Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 115
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 08:06 PM

shlomii4
    כן אתה רשום.
    ההורים שלך לוקחים אותך איתם במכונית לפנימייה. אבא שלך גאה מאוד ללוות אותך, וזאת בגלל זכרונותיו מהעבר הקשורים למקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד מההורים. אבא אומר לך לך לשמור על עצמך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?
    אני מנסה חפש מקום שדומה או מזכיר פנימייה או בתי מגורים אני מנסה למצוא אנשים שידריכו אותי

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 08:06 PM
    אבי ביטר המלך!
    הקריאה שלך לחלל בית הספר הפנתה אליך כמה מבטים חשדניים של תלמידים הם לא התלהבו לעזור לך במיוחד.
    השומר הסתכל עליך במבט זועם. "מה אתה צועק בצורה כזו ילד? מה אתה רוצה?" הוא גוער עליך בקולו המחוספס.
    מה תעשה?

.
    "אני מצטער,לא התכוונתי לצעוק ככה"אני אומר בקול נעלב,
    "בכל מקרה,אני חדש לגמרי,ורציתי לדעת לאן לפנות..."אני אומר לו במהירות.

3. משתמש מנוסה
    הבאדו האכזרי
    אתה מסתובב מסתובב במקום ופתאום רואה נערה יושבת על מדרגה וממתינה בשקט. הפנים שלה נראות עצובות ואדומות, אתה מבין שעד לפני רגע היא בכתה. אין אף אחד אחר בסביבה מלבדה.
    מה אתה עושה?

Tony Tony Chopper
    מאנצ'אלקס יוצא מהפוקדות ומתחיל לרחרח את המקום. הוא מתחיל ללכ לכיוון מסויים ואתה מבין שהוא הצליח לעלות על ריח כלשהו. אתה הולך בעקבותיו ופתאום רואה אישה מבוגרת בשנות החמישים בערך, שמנה ובעלת גיבנת. על יד האישה עומד פוקימון שאתה מייד מזהה כגלום.
    אתה מבין שמאנצ'לקס ככל הנראה נמשך לקיח של גלום.

מה תעשה עכשיו?

shlomii4
    אתה משוטט לך בחופשיות במסדרונות הפנימייה, ולא מצליח למצוא אף אדם אחר. פתאום אתה שומע קולות לחשושים של אנשים. אתה הולך לכיוון הרעש ורואה שלושה בנות בגילך צועדות יחד ומדברות בינהן.
    מה אתה עושה?

אבי ביטר המלך!
    השומר נראה נרגז מתמיד. "בחיי שקצת עצמאות לא תזיק לך. כל התלמידים החדשים נמצאים כרגע באולם ההרצאות. המנהל אמור לשאת נאום ונראה לי שאתה מאחר כבר, אז אני מציע לך למהר. המנהל שונא איחורים, אני במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון ונכנס בכלל." הוא מצביע לכיוון שאליו אתה צריך ללכת.
    מה אתה עושה?

Dark Killer
    אני מצטער, הרקע עדיין מאוד מאוד בעייתי. הוא מתואר ביותר מדי פשטות, והוא יותר מדי קיצוני. אין שום סיכוי שאני אצליח ליצור משהו מזה יותר מאוחר במשחק... אתה לא רשום.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 08:43 PM

shlomii4
    אתה משוטט לך בחופשיות במסדרונות הפנימייה, ולא מצליח למצוא אף אדם אחר. פתאום אתה שומע קולות לחשושים של אנשים. אתה הולך לכיוון הרעש ורואה שלושה בנות בגילך צועדות יחד ומדברות בינהן.
    מה אתה עושה?

אגש אליהם ואגיד להם "שלום אני תלמיד פנימייה חדש ואני לא יודע איפה אני נרשם לפנימייה ואיפה כל החדרים בכלל אתן יכולות להדריך אותי בבקשה" אפנה אליהם בנחמדות

5. משתמש מנוסה
    הבאדו האכזרי
    אתה מסתובב מסתובב במקום ופתאום רואה נערה יושבת על מדרגה וממתינה בשקט. הפנים שלה נראות עצובות ואדומות, אתה מבין שעד לפני רגע היא בכתה. אין אף אחד אחר בסביבה מלבדה.
    מה אתה עושה?

קודם כל אני רץ אליה כדי לראות מה קרה לה. "היי, את בסדר? מה קרה?" אני שואל בנימה מרגיעה.

6. משתמש מנוסה
    shlomii4
    שלושת הבנות מסתכלות עליך באדישות מוחלטת. אחת מהן אומרת לך "אם אתה רוצה שאני אראה לך איפה החדרים, אין שום בעיה. אבל תיהיה חייב להלחם עם אחת מאיתנו קודם. אם אתה לא רוצה להלחם איתנו, אין בעיה, תמצא את החדר שלך לבד. אני רק חייבת לציין שאתה אפפילו לא קרוב לאיזור של המגורים." היא מחייכת אליך ברשעות כששני החברות שלה צוחקות מאחוריה. "אתה מקבל את ההצעה?" היא שואלת.

הבאדו האכזרי
    "אני בסדר" הילדה אומרת. אתה רואה שהיא בגיל שלך. "אבל הפיג'י שלי לא בסדר. הוא ברח לי מחוץ לפנימייה. אני חייבת למצוא אותו! אמא שלי תהרוג אותי אם הוא יללך לאיבוד."
    מה אתה עושה?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 09:08 PM

הבאדו האכזרי
    "אני בסדר" הילדה אומרת. אתה רואה שהיא בגיל שלך. "אבל הפיג'י שלי לא בסדר. הוא ברח לי מחוץ לפנימייה. אני חייבת למצוא אותו! אמא שלי תהרוג אותי אם הוא יללך לאיבוד."
    מה אתה עושה?
    "זה בסדר..." אני ממשיך לעודד אותה. "אחרי הלימודים שלך את רוצה שנלך לחפש אותו? בינתיים את יכולה להגיד לי רק איך קוראים לך?"

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 09:08 PM
    shlomii4
    שלושת הבנות מסתכלות עליך באדישות מוחלטת. אחת מהן אומרת לך "אם אתה רוצה שאני אראה לך איפה החדרים, אין שום בעיה. אבל תיהיה חייב להלחם עם אחת מאיתנו קודם. אם אתה לא רוצה להלחם איתנו, אין בעיה, תמצא את החדר שלך לבד. אני רק חייבת לציין שאתה אפפילו לא קרוב לאיזור של המגורים." היא מחייכת אליך ברשעות כששני החברות שלה צוחקות מאחוריה. "אתה מקבל את ההצעה?" היא שואלת.

"קדימה מי מכן רוצה קרב? אני אנצח"אגיד להם בביטחון

9. משתמש מנוסה
    הבאדו האכזרי
    "קוראים לי ג'ני קיין," היא אומרת לך בזמן שדמעות חדשות מתחילות לזלוג. "אני לא רוצה למצוא אותו אחר כך, אני רוצה למצוא אותו עכשיו!" היא צועקת עליך בקול ילדותי. ג'ני קמה מהמדרגה עליה היא ישבה והחלה לרוץ לכיוון השער של בית הספר.
    השומר הרגזן של בית הספר החל לצעוק עליה לחזור פנימה מיד, אך היא המשיכה לרוץ ויצאה לכיוון היער הגדול.
    מה תעשה עכשיו?

shlomii4
    הנערה האמצעית, שהייתה גם הרזה, הגבוהה והיפה ביותר משלושת הבנות צחקקה ברשעות. מבטה הצטמצם. היא שלפהאת אחד מהפוקדורים שהיו קשורים לחגורתה בלי לומר מילה. ראו עליה שהיא תלמידה וותיקה בבית הספר.
    "אתה מוכן ילדון?" היא שואלת אותך בקול מלגלג. תחושה של חרטה מתעוררת אצלך, אבל אתה יודע שכבר מאוחר מדי.
    היא זורקת את הפוקדור שלה לאוויר, ויוצא ממנו אור אדום שנוחת על רצפת המסדרון.
    מתוך הפוקדור יוצא פוקימון עכברי גדול וחום. אתה מזהה שזה רטיקייט.

מה תעשה?

Dark Killer
    תשמע, זה עדיין בעייתי אבל איכשהו בסדר. אני יעדכן את הפרטים שלך. אחרי זה אני יערוך את ההודעה הזאת ואז תוכל להגיב אליה ולהתחיל לשחק. ואם אתה רוצה אתה תוכל להתחיל עם פיצ'ו.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 09:32 PM
    הבאדו האכזרי
    "קוראים לי ג'ני קיין," היא אומרת לך בזמן שדמעות חדשות מתחילות לזלוג. "אני לא רוצה למצוא אותו אחר כך, אני רוצה למצוא אותו עכשיו!" היא צועקת עליך בקול ילדותי. ג'ני קמה מהמדרגה עליה היא ישבה והחלה לרוץ לכיוון השער של בית הספר.
    השומר הרגזן של בית הספר החל לצעוק עליה לחזור פנימה מיד, אך היא המשיכה לרוץ ויצאה לכיוון היער הגדול.
    מה תעשה עכשיו?

"ג'ני חכי! תני לי לבוא איתך!" אני צועק בזמן שאני מנסה להדביק אותה בריצה תוך כדי זה שאני מתעלם מהשומר הרגזן. "אני גם יכול לעזור!"

11. משתמש מנוסה

אבי ביטר המלך!
    השומר נראה נרגז מתמיד. "בחיי שקצת עצמאות לא תזיק לך. כל התלמידים החדשים נמצאים כרגע באולם ההרצאות. המנהל אמור לשאת נאום ונראה לי שאתה מאחר כבר, אז אני מציע לך למהר. המנהל שונא איחורים, אני במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון ונכנס בכלל." הוא מצביע לכיוון שאליו אתה צריך ללכת.
    מה אתה עושה?

"אולם ההרצאות,אה?,מה שאתה אומר..."אני ממלמל לעצמי בעצבנות,
    'כדאי שאני ירוץ,לא כדאי לי להסתבך כבר ביום הראשון' אני חושב בלחץ ומתחיל לרוץ לכיוון שאליו הצביע השומר.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 09:32 PM

shlomii4
    הנערה האמצעית, שהייתה גם הרזה, הגבוהה והיפה ביותר משלושת הבנות צחקקה ברשעות. מבטה הצטמצם. היא שלפהאת אחד מהפוקדורים שהיו קשורים לחגורתה בלי לומר מילה. ראו עליה שהיא תלמידה וותיקה בבית הספר.
    "אתה מוכן ילדון?" היא שואלת אותך בקול מלגלג. תחושה של חרטה מתעוררת אצלך, אבל אתה יודע שכבר מאוחר מדי.
    היא זורקת את הפוקדור שלה לאוויר, ויוצא ממנו אור אדום שנוחת על רצפת המסדרון.
    מתוך הפוקדור יוצא פוקימון עכברי גדול וחום. אתה מזהה שזה רטיקייט.

מה תעשה?
    "יפה לך רטיקט טוב צא טוטודיל" אוציא אותו ואגיד לו "קדימה טוטודייל מבט מפחיד ואז אקדח"אומר לו

13. משתמש מנוסה
    הבאדו האכזרי
    אתה רץ אחרי ג'ני שלא מסכימה לשמוע שום דבר שאתה אומר. היא רצה בכל כוחה, צוללת עמוק יותר ויותר לתוך היער. "פיג'י!" היא צועקת בכל הכוח שלה תוך כדי בכי.
    פתאום היא נעצרת. ענייה נפערות בתדהמה. היא הצליחה למצוא את פיג'י, אבל הוא היה מעולף לגמרי ושכב על הרצפה. מעליו ריחף בידריל. על העץ מאחורי הבידריל נשענו ווידלים קטנים שככל הנראה היו התינוקות שלה.

אתה נעצר ליד גני שלא הייתה מסוגלת לזוז. היא רצתה מאוד להגיע לפיג'י שלה, אבל הבידריל שריחף מעליו נראה מאיים מדי.
    מה תעשה?

אבי ביטר המלך!
    אתה הולך לכיוון אולם ההרצאות ומוצא אותו די בקלות. אתה נכנס פנימה, ומגלה שאישה צעירה חוסמת לך את הדלת. "מה נראה לך שאתה מאחר ככה ביום הראשון שלך פה?" אומרת לך האישה הצעירה למראה. על עינייה החדות היא הרכיבה משקפיים גדולות ונראתה כמו ספרנית קשה ועצבנית. "אתה לא יכול להיכנס אחרי איחור כזה. מצידי אתה יכול ללכת להשתעשע עם עצמך עד סוף היום. אין לך מה לעשות פה כרגע."
    היא נכנסת פנימה וטורקת לך את הדלת בפרצוף.
    מה אתה עושה?

shlomii4
    הטוטודייל שלך יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה בקלילות.
    טוטודייל משתמש במבט מפחיד, אבל זה לא עושה רושם על הרטיקייט של הנערה, והוא תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שפוגעת הישר בבטנו. טוטודייל עף אחורה, אבל קם במהירות ומוציא מפיו אקדח מים שפוגע ברטיקייט שזועם יותר ויותר.
    "רטיקייט, תשתמש במתקפת נשיכה!" פוקדת עליו המאמנת שלו.
    רטיקייט מתחיל להתקרב במהירות לכיוונו של טוטודייל.
    מה אתה עושה?

Dark Killer
    אמא שלך לוקחת אותך איתה במכונית לפנימייה. היאשלך גאה מאוד ללוות אותך, כי אביך למד במקום. כשאתם מגיעים לכניסה אתה יורד מהמכונית ונפרד ממנה בחיבוק. היא אומרת לך להיזהר מסכנות. היא לא רוצה שיקרה לך מה שקרה לאבא שלך. אתה נכנס דרך השער ורואה שהמקום מאוד גדול ויש בו הרבה בניינים. אין לך מושג לאן אתה אמור ללכת, אף אחד לא טרח לעדכן אותך.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 10:12 PM

shlomii4
    הטוטודייל שלך יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה בקלילות.
    טוטודייל משתמש במבט מפחיד, אבל זה לא עושה רושם על הרטיקייט של הנערה, והוא תוקף את טוטודייל במתקפה מהירה שפוגעת הישר בבטנו. טוטודייל עף אחורה, אבל קם במהירות ומוציא מפיו אקדח מים שפוגע ברטיקייט שזועם יותר ויותר.
    "רטיקייט, תשתמש במתקפת נשיכה!" פוקדת עליו המאמנת שלו.
    רטיקייט מתחיל להתקרב במהירות לכיוונו של טוטודייל.
    מה אתה עושה?

"תקפוץ מהר ללמעלה ותרד שאתה יורה על רטיקט אקדח מים ואחר כך תשתמש בשריטות שהוא מתאושש מהאקדח מים" אגיד לו במהירות

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Lanvin@Feb 13 2010, 10:12 PM

אבי ביטר המלך!
    אתה הולך לכיוון אולם ההרצאות ומוצא אותו די בקלות. אתה נכנס פנימה, ומגלה שאישה צעירה חוסמת לך את הדלת. "מה נראה לך שאתה מאחר ככה ביום הראשון שלך פה?" אומרת לך האישה הצעירה למראה. על עינייה החדות היא הרכיבה משקפיים גדולות ונראתה כמו ספרנית קשה ועצבנית. "אתה לא יכול להיכנס אחרי איחור כזה. מצידי אתה יכול ללכת להשתעשע עם עצמך עד סוף היום. אין לך מה לעשות פה כרגע."
    היא נכנסת פנימה וטורקת לך את הדלת בפרצוף.
    מה אתה עושה?

'אני לא מאמין,אני לא מסוגל בלי לפשל!'אני חושב בכעס,
    "אפילו את היום הראשון שלי כאן לא הצלחתי לעבור כמו שצריך מה יהיה עליי?..."אני ממלמל לעצמי בעצבנות,
    "אוקיי,מגבי צא החוצה,אולי אתה תוכל לעזור לי!"אני מחייך לנוכח התוכנית שאני חושב עליה בזמן שאני משחרר את הפוכדור של מגבי לאוויר.

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •