite2000.com/dptr.html

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 07:19 PM
    Tony Tony Chopper
    אתה נוסע במונית במשך מספר דקות ומגיע לפתחה של הפנימייה שאתה יודע שתשמש עבורך בית במשך השנים הבאות. אתה יורד מהמכונית ונכנס דרך השער הגדול של הפנימייה. השומר מברך אותך לשלום. המקום נראה לך מאוד גדול, ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת.
    מה תעשה?
    "סליחה אדוני השומר אולי אתה יודע איפה נרשמים?"אני שואל אותו.

10. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

אבי ביטר המלך!
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אמא אומרת לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

'נחמד המקום,אני בטוח שעומד להיות פה מגניב...'אני מחייך לנוכח המחשבה על כל התעלולים שאוכל לעשות במקום ענק שכזה,
    "סליחה,מישהו יכול להסביר לי משהו רגע?"אני קורא לחלל הבי"הס.

11. משתמש מנוסה

shlomii4
    אין לי בעיה שתירשם, אבל תבחר תמונה של מאמן מפה:
    http://www.pokemonelite2000.com/dptr.html
    הנה התמונה http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr000.png
    אני רשום נכון?

12. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    שם: ג'קסון
    רקע:
    אביו של ג'ק היה בפנימייה.
    בהתחלה חשבו שהוא יוכל לעצור את צוות אוראון.
    אך לצערו הרב של ג'ק הוא לא היה הנבחר.
    אביו של ג'ק מת.
    ג'ק יצא לטיול ביער ואימו הזהירה אותו שלא יצא כי אין בידו פוקימון.
    הוא יצא ליער, ופתאום ראה פיקצ'ו פצוע.
    הוא רץ אליו לוקח אותו ופתאום הוא רואה מולו את דארקרי.
    למזלו הרב הצליח לברוח ולקרוא לתגבורת.
    דארקרי ברח, אך פיקצ'ו ניצל.
    מאז שהציל אותו, ניהיו החברים הכי טובים.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: פיקצ'ו, עם אי אפשר אז צמנדר.
    איך הדמות נראית?: יש לי אתר, אבל אני לא יודע איך אני שם תמונה.
    לא בטוח זה עובד נסה את זה:
    http--www.pokemonelite2000.com-sprites-dptr-dptr194.png
    בקשות מיוחדות: להירשם, תתחשב בי :], אפשר שפיקצ'ו יהיה כמו אש?
    (תמיד בחוץ)
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

13. משתמש מנוסה
    Tony Tony Chopper
    השומר הזקן מסתכל עליך במבט מוזר וחשדני. הוא נראה עצבני וכעוס. "ילד, אם אתה כבר כאן ככל הנראה אתה כבר רשום לפנימייה. אין שום סיבה שתירשם שוב!" הוא זועם. "בכל מקרה, אתה מאחר בחור צעיר. הפגישה של התלמידים עם מנהל בית הספר החלה לפני רבע שעה. כדאי לך מאוד למהר לאולם ההרצאות ילד!"
    השומר הזקן מפנה לך את הגב וחוזר לעמדת השמירה שלו. אתה מבין שזה לא בנאדם שכדאי להתעסק איתו יותר מדי...
    מה תעשה?

אבי ביטר המלך!
    הקריאה שלך לחלל בית הספר הפנתה אליך כמה מבטים חשדניים של תלמידים הם לא התלהבו לעזור לך במיוחד.
    השומר הסתכל עליך במבט זועם. "מה אתה צועק בצורה כזו ילד? מה אתה רוצה?" הוא גוער עליך בקולו המחוספס.
    מה תעשה?

shlomii4
    כן אתה רשום.
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. אבא שלך גאה מאוד ללוות אותך, וזאת בגלל זכרונותיו מהעבר הקשורים למקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אבא אומר לך לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

Dark Killer
    יש לי בעיה קשה עם הרקע שלך. הוא פשוט חסר היגיון... אני מצטער, אבל אתה לא מתקבל. אם אתה רוצה לנסות לערוך את הרקע שלך אין לי בעיה, אבל תעדכן אותי בהודעה פרטית.

14. משתמש מנוסה

הבאדו האכזרי
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. הם גאים מאוד ללוות אותך, וזאת בגלל זכרונותיהם מהעבר הקשורים למקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אמא אומרת לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

"אוקיי..." אני אומר לעצמי. "בוא נראה מה קורה פה..." אני אומר לעצמי שוב ומתחיל להסתובב במקום בשביל לחפש משהו שעובד פה או אולי את אחד הילדים שגרים פה.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 08:06 PM
    Tony Tony Chopper
    השומר הזקן מסתכל עליך במבט מוזר וחשדני. הוא נראה עצבני וכעוס. "ילד, אם אתה כבר כאן ככל הנראה אתה כבר רשום לפנימייה. אין שום סיבה שתירשם שוב!" הוא זועם. "בכל מקרה, אתה מאחר בחור צעיר. הפגישה של התלמידים עם מנהל בית הספר החלה לפני רבע שעה. כדאי לך מאוד למהר לאולם ההרצאות ילד!"
    השומר הזקן מפנה לך את הגב וחוזר לעמדת השמירה שלו. אתה מבין שזה לא בנאדם שכדאי להתעסק איתו יותר מדי...
    מה תעשה?
    "מאנצ'לקס תשתמש בריחרוח בלשי בשביל למצוא את המקום בו נמצאים הרבה אנשים."אני אומר למאנצ'לקס ומקווה שזה יצליח לעזור לי למצוא את אולם ההרצאות

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •